PDA

Grafik Görünüm : 18.08.2005

Manga
18-08-2005, 09:55
Kadın Dediğin KIVRIMLI Olur !! link

Dünyaca ünlü kozmetik üreticisi Dove, yeni başlattığı `Gerçek Güzellik Kampanyası` ile kadınların kalbini fethetti. Balık etlilerin modellik yaptığı proje büyük ilgi gördü

Dünyaca ünlü sabun ve cilt bakım ürünleri üreticisi Dove`un, `Gerçek kadınların gerçek vücutları ve gerçek kıvrımları olur` sloganıyla başlattığı `radikal` reklam kampanyası, kısa zamanda amacına ulaştı.

HEDEF KİTLE 12`DEN VURULDU
Sıradan kadınların "Hiçbirimiz, reklam kampanyalarında boy gösteren modeller gibi ince değiliz. Gerçek olan biziz" uyarısını dikkate alan firma, hedef kitlesinin kalbini 12`den vurdu. Yeni ürünlerinin tanıtımı için `hayalleri süsleyen` tipler yerine `her evde olan` kadınları kullanan Dove, müşteri portföyünü de hayli genişletti. Kampanyanın en çok ilgi çeken yönlerinden biri ise, reklam fotoğraflarında yer alan `fotoğraflara photoshop uygulanmamıştır` ibaresi oldu.
http://www.sosyetiqhaber.com/newsdetail.asp?NewsID=1260

Hangi kıyafete hangi ayakkabı?

İnsanların gözlerinin öncelikle ayakkabılara takıldığını unutmamak gerekiyor. Ataların deyimi ile 'Dost başa düşman ayağa bakıyor'. Bu yüzden ayakkabı alırken dikkatli seçim şart? İşte ayakkabı alacak erkeklere öneriler:

Ayakkabı, kadının kadar erkeğin de şıklığının önemli bir parçası. Kıyafete uygun olmayan bir çift ayakkabı yüzünden özenli giyinme çabaları tamamen boşa gidebilir. Ayrıca insanların gözlerinin öncelikle ayakkabılara takıldığını unutmamakta da büyük fayda var.

Eskilerin sözü hepimizin kulaklarına küpe olmalı. Ne demişler ‘Dost başa, düşman ayağa bakar...’ Bu sözlerin altında, kim olursanız olun, ayakkabılarınıza özen göstermenin gerekliliği yatıyor. Yanlış seçilmiş ayakkabı size neler kaybettirir, önce onları hatırlatalım...
Özgüveninizi kaybetmeniz ve insanların sizi garipsemeleri bir yana, iş hayatınız, kız arkadaşlarınızla ilişkileriniz ve çevrenizde saygınlık yaratma çabalarınız bir anda çıkmaza girebilir! Lütfen ayakkabı seçiminize önem verin. Bir kere, ucuz ayakkabı ile günü kurtarmak aslında size pahalıya malolacaktır, bunu unutmayın. Çünkü ayaklarınızın sağlığına zarar verir. Parmaklarınız nasırlarla dolar, yürümekte zorlanırsınız. Ayaklarınızın sağlığı bozulunca, mecburen ortopedistlerin kapılarını aşındırmaya başlarsınız!

Ayakkabı seçiminde en önemli husus kalitedir. Uzun süre, rahatça giyebileceğiniz iki-üç çift ayakkabınızın olması, ucuza satın alınmış 25 çift ayakkabıyı dolaba dizmekten çok daha akıllıca bir davranıştır.
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=107085

Bill Clinton caz albümü çıkarıyor link

Amerika'nın renkli kişiliğiyle bilinen eski başkanı Bill Clinton da albümleniyor! Ancak sanıldığı gibi albümde kendisi saksafon çalmayacak.

Yerine, dinlemeyi en çok sevdiği caz ve gospel (kilise müziği) sanatçılarının eserlerini toplayacak. Albümün geliri Clinton'un Aids'le mücadele için kurduğu derneğe aktarılacak.
Albümde Miles Davis'den Phil Coulter'a kadar Clinton'un dinlemekten zevk aldığı 11 sanatçının eseri var. Eski Başkan, görevdeyken sık sık katıldığı davetlerde saksafon çalarak beğeni kazanıyordu...

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=107363

Bedelli askerliğe “yüzde yüz” evet ! link

AKP’li bir vekilin yaptığı bedelli askerlik anketinin sonucu “yüzde yüz evet” oldu !

AK Parti Trabzon milletvekili Asım Aykan, hükümetin bedelli askerlik uygulaması düşünmemesine karşın konu ile ilgili yaptırdığı ankete katılanların yüzde yüze yakınının bedelli askerlik istediğini bildirdi Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, askerlik çağına gelmiş ve çeşitli nedenlerle askere gidememiş gençler tarafından, bedelli askerlikle ilgili bir çalışmanın yapılması hususunda yoğun talepler aldığını ve bunun üzerine "Bedelli Askerlik" ile ilgili bir çalışmanın olup olmadığını, TBMM başkanlığı aracılığı ile yazılı olarak cevaplandırılmak üzere Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül’e sorduğunu belirtti. Bakan tarafından soru önergesine, "Bedelli Askerlik konusunda herhangi bir çalışmanın olmadığı, Devlet İstatistik Enstitüsü verilerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin insan gücü planlamasına göre yeni bir bedelli askerlik uygulamasının düşünülmediği" şeklinde bir yanıt verildiğini ifade eden Aykan, şunları kaydetti: "Bu gelişmeler üzerine 13 Haziran 2005 tarihinde http://www.asimaykan.com internet sayfamızda başlattığımız ’Bedelli Askerlik Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?’ konulu anketimiz, 17 Haziran 2005 tarihi itibarı ile sona ermiştir. Anketimize katılanlardan 26 bin 395’i ’evet bedelli askerlik çıksın’, 79’u ise ’hayır çıkmasın’ şeklinde oy kullanmıştır. Bu sonuçlardan da anlaşılacağı üzere anketimize katılanların yüzde yüze yakını, bedelli askerlik uygulamasının çıkmasından yana olduğunu göstermiştir. Ayrıca bu anket sonucu, tarafımızdan Milli Savunma Bakanlığı’na da yazı ile bildirilecektir."
http://www.haber3.com/print.haber3?id=54140

F1 tutkunlarına uyarı link

Motor Sporları Organizasyonu (MSO) ve Biletix firması, 19-21 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Park Pisti'nde gerçekleştirilecek Türkiye Grand Prix biletlerine yüksek bir talep olduğunu açıklayarak, Formula 1 severleri son güne kalmadan biletlerini erken almaları konusunda uyardı.

Biletix Genel Müdürü Ali Abhary, 350 Avro değerindeki 3 günlük kombine Formula 1 biletlerinin ikinci el piyasasında ve internette 2 bin 500 Avro'ya satıldığına dikkat çekerek, talebin yüksek olduğu etkinliklerde bu durumun normal olduğunu söyledi.
Koç Bilgi Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ali Abhary yarışseverlerin hala satışta olan pek çok uygun koltuk için Biletix'i arayabileceklerini bildirdi.

Açıklamada, İstanbul Park'da 4 ayrı bilet gişesinin bulunacağını, tüm bu gişelerin yarışın olduğu hafta sonunda, cuma gününden pazar gününe kadar 07.30 ile 18.00 saatleri arasında açık olacağı kaydedildi.
http://www.haber3.com/detayss.haber3?id=54146

Demet Şener’e teklif üstüne teklif

Nikahta keramet varmış ! Demet Şener evlendikten sonra teklif üzerine teklif alıyor.
Sitenize Haber3.com'un son dakika menüsünü ekleyebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayın...
Basketbolcu İbrahim Kutluay’la geçtiğimiz ay dünyaevine giren Demet Şener’in, şu sıralar birbiri ardına gelen reklam teklifleriyle aklı karıştı.

Evliliklerinin çok iyi gittiğini söyleyen güzel manken Şener, ‘İkimize de kaç senedir reklam teklifleri yağıyor. Hele evlendikten sonra daha da arttı. Onlardan birini değerlendireceğiz zaten daha önce bir reklam filmi çekmiştik ve çok ses getirmişti. Onunla olan her şeyde ben de varım. İbrahim çok mantıklı biri. Çizgiyi, o saygıyı bilen insanlarız ’diye konuştu.
http://www.haber3.com/detay.haber3?id=53931

"Kurtlar Vadisi" sinema filmi oluyor link

"İzleyenleri ekranlara kilitleyen "Kurtlar Vadisi" dizisinin önemli isimlerinden Abidin Yerebakan, tatilini geçirmek üzere geldiği Sinop'ta hayranlarıyla buluştu. Yerebakan, dizinin sinema filmi olacağını söyledi"
İzleyenleri ekranlara kilitleyen "Kurtlar Vadisi" dizisinin önemli isimlerinden Abidin Yerebakan, tatilini geçirmek üzere geldiği Sinop'ta hayranlarıyla buluştu. Yerebakan, dizinin sinema filmi olacağını söyledi.

Dizideki karakterlerden "Kurtlar Konseyi"nin en önemli üyelerinden Tuncay Kantarcı'nın sağ kolu olarak rol alan Abidin'i karşılarında gören Sinoplular, ünlü oyuncu ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleri ile yarıştı. Sinop'un en seçkin mağazalarını dolaşarak alışveriş de yapan Abidin, mağazalarda Sinop caddelerinde dolaşmak için beden ölçülerine göre kapri ve spor gömlek baktı.

Kurtar Vadisi hayranlarına müjde de veren Abidin Yerebakan, oldukça ses getiren dizinin sinema filmi olarak izleyenlerin karşısına çıkacağını söyledi. Yerebakan, "Seyircimizi bu sezonda büyük sürprizler bekliyor. Buradan izleyicilerimize haddim olmayarak bir sürprizi açıklamak istiyorum. Kurtlar Vadisi dizimizin sinema filmi yapılacak. Bu ay çekimler başlıyor. Dünya standardında bir film olacak. Korkunç bir bütçeyle giriliyor. Dünyaca ünlü aktörlerin rol alacağı mükemmel bir sinema filmi olacak" diye konuştu.
http://www.haberseli.com/haber_detay.aspx?hID=9713

Victoria Beckham hiç kitap okumamış link

“Sipece Girls grubunun haşarı kızı, ünlü futbolcu David Beckham`ın eşi, Posh lakaplı Victoria Beckham hayatında hiç kitap okumadığını itiraf etti”
Sipece Girls grubunun haşarı kızı, ünlü futbolcu David Beckham`ın eşi, Posh lakaplı Victoria Beckham hayatında hiç kitap okumadığını itiraf etti.

Bir İspanyol gazeteciye mülakat veren eski şarkıcı, kendi adını

taşıyan otobiyografik bir eser olmasına rağmen magazin türü dergileri

okumayı ve müzik dinlemeyi tercih ettiğini söyledi.

Daily Mail gazetesinin haberine göre, bayan Beckham vakti olmadığı

için kitap okumaya fırsat bulamamış. Moda dergileri kendisine daha

cazip geliyormuş.

Chic adlı magazine verdiği demeçte de daha çok çocuk yapmak

istediğini, özellikle bir kız istediğini belirten Victoria, "Kendimi hep

kız çocuğumun tırnaklarına oje sürerken, makyajına yardım ederken ve elbiselerini beraber seçerken hayal ediyorum" diye konuştu.
http://www.haberseli.com/haber_detay.aspx?hID=9705

Aşırı terlemeye dikkat ! link

Dünyada ve Türkiye'de etkisini sürdüren sıcakların artmasıyla birlikte terlemeye bağlı olarak vücutta çeşitli rahatsızlıkların oluşabileceği uyarısında bulunuldu.

Uzmanlar, sıcağın en fazla etkili olduğu özellikle öğle saatlerinde tansiyon hastalarının, kalp rahatsızlığı bulunanların ve yaşlıların sokağa çıkmamaları gerektiğini belirtiyor. Sağlıklı ve yetişkin bir kimsenin günde en az 2 litre su içmesinin yararına değinen uzmanlar, aşırı sıcaklarda yapılması gerekenleri şöyle sıralıyor:

"- Günde en az 2 litre su için.

- Kahve, çay ve diğer uyarıcı içecekleri azaltın.

- Pamuk veya keten kumaştan yapılmış kıyafetleri tercih edin.

- Terleten iç çamaşırları kullanmayın.

- Ayaklarınızı sabah ve akşam yıkayın.

- Sentetik ayakkabı ve sentetik çorap giymeyin.

- Aşırı terden nemlenen ayakkabılarınızı kuruyana kadar giymeyin.

- Anti-bakteriyel özellikli sabunlarla banyo yapın.

- Aşırı terliyseniz deodorant kullanmayın."

Uzmanlar ayrıca, sıcak havalarda terlemenin etkisiyle vücutta mantar oluşumunun artacağına dikkat çekerek özellikle el, ayak ve koltuk altı bölgelerinde mantar oluşabileceğine dikkat çekti.

Musti'ye 50.000$ AZ GELDİ !!

Formula 1 yarışları öncesinde konser vermesi için teklif götürülen Mustafa Sandal ile para yüzünden sorun yaşandı. Musti`yle görüşen yetkililer prensipte anlaşma sağladı. Ama iş para konusuna gelince iki taraf arasında bir türlü uzlaşma sağlanamadı. Musti konser için 150 bin dolar isterken, karşı taraf 50 bin dolar teklif etti. UÇTU Bu paraya sahne alamayacağını söyleyen Sandal, masadan kalktı. Sanatçı, "Fiyatım bu. Vermiyorlarsa kendilerine ucuza çıkacak başka birini bulsunlar" diyerek rest çekti.
http://www.sosyetiqhaber.com/newsdetail.asp?NewsID=1191

