Grafik Görünüm : Quantum-Dokunuş Deneyimleri
Kasseria
06-03-2009, 00:41
Arkadaşlar..Quantum-Dokunuş şifa deneyimlerimizin bu başlık altında paylaşılmasının daha doğru olabileceğini düşünüyorum..
Siz ne dersiniz?
Güzel bir duşunce.
Teşekkür ederiz paylasiminiz icin.
:)
SinanATASOY
06-03-2009, 09:26
Konuyla ilgili google'da oluşturduğum bir grup var.. Reklama girer düşüncesiyle açıkca yazmıyorum ama ilgilenen varsa seve seve pm'den gönderirim adresi.. Yöneticiler uygun görürse alenen de verebilirim..
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8972&highlight=kuantum
Daha önce açılan linki incelemenizi öneririm.Ben oldukça bilgi sahibi olmuştum.Saygılarımla..
Kasseria
07-03-2009, 01:03
Sevgili 'DAYI''
O linki onlarca kez inceledim. .Çok güzel paylaşımlar var orada.Yinede teorik bilgilerimizi orada paylaşmaya devam edelim.Burada ise sadece deneyimler olsun ki okuyanlar kolayca bulabilsinler..(Reiki deki bölümler gibi)
sevgiler..
Kasseria
07-03-2009, 01:13
Sevgili ''SinanATASOY''
daha önceki yazılarınızda o reklamı :) vermiştiniz. Çabalarınızı takdir ettim, oradaki yazılarınızı keyifle okudum. Çünkü Richard Gordon'un kendi kitabı dışında Quantumtouch deneyimlerine rastlamak çok zor..
SinanATASOY
07-03-2009, 07:28
Valla öyle aleni verdiğimi hatırlamıyorum hatta sildim şimdi o mesajımı.. O günün heyecanı ile vermiş olabilirim..
Kasseria
16-03-2009, 01:31
Yaklaşık 10 ay kadar önce başka bir şehirde oturan akrabamızın hasta olduğunu yardımsız hareket edemediğini iltihaplı romatizma teşhisi konduğunu öğrendik.Gittikçe kötüleşince hastaneye yatırmışlar,orada tüberküloz teşhisi konmuş.Durumunun hiç iyi olmadığını söyledi babası.Birşeyler yapabilirdim belki.:angel:Daha önce uzaktan şifayı hiç denememiştim.Richard Gordon'un sözleri beni cesaretlendirdi.O akşam gerekli izni alarak 1 saat kadar bütün vücuduna, çakralarına akciğerlerine yoğun enerji gönderdim.Ertesi gün telefonla aradım.(enerjiyi alıp almadığını merak ettiğimden) Gece rahat uyudum,bugün de hiç kan tükürmedim :bravo:dedi.Ben o gazla 3 gece daha enerji gönderdim..İyileşme çok hızlı oldu.. İlaç tedavisine cevap verdi.Öyle şaşırdılar ki.(Babasına 1 haftaya hastaneden çıkar demiştim..Yanılmışım 1.5 hafta da çıktı.) bunu nasıl yaptığımı sordular.? Benim birşey yapmadığımı sadece enerjiye aracı olduğumu söyledim. Hatta ''aküsü bitmişti şarj ettim ''diye espri yaptım..
SinanATASOY
16-03-2009, 07:47
Çok güzel bir deneyim.. Tebrik ederim.. Yanlız ego'yu aradan çıkarmayı öneririm.. Ego istiyor şişirilmeyi tatmin olmayı ama bunu hayatımızın normal bir parçasıymış gibi kabul edelim.. Yani özetle hastaneden şu kadar zamanda çıkar gibi iddialı cümlelere hiç gerek olmadığı kanaatindeyim..
Kasseria
17-03-2009, 02:20
Teşekkürler...Ama bunun egoyla ilgisi yok.Psikolojik olarak hastayı iyileşeceğine inandırmam ve benimde buna inanmam gerekiyordu.Yazımdada belirttiğim gibi ilk uzaktan şifa deneyimimdi...
Yoksa ego tabiki şişirilmeyi çok sever.yıllardır mücadelem onunla..iyi bilirim.Bizler paylaşım ve bilgilenmek için buradayız sanırım.,yargılamak için değil..
SinanATASOY
17-03-2009, 06:53
Yargılamak kimsenin haddine değil.. Sadece işin içine giren egoysa eğer, enerjinin önünü keser.. O bakımdan küçük bir hatırlatma mahiyetindeydi.. Eğitimde özellikle vurgulanan konulardan biriydi bu.. Sakın zaman vermeyin deniyordu..
Kasseria
20-03-2009, 02:34
Bir Başka Deneyim..
En yakınlarımdan birinin kuyruk sokumu bölgesinde uzun zamandır süren ağrıları ve tutulmaları vardı.O hale gelmişti ki oturduğu zaman beli kilitleniyor, kalkmakta zorlanıyordu.Doktora gitti,emar çektirdi.Doktor kuyruk sokumundaki kemiklerden birinin sinirlere baskı yaptığını ilerde felç olabileceğini,hemen ameliyat olması gerektiğini söylemiş.Bunun üzerine bir de tıp fakültesine gittiler..Oradaki prof. ise ameliyatın riskli olduğunu söyleyip vazgeçirmiş..:(Seans yapmaya karar verdik .Hemen kitaptaki ilgili bölümleri araştırdım..
Richard Gordon kitabında diyor ki !
''' sırtının aşağı bölümünde ağrı olan birisi ile karşılaşırsanız,genellikle boyunda da çalışmanız gerekecektir.Benzer şekilde,bir kişinin boynunda ağrısı varsa,mutlaka alt arka bölümde de çalışmak gerekir.Omurga kendini yeniden düzenlemeden önce pozisyon değiştirmenin güvenli olduğunu bilmeye ihtiyaç duyar.Boynun,kendini güvenli şekilde hizalamadan önce, aşağı sırt kısmının da kendini hareket ettirebiliyor olduğunu bilmeye ihtiyacı vardır.Bu şekilde tüm omurga,fonksiyonunu yerine getirebilmek için yeni bir denge bulabilir....'''
''Kemiğin nereye ya da nasıl hareket edeceğine karar vermeniz gerekmez-beden bunu halleder..
Her seansta tüm omurga boyunca enerji verdim.Ençok da hasta bölgeye..5.nci seansta inanamadığım bir şey oldu.Ayaktaydık..Bir elim kuyruk sokumu kemiğinin üzerinde diğeri onun yanındaydı alan yaratmak için.Sağ elimin altındaki kemiğin hareket ettiğini hissettim. Buna ilk defa şahit olmuştum..Benim için müthiş bir deneyimdi. yakınımın o günden sonra tutulmaları ve büyük ağrıları kalmadı...:bravo:
SinanATASOY
20-03-2009, 07:18
Harika bir deneyim.. Tebrikler.. :flowers2:
Kasseria
21-03-2009, 01:13
Teşekkürler Sinan Bey;
Sizin diğer yerde paylaştığınız harika deneyimlerinizi buraya da taşımanızı istiyorum mümkünse... Böylece daha çok kişi faydalanabilir düşüncesindeyim..
''mySoul' unda dediği gibi;
ne kadar yazılırsa yazılsın bu konu yinede yazılmaya takdir bir konu ve her zaman da öğrenmeye açık yeni birileri olacak...''
güzel bir deneyim. paylaşımın için teşekkürler.:flowers:
Kasseria
26-03-2009, 02:28
Bir arkadaşımın evindeydik.Başında ve dizlerinde ağrıları vardı ve moral olarak da kendini pek iyi hissetmiyordu. :(Başından başlayarak enerji vermeye başladım.Baş, boyun ,oksipital kemik vs..derken kalp çakrasına geldim.Bölgeyi iki elimin arasına alarak önden ve arkadan sandviçlemiştim. O sırada ilginç bir şey oldu.Arkadaşımın nefes alışları çok hızlandı.Yavaşlamasını söyledim beni duymuyordu bile.Birden hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.Ama ne ağlamak!!!!
Gordon diyor ki:
''Yıllar içinde güvendiğim en önemli şeylerden biri,sadece sürece güvenmektir. herşey doğal olarak çözülene kadar enerjiyi çalıştırmaya devam ederim.En kötü şey korkmak ve seansı bitirmektir..En doğrusu,hastanıza sevecenlikle hissettiklerinin normal olduğunu söylemek ve nefes alarak enerjiyi çalıştırmaya devam etmektir...''
Ben kalp çakrasına :kalp: korkmadan enerjiyi vermeye devam ettim.. Bir yandan da onunla konuşmaya çalışıyordum.10-15 dk sonra ağlama krizi hafifledi. Biraz daha sakinleşip nefes almaya başlayınca diğer çakralarına da enerji verdim. Seans bittikten bir süre sonra kendini çok daha iyi hissettiğini,hafiflediğini:bravo:
:flowers2:ağrılarının kalmadığını söyledi..
Kasseria
02-04-2009, 01:11
Bir deneyim...
Tanıdığım bir kişi elinin orta parmağını kaktırmış.3 aydır parmaklık kullandığı halde iyileşme olmamış. Parmaklığı çıkarttığı zaman parmak ucu aşağıya düşüyordu,epey ağrı da yapıyordu.Kesinlikle ameliyat olmak istemiyordu..(yakın zamanda 2 büyük ameliyat geçirmişti çünkü..)
Birkaç defa 15 er dakikalık kısa seanslar yaptık.Enerjiyi en çok hasta bölgeye olmak üzere kol boyunca ve omuzuna da verdim.Sonuç:artık parmaklık kullanmıyor..:)
Merhaba, bir arkadaşımın fıtık ameliyatı sonrası ağrıları üzerinde çalıştım. Normalde sandalyeye oturamadığını evdeyken hep yattığını biliyorum. O gece hiç ağrısı olmadığını sandalyeye oturabildiğini ve iyi hissettiğini söyledi. Bir kaç seansa daha ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Her zaman evde buluşmamız mümkün olmadığından ona da öğretmeye karar verdim ve sabah akşam uygulamaya başladı. iyi olduğunu ve ağrılarının azaldığını anlattı ve çok mutlu oldum.
İyi ki varsın kuantum :bravo:
Başka bir arkadaşıma da uygulamayı öğrettim ve bir hafta sonra onu tekrar gördüğümde pırıl pırıl parladığını gördüm :)
aura rengi henüz göremiyorum ama parlaklığı aurasının renginin açılmış veya renk değiştirmiş olduğunu düşündürttü. :flowers:
Kendi hayatımda ise geçen gün yolculuk ertesi sabahı bel ağrısıyla uyandım ve 2 dakika kuantum dokunuş uyguladım karnıma, 2 büklüm şekilde kendimi yatağa zor atmıştım ama 2 dakikalık bir enerji sonrası rahat ve ağrısız şekilde kalktım..:bravo:
Kuantuma ve bu enerjiden haberdar olmamı sağlayan Turgayreiki ailesine teşekkür ediyorum.:flowers2:
cok güzel deneyimler dogrusu
Kasseria
04-07-2009, 00:34
:bravo:Çok güzel deneyimler bunlar Quantum...Bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürler.:flowers2:
Daha önceki bir yazında ruhsal gelişim için de Quantum şifayı kullandığını söylemiştin.
Bu konuyu açıklayabilirmisin?
Kasseria
04-07-2009, 00:36
Sevgili Sinan Atasoy,
Size de geçmiş olsun demek istiyorum.En kısa zamanda tamamen iyileşmeniz dileğiyle...
başlangıç
27-10-2010, 16:40
Konuyla ilgili google'da oluşturduğum bir grup var.. Reklama girer düşüncesiyle açıkca yazmıyorum ama ilgilenen varsa seve seve pm'den gönderirim adresi.. Yöneticiler uygun görürse alenen de verebilirim..
Sinan Bey,
Annemin kronik bel fıtığı sorunu var kuantum dokunuşuyla ben de ilgileniyorum O adresi bana da verebilirmisiniz acaba zahmet olmayacaksa
teşükkür ederim:bravo:
SinanATASOY
02-11-2010, 09:50
http://groups.google.com/group/quantumturkey
başlangıç
03-11-2010, 10:06
Sinan Arkadaşım,
çok teşekkürler:angel2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.