PDA

Grafik Görünüm : Kuantum Düşünce Kelime Anlamlari

reikevs
23-06-2009, 08:21
Kuanta Nedir (Quanta)?*
Parçalanamaz en küçük enerji yükü (paketi)

Kuantum Leap Nedir?*
Bilinç ve enerji seviyelerinde mikro ölçekli sıçramalar. Sonuçları makro ölçeklidir.

Kuantum Nedir?*
Atomaltı parçacıklarının fiziksel yapılarını (konum, momentum... gibi) matematiksel bazı denklemlerle açıklama sistematigidir.

Kuantum Düşünce Nedir?*
Düşüncelerin gerisindeki ilk düşünceye, hayatinizdaki tekrar eden kalıpların gerisindeki anlama... Sözlerinizin gerisindeki karara... Bireyselliginizin gerisindeki Öze, oradan evrensel bilince ulaşmak... Böylece artık yeni düşünceler, yeni inançlar, yeni davranışlar göstermek... Bütün bunlar için uyguladığımız metod kuantum Düşüncenin içerigidir.

Kuantum Düşünce Teknigi Nedir?*
Kuantum Düşünce üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa Kuantum Düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir.

KDT Nedir?
Kuantum Düşünce Teknigi kelimelerinin kısaltılmış hali.

*sözcük anlaminin yitirilmemesi, kişisel yorumdan uzak olmasi için bazı kelime anlamları aynen birebir alinti yapilmistir.

Suzix
13-10-2010, 01:15
Başlangıç için güzel bir paylaşım sevgili reikevs.Teşekkürler.