PDA

Grafik Görünüm : Angel Light Uyumlamaları

Sayfalar : [1] 2

Nymphe
28-02-2009, 17:12
Nisan başında hayırlısıyla "Angel Light" insiyasyonuna başlıyorum. Kayıt işlemleriyle ilgili bilgileri ve tarih-saat duyurusunu daha sonra yapacağım.

Yeni üyelerimiz ilk mesajları okumakta zorlandığından, bilgilendirme bölümünün güncel kalması için konuyu kapatıyorum.
Sorularınız ve görüşleriniz için "Melek Meditasyonu Deneyimleri" bölümünde konu açıyorum.

:angel2: ANGEL LIGHT İNİSİYASYONU :angel2:

Angel Light (melek ışığı) inisiyasyonu çok güçlü uyumlamalardır.
Melek inisiyasyonunun parçası olarak 4 uyumlama vardır ve hepsi tek olarak yapılır.
Her biri çok önemlidir ve bu sıra ile tamamlamaktadır.

1.Üçüncü Göz Uyumlaması
Wiccan, Budizm, Tibet öğretileri gibi çeşitli inançlarda aktarılan Üçüncü Göz Inisiyasyonlarının bir çok varyasyonları vardır, ancak Batı dinlerinden kaynaklanan mandalayı kullanacağız. Bu daireseldir ve Evreni ve bütünlügü temsil eder. Mandala kendilerini Meleklere hizalamak için bir çok kişi tarafından kullanıldı.

2.Üst Astral Taç İnisiyasyonu
Hizalanmanız ve mesajları ve şifayı direkt olarak kabul edebileceğiniz Melekler için berrak bir kanalı açmak için

3.Kalp Uyumlaması
Herhangi formda şifa enerjisi ile çalışmak için önemli olan kalp çakrasını açmak için. Bu inisiyasyon bir tohum eker ve meditasyon ve uygulama vasıtası ile bu enerjiyi geliştirmek bireye bağlıdır.

4.Melek İnisiyasyonları
Bu inisiyasyonlar sizi direkt olarak spiritüel bir varlığa veya yeni bir rehbere veya melek rehbere bağlamayı amaçlar. Son uyumlamadır ve en önemlisidir. Siz açıksınız ve hazırsınız. Bu inisiyasyon şifaya kanal olmak, rehberlik almak ve ilahi varlıklar ile bağlantı oluşturmak içindir. Melekler kendilerini bilinir kılarken saf sevginin ve enerjinin sizi yıkayan dalgalarını hissetmek olağandır.
Şu meleklere uyumlanacaksınız:
AA Mikail, AA Cebrail, AA Rafael, AA Ariel (Uriel), Mesih Varlığının Meleği, Açik Kalbin Melegi, Hayallerin gerçeklesmesinin Melegi, Dünyanin çekirdegindeki Melekler, Ilahi Anne ve Yaradilisin Melegi, Ben’im Varliginin Melegi, Raziel, On iki Solar Melek

SOYAĞACI
ALAYA (Angel Light Inisiyasyonunun Kurucusu)
Susan Beaumont
Stephen Lovering
Yudha Eka Putra
Saffet Güler
Şebnem Özenç

ANGEL LIGHT İNİSİYASYONUNU NASIL ALACAKSINIZ
İnsiyasyonu tercihinize göre uzanarak veya oturarak alabilirsiniz.

30 – 45 dakika süre ile rahatsız edilmeyeceğiniz bir yere giderek kendinizi hazırlayın.

Telefonunuzu ve cep telefonunuzu kapatın ve insanlardan sizi rahatsız etmemelerini isteyin.

Eğer isterseniz; birkaç mum, tütsü yakın ve gevşetici müzik çalın.

Bağlanacağınız zamandan biraz önce, kendinizi rahat bir duruma getirin ve tüm bedeninizi ve zihninizi gevşetin.

Yedi adet derin, yavaş nefes alıp verin, havanın sadece akciğerlerinizde hareket etmediğini,ayrıca tüm bedeninizde dolaştığını hissedin.
Aldığınız her nefesle kendinizi toprağa sağlam şekilde köklenmiş bir ağaç olarak imgeleyin, nefes alırken, dünyanın enerjisini çekiyorsunuz, tüm yaşayan canlıların yaşamasını sağlayan enerji.

Belirlenen saatte sessiz veya yüksek sesle şunları söyleyin :
“Tüm auram ve enerji titreşimim şimdi [Şebnem Özenç] ile mükemmel şekilde birleşiyor ve uyumlanıyor …!”

Bir an bekleyin, aramızdaki güçlü enerjisel bağlantıyı hissedin. Onaylayın :
“Şimdi bana [Şebnem Özenç] tarafından gönderilen Angel Light İnisiyasyonunu almaya hazırım.”

İnsiyasyonun keyfini yaşayın…

İnsiyasyonun sona erdiğini hissettiğiniz zaman Tanrı’ya, Ruh’a ve Başmeleklere sizinle birlikte oldukları için ve varlıkları ile sizi onurlandıkları için teşekkür edin. Meleklere ve Dünyaya kalbinizden sevgi ve ışık gönderin.

3 kez derin ve yavaşça nefes alın ve sonra yavaşça gözlerinizi açın ve yavaşça kalkın.

İnisiyasyondan sonra bol bol su için.

EK NOTLAR:
İnisiyasyonu almak ve Meleklerin enerjisini hissetmek için doğru zihine ulaşmanız önemlidir. Bunu, güzel gevşemiş bir duruma ulaşmanıza izin vererek yapabilirsiniz.

İnisiyasyon 30 – 45 dakika sürmeli, bu zaman kişiden kişiye değişir. Etrafınızdaki ve içinizdeki değişimleri algılayabilmeniz için kalbinizi ve zihninizi mümkün olduğu kadar açık tutmaya çalışın. Etrafınızda enerjinin hareket ettiğini hissedebilirsiniz veya renkler görebilirsiniz.

Sıcaklık veya ürperti hisleri, renkler görme, belli bir çakrayı hissetme ve derin içsel huzur hissetme ve gevşeme, bunların hepsi olasılıklardır, hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz de. Herkesin uyumlanması farklı olacaktır, her bir kişi için mükemmel olacaktır.

Tüm işlem boyunca güvende olduğunuzu ve korunduğunuzu hatırlayın ve aldığınız Angel Light enerjileri İlahi/Tanrı/Ruhtan ömür boyu bir armağandır.

YUDHA EKA PUTRA (Çeviren: Saffet Güler)

Uzaktan Uyumlama Kayıt Linki:
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8259

sevgilerimle... :flowers:

Nymphe
28-02-2009, 17:21
MELEKLERE UYUMLANMAK İÇİN TAVSİYELER

TANRI’NIN İSMİNİ KULLANIN
Hangi nedenle olursa olsun melekleri çağırdığımız zaman, saygı işareti olarak, Onun iznini ve onayını almak için önce Tanrının ismini söylemek tavsiye edilir. Bu daima Tanrının iradesidir, Tanrının iradesi olmadan yaprak kımıldamaz.

İSTEYİN/DAVET EDİN/ÇAĞIRIN
Evrensel yasa ile, Özgür İradeye saygı olarak, bir boyuttaki Varlıklar başka bir boyuttaki varlıklara, yardım isteyen boyuttakilerden istek veya davet gelmedikçe yardım edemez. Meleklerin yardımını istediğinizde, onların harikulade Işığının size ulaşması için bent kapaklarını açarsınız ! Ve eğer çağırdığınız tek bir özel melek varsa, kozmik protokol onları sıra ile 3 kez çağırmaktır. Bu, çağrılan varlığın sizin sadece onu düşündüğünüzü mü yoksa ciddi olarak dikkatlerini çekmek istediğinizi mi ayırdetmesini sağlar. Bu kozmik protokol herhangi yüksek boyuta ait varlıkla temas için de geçerlidir.

DUANIZI DOĞRU YÖNDE GÖNDERİN
Tehlikeden kurtarılmak istiyorsanız, koruma meleklerini çağırın ; eğer sağlığınızı geliştirmek istiyorsanız şifa meleklerini çağırın ; sevgi dolu bir ilişkiyi geliştirmek istiyorsanız, sevgi meleklerini çağırın. Melekler, her duruma özel bir şekilde yardımcı olmak için farklı frekanstaki enerjileri kullanır (ayrıca farklı renklerle ilişkilidir) ve başmeleği çağırdığınız zaman daha özel ve direkt bir şekilde bağlanmayı başarabilirsiniz.

BERRAK ALICILIK İÇİN SESSİZLİK
Duygusal karışıklık içsel alışı bozar – radyo alıcısındaki statik gibi. Duygular daha sakin olduğunda, içsel iletişimlerde alabildiğiniz detay artar. Duygular çok fazla sakinleştiğinde, cam gibi bir göle, düzgün bir aynaya veya pencereye benzer – bu bilginin minimum bozulma ile geçişini sağlar. Duygusal olarak ne kadar sessiz olursanız, meleklerden o kadar ince detaylar alırsınız.

KALP – HİSSİ
Dışsal duyularınızı kapatma ve bilgi almak için tamamen farklı bir yöne “uyumlanma” alışkanlığı geliştirin – içsel duyumlarınız. Bunu “kalpten hissetme” olarak düşünüyorum, başkaları bunu “hissetme” veya “sezgi” olarak adlandırabilir. Zihniniz ve dışsal duyularınız yerine kalbinizdeki hislerle melekleri “hissetmeye” çalışın. Bunu daha çok uyguladıkça, bunda daha iyi olursunuz.

ONLARA SEVGİ GÖNDERİN
Melekler huzur ve sevgi düşüncelerini rahatça hisseder, çünkü bu onların doğasıdır. Her gün meleklerle birkaç dakikayı paylaşırken, bencillik ve saldırganlıktan özgür olmalısınız. Bu onların auralarını genişletir, kişisel yayımlarını artırır ve tekamüllerini hızlandırır. Onlara kalbinizden sevginin ve takdirin en büyük patlamalarını gönderin ve sonra sizinle etkileşmelerini isteyin ! Kısa bir süre içinde melekler ile ilişkiniz yükselen bir spirale dönüşür ve daha pozitif, daha temiz hissedersiniz, spiritüel hassaslığınız artar, bu onlara daha yakın olmanızı sağlar.

AURANIZDA HARMONİ VE EV ÇEVRESİ
Garip bir eve gittiğinizde, bazen “ürpermiş” hissedersiniz ve hemen orayı terk etmek istersiniz, diğer evler harika hissettirir ve orada kalmak istersiniz. Melekler de insanlarla etkileşirken bunu deneyimler. Eğer {onlar için} “uyumsuz enerjileri” olan bir bölgede hizmet etmeleri istenirse, bunu yaparlar, ama mümkün olduğu kadar çabuk oradan ayrılırlar. Dünyada cennet gibi bir yer bulurlarsa, orda kalmaya eğilimlidirler, çünkü bu iyi hissettirir ! Eğer meleklerin evinizde veya başka bir yerde sizinle daha uzun süre kalmasını istiyorsanız, onlar için “meleksi bir vaha” yapın : Kişisel auranız huzurun, uyumun ve sevginin tutarlı bir tapınağı olsun. Etrafınızı güzel nesnelerle, güzel müzikle, güzel kokularla, huzur dolu bir atmosferle, saf tatlı doğa veya bitkilerle, her türden harmoni ile doldurun …

İHTİYACINIZ OLAN VEYA İSTEDİĞİNİZ ŞEYİ İMGELEYİN
Realite olmasını istediğiniz şeyin çok büyük zihinsel imgesini sürdürererek duanızın gücünü artırabilirsiniz, problemin veya durumun çevresinde parlak bir ışık imgeleyebilirsiniz. Problemlerinizi veya ihtiyaçlarınızı meleklerin iradesine teslim etmemelisiniz, kendi payınıza düşenin en iyisini yapmanız, çözümlere niyet etmeniz, çalışmanız ve maksimum kapasitenizi kullanmaya çabalamanız çok önemlidir, gerektiği durumlarda profesyonel yardım aradığınız zaman bile. Melekler size yardım etmek için buradalar, sizin yerinize geçmek için değil, ev ödevinizi yapın.

Melekler tüm duaları dinler, ama bunları yerine getirmek için üç koşulu düşünmeleri gerekir :
A – Ruhunuzun ilahi planına müdahale etmemek
B – Uzun vadede size veya başkalarına zarar verici olmamak
C – Zaman uygun ve yeterli olmalı

Belki melekler çok fazla para kazanma duasına cevap veremezler, çünkü ruhunuzun çalışmak, çaba göstermek, alçakgönüllülük veya sadelik/sıradanlık ile ilgili dersleri öğrenmeye ihtiyacı vardır, belki gereksinimlerinize dayanmayı öğrenmeniz gerekiyor, ama belki melekler çalışmanızda gelişmeye ve daha iyi ücret almanıza yardım ederler.

Emin olmanız gereken şeylerden biri : Asla bir dua kaybolmaz, işitilmeyen dua yoktur, istemiş olduğumuz şeyi tam olarak almadığımızda bile. Çoğu zaman aldığımız iyi şeyleri fark etmeyiz veya onları anlamayız, ama her şeyi bilen ve gören Tanrı bize çok cömerttir ve sahip olmamız için en uygun olanı sunar.

Hazırlayan : YUDHA EKA PUTRA (dharmakaya visnumurti)
Çeviren : Saffet Güler

artemisya
28-02-2009, 20:41
Çok teşekkürler nymphe :flowers:
çok sevindim ve heyecanla bekliyorum:bravo:

naz_ks43
01-03-2009, 13:20
Harikasınız sevgili Nymphe
Sabırla bekliyorum.:wave:

safir
01-03-2009, 15:36
muhteşem..böyle bir enerjiye kanal olmanız harika..
hayırlı olsun..:angel2:
uyumlamayı dört gözle bekliyorum..şimdiden teşekkürler...:kalp:

OzanRa
01-03-2009, 16:02
İnanmıyorum ya çok sevindim,katılmak için sabırsızlanıyorum :banana::pepper::bangin::superman::naughty:

didi
01-03-2009, 19:03
bende istiyoruummmm:cheer::cheer:

kamberaltıntaş
02-03-2009, 00:59
harikasın kardeşim.NİSAN ı mı bekliyecez sabırsızlıklaaa

aspirin
02-03-2009, 09:35
Hocam; ben de... :red_smile:

neli
02-03-2009, 09:46
:flowers:teşekkürler bende istiyorum

SinanATASOY
02-03-2009, 10:21
Nisanın gelmesini iple çekiyor olacağım.. Teşekkürler..

ayla
02-03-2009, 18:52
ben de bekliyorum...

basak
04-03-2009, 00:08
bende
stiyorummm

serap1969
04-03-2009, 00:37
süpeeeeeeeeeeerrrrrrrr bende sıradayım yaşasın seni seviyorum canım bütün canları seviyorum

OzanRa
04-03-2009, 10:08
nymphe bizi nisana kadar çatlatacak anlaşılan :lol::puah:

Nymphe
04-03-2009, 11:41
nymphe bizi nisana kadar çatlatacak anlaşılan :lol::puah:

:red_smile: Estağfurullah! Ayda bir gibi sık dönemlerde tekrarlanmayacak bu uyumlama. (Meleklerin Renkleri gibi şifa niyetine tekrar tekrar alınabilecek bir uyumlama değil) O yüzden önceden duyurma istedim. Biraz abartmışım galiba :P

yakamoz
04-03-2009, 14:06
Harikasınız...
Sevgiyle bekliyorum
Teşekkürler..

jowanda
04-03-2009, 14:34
harikasın sevgili Nymphe :flowers2::flowers2::flowers2:
sabırsızlıkla bekliyorum:lol:

IŞIĞADOĞRU
04-03-2009, 15:43
şimdiden teşekkürler :flowers:

:kalp:'ler

OzanRa
04-03-2009, 16:37
nymphe keşke her ay olsa :):angel2:

Nymphe
04-03-2009, 18:12
nymphe keşke her ay olsa :):angel2:

Sepetimde ne varsa elimden geldiğince sunmaya çalışacağım. :flowers2:
Herşey olabilir, Hayat sürprizlerle dolu ;)

aspirin
04-03-2009, 19:32
Herşey çok güzel olacak... :friends:

LuckyCady
05-03-2009, 02:00
Sepetimde ne varsa elimden geldiğince sunmaya çalışacağım. :flowers2:
Herşey olabilir, Hayat sürprizlerle dolu ;)
Canım Pericim, yıllar sonra alacağım ilk uyumlama olacak:flowers:
Nedense almam gerektiğine inanıyorum:red_smile:
İyiki varsın:bravo:
Tarihi biraz daha öne alsak:wink_smile:
Sabırsızlık ne diim:bangin:
:kalp::kalp::kalp::kalp:

nergiz
05-03-2009, 10:18
:flowers2:sevgili nymhe iyi ki varsınız sevgiyle bekliyoruz:flowers2:

OzanRa
05-03-2009, 13:23
:helal:
:flowers2:sevgili nymhe iyi ki varsınız sevgiyle bekliyoruz:flowers2:

Tamda ben aynısını diyecektim :) iyiki varsın nymphe :angel2: :flowers: :frantic: :fool: :cheer: :jester: :groupwave: :kisss: :ladybug:

Force_Energy
05-03-2009, 15:47
Biz de katılabilirmiyiz acaba efenim:red_smile:?

nuray
05-03-2009, 16:03
Ben de istiyorum...

gizlihayran
05-03-2009, 20:43
bnde bendee iistiyorum

erkan89
06-03-2009, 11:40
bende istiyorum :) ama enerjinin ilk kanalı hakkında detaylı bilgi istiyorum arkaşlarda öyledir sanırım alaya kimdir bir fotoğrafı var mıdır merak ediyorum ???

OzanRa
07-03-2009, 13:38
Canım Pericim, yıllar sonra alacağım ilk uyumlama olacak:flowers:
Nedense almam gerektiğine inanıyorum:red_smile:
İyiki varsın:bravo:
Tarihi biraz daha öne alsak:wink_smile:
Sabırsızlık ne diim:bangin:
:kalp::kalp::kalp::kalp:

katılıyorum :banana::pepper:

mySoul
07-03-2009, 18:41
sevgili nymphe hocam ; bende istiyorummmm :flowers:

AnilA
08-03-2009, 19:07
tmm bende sıranın arkasına katıldım.. :) iyiki varsınız..

nirvana
09-03-2009, 15:54
:banana:yuppi:pepper: ben de katılmak istiyorum ve sana çoook teşekkür ediyorum nymphe

bgonul
11-03-2009, 15:40
sevgili nymhe iyi ki varsınız sevgiyle bekliyoruz:flowers2::flowers2:

OzanRa
16-03-2009, 11:12
Artık sabırsızlanıyorum :puah::banana::pepper::kalp:

aprillike
18-03-2009, 19:10
Nisana az kaldı:banana:, ben de bekliyorummm:banana::flowers2:

Nymphe
20-03-2009, 12:59
:angel2: Angel Light İnsiyasyonu :angel2:
5 Nisan Pazar günü

Gün içinde, 12:00 - 24:00 saatleri arasında,
uygun olduğunuz herhangi bir zaman diliminde niyetinizi yapabilirsiniz.

4.Nisan Cumartesi akşamı kayıt olanların listesini (nick'lerini) açıklayacağım.

Kayıt olmak için:
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8259 (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8259)

Hayırlarla, güzelliklerle, ferahlıklarla ol'sun :kalp:

didi
20-03-2009, 21:09
ben bişey sormak istiyorum angel light uyumlamasını aldıktan sonra bunu nasıl kullanıcaz reikiye başlarken kendi niyetimizi edip çağırıyoruz isteğimizi söylüyoruz ve ona reiki gönderiyoruz peki angel light?anladığım kadarıyla hastalara şifa verirken bizim yapmamız gereken birşey olmuyo sadece meleklerden istiyoruz öylemi?

OzanRa
20-03-2009, 22:05
Çatladım burda başlasada o güzel enerjiye inisiye olsak :lol: şimdiden yazıcıdan notlarımı çıkardım :doh: Neyse az kaldı :banana::pepper:

Nymphe çok teşekkürler tekrardan.:pope:

OzanRa
20-03-2009, 22:06
ben bişey sormak istiyorum angel light uyumlamasını aldıktan sonra bunu nasıl kullanıcaz reikiye başlarken kendi niyetimizi edip çağırıyoruz isteğimizi söylüyoruz ve ona reiki gönderiyoruz peki angel light?anladığım kadarıyla hastalara şifa verirken bizim yapmamız gereken birşey olmuyo sadece meleklerden istiyoruz öylemi?

Notları okursanız gerekli açıklamalar yapılmıştır.

OzanRa
20-03-2009, 22:10
:angel2: Angel Light İnsiyasyonu :angel2:
5 Nisan Pazar günü

Gün içinde, 12:00 - 24:00 saatleri arasında,
uygun olduğunuz herhangi bir zaman diliminde niyetinizi yapabilirsiniz.

4.Nisan Cumartesi akşamı kayıt olanların listesini (nick'lerini) açıklayacağım.

