Grafik Görünüm : Uyumlanma Disindaki GMA Deneyimleri
Arkadaslar kismetse yarin GMA`ya uyumlanacagim. Merak ve heyecanla bekliyorum. Forumda herkes uyumlanma deneyimlerini anlatmis. Uyumlanma disinda deneyimleriniz yok mu?
GMA ile neler yaptiniz? Hayatiniz da degisen seyler var mi? Paylasirsaniz seviniriz:flowers2:
58 arkadasimiz bakmis ama bir arkadasimiz bile birsey yazmamis? :(
Herkes:superman: super hissettim diyor, muthisti diyor, sonra? Gizli bir tarikata katildigim hissine kapiliyorum valla:lol:. Uygulama ile ilgili bilgilerin gizli kalacagina yemin edilmis gibi? :naughty:
Uygulama sonucu basarilanlarin olmasi sart degil, sonuca ulasilamamislari dayazalim bence. Boylece neyi dogru yaptik, nerede eksik vardi, ya da neden olamadi anlayabilme sansimiz olur ne dersiniz?
Sevgiyle:kalp:
bernadettte
24-05-2009, 15:39
hadi ben yzayım gerçi bu ne acele daha dün gece uyumlandık.ben henüz imgelemede başarılı sayılmam ama her an gözümün önüne mor alev getiriyorum güçlenmesi için.sana söz yaşadıgım ilk seyi herkesten önce gelip buraya yazıcam:friends:
peacemaker
24-05-2009, 18:45
acele etmemek lazım bence.aa bu oldu dan veya niye olmadıyı çok düşünmeyelim.daha yeni uyumlandık :)çalıştıkça hayatımıza getirdiklerini göreceğiz bence:)
naz_ks43
24-05-2009, 20:01
Merhabalar.Bende ilk uyumlamamdan sonra deneyimlerini yazan olmuşmu diye aramıştım.Bu başlık aslında isabet olmuş.Genellikle çok kısıtlı zamanlarda foruma girme şansım olduğundan uzun uzun yazmaya vaktim olmuyor.(Kendi adıma açıklama yapmak istedim.)Mümkün olduğunca şifa taleplerine destek olmaya çalışıyorum.
İlk uyumlamamı alalı epey oldu.O günden beride severek kullandığım bir eneji.İlk kullanımım uyumlamamı aldığımın 1-2 gün sonrasıydı.Key hesaplarının dağıtıldığı dönemdi.Bankaya gittiğimde önümde 350 civarında kişi vardı.Saydım.Banka açıldıktan sonra 30 şerli gruplar halinde almaya başladılar içeri.İlk grup 35 dakikada dışarı çıktı.3.gruba sıra geldiğinde kişi sayısını 20 ye düşürdüler.Halbuki ben öğleye kadar paramı alıp gitmek istiyordum bu gidişle akşama kadar alabileceğim bile şüpheliydi.
Aklıma agma geldi.Hemen denemeye başladım hatta başka bir arkadaşa tel.edip onunda yardımını istedim.Memurların yavaş çalışmasına neden olan,sıranın ilerlemesine engel olan tüm negatifliklerin ve engellerin dönüşümü için agma gönderdim ve sıranın bana 12 den önce gelmesini imgeledim.O sırada etraftan "a sıra ne kadar çabuk ilerliyor" diye konuşanları duydum.Bankanın bir tarafından giren diğer kapıdan çıkıyor ve sıra hızla ilerliyordu.Saat 11.50 de sıra bana geldi,paramı aldım.
Aynı zamanlarda işyerinde sorun oldu.Birşey sormak için aradığım kişi kırıcı sözler sarfetti.Üzüldüm tabi kendisine ve söylediklerine.Sürekli gergin,herkese kötü davranan ve tartışma çıkaran birisi.Kendisinin negatif enerjilerinden arınması için çalıştım.Ertesi sabah erkenden odama gelip dün için çok özür dilediğini ve bana karşı çok mahcup olduğunu v.s. söyledi kendisini affetmemi istedi.Bu sadece 2 örnek.Hayatımın bir parçası ve ben bundan dolatı çok mutluyum.Herkese hayırlı olmasını dilerim.Hoşçakalın.
:) Sevgili Arkadaslar, haklisiniz yeni uyumlanan biri olara ben de acele etmemekten yanayim. Ancak forumda ilk uyumlananlar bizler degilizki. Benim oncelikle cagrim onceki arkadaslara idi:).
Bu konu basliginin motive edici olmasi dilegimden dolayi da istemistim. Bu nedenle yeni ogrendigim bir mantrayi sizlerle paylasmak istedim;
"Bilincimde, bilinc altimda ve karmik tabakalarimda .................. sebep olan negatiflikler ve kaliplar en yuksek hayrima olacak sekilde sifalansin"
Noktali yeri ihtiyaciniza gore doldurursunuz. Force_energy sen de bakar misin ok mi?
Force_Energy
25-05-2009, 20:02
Çok güzel bir mantra :) kesinlikle kullanmaya yönelik :)
Çok güzel bir mantra :) kesinlikle kullanmaya yönelik :)
Sevindim:banana: gerisi hayal gucumuze kaliyor:friends:
Cok soru soruyorum, kovacaksiniz beni simdi :whistling:
Peki, kendi ruhsal bedenimi klonladigimi ve onun gun boyu arkadasima GMA yaptgini hayal etsem , ben de burada ders calismaya devam etsem?
sizi yılın girişimci ve yenilikçi enerjicisi seçmek istiyorum :) :pope:
her gece yatmadan bedenimizi klonlayıp ışık dolu bir yere yıkanmaya ve şarj olmaya gönderelim.. denemeye değer..:superman:
Pikadil, mantra çok güzel çalışıyor bu arada, teşekkürler..
Rica ederim, bunu duyunca mutlu oldum :D.
sizi yılın girişimci ve yenilikçi enerjicisi seçmek istiyorum :) :pope:
her gece yatmadan bedenimizi klonlayıp ışık dolu bir yere yıkanmaya ve şarj olmaya gönderelim.. denemeye değer..:superman:
Kuantum, bunu kendini klonlamadan da GMA le yapabilirsin diye biliyorum ben ama? Bilen biri dogrusunu soylerse iyi olur tabi
gma ile olanı bilmiyorum bende, bilen biri varsa çok sevinirim..
klonlama güzel fikir ama bugün denerim akşam :)
Force_Energy`nin gonderdigi notlarda
"Uyumadan önce Gümüş Mor Alev meleklerini/rehberlerini ve St. Germain’i de çağırabilirsiniz ve onlardan şifa gereken bir konuda çalışmalarını isteyebilirsiniz. Sabah sorun serbest bırakılmış olur" seklinde birsey var. Yani sen de gece bunun icin niyet edip uyuyabilirsin :)
Force_Energy
26-05-2009, 16:27
GMA zaten meleklerle çalışan bir sistem olduğundan, onlara rica etmenizde fena bir fikir olmaz.
:) alternatifler tükenmez
Bazi internet kaynaklarinda Golden & Silver Violett Flame olarak ta karsimiza cikiyor? GMA`den farki nedir? Golden olani kullanmak icin tekrar inisiye olmak gerekiyor mu?
Force_Energy
26-05-2009, 20:42
İkisi arasında hiçbir fark yoktur.Sadece artık beşinci boyuta ait altın ışın GMA ile birlikte kullanılabilir durumda.Ancak sizler zaten altın ışığı GMA ile kullanabilirsiniz.:)
İkisi arasında hiçbir fark yoktur.Sadece artık beşinci boyuta ait altın ışın GMA ile birlikte kullanılabilir durumda.Ancak sizler zaten altın ışığı GMA ile kullanabilirsiniz.:)
bunu ogrendigim iyi oldu :lol:. Ben de sifalandirdiklari seylerin farkli oldugunu sanmistim:doh:
sevgili force energy
GMA uymlamasından 2 gün sonra kullanmaya başladım ve son derece mutluyum çünkü artık ofisime gitmeden önce yardım istiyorum ve tüm negatifleri olumsuzları yakılmasını sağlıyorum ofise gidincede tüm iş arkadaşlarıma mor ışıkla pozif enerji ve şifa dağıtılmasını istiyorum kimse ne olduğunu bilmiyor ancak herkes çok huzurlu , rahat veya mutlu olduğunu düşünüyor.geceleri de çalışmalarımı ailemi şifalandırmak ve negatiflerden temizlemek için yapıyorum ve size bana bu güzel ışıkla tanışmama vesile olduğunuz için sonsuz minnet duyuyorum
çoook teşekkürler
nasıl yapıyorsun anlatırmısın
merhabalar king,
iş yerim için GMA uygulaması ile ilgili bir örnek vereyim;
ben genellikle sabah kalktıktan sonra ve akşam yatmadan önce topraklanıyorum, sonra kendimi ışıkla korumaya alıyorum ve sonra UR çalışmamı yapıyorum ve en son GMA yı davet ediyorum. akşam çalışmamda önce ofisteki benim işm için engel oluşturabilecek kişileri (bu engelin kötü niyetli olması gerekmiyor ;kişilerin işle ilgili bazı konularda olacak - olmayacak gibi tereddüt duyması, olumsuz düşünmesi vb. tüm negatifliklerini tişreşim olarak ofise yaymaları beni çok etkiliyorve işimizi içinden çıkılmaz hale getirebiliyor.)isim ve soyisimleri ile söylüyorum ve davet ettiğim yükselmiş üstat ve ruhsal rehberlere,melekler bildirip Gümüş Mor Işık ile olumlu şekilde şifalandırılmalarını ve düşüncelerinin pozitife çevrilmesini istiyorum . sabaha kadar şifalandırılacaklarını ve dönüştürüleceklerini bilerek teşekkür edip gönderiyorum.
sabah kalkınca da yine aynı işlemi yapıyorum ve evden çıkmadan veya yoldayken GMA
davet edip ben ofise gitmeden işimle ilgili benim ve benimle ilgili herkesin ve tümün en yüksek hayrına olacak şekilde herşeyi düzenlemelerini ,kişileri sakinleştirmelerini ve işlerimi yoluna koymalarını istiyorum ve teşekkür edip gönderiyorum.
burada beklentiler kişiye göre değişiyor ben etrafımda panik halde huzursuz ve devamlı olumsuz düşünen insanlar istemediğim için ben çok iyi sonuç alıyorum mesla o gün ödemem varsa kimi zaman para geliyor kimi zaman sorunsuz erteleyebiliyorum ve her durumda GMA ya ve tabi ki herşeyden önce yüce tanrıma şükür ve teşekkür ediyorum
ve bunu içim daraldığında hatta trafik sıkışıklığında bile kullanıyorum.
umarım açıklayıcı olmuştur.
sevgiler guisa
Guisa, bu durumda tum bu uygulamayi yapmak 3-4dk dan fazla almiyor di mi?
en fazla 5 dk mı alıyor. ancak tüm bunları yaparken konsantrasyon gerçekten önemli, samimiyet ve içtenliğida eklediğinizde sonuç çok güzel çıkıyor.
sevgiler
???? Herkes uyumlanip sonra tesekkurler diyip gidiyor mu nedir? Kimse gelip deneyimlerini anlatmiyor? Cesaretlendirmek icin ne yapmali dersiniz?
Ben evden çıkarken tüm yolumu ve yolumda karşıma çıkacak olan olayları ve insanları negatiflikten arındırmasını istiyorum, ve hiç bir kötü olayla karşılaşmıyorum. Özellikle kötü bir örnek olarak ehliyetsiz motorsikler kullandığım düşünülürse:P Önümde çevirme oluyor,beni çevirmiyorlar:)
Birde her gece evimin ortasına yaktığımı imgeliyorum gümüş mor alevi, klasik üstatları çağırma faslından sonra evimi ve içindeki her şeyi negatifliklerden korumasını diliyorum.
Merhaba, ben çok yeni üye oldum buraya ve GMA (gümüş mor alev) ile yapılan yazışmaları okudum ve bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.
Uyumlanmış tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum ve sadece ayrıntılı niyet ederek sadece güvenin.
Sanırım 5 sene evvel uyumlandım GMA 'e. Şu an ben de uyumlamalar yapıyorum.
Uyumlama esnasında mutlaka çok belirgin şeyler olmalı diye bir kural yok, bu enerjiyle çalışırken çok yoğun imgeleme çalışmalarına, hele de yapabildimmi-becerebildimmi gibi kaygılara hiç gerek yok. Bu enerjinin muazzam Rehberleri, siz destek vermezseniz işlerini yapamayacakmı sanıyorsunuz :)
Sevgi ve ışıkla kalın...
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.