PDA

Grafik Görünüm : Ruhuma...

AnilA
16-07-2009, 17:11
...başlangıcının çoook uzun zaman önce yapıldığı bir günlükteki notlar...

"De ki : Dışınızdaki ve içinizdeki kılıf bir bütün olmadan varlık tamamlanmış olamaz. Sizlere bahşedilen o can bir isimden ibaret değilki... O can bizden bir parça.O can size hayat veren sevginin varlığı..."

Anila seni sessizce vu huzur ile çağırıyorum.Seni yaradanın adı ile çağırıyorum.Varlığını hissetmeye hazırım.Uzun zamandır BİR olsakta seni (BİZİ) şu sıralar daha derin hissediyorum..Yaratılıştın bu yana bunu kaç zaman hissettin bilmiyorum ama şu anda BİRlikte bunları hissettiğimiz işin şükürler olsun.. (Ben bedenimle kaynağın yerini bulamam ancak senin varlığın kaynağın yerini bilir,çünkü sen oradan geldin...)
Yaradana ve yaratılanlara şükürler olsun..

Sevgili ruhuma hitap...

LuckyCady
16-07-2009, 22:57
:bravo::flowers: tşklr..

AnilA
20-07-2009, 11:33
Güzel bir melodi eşliğinde seninleyim ...

“O aşk ki seni Yaradana götürmüyor, nasıl gerçek olsun”...Şüphesiz aşk kaynağa yönelmek, kaynağa dönmek ister. Onun yaratıldığı, var olduğu yer orasıdır. Kaç sevda yaşadı bu gönül bilmiyorum ama artık kaynağındayım.Şükür ki yolundayım...O güzel melodilerle yolculuk yapıyorum.Güzel bir tebessüm var yüzümde ,o iki küçük dudaklar böyle bir şükür etmedi daha önce...Sen sevgili söylesene hangi aşk gerçek bundan başka..Her şeyini dinledim bu bedenin... Baştan beri buraya gelmeme yardım eden o güzel sesin söyledikleri hala kulağımda...Beni hayatta tutan o ses, bana yol gösteren o ses...Şimdi anlıyorum ... Gel gör sevgili...Onların bilmediği çok güzel bir şey biliyorum..Gerçek aşkı biliyorum..Gerçek aşkı hissediyorum..Ne gariptir ki bunu tarif edemem-edemedim...Bunu ancak yaşayabilirsin, paylaşabilirsin..Şu güzel melodiyi dinle, Varlığım kalp atışları gibi aşkla çarpıyor. Ey sevgili şükür ki varlığı hissettim.Seni görmesem de,sesini duymasam da,elini tutmasam da varlığına aşığım..işte bu aşk beni varolduğum yere getirdi...Kelimeler anlamsız kalır bu duyguyu tarif etmek için...Şu an ruhum gözlerimde..Bu güzel varlık nasıl sevilmez, nasıl hayranlık uyandırmaz..Varlığımın 3 hali ile aşığım ...Bu hisler içinde hangi iki göz ağlamaz, hangi iki dudak şükretmez...Şüphesiz varlığım kendini buluyor..Varlığım beni buluyor..Çok güzel bir melodi ...:kalp: