PDA

Grafik Görünüm : Zihin haritasını değiştirmek için

Kasseria
18-07-2009, 00:30
:lol:Zihin haritamı değiştirmek için kendime yeni bir vizyon yaratıyor ve yeniden istediğim şekilde çerçeveliyorum

(bir ekran düşünün eski istemediğiniz olaylarınızı bu ekranda hissedin ya da düşünün içinde istemedikleriniz olsun ekranın sağ alt köşesinde yeni vizyonunuzu yaratın ne istiyorsanız neşe bolluk huzur küçük bir çerçeve ve yavaş yavaş ekrandaki yerini büyütün sonra ekranın tamamını kaplasın sol üst köşeye istemediğiniz görüntüyü küçültüp yerleştirin yeni olan ekranı kapladı ise minik sol köşedeki eski çerçeve ye son kez bakın ve bunu bulunduğunuz yerin penceresinden dışarı çıkartın uzaklaşsın uzaklaşsın...Güneşe doğru yol alsın ve güneşe fırlatın.. artık yok oldu .... bu egzersizi lütfen yapın )

Bolluk için kendime fırsat tanıyorum ve gün geçtikçe kariyerim maddiyatım artıyor bunlara yaratıcı zekam çözüm buluyor ..Zira problemleri bırakmayı öğrendim Şimdi çözüme odaklıyım

Bana gelen her pozitif olay düşünce ve davranışları kucak açarak kabul ediyor,
negatifleri güneşe fırlatıyorum

Çekmecelerinizi düzenleyin yeniden dolaplarınızı çantanızı ev ya da ofisinizde
küçük değişimler yapın bir harekete geçin ...
Hatta araba kullanırken ya da
işe gittiğiniz hangi yolsa ve vasıta değiştirin günlük alışkanlıkları yavaş yavaş değiştirin,

İşte size bir öneri:
Eski alışkanlıklarınızı ve yeni alışkanlıklarınızı yazın
Örnek: E.A Sabahları kahvaltı etme alışkanlığım yoktur
Y.A Artık sabahları kahvaltı ediyorum
Sonra gözden geçirin...
Yeniden bir yaşam için değişime hazır olun
(Yasemin Güner-pozitif yansımalar grubu)

( Negatifleri güneşe fırlatma egzersizini fırsat buldukça uyguluyorum.Özellikle negatif düşünceler yoğun olduğunda.Benimkinde küçük bir fark var: Ben problemin kaynağı bir insansa onu aynaya atıp,aynayla beraber komple güneşe fırlatıyorum:wink_smile: :wave: Denenmiştir.Tavsiye ederim...:lol::lol:

LuckyCady
18-07-2009, 01:40
Çok güzel bir paylaşım..
Tşklr:friends::flowers:

energie_06
18-07-2009, 12:46
:)sağolun:flowers2:

reikevs
21-07-2009, 09:02
Teşekkür ederiz. :)

mfa
21-07-2009, 10:06
ayna olayını beğendim özellikle iş hayatında çok işime yarar diye düşünüyorum teşekkür ederim denemek istiyorum mutlaka

Kasseria
22-07-2009, 00:27
Sevgili Füsun
Ben yapıyorum ara sıra,üstelik 2-3 kişiye de uygulattım.Onlarda da aynı pozitif sonuçları aldık..Ben problemi,kişiyi,negatifi vs siyah olarak imgeleyip,o siyahlığı aynaya fırlatıyorum.Dolunca da aynayı çok hızlı bir şekilde güneşe fırlatıp yanmasını seyrediyorum.Güneşte tamamen yanınca bedenim de ürperti hissediyorum.Bu şartlanmamı veya gerçek mi bilemem..Çok işime yaradığı kesin.. Bütün bu iş 1 dk yı da geçmiyor üstelik..
Sevgilerle...

bahar967
22-07-2009, 09:20
Çok Teşekürler...
En sonunda güneşe fırlattığımız negatifliğin sevgiyle şifalanarak, olumluya dönüştüğünü imgeleyerek bitirirsek daha iyi olacaktır...sevgiler...

reikevs
22-07-2009, 10:09
Güneşe
Evrene
Evrenin bize ulasamayacagi uzak boyutlarina

da denebilir.

Arinmasi, şifalanmasi ve dönüşüme ugramasi da niyet edilebilir.

nuray
22-07-2009, 13:49
Cok tesekkurler...

Kasseria
22-07-2009, 15:04
:flowers2:Sevgili bahar967 ve :flowers2:sevgili reikevs teşekkürler. Yeni uygulamalarımda önerilerinizi dikkate alacağım...