Yeniden Doğuş Kişisel Gelişim Merkezi - Turgay Köyağasıoğlu - Forum  

Geri Dön   Yeniden Doğuş Kişisel Gelişim Merkezi - Turgay Köyağasıoğlu - Forum > DUYURULAR > Uzaktan Uyumlama Duyuruları
Ana Site Butik Mağaza Tarot Hastalıkların Zihinsel Nedenleri Arda Aykanat Korusu Fotoğraf Galerisi Sohbet Odası

Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-08-2010, 14:56   #531
nirvana
Senior Member

nirvana avatar

Giriş Tarihi: 06-12-2008
Üye No: 2574

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Öznur Sezgin Mesajı Göster
Öznur Sezgin Adana bugünkü uzaktan uyumlamaya katılmak istiyorum.Teşekkürler...
uzaktan uyumlamalar ayın belirli bir gününde yapılıyor.sayfayı takip ediniz
Eski 06-09-2010, 15:27   #532
Turgay
Administrator

Turgay avatar

Giriş Tarihi: 29-09-2004
Üye No: 2
Announcement

Sevgili dostlar;
Kundalini Reiki Uzaktan Uyumlama tarihimiz 20.09.2010 saat: 22.00

Lütfen aşağıdaki hatırlatma yazısını dikkatle okuyunuz.

Hayırlar getirsin..

Sevgili arkadaşlar,
Turgayreiki Forum Yönetiminin 06.06.09 tarihinde aldığı Yönetim Kurulu kararını aşağıda hatırlatıyorum..
Bu yüzden İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan arkadaşlarımıza bu uygulamada ne yazık ki yardımcı olamayacağız.
Sevgilerimle...

Turgayreiki Forum Yönetiminin 06.06.09 tarihinde aldığı Yönetim Kurulu kararı:

Kundalini Reiki Uzaktan Uyumlamaları ile ilgili olarak;
Bildiğiniz gibi forumumuzda geçen sene uygulamasına başladığımız Kundalini Reiki uzaktan uyumlamalarını bir süre önce sonlandırmıştık.
Gelen yoğun talepler üzerine bu uygulamayı bazı değişiklikler yaparak tekrar hayata geçireceğiz.
Bu uygulamayı başlatmamızda temel amacımız; Reiki ve diğer seminer ve uyumlamalara bulundukları şehir/bölge itibarı ile katılamayan arkadaşlarımıza ulaşabilmek ve yardımcı olabilmekti.
Hem kendilerine hem de başkalarına faydalı olabilmelerine minik de olsa bir destek verebilmekti.
06.06.2009 tarihinde düzenlenen 3. Turgayreiki Forum Yönetim Toplantımızda, yönetim kurulu olarak ilk çıkış niyetine paralel olarak bu uygulamayı aşağıdaki maddelere uymak şartı ile tekrar başlatmak kararı aldık.
1.Uzaktan Kundalini Uyumlamasında sadece Kundalini Reiki 1. aşama uyumlaması verilecektir.
(Bilindiği gibi Kundalini Reiki 1. aşama; kendine ve başkalarına birebir ve uzaktan şifa verebilmek ve daha bir çok faydalı çalışmayı içermek adına yeterli bir aşamadır.)
2.Uzaktan Kundalini Uyumlaması sadece İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illerden uyumlama almak isteyen arkadaşlarımız için geçerli olacaktır.
3.Asıl hedefi bölgesel nedenlerle seminerlere katılma imkanları olamayan arkadaşlarımıza katkı sağlamak olan bu uygulamamızda, Usui Reiki 1. aşama seminer ve uyumlama alma koşulu artık olmayacaktır.
4.Uzaktan Uyumlamalarda her zamanki gibi hiçbir ücret söz konusu olmayacaktır.
5.Uzaktan Uyumlamalar her zaman olduğu gibi belirli tarihlerde, belirli bir saatte gerçekleştirilecek ve günler öncesinden forumumuzda duyurulacaktır.
Tarihleri kaçıran arkadaşlarımız için ara tarihlerde telafi şansımız olamayacak, yeni bir tarihte tekrarlanacak olan uyumlamaları takip etmeleri istenecektir.
6.Uzaktan uyumlama talepleri aşağıdaki linkteki form doldurularak yapılacaktır;
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8175
Turgay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-09-2010, 16:09   #533
SinanATASOY
Member

SinanATASOY avatar

Giriş Tarihi: 22-01-2009
Üye No: 2645

SinanATASOY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-09-2010, 22:04   #534
yasin_can
Junior Member

yasin_can avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2009
Üye No: 2628

İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illerden yapılacaksa yapılmasının pekte bir faydası olmayacaktır. çünkü sitedekilerin geneli bu illerden katılacaktır. İzmir'de gözüküyorum fakat yaşadığım ilçeyle izmir arasında 2 saatlik yol var.Bi öğrenci olarak izmir'e keyfi gelemediğime göre yıllar sonraki uyumlanmaları bekleyeceğim artık.

yasin_can Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2010, 08:16   #535
KARAV
Super Moderator

Giriş Tarihi: 18-11-2006
Üye No: 492

Sevgili Yasin Can,

Öncelikle, seni farkındalık yolculuğuna çıkmayı deneyimleme cesaretinden ötürü kutluyorum.
Bu cesaretin sayesinde araştırmış ve aramıza katılmışsın.Hele daha okul hayatını sürdürürken, hayat okuluna daha donanımlı çıkmayı arzulaman ve bu konuda karar alıp araştırmaya başlaman gerçekten çok önemli ve takdire değer

Uzaktan uyumlamalar konusuna gelince ;
Yeniden Doğuş Forum kurumsal kimlikli bir yapı içindedir.
– naçizane – benim de bulunduğum yönetim kurulumuz geçen yıl yaptığımız yıllık toplantımızda bir karar aldık.

Bu nedenle sorguladığın aslında yönetim kurulu olarak hepimizin almış olduğu bir karar.
Kararı alma nedenlerimizden birini burada seninle paylaşmak istiyorum.

Kararımızın asıl hedefi, bölgesel nedenlerle ( uzaklık yüzünden )
seminerlere katılma imkanları olamayan arkadaşlarımıza katkı sağlamaktır.
Bulundukları şehir/bölge itibarı ile çalışmalara katılamayan arkadaşlarımıza ulaşabilmek ve yardımcı olabilmektir.

Dolayısiyle bu, büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlarımızın çalışmalarımıza katılabilme imkanlarını değerlendirebilmeleri ve hem enerjilerle ve uyumlamalarla birebir – yüzyüze tanışmalarını
hem de masterlarla, uyumlama alacak diğer kişilerle tanışabilmelerini, yüzyüze – karşıkarşıya gelmelerini temin etmektir.
Bu imkanı olmayan diğer illerdeki istekli arkadaşların da, bu uygulamayla enerjiler ile tanışmalarını sağlamaktır.

"İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illerden yapılacaksa yapılmasının pekte bir faydası olmayacaktır. çünkü sitedekilerin geneli bu illerden katılacaktır." demişsin Forumunuzun şu anki toplam üye sayısı 2.336 dır. Bu üyelerin 96'sı Ankara'dan, 246'sı İstanbul'dan, 141'i ise İzmir'den forumumuza katılmaktadır. Bu üç büyük ilin toplam üye sayısı 483'tür. Geriye kalan 1.370 üye yurt dışından veya diğer illerimizden formumuza katılmaktadırlar.

Son olarak; benim de işim gereği, İzmirde çalışırken İzmire 2 saat uzaktaki bir ilçeye çalışmaya gittiğimi paylaşmak isterim.

Ve eminim ki İzmirde, merkezimizde yapılacak bir hafta sonu çalışmasına katılmanı sağlayacak iç güçlerin yakın zamanda harekete geçecek ve sen 2 saatlik gidiş yolculuğunu keyifle yaşayıp çok daha keyifli saatleri merkezimizde geçirecek ve daha da donanımlı olarak hayatını sürdürmeye, içsel gelişim ve farkındalık yolculuğuna, devam edeceksin.

Sana, bu yolculukta karşına çıka ( rıla) n engelleri aşma keyfini sık sık yaşamanı dileyerek sevgilerimi yolluyorum.
KARAV Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2010, 17:53   #536
yasin_can
Junior Member

yasin_can avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2009
Üye No: 2628

teşekkür ederim hocam inşallah engelleri aşarım
yasin_can Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları