PDA

Grafik Görünüm : Dusunce Gucu ile zayiflama

bahar967
15-04-2009, 14:02
Sevgili Arkadaşlar ben aşağıdaki kitabı aldım ve soluksuz okudum...gerçekten farklı bir bakış açısı kazandırdığı gibi zihninizde kilo problemlerinizin nedenini bulmanıza yardımcı oluyor.Bence en yararlı kısmı bu, bir adım daha kendinizi tanımanıza yardımcı olması...Biliyorsunuz tıpta en zor şey teşhis koymaktır.Hastalığın teşhisi konulduktan sonra tedavisi daha kolaydır...

Tek sisman beyniniz

Kitabın Adı: Tek Şişman Beyniniz
Düşünce Gücü ile Zayıflama
Yazar Adı: Yasemin Soysal

Mucize!
Yasemin Soysal, Yüksek Lisans Tezi araştırması olarak zihnin beden üzerindeki etkilerini araştırmaya başladığında, insanların kolayca kilo vermelerini sağlayacak bir sistem geliştirebileceğini hayal bile etmiyordu. Fakat geliştirdiği yöntemi kilo problemi yaşayan yaklaşık 1000 kişi üzerinde denedi. Sonuçlar inanılmazdı! Kilo sorunu yaşayan kişiler hızla ve son derece sağlıklı bir şekilde kilo vermekle kalmıyor aynı zamanda yaşamlarının pek çok alanında da olumlu ilerlemeler kaydediyorlardı. Üstelik karmaşık diyetlere, özel egzersizlere, kendini bir şeylerden yoksun bırakmaya ihtiyaç kalmadan.

Zayıflamak için her yolu denemiş olabilirsiniz; ama beden, zihin ve ruh bir arada işlemediğinde tüm çabalarınız yalnızca hayal kırıklığı ile sonuçlanacaktır. Yasemin Soysal, kitabında size bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu bir araya getirerek kendinizi zorlamadan nasıl zayıflayacağınızı anlatmaktadır.

Şu ana kadar 1000 kişi üzerinde test edilen ve inanılmaz sonuçlara ulaştıran "Zihin Gücü ile Zayıflama" tekniğini bu kitap yardımıyla artık siz de kullanabilirsiniz.

CamelopardaliS
15-04-2009, 19:37
Gerçekten çok güzel bir bilgilendirme teşekkürler.bunun yanı sıra (isim aktarmayayım-reklam olabilir :) ) belirli bir yayın tarafından "Sağlıklı Zayıflamak" adlı bir hipnomeditasyon CDsi bulunmakta..Kişilerdeki kiloların kaynağı bilinç altı yani cinsellik,güçlü olmak,sevgi yetersizliği,kendini korumak,başarısızlık korkusu vb.. durumlar bu boyutta bilinç altımıza işleniyor..Burdaki amaç yeni bir zihin programlaması,bilinç altına yeni tohumlar ekmek ve bu tohumların sağlıklı bir şekilde filizlenmesini sağlamak..Tabi bunları uygularken yediklerimize dikkat edip egzersiz yapmamız gerek.Bol bol yiyerek kımıldamadan sadece zihinsel olarak kilo vermek imkansız..

Suzix
27-06-2009, 18:13
Tek sisman beyniniz

Kitabın Adı: Tek Şişman Beyniniz
Düşünce Gücü ile Zayıflama
Yazar Adı: Yasemin Soysal

Yeni aldım bu kitabı okumaya başlayacağım bakalım..İnşallah gerçekten işe yarar..Çünkü işe yaradığını sanıp aldığımız kitapların çoğu sadece bilgilendirici olmakla kalıyor malesef.. :( İşe yaradığını duyduğum için aldım..Umarım iyi sonuç alırım.. :) Teşekkürler..:flowers:

roanfin
27-06-2009, 20:25
gelişmelerden bizide haberdar edersin değilmi sevgili suzix :)

Suzix
27-06-2009, 20:38
gelişmelerden bizide haberdar edersin değilmi sevgili suzix :)

Kesinlikle roanfin.Henüz okumaya başlamadım,okuduğumda fikrimi yazarım.Uygulamaya geçip sonuç alırsam eğer yine yazarım.. :)

Phoenix67
27-06-2009, 22:42
arkadaşlar ben de şu an bir kitap okuyorum
bilinçaltının gücü-şiddetle öneririm her konu için uygulanabilir çözümler var
joseph murphy yazarı

özsel
27-06-2009, 22:46
umarim basarirsinda diger kilolu arkadaslar icinde faydasi olur suzix

Suzix
28-06-2009, 15:33
umarim basarirsinda diger kilolu arkadaslar icinde faydasi olur suzix

İnşallah özsel :)

arkadaşlar ben de şu an bir kitap okuyorum
bilinçaltının gücü-şiddetle öneririm her konu için uygulanabilir çözümler var
joseph murphy yazarı

Bu kitapta da sadece zayıflama konusuyla kalmayıp hayatın her alanında uygulayabileceğimiz bilgiler de var maximum.. :wink_smile: Ya da şöyle söyleyeyim bu bilgiler aynı zamanda hayatın her alanına uygulanabilir niteliktedir. :)

bahar967
29-06-2009, 11:17
Arkadaşlar ben bu kitabı aldım ve hayatıma geçirdim diyebilirim...ve zayıfladım...İdeal kiloma geleceğim hususunda hiçbir kuşkum kalmadı...Ayrıca mutlulukla zayıflıyorum...sabah 6'da kalkıyorum ve yürüyüş yapıyorum...şimdi amacım zayıflamak değil.Yeryüzünü gökyüzünü, kuşları,çicekleri, güneşi görmek iaityorum...Yürüyüş esnasında kendimle hesaplaşmalarımıda yapıyorum...Hepinize tafsiye ederim....Bizim gibi enerjilerle ilgilenen arkadaşların doğa ile içiçe olması enerjinin etkinliğinide artırıyor....Tafisyelerime kulak veriniz lütfen

Phoenix67
29-08-2009, 00:04
İnşallah özsel :)

Bu kitapta da sadece zayıflama konusuyla kalmayıp hayatın her alanında uygulayabileceğimiz bilgiler de var maximum.. :wink_smile: Ya da şöyle söyleyeyim bu bilgiler aynı zamanda hayatın her alanına uygulanabilir niteliktedir. :)

Suziş merhaba
cidden merak ettim kitabı!
böyle her konuya uyan kitapları çok severim
şu an zivorad slavinski nin deep peat kitabını okuyorum
inanılmaz ilginç!herkese öneririm
eft den daha kolay daha az zaman alan daha etkili olduğunu iddia ettiği nir yöntemi anlatıyor kitap...