PDA

Grafik Görünüm : Nihayet Ra_Sheeba

Elmira
02-05-2009, 20:40
İsteyelim olsun deriz ya bazen inanmasakta:( emin olun oluyor.
Ra_Sheeba enerjisi daima dikkatimi çekmiş ve istemiştim.
Turgay Hocamın Mayıs 2009 Ankara programınada bu seferde Ra_Sheeba konmamış diye üzülürken, birden Ra_Sheeba semineri konduğunu gördüm (Tşklr. MutluTekir:flowers:)..
Harika bir gündü harika bir inisinasyondu:angel2:..
Turgay Hocam teşekkürlerim yetersiz:flowers2:
(Hocam dilediğiniz gibi Pegasus' usuma kavuşacağımı biliyorum. Uçmaya hazırım:naughty:)

Mutlu_TEKIR
02-05-2009, 22:26
aynen elmira. Turgay hocamla da tanışabildim nihayet ve kendisini tanımaktan çok büyük şeref duydum:) çoook şen şakrak bir insan :D evsahipliğiniz için bir kez daha teşekkürler.

neli
03-05-2009, 08:41
:flowers:hayırlı olsun arkadaşlar

Elmira
03-05-2009, 13:21
ilginç bir deneyim dah ekleyeyim bugün başıma gelen
Ra Sheeba ya uyumlandığım gün atlıspor antremanım vardı ve Turgay Hocam şakayla karışık Pegasus'a binersin sen demişti. 2 gün geçti ve bu sabah antreman a gittiğimde normalde bindiğim atın yerine antrenör üm telefon açıp seyis e atımın "Pegasus" isimli atla değiştirilmesini söyledi :)

pegasus ve ben :)
http://i22.photobucket.com/albums/b339/elmiramc/pegasus.jpg
kanatlarımız güneş ışığından parlıyo yoksa yanılmayın yani ordalar :dil::banana::puah:

Turgay
04-05-2009, 09:16
Sevgili Elmira, Sevgili Mutlu Tekir,
Benim için büyük bir keyifti. Ben çok teşekkür ederim sizlere...
:flowers2:
Ra-Sheeba'nın heyecan verici duygularını, şifasını yaşamama vesile oldunuz, sağolun, varolun.
:angel2:
Sevgili Mutlu,
hep çarpıcı çalışmalara denk geldin...
Vardır bir sebebi, ne dersin?
:)
Sevgili Elmira,
Sen ve Pegasus dilerim tüm engellerin üzerinden süzülerek geçersiniz...ki öyledir..

Hepinize tekrar çok teşekkür ediyor, en içten sevgilerimi gönderiyorum..
İyi ki varsınız...
:flowers2:

Mutlu_TEKIR
04-05-2009, 14:23
saolun hocam. gerçekten çarpıcı çalışmalara denk geldim ve çarpıcı gerçeklerle karşılaştım. izmire döndükten sonra bir ara sizinle paylaşacağım.:) yine de çooook güzeldi hocam iyi ki sizinle şebnem hanımla tanışabildim, çok teşekkürler:)

Self-Master
11-05-2009, 23:49
Turgay Hocam şakayla karışık Pegasus'a binersin sen demişti. 2 gün geçti ve bu sabah antreman a gittiğimde normalde bindiğim atın yerine antrenör üm telefon açıp seyis e atımın "Pegasus" isimli atla değiştirilmesini söyledi :)
Mükemmel :bravo:

Uyumlamanız hayırlı olsun arkadaşlar.Her ikiniz adına da çok sevindim:angel2:

Yakın dönemde ben de ra-sheeba seminerine katılarak bu keyfi tatmayı planlıyorum:)

sevgiler:flowers: