PDA

Grafik Görünüm : çook mutluyum...

nirvana
24-04-2009, 15:43
merhaba sevgili arkadaşlar.çoook mutluyum çünkü dün sevgili korkut hocam sayesinde ra sheebaya uyumlandım:)
muhteşem bir gün geçirdim .sanki Alis harikalar diyarındaydım.ve hala geri dönmedim.ejderlere de bayıldım dün hocamız hepimiz için ejeder kraliçesinden ejder istedi.bana 1 kırmızı bir beyaz olmak üzere 2 ejder geldi.isimlerini sordum ama söylemediler.naz yapıyolar galiba.:puah:bugün kendime çalışma yapmaya başlayacağım ama sembolleri üzerimize çizmek haliyle zor.hocamız uzağa gönderme metodunu kullanın dedi.peki siz hangi yöntemi kullanıyorsunuz.mesela sadece shar-lin sembolüyle çalışırken sembolü uzaktan gönderme metoduyla mı kullanmalıyım?neyse ayrıntılara çok takılıyorum galiba...
kendinize iyi bakın...:flowers:

shakti
24-04-2009, 15:49
tebrik ederim nirvana.. :)

Self-Master
27-04-2009, 23:26
:bravo:

sevgili nirvana,
senin adına çook sevindim!

ra-sheeba nın kalbimdeki yeri bir başka

tanrı ya her armağanı için şükran duyarım,
ancak O'na ra-sheeba için ayrıca teşekkür ediyorum:lol:

bir de...
üzerinde durmasam da ejder konusu kafamı karıştırmıyor değil:)

Çok sevdiğim bir dostum epey ugraşmıştı ancak göremediği için şikayetçiydi,sanırım sen biraz şanslısın:P :)

veee...son olarak...
sevgili nirvana,
sembollerin zor oldugunu da kim söyledi?

hani bu yanılgı bana hiç yabancı gelmiyor...
kendime ilk ra-sheeba seansını uygulayana kadar ben de aynı kanıdaydım...
fakat daha ilk sembolü çizerken inan bana bu inancın tamamiyle değişicek ve keyif okyanusunda yüzüceksin diye düşünüyorum ;) :)

herkese sevgiler:flowers:

neli
27-04-2009, 23:57
:flowers:hayrına olsun sevgili nirvana

nirvana
29-04-2009, 16:49
hepinize iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ediyorum:)

serap1969
29-04-2009, 21:32
hayrına olsun nirvana ALLAH banada nasip etsin inşallah

mevlana
16-12-2009, 23:02
tebrilkler nirvana muhteşem bi enerji degilmi.?ama ben senin kadar şanslı değilim heralde.uyumlanırken bir şey görmedim.iyi şanslar.

nirvana
17-12-2009, 14:35
tebrilkler nirvana muhteşem bi enerji degilmi.?ama ben senin kadar şanslı değilim heralde.uyumlanırken bir şey görmedim.iyi şanslar.

teşekkür ederim.dediğin gibi ra sheeba gerçekten muhteşem.bir şey hissetmediğin için üzülme.önemli olan uyumlanman.çalışmalarını yaptıkça çok güzel şeyler yaşayacaksın.ışık ve sevgiyle...:flowers:

energie_06
18-12-2009, 11:55
hayırlı olsun:)dilerim bir gün bende yaşarım:angel2: