PDA

Grafik Görünüm : camdan ilk kr1 deneyimim:)

sivana
21-07-2009, 14:56
1 saat önce,çok uzakta bulunan kızkardeşimle msn de camda görüştük. hemen ilk niyetimi söyledim ve avuçlarımı birleştirdim. kardeşimde reikiyi kabul etti.ve daha ilk saniyelerde ellerinin,avuç içlerinin yandıgını,sanki bir alev topunun avuçlarınında oldugunu söyledi.:)
10 dakka böyle kaldık.sonra 2.ci niyetimi söyledim ve arkasından yine avuçlarımı birleştirdim. bu seferki niyetim-başagrısının geçmesi ve bir daha agırmaması içindi.
ama reikiyi gönderdigim anlarda başı agırmıyordu.
yine birkaç saniye sonra ellerindeki alev alev yanma hissi başladı ve başına 1 dakika boyunca agrı girdigini söyledi.ayrıca bogaz çakrasına 10 saniye kadar bir agrı girdiginide.ve ve 4 saniyede bir esnemeye başladı. uykusunu bugün almasına ragmen üzerine büyük bir agırlık çöktügünü uyumak istedigini,kollarının agırlaştıgını söyledi.birde bazı yerlerini sivrisinek ısırmış gibi hissettigini ekledi.
10 dakka sonra artık bir şey hissetmedigini söyleyince ben de- şifa seansını sonlandırdım.ama çalışmalara sık sık devam tabi evrensel şifa enerjisiyle:)

dün gece de kendime seans yaptım 2 saat. ellerimde çok az sıcaklık hissetmeme ragmen başımda enerjiyi sürekli hissettim. bazı anlarda daha yogun oldu. ve ayaklarım her zaman ki gibi hissizleşti.ama daha yogun olarak önceki günlerden.az da olsa parmaklarıma kıramp giriyor.

başına giren o agrı 1 dakika sonra kayboldu:)
ben de onu camdan seyredip,konuşabildigim için çok net yaşadıklarına şahit oldum.

ve ona, arıdan korkmaması,yargılamaması gerektigini,tam aksine bunun enerjinin yogunlugunu gösterdigini anlattım. zaten 1 dakka sonra başının agrısı geçti.:)

reiki ile yolculuguma 27gün önce başlamıştım. çok sakin bir arınma dönemi geçirdim. ve böylede devam edecegime inanıyorum.sadece 2 şey hissettim şu ana kadar,

1.si, çok yogun olmasada ,bu ve diger hayatlarımı bırakıyor hissi sardı beni ve buna duydugum üzüntü.

2.si, çevremden uzaklaşma,ve tahammül edememe duygusunun had safhada yaşamam. bazı kişilerle baglarımı kopardım. bu duygu halen daha beni terketmedi devam ediyor.

bütün bu yaşadıklarımın benim yüksek hayrıma oldugunu biliyorum. ve asla yargılamıyorum. tam tersi şükrediyorum sürekli. biliyorum ki ne tesadüfen bir kişi ile karşılarsınız,ne tesadüfen bir olayı yaşarsınız ne de tesadüfen acı çekersiniz ya da mutlu olursunuz. bunların hepsini, tekamül yolculugumuzda her zaman daha ileri gitmemiz için Tanrı'dan bir armagan ve ve mücize olarak görürüm.

tekamül planını anladıgımızda zaten her şey yerli yerine kendiliginden oturuyor:)

bazen tepem atsada, bu duygu ve inanç ben de her zaman birinci plandadır:)

kabullenmek iyileşmenin en hızlı yoludur diyordu bir usta.

reiki ile tanıştıgım için şükürler olsun.sevgiyle.:flowers:

reikevs
21-07-2009, 15:00
paylaşımın için çok teşekkür ederiz Sivana.

isobel
21-07-2009, 15:17
çevremden ayrılma hissi bende de çok yoğun,sırt çantamı alıp kaçasım var çok fena:)

mySoul
21-07-2009, 15:58
bu yaşadıkların güzel şeyler tebrik ederim.
ve bir yerlere gitme isteğine gelince
ben şunu farketmeye başladım.
Bir yerlere gidiyorum bir yerlere gitmekteyim.
gitmek isteği gittiğimi hissetme noktasında şimdilerde.
ilginç..

mfa
21-07-2009, 18:03
çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim