![]() |
|
|||||||
| Ana Site | Butik Mağaza | Tarot | Hastalıkların Zihinsel Nedenleri | Arda Aykanat Korusu | Fotoğraf Galerisi | Sohbet Odası |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() Giriş Tarihi: 13-04-2009
Üye No: 2758 Şehir: 34 İstanbul Yaş: 30
|
Selamlar Arkadaşlar,
Pazar günü Allah nasip ederse kadıköy'de bir hocadan Kundalini eğitimi alacağım. Reiki 2. aşamayı alalı üç ay oldu. Size daha önce de kök çakramın görüntüleme cihazında simsiyah çıktığını yazmıştım. Size sormak istediğim ise, daha önce içinizde kök çakrası siyah olupta Kundalini reiki eğitimi alan olup olmadığı. Alan varsa eğer, yaşadıklarını paylaşırsa sevinirim. Kök çakramın siyah olmasından dolayı beni uyumlamadan sonra zor günler bekliyor olmasın. Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Birde size sormak istediğim, Kundalini eğitimini aldıktan sonra istediğimiz kişiyi ( daha önce hiç bir çalışma almayan ) uyumlasam ne olur? Mesela Annemi uyumlamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. Düzenleyen morbeyaz : 05-02-2010 at 21:34. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() Giriş Tarihi: 17-10-2006
Üye No: 424 Şehir: 48 Muğla Yaş: 43
|
hayırlı olsun
Doğru bildiklerini anlat,ama akıl vermeye kalkma,anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sesiz kalmak,birşey bilmediğini anlamana gelmez, çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez. Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık,çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir,bilgisizlikten gelirse cehalettir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() Giriş Tarihi: 13-08-2008
Üye No: 2395 Şehir: 34 İstanbul
|
önce kendini şifalandırmanı, enerjilerle çalışmayı , ruh zihin ve bedenen bütün olmayı deneyimlemenin keyfine varmayı denesen
çok daha iyi olacağının kanaatindeyim. sonra yakınlarınla, çevrene şifa çalışabilirsin. aura güçlendirme, çakra meditasyonları , korunma ve topraklanma konularını bir kurcala, sevgiler. Düzenleyen roanfin : 11-07-2010 at 20:21. Sebep: imla hatası |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|