PDA

Grafik Görünüm : Kr-10

AnilA
10-06-2009, 15:19
Bana bu varlığı tatmama vesile olan herşeye şükürler olsun..."Sizler gönülden ne istedinizde bizler sunmamış olalım,şüphesiz biz sizi anne va babanızdan daha çok seveniz..." Şu an dökülen kelimelerim bunlar..

Lale ablam aracılığı ile KR master oldum.Mükemmel deneyimler yaşadım (hala yaşıyorum).Boosterlarıda aldıktan sonra görüşlerde dahada artış görünmeye başladı.Sizlerle paylaşmak istediğim birkaç haftadır beklediğim bu deneyimin o huzur dolu olan tadı..İlk deneyim esnasında beliren bir görüş son inisiye sonrasında kendini tanıttı..

Kundalini Reiki 10 Tanrısallık Katı -Varoluşun Beyaz Salonu...
İsimler ,kelimeler sizlere nasıl bir etki yapar bilmiyorum.Sadece bu Katı hissetmenizi diliyorum..

"Ve sen gerçek varlığınla bizim aramıza gelirsin.Burası Varoluşun Beyaz salonudur.Gördüğün şey sadece beyaz ışık.Bu salonun şekli ve boyutu görünmez.Bizler orada sizlere yardımcı olmak için bekliyoruz.Şüphesiz sizler hazır olduğunuzda buraya geleceksiniz... Gerçekten nasıl bir varlık olduğunuzu, içinizde bulunan o kutsal sevgi ve heycanı burada hissedeceksiniz.Var olan bütün üstadlar sizler için burada olacak..İlk defa en güçlüsü olarak RuH enerjinizi deneyimleyecek,ışığınızın bütün katlarda görüldüğü hissedeceksiniz.Dikkatli bakarsanız beyazlar içinde buraya yükselmiş diğer kardeşlerinizi göreceksiniz.Var oluşun anlamını hissedecsiniz,yaşam gücünü hissedeceksiniz, şüphesiz bu saf halinizle dünyanın, ayın ve diğer gezegenlerin kalp atışlarını hissedeceksiniz..Burası Varoluşun Beyaz Salonudur..."---" Sevgili rehberlerim aranızda olmak benim için onur verici bir duygu.Doğumumdan sonra geçen yıllar sonunda sizleri ilk zamanki gibi hissetmek ve görmek bütün duygulardan farklı..Burası benim Varolduğum yer..Dileğimi gerçekleştirdiğiniz için tüşekkürlerimi sunuyorum, varlığınıza şükürler olsun..Yoluma ışık tutun...Sizleri Seviyorum..."

anila & Beyaz salon rehberleri