PDA

Grafik Görünüm : meleklerlerden yardım

AyAtA
17-06-2009, 23:11
arkadaşlar ben birkaç gündür melekle uğraşıyorum,onlardan yardım istiyor onlara içimi döküyorum,rüyalarıma davet ediyorum,ama bir sonuç alamıyorum,yakında angel lightenerjisine uyumlanıcam fakat şimdiden kendimi geliştirmek istiyorum,bazıları değişik ışıklar gördügünden bahsediyor ama bende bir tık yok :(:(:dry::nonono::see_stars:

LuckyCady
18-06-2009, 00:55
Sevgili Ayata,
Hepimizin sinirini hoplatan bir cvp :P "SABIR"....
Meleklerle herzaman irtibattayız zaten, sadece farkında değiliz:wink_smile:!!!!
Farkındalığımız arttıkça (eğitimler, seminerler; çalıştıkça, okudukça, araştırdıkça) süprizlerde artıyor, bir tek bundan emin oll:flowers:

gizlihayran
18-06-2009, 09:11
ilk başta bnde bir şey hissedemiyordum ama artık melekler gelip elimi tutuyolar.saçımı okşuyolar:)sabır herşey daha güzel olucak:)

Force_Energy
18-06-2009, 11:56
Aslında hep bizimle olduklarını biliyorken, onları görmenin önemi bence o kadar da gerekli değil bence:)

Çalışmalarınızı ilerlettikçe sadece niyet edin etrafınızdaki enerji değişimini hissedeceksiniz, bu bence yeter.Onların ışıkları hep bizimle. :) ve tabii ki Luckcady hocamızın dediği gibi "sabır" faktörünü asla es geçmemek gerekiyor.

AyAtA
18-06-2009, 13:41
ilk başta bnde bir şey hissedemiyordum ama artık melekler gelip elimi tutuyolar.saçımı okşuyolar:)sabır herşey daha güzel olucak:)

bu harika bişey :D

ve bir de dün bana olan birşey var,sadece mikaili düşünerek bir meditasyon yaptım,ve sanki karşımda durdu,benle meditasyon yaptı,sonra bana kılıcını uzattı,ilk önce elime aldımbunu kabul edemem bu senin onurun dedim,sonra iyice itip bu kılıcı içime koydu,sonra ellrini tuttum,biraz gözyaşı,ama bunların hepsi hayal miydi gerçek miydi bilemiyorum :(
ve meditasyondan sonra mavi ışık parıltıları gördüm,küçük havai fişiek gibilerdi :D

AyAtA
18-06-2009, 13:43
bir de şöyle düşüncem var,ben sadece onlardan yardım istiyorum ve 2 tane meditasyon yapıyorum,başka neler yapabilirim,nasıl geliştirebilirim ?

ve bir meditasyonda egonuzun sol omzunuza geçmesini isteyin diyor, burdaki mahsettiği egoyu anlayamadım ?

isobel
18-06-2009, 15:46
Melek'ler zaten her an bizimle. Sadece farkında değiliz. Ben örgü örüyorum, bir gece bir baktım ördüğüm şey bir melek, farkında olmadan, mor bir Melek, adı Uriel olarak geldi içimden,belki de kulağıma fısıldandı bilmiyorum, ama onu ördüğüm gün ve 2 gün boyunca affetme ile ilgili dersler aldım. Affetme benim için kolay olduğundan Uriel hemen bitti. Şimdi Mikail'i örüyorum, ama Uriel hemen bittiği halde Mikail bitmiyor bir türlü. Çünkü hayatımda yenmem gereken çok korkum var,hala kendimi tam olarak akışa bırakamıyorum. Gelecek korkumu yenemiyorum, sanırım bunu tamamlamadan da bu Melek bitmeyecek. Çok ilginç şeyler yaşamaya başladım. Farkındalığım zirvede.
Melek'ler birebir karşına çıkmasalar da yaşamında olan şeylere dikkat et. Farkındalığını artır, ve sana gönderilen işaretleri almaya çalış.
Sevgiyle

AyAtA
18-06-2009, 16:24
korkuyu yenmeyle ilgili bişey anlatıcam,
dün gece sabahıbeklerken camı açtım ve dışarıyı seyrediyordum,sonra aklıma bir film geldi pencere önünde ayaklarımı dışarı koyup oturucaktım,fakat o kadar heycanlandım korktum kki, hemen aklıma mikail heldi ,onu çagırdım ve beni sakinleştirmesini istedim, ve artık orkmadan pencerede oturabiliyorum :D :)