![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: 27-07-2010
Üye No: 3171 Şehir: 35 İzmir Yaş: 22
|
merhabalar ben izmirden begÜm sungur.sİtenİzİ kisa bİr zaman icinde kesfettim.Şİfa dİleklerİzİ annem Üzerİnde yoĞunlastirip ona yardimci olursunuz cok memnun olurum.annecİm 1 sene once rectum kanserİne yakalandi.ve bunu atlatmasi zaman aldi hala eskİ sihatİnde deĞİl.ona bÜtÜn enerjİnİzle Şİfa yollarsaniz cok memnun olurumm
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 18-07-2007
Üye No: 1010 Şehir: 10 Balıkesir Yaş: 31
|
Merhabalar , öncelikle sitemize hoşgeldiniz,ve annenize büyük geçmiş olsun.
Buradan şifa yollayabilmemiz için annenizin ; Adı soyadı,yaşı ve bulunduğu şehri yazarsanız çok daha iyi olur.Konuyla ilgili burayada Şifa Talebinde Bulunmadan Önce Mutlaka Okuyunuz ! bakabilrsiniz.Ayrıca sağlıkla ilgili olarak Kronik Hastalıklarda Çalışma Metodu Yeterli oksijen ile kanseri yenmek Stres ve hastalık ilişkisi http://www.turgayreiki.com/zihinselnedenler/ gibi konulara bakabilirsiniz. Allah şifa versin ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
sitenizi gercekten de cok yararlı buldum.ve ilgi duymaya basladım baslangıcta bana ne onerırsınız ne yapmam gerekıo reiki ilk adımı uygulamak istersek nası baslayabılırım. bu arada annemin adı Hayrünnisa Sungur 1949 doğumlu 61 yasında bulundugumuz sehir ise İzmir sifa talebinde bulunuyorum.peki evde anneme uygulayacagım bir teknik warmı ?şimdiden ilginize tesekkür ederimm
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 18-07-2007
Üye No: 1010 Şehir: 10 Balıkesir Yaş: 31
|
Merhabalar,evet aslında bu konularda en önemli şey kişinin reikiyi bir an önce hayatına geçirerek , uygulamaya geçmesi.Düzenli ve kararlı uygulanıp yaşam koşulları ve zihsel negatif düşünceler değiştirilirse mutlaka güzel şeyler olacaktır.
Bu konularla ilgili olarak reiki bölümümüzde Uyumlama Öncesi Araştırılması Gerekenler! Reiki Nedir Reiki Master'ınıza Mutlaka Sorun! konularına bakabilirsiniz. ve ana sitemizde eğitim bilgilerini okuyabilirsiniz. http://www.turgayreiki.com Sevgili Annenizede şifalar olsun , Allah şifa versin ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: 02-04-2007
Üye No: 752 Şehir: 35 İzmir Yaş: 25
|
Şifa olsun annenize geçmiş olsun...
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
tesekkür ederim dualarınız enerjiniz bizimle olsun
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: 29-09-2008
Üye No: 2476 Şehir: 34 İstanbul
|
![]()
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
evett bgn annemin tetkıklerının sonucu temız cıkmıs.şükürler olsn...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Co-Administrator
![]() Giriş Tarihi: 27-11-2004
Üye No: 30 Şehir: 35 İzmir Yaş: 47
|