![]() |
|
|||||||
| Ana Site | Butik Mağaza | Tarot | Hastalıkların Zihinsel Nedenleri | Arda Aykanat Korusu | Fotoğraf Galerisi | Sohbet Odası |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2008
Üye No: 2431 Şehir:
|
Arkadaşlar merhaba,
Ra-sheeba uyumlanması sonrasında gerçekten Ejder'i ile temas(şahsi bir biçim)eden var mı? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: 23-06-2009
Üye No: 2852 Şehir: 34 İstanbul
|
merhaba benim kardesim uyumlandı ra sheebaya ve bana calıstı dizlerim sismisti enerji cok güzel kendisi ejder eşlikcilerini gördü 2 tane, biri kırmızı biri siyah ssssssssss diye seslerini de duydu ben de uyumlanmak istiyorum en yakın zamanda bu arada dizlerim daha iyi durumda
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: 06-12-2008
Üye No: 2574 Şehir: 35 İzmir Yaş: 19
|
ben ne yazık ki uyumlanmamın üzerinden bir yıl geçmiş olsa da hala onları göremedim.en büyük dileğim onlarla iletişime geçmek.çağırdığım zaman yanımda olduklarını hissediyorum fakat göremiyorum.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: 23-06-2009
Üye No: 2852 Şehir: 34 İstanbul
|
sevgili nirvana hazır oldugunda görecegine inanıyorum
bazı insanlar görür bazısı hisseder bazısı koku alır kimi ses duyar hissedebilmek de cok güzel bence ben daha uyumlanmadım bile ama kardesim uyumlanırken aynı odadaydık inan enerjiyi cok fazla hissettim yoksa beni de uyumluyolar dedim ne güzel olur aslında oldu mu acaba ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: 06-12-2008
Üye No: 2574 Şehir: 35 İzmir Yaş: 19
|
inşallah sen de yakın zamanda uyumlanırsın.rasheeba çok farklı.daha uyumlanmadan bunun farkına varman çok hoş.rasheeba ile öğrendiğim bir şey var.her insan zamanı geldiğinde,hazır olduğunda ve onun için hayırlı olduğunda rasheeba ile tanışıyor.
kendine iyi bak...
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
![]() Giriş Tarihi: 25-02-2007
Üye No: 690 Şehir: 35 İzmir
|
var =) ama ra-sheeba uyumlamam yok.
|