Grafik Görünüm : Mide kanseri tedavisi ile ilgili soru
Arkadaslar merhaba,
Bugun mide kanseri oldugu icin tedavi asamasinda olan bir hanim ile tanisacagim.
O da beni, bende onu tanimiyorum kalabalik bir ortamda tanisacagiz ve ben ona Reiki den bahsetmek, hastaliginin tedavi asamalarinda yardimci olmak istiyorum.
Reiki 2 ve Kundalini 1 teknikleri ile ogrendiklerimin yaninda eklemem gereken birsey varmidir?Daha once yasadiginiz tecrubeleriniz varsa paylasirsaniz cok sevinirim.
Sevgilerimle,
Mehves
forumda mide rahatsızlıkları ile ilgili hastalıkların zihinsel sebepleri konusuna bakmanı tavsiye ederim. kanser de sanırım orda vardı.
Bunun dışında pozitif olmayı, ho oponopono tekniği ile
affetmek ve bırakmak tekniğini anlatabilirsin.
:kalp:
fantastic
04-08-2009, 07:13
forumda mide rahatsızlıkları ile ilgili hastalıkların zihinsel sebepleri konusuna bakmanı tavsiye ederim. kanser de sanırım orda vardı.Mysoul'un dediği gibi esas mesele düşünce tarzının değişimidir,özellikle zihin ile bedenin birleştiği yer olan mide bu açıdan çok önemlidir.Çünkü sinir,stres , anında en çok darbe alan yer orasi oluyor,bunu hepimiz sinirlendiğimiz zaman kendi vücudumuzda gözlemleyebiliriz.
Bu yüzden düzenli stres,üzüntü,öfke gibi düzenli tekrar eden negatif duygular ister istemez bu bölgede ciddi rahatsızlıklara yol açıyor.
Bence önemli olan yinelenen stresin, negatif düşünce kalıplarının kırılması,gerçekten onu yenmek kanserli hücreyi düzeltmekten daha zor görünsede , tedavinin en büyük parçasının o olduğunu düşünüyorum.
Bu sebebten mutlaka düşünce tarzı olaylara bakış açısı değişmeli ,elbetteki reiki düzenli uygulanıp yanında bütünsel olarak , nefes , meditasyon , müzik .doğada bulunma v.s yapılırsa,bu modern tıb tarafından ilaç ve ameliyatlarla çözülmeye çalışan hastalık çok daha kolay atlatılır.Hala bu tip rahatsızlıklarda zihinin rolünü atladiklari ve direk yarali bölgeyle savaşa tutuştukları için doktorlara şaşırıyorum.
Özellikle diyafram nefesi ve doğru nefes tekniğini mutlaka bahsedin , konu ile ilgili olarak
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=9241 burayada bakabilrisiniz.Umarım en kısa zamanda sağlıgına kavuşur: )
Arkadaslar merhaba,
Oncelikle verdiginiz cevaplar icin cok tesekkur ederim.Sormak istedigim bir sey daha var.
Nur hanimla konusmayi istedigim gun cok musait olunamadigi icin konusamadik fakat daha sonraki gunlerde esim Nur hanimin esiyle konusup Reiki hakkinda bilgi vermek istemis ama esi cok inanmadigini belitmis.
Bu olaydan sonra Nur hanim ateslenip tekrar hastahaneye kaldirildi ve Eylulde ameliyatla midesinin alinmasina karar verildi.Ve ben simdi birseyler yapmak istiyorum.Acaba Nur hanim ve esinin yuksek benligi ile ilgili bir calisma yapablirmiyim ya da tavsiye edeceginiz baska bir yontem varmidir??
Sevgiyle,
Sevgili Mehveş,
Yüksek benlikle çalışma ağır koma durumu ya da yaş olarak şifaya izin verilmediği yaşlarda (bebek mesela) olur. Ne eşi, ne kendisi onaylamıyorsa etik olarak çalışma yapılamaz. Herkes seçimini yaşar. O bu hastalığı ve sonrasını seçti ve geldi.
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Hastalıkları okuyoruz, duyuyoruz ve yardım etmek, bilincini açmak için çırpınıyoruz. Ama ulaşamıyoruz. "Ki bu en yakınımız bile olabiliyor." Bu da bizleri kahrediyor. Yapacak birşey yok kardeşim.
Allah selamet versin. :angel2:
:flowers:
fantastic
12-08-2009, 23:34
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Hastalıkları okuyoruz, duyuyoruz ve yardım etmek, bilincini açmak için çırpınıyoruz. Ama ulaşamıyoruz. "Ki bu en yakınımız bile olabiliyor." Bu da bizleri kahrediyor. Yapacak birşey yok kardeşim.
Kesinlikle öyle insanların seçimi ve inançlarını değiştirmek imkansiz gibi birşey , ne kadar birşeyleri anlatmaya çalışsanızda onlar inandıkları bildikleri şeyden şaşmıyorlar malesef,bende çok insana anlatmaya çalıştım ama boşuna oluyor,o yüzden yapacak birşey yok , sırf insanlardaki ön yargıları görüp çoğu zaman bende susuyorum,sadece dua edip , Allah'tan şifa ve isteyebilirsiniz Aspirin hocamın dediği gibi Allah selamet versin.
aslinda boyle durumlarda ilk defa reiki yi duyan biri elle tutulan gozle gorulen bir sey istiyor.
eee bizde de hala duyma-konusma sorunu olan bir ogul olunca ilk once insanlar "madem ise yariyor-mus sende niye yaramadi"diye dusunuyor yani kisaca kelin ilaci olsa durumu:(
ne yapalim herseyin hayirlisi Rabbim acil sifalar versin herkese :angel2:
sevgiyle,
fantastic
14-08-2009, 10:58
Bu konu yani iyileşmeye inanç, gerçekten şifa çalışmalarında en önemli konulardan biri,özellikle bizim toplumuzda insanlar doktorlara o kadar inanıyorki onlar öleceksin deseler kabul ediyorlar.
Örneğin benim bi tanıdığım ms hastası ve ona reikiden bahsetmeye çalıştım , bana dediki doktor bana bu işin hiçbirşekilde çaresi olmadığını ve sonunda felc olup öleceğini söylediğini ve başka birşeye inanmadığını söyledi , ne kadar anlatmaya çalışsamda dinlemedi ve yaşamına devam etti.Zaten ne şifayı arayan,ne araştıran nede sağlıklı yaşam için birşey yapan bir insan değildi,örneğin bu hastalığına rağmen hala sigara içiyordu ve hastalığı kabul etmişti.Yani gerçekten bazı insanlar varki bizlerin yapabileceği hiçbirşey yok ,birazcık internette araştırsaydı http://arsiv.sabah.com.tr/2007/04/09/gny/haber,32E1D9D7E6004588A040509DD6E3B3CC.html
bu sayfayı görecekti ama kabul ettikden sonra yapacak hiçbirşey yok.Herkesin kendi seçimi ,insanın içinde inanç ve mücadele edecek güç olacak.
Gerçekten insanın sağlını bozması kolay ama düzeltmesi emek , sabır ve disiplin işi herkeste aynı potansiyel olsada, gerekli irade ve inanç olmıuyor.Bazı insanlara anlatiyorsun inandıklarını söylüyorlar ama bilinçaltlarında inanmayıp , çalışmıyorlar yada gerekli sabrı göstermiyorlar.Hatta dalga geçmeler v.s,ama kimse doktorlarda dahil hastalık konusundaki çaresizliklerini görmüyorlar insanları ameliyat ve ilaç arasında sıkıştırıp , insanı organik bir robot olarak görüp hücrelere organlara elektirik veren enerji sistemini , sinir sisteminin beden üzerindeki etkisini atliyor,reiki gibi şeylerden bahsedildiğindede psikolojik rahatlamadan başka birşey olmadığını düşünüyorlar.
Toplumda araştırmadığı , kabullendiği şifayıda otda yada dıştaki şeylere bağlı olarak gördüğü için öyle kalıyor.Bu konu gerçekten sinir bozucu ve insanların yaşadıkları kötü şeyleri görmek üzücü fakat yapacak bireysel çabalardan başka birşey yok.
Nur hanimla konusmayi istedigim gun cok musait olunamadigi icin konusamadik fakat daha sonraki gunlerde esim Nur hanimin esiyle konusup Reiki hakkinda bilgi vermek istemis ama esi cok inanmadigini belitmis.Bu konuları anlatmak hele inancsız , araştırmayan , okumayan insanlara yada okuyupta zihni sadece modern tıbbın bilgileriyle dolu insanlara birşeyler anlatmaya çalışmak imkansız gibi birşey.
Bu olaydan sonra Nur hanim ateslenip tekrar hastahaneye kaldirildi ve Eylulde ameliyatla midesinin alinmasina karar verildi.Ve ben simdi birseyler yapmak istiyorum.Acaba Nur hanim ve esinin yuksek benligi ile ilgili bir calisma yapablirmiyim ya da tavsiye edeceginiz baska bir yontem varmidir??Eğer yinede bu tip durumlarda insanlara birşeyler anlatmak isterseniz söz yerine http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=9241 burada anlatilan çalışma metodunu yada butip http://arsiv.sabah.com.tr/2007/04/09/gny/haber,32E1D9D7E6004588A040509DD6E3B3CC.html
öyküleri araştırıp bir çıktı alıp , şifaya ihtiyacı olan insanlara sunabilrsiniz.Artık gerisi onlara ait.
Herkes bu dünyadan alacağı kadarını alıyor,insanlar birazcık gözlerini kapatıp kendi şifa güclerini farketseler bütün bu olumsuz kötü olaylar olmayacak , ama istemiyen kapısını kapatan insanlara,yapacak daha fazla birşey yok malesef.
Arkadaslar merhaba,
Hatirlarsaniz bu konuyu arkadasimin esine sordugumuzda cevabin dolayli yollarla hayir oldugunu soylemistim,ama gecen zaman icinde ameliyat sonrasi arkadasimi daha sonra da cokca ziyaret ettim hastahanede ama hic konuyu acmadim.
Gecen gun evlerine ziyarete gittigimde birkac saat misafirlikten sonra tam cikmak uzereyken bana "esim bana birseyden bahsetti sen birsey yapiyormussun dedi:)" bende evet birsey yapiyorum dedim sonra yaklasik yarim saatlik bir reiki calismasi ve 2 kitap esliginde konuyu actik ve hala acik duruyor merakla:)Neymis reiki zamanla yerini yuvasini buluyormus.
Sevgilerimle
fantastic
06-11-2009, 20:03
Neymis reiki zamanla yerini yuvasini buluyormus.
Kesinlikle öyle herkes zamanı gelince , bu dünyadan alacağı şeyi alıyor.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.