İşte Love Speak`in Türkçesi link

İşte Tarkan`ın internetten çalınan ve bu çok tartışılan Love Speak (Aşk sözleri) adlı parçasının Türkçe sözleri:

Beş yıldır üzerinde çalıştığı İngilizce albümünden şarkıları çalınınca Tarkanın morali son derece bozulmuştu. Megastar şarkısının internet üzerinden çalındığını söylemiş ve bu konuda şu açıklamayı yapmıştı; "İnternet üzerinde email trafiğiyle haberleşirken, sanırım hacher`lar durumu fark etti. Şarkılar bu dönemde indirildi. Ama, bir bakıma hatayı yine kendimde görüyorum. Ben de bu kadar geç davranmamalıydım. " İşte Tarkan`ın internetten çalınan ve bu çok tartışılan Love Speak (Aşk sözleri) adlı parçasının Türkçe sözleri...

"Love speak" (şişşt)
Konuşma, güzelsin
Sakın bir söz söyleme
Bana bak, sesini kafamda
derinliklerdeki bir şarkı gibi duyarım
Seni görmek istiyorum, sonsuza dek
benim yanımda kalır mısın?
Rüyada kaybolabilir miyim?
Birlikte kaçmamızı ister misin?
uuu
Bunu söylersen, anlar mısın?
Hissedersen, bırak görelim!
Beni istersen, aşk sözlerini duymak
isterim... Şişşt
Kalbinin sesini dinleyerek dans
ettiğinde
Beni daha da yakınına çekersin
Bir söz söyleme, aşk sözlerini
duymak istiyorum... Şişşt
Ohhhhhuuuuuu
Neden sessizlikten korkuyorsun?
Şişşşt
Gün boyunca saçlarındaki çığlığı
neden söylemiyorsun?
Beni alev alev yanmaya hazırlıyorsun
Her an artan ateş gibi
Benimle gözlerinle konuş
çünkü sana inanıyorum
Bana aşkın sözlerden daha
derin olduğunu göster...
http://www.sosyetiqhaber.com/newsdetail.asp?NewsID=1236

Doğuş Grubu, Garanti’yi satıyor ! link

Geçtiğimiz günlerde Akfen ile birlikte Mersin Limanı ihalesini kazanan Singapurlu Temasek Grubu şimdi de Garanti Bankası'nın yüzde 25 hissesini satın almak için Doğuş Grubu ile el sıkışmak üzere

Piyasanın merakla beklediği Garanti Bankası satış görüşmelerinde sona yaklaşılıyor. Piyasada Doğuş Grubu'nun bankanın satışıyla ilgili olarak en geç hafta sonuna kadar bir açıklama yapacağı beklentisi bulunuyor.

Duyumlarımız bankanın çoğunluk hisselerinin değil azınlık hisselerinin satılacağı yönünde. Buna göre Doğuş Grubu elinde bulunan yüzde 51'lik hissenin tamamını değil bankanın yüzde 25'ine denk gelen kısmını satma kararı almış durumda.

Satış için yetkilendirilen Morgan Stanley, Garanti Bankası için başvuran 12 talipliden ABN Amro, Deutschebank, Societe Generalle, Singapurlu Temasek Grubu, General Electric'in finans kolu ile ileri düzeyde görüşmelere başlamıştı. Bizim duyumlarımız görüşmelerin son olarak ABN Amro ve Temasek ile yoğunlaştırıldığı yönündeydi.
http://www.haber3.com/detay.haber3?id=53866

Göğüsler büyüyor ! link

İngiltere’de yapılan bir sutyen araştırması kadınların göğüslerinin giderek büyüdüğünü gösterdi. Ünlü mağazalar zinciri Marks&Spencer’ın yaptığı bir araştırmaya göre, İngiliz kadınlarında ortalama sutyen bedeni son on yılda 75B’den 80C’ye çıktı.

Bu büyümenin en önemli sebeplerinden biri son zamanlarda oldukça popüler olan estetik ameliyatları. Ancak göğüslerin büyümesi, kadınların omuriliği şekillerinin değişip yassılaşmasına, sırt ve boyun ağrılarına sebep oluyor.

Sutyen rekoru
Öte yandan Belçika’nın sahil kenti Oostduinkerke’de, rekor girişimi nedeniyle, sokaklar rengarenk sutyenlerle donatılmış durumda.

Kent sakinleri, dünya rekoru kırarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için sokaklarına gerdikleri iplere, sutyenleri birbirine düğümleyerek astılar. İlginç rekor denemesi için şehir merkezindeki caddeleri seçen mahalleli, tam 9 bin 829 sutyeni birbirine bağladı. Bir önceki rekor, rakip Tongerlo kasabasına ait.
http://www.haber3.com/detay.haber3?id=53891