Yeniden Doğuş Kişisel Gelişim Merkezi - Turgay Köyağasıoğlu - Forum  

Geri Dön   Yeniden Doğuş Kişisel Gelişim Merkezi - Turgay Köyağasıoğlu - Forum > DUYURULAR > Uzaktan Uyumlama Duyuruları
Ana Site Butik Mağaza Tarot Hastalıkların Zihinsel Nedenleri Arda Aykanat Korusu Fotoğraf Galerisi Sohbet Odası

Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-01-2010, 14:37   #511
Gulba
Junior Member

Gulba avatar

Giriş Tarihi: 11-08-2008
Üye No: 2389
Kundalini Reiki

Merhaba,

Bence Uzaktan Kundalini Reiki uyumlamaları yeniden başlamalı..Bence... Ben bu site sayesinde KR ile tanıştım ve ilk 2 inisiyeyi aldım. 3. inisiyeyi de almak istiyorum artık. Keşke tekrar başlasanız... Teşekkürler..
Eski 28-01-2010, 14:41   #512
SinanATASOY
Member

SinanATASOY avatar

Giriş Tarihi: 22-01-2009
Üye No: 2645

Altına imzamı atıyorum.. İsteriz de isteriz..
SinanATASOY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-01-2010, 15:06   #513
Gulba
Junior Member

Gulba avatar

Destek için teşekkürler Sinan Atasoy
Eski 28-01-2010, 17:55   #514
Celtic Spell
Senior Member

Celtic Spell avatar

Giriş Tarihi: 05-08-2009
Üye No: 2925

Merhabalar,tabi ki Turgay hocamız ve forum yönetimi en iyisini bilir ama maalesef KR uzaktan uyumlamaları İstanbul,Ankara ve İzmir dışındaki şehirlerde yaşayan üyeler için yapılıyor.Bilginize..
Sevgiler..
Celtic Spell Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2010, 12:12   #515
Turgay
Administrator

Turgay avatar

Giriş Tarihi: 29-09-2004
Üye No: 2
Announcement Yeni Uyumlama Tarihi

Sevgili dostlar;
Kundalini Reiki Uzaktan Uyumlama tarihimiz 02.02.2010 saat: 22.00

Lütfen aşağıdaki hatırlatma yazısını dikkatle okuyunuz.
Hayırlar getirsin..

Kundalini Reiki Uzaktan Uyumlamaları ile ilgili olarak;

Bildiğiniz gibi forumumuzda geçen sene uygulamasına başladığımız Kundalini Reiki uzaktan uyumlamalarını bir süre önce sonlandırmıştık.

Gelen yoğun talepler üzerine bu uygulamayı bazı değişiklikler yaparak tekrar hayata geçireceğiz.

Bu uygulamayı başlatmamızda temel amacımız; Reiki ve diğer seminer ve uyumlamalara bulundukları şehir/bölge itibarı ile katılamayan arkadaşlarımıza ulaşabilmek ve yardımcı olabilmekti.

Hem kendilerine hem de başkalarına faydalı olabilmelerine minik de olsa bir destek verebilmekti.
06.06.2009 tarihinde düzenlenen 3. Turgayreiki Forum Yönetim Toplantımızda, yönetim kurulu olarak ilk çıkış niyetine paralel olarak bu uygulamayı aşağıdaki maddelere uymak şartı ile tekrar başlatmak kararı aldık.

1.Uzaktan Kundalini Uyumlamasında sadece Kundalini Reiki 1. aşama uyumlaması verilecektir.
(Bilindiği gibi Kundalini Reiki 1. aşama; kendine ve başkalarına birebir ve uzaktan şifa verebilmek ve daha bir çok faydalı çalışmayı içermek adına yeterli bir aşamadır.)

2.Uzaktan Kundalini Uyumlaması sadece İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illerden uyumlama almak isteyen arkadaşlarımız için geçerli olacaktır.

3.Asıl hedefi bölgesel nedenlerle seminerlere katılma imkanları olamayan arkadaşlarımıza katkı sağlamak olan bu uygulamamızda, Usui Reiki 1. aşama seminer ve uyumlama alma koşulu artık olmayacaktır.

4.Uzaktan Uyumlamalarda her zamanki gibi hiçbir ücret söz konusu olmayacaktır.

5.Uzaktan Uyumlamalar her zaman olduğu gibi belirli tarihlerde, belirli bir saatte gerçekleştirilecek ve günler öncesinden forumumuzda duyurulacaktır.

Tarihleri kaçıran arkadaşlarımız için ara tarihlerde telafi şansımız olamayacak, yeni bir tarihte tekrarlanacak olan uyumlamaları takip etmeleri istenecektir.

6.Uzaktan uyumlama talepleri aşağıdaki linkteki form doldurularak yapılacaktır;

http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8175

Sevgilerimle.
Turgay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-01-2010, 12:25   #516
SinanATASOY
Member

SinanATASOY avatar

Giriş Tarihi: 22-01-2009
Üye No: 2645

Hocam saymış olduğunuz şehirleri kapsam dışı bırakmanıza üzülüyoruz..
SinanATASOY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-02-2010, 15:04   #517
Gulba
Junior Member

Gulba avatar

Almış olduğunuz karara sonsuz saygı duyuyorum ama yine de fikrinizin değişeceği bir sonraki yönetim kurulu toplantınızı sabırsızlıkla bekliycem. Yani; KR-3 uyumlaması yapmanızı ve İst.'dakilere de tabi Herkese sevgiler, saygılar...
Eski 11-03-2010, 22:34   #518
helin4
Junior Member

helin4 avatar

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Üye No: 2995

mrh.bu uyumlamayı almayı çok arzu ediyordum ancak kaçırdım,dilerim tekrarını yakın bir zamanda tekrarlarsınız.Uyumlamayı alanlara hayırlı olmasını diliyorum.Herkese sevgiler...
Eski 23-06-2010, 18:23   #519
Turgay
Administrator

Turgay avatar

Announcement

Sevgili dostlar;
Kundalini Reiki Uzaktan Uyumlama tarihimiz 07.07.2010 saat: 22.00

Lütfen aşağıdaki hatırlatma yazısını dikkatle okuyunuz.
Hayırlar getirsin..

Kundalini Reiki Uzaktan Uyumlamaları ile ilgili olarak;

Bildiğiniz gibi forumumuzda geçen sene uygulamasına başladığımız Kundalini Reiki uzaktan uyumlamalarını bir süre önce sonlandırmıştık.

Gelen yoğun talepler üzerine bu uygulamayı bazı değişiklikler yaparak tekrar hayata geçireceğiz.

Bu uygulamayı başlatmamızda temel amacımız; Reiki ve diğer seminer ve uyumlamalara bulundukları şehir/bölge itibarı ile katılamayan arkadaşlarımıza ulaşabilmek ve yardımcı olabilmekti.

Hem kendilerine hem de başkalarına faydalı olabilmelerine minik de olsa bir destek verebilmekti.
06.06.2009 tarihinde düzenlenen 3. Turgayreiki Forum Yönetim Toplantımızda, yönetim kurulu olarak ilk çıkış niyetine paralel olarak bu uygulamayı aşağıdaki maddelere uymak şartı ile tekrar başlatmak kararı aldık.

1.Uzaktan Kundalini Uyumlamasında sadece Kundalini Reiki 1. aşama uyumlaması verilecektir.
(Bilindiği gibi Kundalini Reiki 1. aşama; kendine ve başkalarına birebir ve uzaktan şifa verebilmek ve daha bir çok faydalı çalışmayı içermek adına yeterli bir aşamadır.)

2.Uzaktan Kundalini Uyumlaması sadece İstanbul, Ankara ve İzmir dışındaki illerden uyumlama almak isteyen arkadaşlarımız için geçerli olacaktır.

3.Asıl hedefi bölgesel nedenlerle seminerlere katılma imkanları olamayan arkadaşlarımıza katkı sağlamak olan bu uygulamamızda, Usui Reiki 1. aşama seminer ve uyumlama alma koşulu artık olmayacaktır.

4.Uzaktan Uyumlamalarda her zamanki gibi hiçbir ücret söz konusu olmayacaktır.

5.Uzaktan Uyumlamalar her zaman olduğu gibi belirli tarihlerde, belirli bir saatte gerçekleştirilecek ve günler öncesinden forumumuzda duyurulacaktır.

Tarihleri kaçıran arkadaşlarımız için ara tarihlerde telafi şansımız olamayacak, yeni bir tarihte tekrarlanacak olan uyumlamaları takip etmeleri istenecektir.

6.Uzaktan uyumlama talepleri aşağıdaki linkteki form doldurularak yapılacaktır;

http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8175

Sevgilerimle.
Eski 06-07-2010, 11:13   #520
Turgay
Administrator

Turgay avatar

Announcement

Sevgili dostlar,
Kundalini Reiki Uzaktan Uyumlamalarına katılım listesini yarın 07.07.10 Çarşamba saat 14:00 de kapatıyorum.
Lütfen yarın saat 14:00'e kadar uyumlama listesine kaydınızı yaptırın.
Son hatırlatma: Uyumlamalar Ankara, İstanbul, İzmir ili dışındaki arkadaşlarımız için geçerlidir.

Hayırlar getirsin..

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları