PDA

Grafik Görünüm : K.R. isteği

AnilA
06-04-2009, 20:00
sevgili dostlarım son 1-2 haftadır içimde büyük bir kundalini reiki uyumlaması almayı düşlüyorum.Bu konuda bana yardım edebilecek şu an Antalya'da bulunan K.R masterı varmı acaba.Biliyorumki uzaktan uyumlamada yapılabiliyor ama bu sefer onu ikinci sırada düşünmek istiyorum.Burada bir master bulamazsam uzaktan uyumlama talep edeceğim..Bu enerji için farklı bişeyler hissediyorum.Bazı şeyleri daha hızlı kavramamda yardım edecektir.şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...:angel:

doktor
07-04-2009, 12:32
Gel buraya misafirim ol.:kalp:

AnilA
07-04-2009, 16:01
isterdim ablacım ama şu sıralar sınav vakti..şunlar bitsin oraya usui reiki 2 almak içinde gelmek isterim..kısmetse bu yıl artık tanışma zamanı dostlarla..:angel:

karen
08-04-2009, 12:32
Başlarını aşktan kaldıramayanlara (ANila) aşk u meşk olsun.Maksat muhabbetullah...gerisi araç...
En derin sevgilerimle:flowers2:

AnilA
08-04-2009, 17:06
:kalp::kalp::angel:

AnilA
13-04-2009, 12:18
Kundalini reiki için henüz bir master bulamadım..Biraz daha bekleyeyim , sonra uzaktan uyumlama alırım..:angel:

AnilA
03-05-2009, 00:57
Lale ablacım sana cook teşekkürlerimi sunuyorum..Sonunda KR1 oldum.
Harika bir deneyimdi..Önce rahatlama evresi.biraz sonra bedenim ateslenmeye başladı.Sırtımda bir ates hissetmeye başladım(bunu daha öncede hissediyordum). kalp çizgisine kadar yukseldi sırtımda.Sonra göokyüzü açıldı,beyaz ışıkla birlikte bir rehber geldi..Yükseğe çıkardı beni.Orada kundalinisi uynamış üstatlar vardı.Onlarla karşılıklı oturduk ve meditasyon yaptık(aralarında çocuklarda vardı,farklı renkleriyle hepsi harikaydı).Bununla beraber ates boğazıma yükseldi.Daha sonra bir rehber daha geldi.Bir üst seviyede kimse yoktu.Çünkü burası mabetti.Burası kundalinin var olduğu yerdi,Sevginin ve saflığın olduğu çok derin bir yoğunluğa sahip bir yerdi.Burada kundaliyi hissettim.onun gercekte nasıl bir enerji olduğunu ve onca zamandır bizimle sarılmayı beklediğini hissettim..ve üstatlar buraya geldi..onlarla kundalinin olduğu bu saf yerde dua ettik.Bu anda ates beynimi tetikliyordu..
çook güzel bir deneyimdi..Kundalinin var olduğu yeri hissetmek inanılmazdı..Halbuki içimizde ne büyük bir saflık varmış..
Tekrardan çook teşekkür ediyorum ablacım...:angel:

AnilA
10-05-2009, 21:39
Ablacım sana çok teşekkür ederim.Sayende istediğim hayal için güzel bir başlangıç yaptım..Şimdi diğer serileride almayı beklicem bu arada kendimi geliştircem..:kalp::angel:

girdap
11-05-2009, 20:41
Merhabalar, KR3 sizin ve bütünün hayrına olması dileğiyle,...
Ben 2 senedir KR1 derecesindeyim, eğer mümkünse 2 ve 3.dereceleri almak isterim, yardımcı olabilirseniz sevinirim...Sevgiyle kalın,...
ynkocak@hotmail.com

Furthermore
13-05-2009, 19:46
ben de KR3 e uyumlanmak isterdim...

OzanRa
13-06-2009, 18:59
Merhabalar, KR3 sizin ve bütünün hayrına olması dileğiyle,...
Ben 2 senedir KR1 derecesindeyim, eğer mümkünse 2 ve 3.dereceleri almak isterim, yardımcı olabilirseniz sevinirim...Sevgiyle kalın,...
ynkocak@hotmail.com

Umarım sizde seviyeleri tamamlarsınız. (Yetkili arkadaşlarımız uyarmadan söyleyeyim,msn adresi ve iletişim adresi vermek yasaktır.:kalp::))

özsel
14-06-2009, 11:34
sevgili AnilA ben reiki konusunda henüz yeterli bilgiye sahip degilim arastiriyorum ama okudukca bu deneyimlerin gercek oldugu düsüncesi beni kamciliyor git ve reiki uygulamalari al ve basla sende diye.Hayatim boyunca icimdeki güce inandim ben ve ne istemissem bunun bir sekilde gerceklestigini gördüm.Reiki ile tanismak benim yillardir aradigim sorularin cevabini bulmama yardimci olacak sanirim...

kalbinizin isigi sönmesin

özsel

AnilA
05-07-2009, 00:00
Biraz geç yazdığım için kusura bakma özsel.yaklaşık 1 aydır inziva içindeyim.sadece kendimle kalmak için herşeyden elimi çekmiştim ,ancak şimdi girdim foruma..Reiki yada diğer konularda sana direk bilgi aktarmak benim üstleneceğim bir durum değil ama sana en büyük yol gösterimini sunmak isterim.1aydır benimde yaptığım gibi kendini ve yaratılışını anlamaya çalış,bırak duyguların bazı şeyleri sana göstersin.duygular bu konularda en büyük yol göstericilerdir...Onlar sayesinde sorularına cevap bulabilirsin...

janan
03-09-2009, 20:53
anila sen antalyada mı oturuyosun acaba eğer öleyse bana özelden ulaşırmısın

Quanta
19-04-2011, 12:38
Merhaba,

Ben Ankara'da yaşıyorum ve kundalini reiki 1'e uyumlanmak istiyorum. O kadar uzun süredir araştırıyorum ki bir türlü beni uyumlayacak kimseyi bulamadım. bana bu konuda yardıomcı olabilecek var mı?