Kayıt olmak için:
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8259 (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8259)

Hayırlarla, güzelliklerle, ferahlıklarla ol'sun :kalp:

Yani inisiye için belirli bir saat yok değilmi?5 nisan günü 12:00 ve 24:00 arası niyet ederek alabilirim?İlginç bir enerji olduğunu farketmiştim:angel2:

Kayıt oldum bile............

Mell
21-03-2009, 00:48
Ben uyumlamaları genelde kaçırıyorum ve çok üzülüyordum. Nihayet yakaladım iyiki tarihi çok önceden verdiniz. Çoook teşekkürler.
Işıkla kalın... :)

serap1969
22-03-2009, 22:25
teşekkürler nymhe kaydımı yaptırdım sabırsızlanıyorum iyiki varsın

galin
23-03-2009, 23:04
Sevgili Nymphe, teşekkürler kaydımı yaptırdım:banana::kalp:

Nymphe
29-03-2009, 21:42
Birsüredir seyahatte olduğum için cevaplara geciktim. :flowers2:
Sevgili Aspirin Hocam, Sevgili ForceEnergy Hocam ve katılmak isteyen isteyen herkese... tabiiikii!!! beni için onurdur. :angel2:

...ama enerjinin ilk kanalı hakkında detaylı bilgi istiyorum

Enerjinin ilk kanalı hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. internetten araştırabilir. benim de bakacağım yer orası ;)
Benim için referans Saffet Güler kanallığıdır. Sizin de yüreğiniz bilir :kalp:

Eknot: Uzaktan aldığınız uyumlamalarda niyetinizden önce "en yüksek hayrıma ise..." eklemesi yapabilirsiniz.
Ayrıca içiniz rahat edecekse, bildiğiniz enerjetik korunma yöntemlerini kullanabilir veya korunmaya da niyet edebilirsiniz.

angel light uyumlamasını aldıktan sonra bunu nasıl kullanıcaz

Bunu sormana ne kadar sevindim anlatamam! :angel:
insiyasyondan sonra bilgi içeren kitapçığı e-mail adreslerinize göndereceğim. :flowers:

Yani inisiye için belirli bir saat yok değilmi?5 nisan günü 12:00 ve 24:00 arası niyet ederek alabilirim?İlginç bir enerji olduğunu farketmiştim:angel2:

Kayıt oldum bile............

Bu durum enerjinin ilginçliğinden kaynaklanmıyor sevgili ozan1311:). saat kısıtlamasını kaldırmak için geniş bir aralık verdim.
Yani... 5 Nisan günü saat 12'den sonra uygun olduğunuz herhangi bir zamanda niyet edebilirsiniz. yeterince açıktır umarım.

Nymphe
31-03-2009, 11:19
Melek Meditasyonu deneyimleri konu başlığı altında bulunan Angel Light konusu, uzaktan uyumlamalar bölümünde ilgili konu ile birleştirilmiştir.

Angel Light ve uyumlanma proseduru ile ilgili bilgi içeren mesaja ulaşmak için sağ üst köşede yer alan numaralara tıklayarak (bu mesaj altında önceki yazılara) ulaşabilirsiniz.

Kayıt için aşağıdaki linki takip ediniz:

sevgilerimle :flowers:

huzur
31-03-2009, 14:16
iyi günler sevgili nymphe, bende kaydımı yaptırdım ve şimdiden teşekkürler.
ama bir ricam olacak,belki benim le aynı durumdaki arkadaşlar olabilir. cumartesi bilgisayar olmayan bir yerde olacağım, bu nedenle mümkünse bir gün isimleri açıklama şansınız olabilirmi?,kolay gelsin,teşekkürler.

Nymphe
31-03-2009, 19:06
Tabiiki sevgili Huzur, hatta neden şimdi olmasın ;) eklenenler için tekrar güncelleriz.

Şuana kadar kayıt yaptıran kişiler (alfabetik):
abc
AnDMe
anila
aprillike
artemisya
aspirin
ayla
aylen
ayşeylegül
aytamga
basak
Belkıs
beycank
bgonul
Biber
bloomyqueen
BUZUL74
DAYI
dea tacita
dejavu_pln
didi
ebru197528
enise
galin
gizlihayran
HATTİ
hefil
huzur
IŞIĞADOĞRU
jerro
jowanda
JUDGE59
kalliope
Kibele
Köpük Taşı
luckycady
luz_y_angel
marelanterna
mehves
mell
mirage64
moonlight6448
MURADİYE AKILLILAR
Mutlu_TEKIR
naz_ks43
nejat3457
nergiz
nisan
ONGwoman
ozan1311
purplepower
rosanna
safir
Sahra
sanyasin
secret
serap1969
SinanATASOY (2)
sonay
springeye
şafak dikengil (2)
telvin
tuğberkçapraz
yakamoz
yazyagmuru

naz_ks43
31-03-2009, 20:08
Teşekkürler sevgili Nymphe,sabırla bekliyorum.:wave:

gökkuşağı
01-04-2009, 13:15
sevgili Nymphe
Simdiden cok tesekkurler.......uyumlamanin detayini okuyunca dusundum ki iste tam da ihtiyacim olan ....ve en ihtiyac duydugum anda..........sevgiler.............:angel2: :flowers2:

huzur
01-04-2009, 14:45
çok teşekkür ederim. herkes için hayırlı olmasını dilerim.

nirvana
02-04-2009, 14:53
teşekkür ederim kaydımı yaptım.fakat anlamadığım bir şey var.12 ile 24 arası istediğimiz zaman niyet edip enerjiye inisiye olabiliyor muyuz? yoksa gün içinde iki uyumlama mı olacak?

Nymphe
03-04-2009, 01:31
12 ile 24 arası, istediğiniz zaman niyet edip enerjiye inisiye olabiliyorsunuz sevgili nirvana. :flowers: Siz niyetinizi yaptığınız anda enerj akmaya başlayacak ve uyumlama gerçekleşecek, hayırlısıyla...

Çok sevindim sevgili gökkuşağı. Herkese hayırlar getirsin inşallah :D

yakamoz
03-04-2009, 10:28
Sevgili Nymphe
Sevginiz, ışığınız, paylaşımınız için teşekkürler:kalp::friends:

nirvana
03-04-2009, 12:31
12 ile 24 arası, istediğiniz zaman niyet edip enerjiye inisiye olabiliyorsunuz sevgili nirvana. :flowers: Siz niyetinizi yaptığınız anda enerj akmaya başlayacak ve uyumlama gerçekleşecek, hayırlısıyla...

Çok sevindim sevgili gökkuşağı. Herkese hayırlar getirsin inşallah :D
çok ilginç ve güzel:) çok mutlu oldum yarını iple çekiyorum:pepper::banana::pepper::flowers2:

Nymphe
03-04-2009, 13:16
Hocanın fıkrasına benzedi durum. Hani kazanın doğduğuna inanıyosun da, öldüğüne niye inanmıyosun demiş ya :D :P

Mekan sınırlaması olmadığına inanıyosun da, zaman sınırlaması olmadığına niye inanmıyosun... :wink_smile:

Bunu mektup gibi düşünün. Ben mektubu önceden yazıp gönderiyorum, siz açana kadar posta kutunuzda, zarfın içinde duruyor :kalp: :flowers:

Keyfini çıkarın arkadaşlar...

nuray
03-04-2009, 14:08
Daha once formu doldurmaya calisdim olmadi. Tekrar deneyecegim. Rica etsem beni de listenize ekler misiniz? Nuray Muslu Londra yasiyorum. Isikla kalin...

Nymphe
03-04-2009, 14:24
sana özel mesaj gönderdim sevgili nuray.

nirvana
03-04-2009, 14:39
:lol:
Hocanın fıkrasına benzedi durum. Hani kazanın doğduğuna inanıyosun da, öldüğüne niye inanmıyosun demiş ya :D :P

Mekan sınırlaması olmadığına inanıyosun da, zaman sınırlaması olmadığına niye inanmıyosun... :wink_smile:

Bunu mektup gibi düşünün. Ben mektubu önceden yazıp gönderiyorum, siz açana kadar posta kutunuzda, zarfın içinde duruyor :kalp: :flowers:

Keyfini çıkarın arkadaşlar...

gerçekten haklısın:lol:
bu forum ve herşey bir mucize gibi hatta 'gibi' yi at mucize

ışık ve sevgiyle kalın:flowers2:

kamberaltıntaş
03-04-2009, 20:40
Sevgili Nymple UYUMLAMA kaydını yapamadım.5.4.2009 a beni ve özlemi eklermisin.sevgilerimle

berlinli gül
03-04-2009, 22:58
ben yeniyim ama bende istiyorum

Nymphe
04-04-2009, 14:03
Sevgili berlinli gül,

lütfen bu konu başlığı altında ilk mesaja bak, enerji ile ilgili ön bilgiyi oku. (sağ üstte yer alan numaralara tıklayarak mesaj içindeki sayfalarda gezebilrisin)

Kayıt içinse aşağıdaki linki tıklayıp uzaktan uyumlama ile ilgili kayıt bilgisine ulaşabilirsin.

Kayıt için aşağıdaki linki takip ediniz:

Kamber Hocam, sevgili nuray kaydınızı yapıldı :flowers:

pamuk
04-04-2009, 14:25
Bende kaydımı yaptırdım çok heyecanlıyım
herkesin hayrına olsunnnnnnn.............

MayaMonoke
04-04-2009, 19:31
sevgili nymphe,
isim kaydimi yaptim. acaba isim listesinin son durumunu yayinlayabilecek misin?
tesekkurler.

gökkuşağı
04-04-2009, 21:09
sevgili Nymphe ,
yarin uyumlama alabileceklerin listesi yayinlanacak mi ...
ben kayit yaptidim ama form ulastimi emin olamak istedim .........tesekkurler........saygilar.......:flower s:

Nymphe
04-04-2009, 22:46
:angel2: Hayırlar, uğurlar, ferahlıklar getirsin dilerim :angel2:
... tüm kalbimle :kalp:

5.Nisan.Pazar günü Angel Light uyumlaması almak için
kayıt yapanların listesi (alfabetik sırayla)

7renk
abc
aeipa
AnDMe
anila
aprillike
arel
artemisya
aspirin
ati
AYIŞIĞI
ayla
aylen
ayşeylegül
aytamga
basak
Belkıs
beycank
bgonul
Biber
bloomyqueen
BUZUL74
DAYI
dea tacita
dejavu_pln
didi
ebru197528
enise
Force_Energy
galin
gizlihayran
gökkuşağı
HATTİ
hefil
huzur
IŞIĞADOĞRU
jerro
jowanda
JUDGE59
kalliope
kamberaltıntas (2)
KARAV (3)
Kibele
Köpük Taşı
Lale
luckycady
luz_y_angel
marelanterna
MayaMonoke
mehtap*
mehves
mell
mirage64
moonlight6448
MURADİYE AKILLILAR
Mutlu_TEKIR
naz_ks43
nejat3457
neli
nergiz
nirvana
nisan
nuray
ONGwoman
ozan1311
özge
pamuk
purplepower
rosanna
safir
Sahra
sanyasin
secret
self-master
serap1969
servant
SinanATASOY(2)
sonay
springeye
şafak dikengil (2)
telvin
tuğberkçapraz
TUNCER
Turgay
yakamoz
yazyagmuru

gökkuşağı
04-04-2009, 22:52
cok tesekkurlerrrrrr.............:kalp::flowers2:
yarini iple cekiyorum:banana:

:flowers:sevgiler............:angel2:

Nymphe
05-04-2009, 00:25
Sevgili Solemn, son anda kaydını aldım.:superman:

Bir daha listeyi güncelleme imkanım olmayacak. Lütfen artık giriş yapmayın. Teşekkür ederim.:flowers:

Self-Master
05-04-2009, 00:30
bundan daha iyi bir bahar hediyesi olamazdı diye düşünüyorum :yahoo:

Bunun için Sevgili Şebnem e ve tüm Aile'ye sonsuz teşekkürler,sevgiler :helal:

iyi ki varsınız :thumbs_up:

serap1969
05-04-2009, 00:34
ışığımızı yaktığın için teşekkürler canım yarını iple çekiyorum bende

özdenur
05-04-2009, 10:46
ben bu sabah kayıt olabildim..
çok geç kalmamış olamyı diliyorum.
umutla haber bekliyorum...:angel2:

ayla
05-04-2009, 12:18
teşekkür ederim:),şu an da çok üşüyorum...ısınacağım, biliyorum:)
umarım kendimin ve ihtiyacı olan herşeyin hayrına kullanabilirim!

pamuk
05-04-2009, 13:42
Saat 12.15'ti niyetimi yaptım ve harika bir zaman dilimi başladı;
Önceleri hissettiğim heyecan yavaş yavaş yerini harika bir dinginliğie ve bazen hatta kendimi gülümserken hissettim, kollarım çok ağırlaşmıştı, başımın üstünde de güzel bir ağırlık vardı ve en çok gözümde yansıyan pembe, sarı, yeşil renkler ve hep bulut gibiydiler gözlerimi açmayı hissettim ve baktığımda saat 12.50 idi zaman nasıl geçti hiç anlamadım ama çok güzeldi.......Teşşekkür ettim
Sevgili hocam çok teşekkür ediyorum bu güzelliğe dahil olduğum için çok mutluyum
Tekrar hocama teşekkür ediyor hepimizin hayrına olmasını diliyorum ki; öyledir.......Herkese sevgiler

safir
05-04-2009, 13:52
:kalp:sevgili nymphe..çok teşekkür ederim, yüreğine sağlık..harika bir enerjiydi..benim için ayrıca özel bir gün..doğum günüm..bu muhteşem armağan için tekrar teşşekkür ederim..:kalp::kalp:

Mell
05-04-2009, 14:47
Bende 2.30 da niyetimi ettim. Önce ellerim den başlayarak ayaklarıma kadar giden bir karıncalanma oldu. Çoook yükseklerde heryeri gören ulu bir ağaç oldum. Daha sonra tüm süreç boyunca renkler ve ışık huzmeleri arasında yüzdüm. Meleklerin ışık formunda olduklarını duymuştum. Bana insan formunda görünmelerini talep ettim. Renklerin ve ışıkların arasında ÇOOOK güzel yüzler gördüm. Kardeşim hayranlık sesleri çıkardığımı söyledi. Uyumlamadan kalkmak istemedim. Sevgili Şebnem hocama çoook teşekkürler ediyorum. Kendisinin de bir yeryüzü meleği olduğuna inanıyorum. Işığın bol olsun. En derin Sevgilerimle...:)

Sahra
05-04-2009, 14:55
Harika renkler arasında ışıkların içinde çok güzel gözler ve yüzler gördüm. Yüzümde devamlı bir tebessüm ve ışığın verdiği huzurla uyumlandım. Benim için çok güzel bir deneyimdi. Ayrılmak istemedim. Bana bu harika anları yaşattığınız için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgiyle ışıkla kalın.

AnilA
05-04-2009, 15:39
vesile olduğun bu güzel enerjiye ve sana şükürler olsun nymphe... inanılmaz güzel bir deneyimdi..kardeşlerimi görmek, hissetmek ve konuşmak harika bir duyguydu..herşey için çok teşekkür ederim..

Mutlu_TEKIR
05-04-2009, 17:22
çok teşekkürler nymphe hocam:) o kadar huzur bulmuşum ki uyumlama bittikten 2 saat sonra uyandım:)
bu arada Solemn i de son anda listeye kattığınız için teşekkür ederiz:)

didi
05-04-2009, 18:49
sevgili nymphe ben gözün kapalı olucağı kısmını okumamışım =( aradabir açtım uyumlanmayı engellemişmidir bu? uyumlamayı aldığıma inanıyorum çok üşüme ve karıncalanma hissettim bide mutluluk hissi sanki çocukuğuma döndm çooookkkk teşekkür ederim

yazyagmuru
05-04-2009, 18:55
sevgili sebnem harika bir enerjiydi yogunlukla ücüngözde hissttim bu muhtesem uyumlama icin bir kez daha o güzel yüregine ve sana sonsuz tesekkürler:flowers2:

Solemn
05-04-2009, 19:15
sol kolumda parmak eklemlerin once yanması ve yavas yavsa butun kolumda adeta bir kanalın varlıgını belli etmesi..oradan boynumave butun vucuduma yayılan enerji.sonra tatlı bir uyku ve huzur...
çok teşşekurler hocam

MayaMonoke
05-04-2009, 19:28
nymphe, inisiyasyonlar sırasında hissettiklerim beni her zaman mutlu ve huzurlu kılmıştır. bu sanki farklı bir boyuta kaymak gibi birşeymiş gibi gelir hep bana.
uzaktan uyumlama daha önce hiç yaşamadığım bir durumdu. ama yine titreme, seyirme, istemsiz tikler,... enerjetik bedenin farkına varmak güzel şey.
teşekkür ederim.

nergiz
05-04-2009, 22:02
sevgili nymphe çok teşekkürler:flowers2: :kalp::flowers2:hepimize hayırlı olsun:flowers2::kalp::flowers2:

TUNCER
05-04-2009, 22:07
çok güzeldi, değişiklikler yaşadım...tşk ediyorum.

mirage64
05-04-2009, 22:24
Şebnem hanım uyumlama için tşkler .yüreğinize sağlık:flowers2:

bloomyqueen
05-04-2009, 23:29
Çok Teşekkürler Şebnem Hanım,
İlk uzaktan uyumlamamdı bu... basta bikaç renk ve imge gördüm gibi sonra tatlı b uyku halini aldı. tekrar sonsuz teşekkürler

SinanATASOY
06-04-2009, 06:21
Uyumlama için çok teşekkür ederim.. Maili bekliyoruz..

artemisya
06-04-2009, 08:46
Çok teşekkür ederim sevgili Nhympe, yüreğine sağlık:angel2:

hepimiz için hayırlar getirmesi dileğiyle:flowers:

OzanRa
06-04-2009, 11:05
Muhteşemdi,süperdi,harikaydı...Melekler kanatlarıyla beni sardı :angel2:Teşekkürler nymphe hocam :flowers2: :pepper:

(Kitapçık Gelecekmi Bu arada :essen::angel:)

nisan
06-04-2009, 13:20
Canım Şebnemcim; çok teşekkür ederim...:friends: olağanüstü deneyimi yaşattığın için, bana vesile olduğun tüm güzellikler için, yüreğin dert görmesin canımcım.... :angel2:

Nymphe
06-04-2009, 13:47
Hepinize ayrı ayrı kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.
katılımınız için ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum. :friends:

Kitapçıklar hemen geliyor :flowers:

..benim için ayrıca özel bir gün..doğum günüm..

Heeey! ne harika.... Doğum günün kutlu olsun, İyiki doğmuşsun sevgili safir. Nice nice yaşlara. :wish:

gözün kapalı olucağı kısmını okumamışım =( aradabir açtım uyumlanmayı engellemişmidir bu?

sevgili didi, gözleri kapatma rahatlamayı ve hissedişi desteklemek için. uyumlanman gerçekleşti ;)

jowanda
06-04-2009, 15:11
çok teşekkürler sevgili nymphe... ben ev kalabalık olduğu için bir türlü rahatlayamadım. Niyet etmeme rağmen ne yazık ki tadını çıkaramadım. Umarım uyumlanmam gerçekleşmiştir.

ellerine sağlık :flowers2::flowers2::flowers2:

sevgilerimle:kalp::kalp::kalp:

nirvana
06-04-2009, 16:15
çok teşekkür ederim sınavlardan önce meleklerin ışığı çok iyi geldi.:flowers2:

jerro
06-04-2009, 17:08
Uyumlama başladıktan bir süre sonra eve birileri geldi ve çok gürültü yaptıkları için gözlerimi açma gereği hissettim, bu sırada içimden üzülerek -sanırım sadece 15 dk oldu diye düşünüyordum..saate baktığımda bir saati geçmişti!!!:lol: uzun zamandır bunu yaşıyamıyordum.:angel2::yahoo:Şebnem Hocammmm ço...ok teşekkür ederimmmm!!!:flowers2::angel2:

serap1969
06-04-2009, 17:15
cok tesekkurler sebnemcim harikaydi tum vucudumda ozellikle ellerimde hissettim enerjiyi sagol canim hepimizin hayrina olmasini diliyorum

Dea Tacita
06-04-2009, 17:59
cannıııımmm nymphe :flowers2:
çoook teşekkür ederiiiimmm, yüreğine sağlık :angel2:

süper bi deneyimdi :daisy: :daisy: :daisy:

MURADİYE AKILLILAR
06-04-2009, 20:13
sonsuz teşekkürlerr

safir
06-04-2009, 21:57
sevgili nymphe...notları bir solukta okudum..iyi dilekleriniz ve notlarınız için çok teşekkür ederim.:flowers2:
ışıkla kalın..:kalp::kalp::kalp:

TUNCER
06-04-2009, 23:15
özür dilerim, gerekli notlar henüz elime geçmedi acaba göndermeniz mümkün mü? tşk ediyorum...

secret
06-04-2009, 23:26
sevgili şebnem çok üzülerek yazıyorum ama sınav heyecanından ben uyumlama gününü ve saatini unuttum dosya mailime geldi.şimdi ben uyumlanmış olmuyorum dimi :((

Self-Master
07-04-2009, 01:45
müthiş bi deneyimdi.
uyumlama sonunda kendimi rüku pozisyonunda buldum.

Herkes için -bütünün- hayrına olmasını diliyorum:angel2:
Aile ye ve Sevgili Şebnem e sonsuz teşekkürler,sevgiler:kalp:

Nymphe
07-04-2009, 11:49
Niyet etmeme rağmen ne yazık ki tadını çıkaramadım. Umarım uyumlanmam gerçekleşmiştir.

sevgili jowanda, niyet ettiysen uyumlama olmuştur. rahat olabilecegin bir gun angel light enerjisini davet ederek meditatif calisma yapabilrisin.

...gerekli notlar henüz elime geçmedi...

yenidendogusmerkezi@gmail.com (yenidendogusmerkezi@gmail.com) adresinden pdf formatında mail atıyorum kitapciklari. mail ulasmis gorunuyor ma yine de tekrar gonderdim. toplu gonderim oldugundan spam veya junk kutusuna atmis olabilir. eger yine gelmezse e-mail adresini tekrar ozel mesaj ile gondermeni rica edicem.

...ben uyumlama gününü ve saatini unuttum dosya mailime geldi.şimdi ben uyumlanmış olmuyorum dimi :(

kimin niyet edip, etmediğini bilmediğimden kayıt yaptıran herkese uyumlamayı ve kitapçığı gönderdim.
Dosya bilgisayarına gelince uyumlanma olmuyo tabikiiii...
beynine-kalbine download edilmesi lazım :lol:
istersen kitapçığı oku ve kendi kendine niyet et.

TUNCER
07-04-2009, 12:56
Değerli Nymphe, ilgili pdf dosyası maalesef gelmedi...Size mail adresimi tekrar gönderiyorum; ilginize çok tşk ederim.

naz_ks43
07-04-2009, 21:10
Teşekkürler Sevgili Nymphe.Harika bir deneyim oldu.Herkese hayırlı olması dileğiyle.:wave:

gökkuşağı
07-04-2009, 23:23
Uyumlama icin ciok teskkurler cok keyifli bir deneymdi kendimi inanilmaz huzurlu hissettim epeycede usudum.....:)
notlari henuz okuyamadim ama bana ulasti...............cok tesekkurler....hersey gonlunuzce olsun............sebnem hanim....:flowers2::kalp:
herkese hayirli olsun...........:bravo:
:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::k alp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

arel
08-04-2009, 20:14
uyumlama için gecikmiş bir teşekkür de benden sevgili nymphe:flowers2:çok güzel bir vecd haliydi...

abc
08-04-2009, 20:17
Sevgili Nymphe,
Uyumlama icin tesekkurler. Sonunda uyuya kalmisim. Umarim hersey yolundadir. Sevgiler.
:flowers2::kalp:

nuray
09-04-2009, 19:36
Sevgili melek...
Uyumlama icin yuregine isiga meleklere cok tesekkurler...
Biraz gecikme oldu. Bilgisayardaki problemden dolayi.
Sevgi ve isikla..

yakamoz
10-04-2009, 09:56
Harika bir deneyimdi,
Yüreğinize sağlık....:bravo::flowers::kalp:
İyiki varsınız....:kalp:

Force_Energy
12-04-2009, 18:38
Şebnem hocam :)

Çoook teşekkür ederim öyle güzel bir uyumlamaydı ki!! :) uyumlamadan sonra da 3 gün aynı rüyayı gördüm :) çok huzurlu bir dönüşüm oldu.Geç yazışım için özür :)

huzur
13-04-2009, 09:53
sevgili şebnem hocam,

bende öncelikle geç yazdığım için özür dilerim.

çok güzel bir uyumlamaydı. sonsuz teşekkürler.

Nymphe
13-04-2009, 11:27
Onur Hocam, sevgili huzur,

Estağfurullah, yaşadıklarınız size özeldir, paylaşmayı seçtiğiniz için ben teşekür ederim. :flowers:

Hayırlı olsun :kalp:

reredan
14-04-2009, 22:13
merhaba hocam ben uzun zamandır gelemiyorum siteye ve maalesef uyumlamayı kaçırdım bir daha ne zaman planlıyorsunuz ben de uyumlanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim güzellikler diliyorum :angel2:

Nymphe
15-04-2009, 17:45
Bir ay önceden duyuru yapmıştım halbuki, yine de olabiliyomuş. :( Artık bu sefer için kısmet değilmiş diyeceğiz sevgili reredan :)

Bi dahaki uyumlama için henüz belirlenmiş bir tarih yok. belki haziran olabilir.

Sayfa numaralarının hemen altında bir menu olacak. orda konuya üyelik, konuya abonelik kısmını okeylersen bu mesaj da bir hareket olduğunda e-mail adresine mesaj gelir. ;)

gypsy
12-05-2009, 01:48
Bir ay önceden duyuru yapmıştım halbuki, yine de olabiliyomuş. :( Artık bu sefer için kısmet değilmiş diyeceğiz sevgili reredan :)

Bi dahaki uyumlama için henüz belirlenmiş bir tarih yok. belki haziran olabilir.

Sayfa numaralarının hemen altında bir menu olacak. orda konuya üyelik, konuya abonelik kısmını okeylersen bu mesaj da bir hareket olduğunda e-mail adresine mesaj gelir. ;)

harika........teşekkürler

king
24-05-2009, 18:58
en yakın angel uyumlaması ne zaman
sevgi ile

Nymphe
25-05-2009, 00:45
henüz tarih belli değil sevgili king. hele bir haziran'a girelim :)

isobel
09-06-2009, 20:08
yeni bir uyumlama olursa mümkünse bende katılmak isterim,sevgiler

OzanRa
11-06-2009, 16:55
Haziranada girdik hayırlısıyla :flowers:

arel
12-06-2009, 01:17
ben daha önceki uyumlamayı almıştım. :blush: ama öyle güzel geçti ki,yeni uyumlamaya da katılmamda bi sorun olmaz di mi?:angel2::angel2::angel2:

OzanRa
12-06-2009, 13:36
Bende almıştım bir öncekinde:red_smile: Ama ne yapayım o güzel melekleri hissetmek bambaşkaydı :angel2:

beycank
14-06-2009, 12:33
daha önceki uyumlamayı alamamıştm. inşallah yeni yapılcak uyumlamayı alabileceğim :)

emotional
14-06-2009, 13:45
Bende heyecanla bekliyorum:D

energie_06
14-06-2009, 18:23
selam bende uyumlanmak istiyorum:flowers::flowers2::angel2:

king
14-06-2009, 18:32
ben de sabırsızla bekliyorum

guisa
19-06-2009, 12:34
beklenen haziran geldi sonunda sanırım sevgili nympe hocamız bizim nasıl heyecanla bekleştiğimizi görür ve bir an önce o güzel meleklerle bizleri buluşturur.

Nymphe
20-06-2009, 09:53
Yeni uyumlama tarihimiz
1.Temmuz.Çarşamba saat 22:00
:flowers2:

Detaylı bilgi için bu konu başlığı altındaki ilk mesajı okuyunuz.
Kayıt için "Uzaktan Uyumlamalar" Ana konu başlığı altından online "Talep Formu"na ulaşabilirsiniz.

AyAtA
20-06-2009, 11:26
kayıt yaptım :)

umarım herkezin uyumlanması güzel geçer :)

energie_06
20-06-2009, 13:44
<Uzaktan uyumlama talebinde bulunabilmek için en az Usui Reiki 1. aşamaya uyumlanmış ve seminerini almış olmanız gerekmektedir. >
o zaman ben ne yazık ki katılamıyorum,çünkü usui reiki 1, aşamaya uyumlu değilim..çok üzgünümmmmmmmmm:(

AyAtA
20-06-2009, 15:10
nymphe eger usui reiki uyumlu değilsek ne gibi zararları olabilir,

ben kundalini 1. seviyeyim bu olabilir mi ?

ben ne olursa olsun uuymlanmak istiyorum :)
meleklerden zarar gelmez :)

OzanRa
20-06-2009, 17:46
Yine kayıt oldum:flowers: Meleklerle uçuşa hazırım:plane:Yanımızda olacaklar yine,kendi alemlerinde:spacecraft:

dikşa
20-06-2009, 23:16
Teşekkürler melek Nymphe:daisy:

isobel
20-06-2009, 23:59
kaydımı yaptırdım,öncesinde ne yapmamız gerektiği konusunda bizi bilgilendirecekmisiniz acaba? İlk kez uzaktan uyumlama alıyorum da:PP Sevgiler

Nymphe
21-06-2009, 11:21
kaydımı yaptırdım,öncesinde ne yapmamız gerektiği konusunda bizi bilgilendirecekmisiniz acaba? İlk kez uzaktan uyumlama alıyorum da:PP Sevgiler

Bu konu başlığı altında ilk mesajı oku lütfen sevgili isobel.
Hem enerjiyle ilgili hem de uyumlanma hazırlıkları ile ilgili bilgiler mevcut.:flowers:

nymphe eger usui reiki uyumlu değilsek ne gibi zararları olabilir,

bi anlamda zararı olmaz tabiki ancak genel anlamda enerjinin ne olduğunu, nasıl kullanığını, enerjilerin nasıl çalıştığını bilmeyen arkadaşlarda gereksiz kafa karışıklığı veya hayal kırıklıkları olabiliyor.

Bu dünyadaki iki gözümüzün algısı ile görmeye çalışırsanız göremezsiniz. Onların kendilerini hissettirmeleri ve rehberliklerini sunuşlarında sınırlarımızın ötesinde sayısız yolları var. ve "şu şekilde olsun" gibi talepte bulunabiliyoruz ancak dayatmada bulunamıyoruz. Beklentiler algıyı kısıtlıyor, hatırlayın :wink_smile:

Önemli Not:

Başmelekler dahil olmak üzere, meleklerle bağlantı kurmak, çalışmak ve rehberlik almak için herhangi bir uyumlama gerekli değildir. Onlar koşulsuz, her konuda, biz istediğimiz an'da yardımcı olmaya hazırdırlar.

Meleklerle ilgili enerji uyumlamalarının amacı, tüm enerji çalışmalarında olduğu gibi; şifalanmamıza, dengelenmemize, enerjimizi yükseltmeye ve farkındalığımızı arttırmaya destek sağlamaktır. Bu tarz uyumlamalar ancak, bağlantı kuramayacağımıza dair zihinsel kalıbımız varsa rehberlik almamızda da yardımcı olabilir.

Her zaman olduğu gibi aslolan siz'siniz!

Melekler, Tanrı (Evren)'nın düzen koruyucularıdır ve formsuz engin varlıklardır. Bizim sınırlarımız/kalıplarımız ötesindedirler, zaman ve mekandan bağımsızdırlar. An'da birimizle de, milyonumuzla da birebir etkiyle çalışırlar.

... daima saygı ve sevgiyle :flowers:

AyAtA
21-06-2009, 12:23
Çok teşekkür ederim :)
ben uuymlanmak istiyorum bu konuda güzel çalışmalar yapabileceğime inanıyorum :lol:

isobel
21-06-2009, 20:14
Teşekkürler Nymphe,acemilik işte:)

Pamukk
22-06-2009, 13:06
Ben de kayıt oldum ,hepimizin ve evrenin en yüksek hayrına olsun canlar:flowers:

nirvana
22-06-2009, 17:20
merhaba canlar,
sevgili nymphe bir sorum var cevaplarsan çok sevinirim.
ben daha önce senin aracılığınla angel light a uyumlandım.ama uyumlama yapma hakkında pek bilgim yok.kitapçıkta değişik semboller vardı pek anlamadım:blush:.sen biraz anlatırsan çok sevinirim.

Nymphe
22-06-2009, 20:36
Tahmin edersinki açık alanda bunu anlatma şansım yok sevgili nirvana. :rep: 12 ve 13 Haziran'da hem Meleklerin Renkleri hem Angel Light için Merkezimizde ücretsiz seminerli uygulama yaptık, keşke katılsaydın. Peki kullanabildin mi?

nirvana
22-06-2009, 21:25
Tahmin edersinki açık alanda bunu anlatma şansım yok sevgili nirvana. :rep: 12 ve 13 Haziran'da hem Meleklerin Renkleri hem Angel Light için Merkezimizde ücretsiz seminerli uygulama yaptık, keşke katılsaydın. Peki kullanabildin mi?

evet kullanabiliyorum sadece uyumlama biraz kafamı karıştırdı
keşke seminere katılsaydım hem sizi ve hem de diğer can'ları tanıma fırsatım olurdu:(

cmkaya
23-06-2009, 09:12
Çok teşekkürler, [/URL]1 Temmuz u sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Bu arada bir kaç sorum olacaktı,
kayıt yaptıranların listesini burada yayınlayacakmısınız ? uyumlamadan sonra bizlere herhangi bir doküman gönderecekmisiniz ?

Tekrar teşekkür ederim.
[URL="http://www.turgayreiki.com/forum/member.php?u=874"] (http://www.turgayreiki.com/forum/member.php?u=874)

gülce
23-06-2009, 09:58
Bu uyumlamayı almayı çok istiyordum . ancak belirtilen tarih benim küçük meleğimin yani oğlumun doğumgünü.. O gün aksam o saatlerde evde misafirlerim olacak... Her işte bir hayır vardır, napalım?
Sevgili Nymphe, bu uyumlamayı alamıyorum bu durumda değil mi?? :(

Nymphe
23-06-2009, 12:07
Sevgili gülce, uyumlamayı alman için ilk mesajda belirtilen prosedürleri gerçekleştirmen gerekiyor. Dolayısıyla bi dahaki sefere kısmet olur inşallah diyelim.
*
Bir gün önce listeyi yayınlayacağım.
Bu vesileyle ek açıklama yapmak istiyorum. Bazı arkadaşlardan "kabul edildim mi?" gibi sorular geliyor. Kabul edilme durumu söz konusu değil, kayıt yaptıran herkese uyumlama gönderiliyor. Yayınlama sadece karşılıklı kontrol amaçlı.

Verdiğimiz bilgi ve tavsiyeler dışında olmasına rağmen uyumlama alan kişiler kendilerine emanettir.

Uyumlamadan sonra, kayıt olurken belirttiğiniz e-mail adreslerinize kitapçığı gönderiyorum. Lütfen okuyun!

Uyumlamayı alamadıysanız, kitapçık kullanım açısından (hatta çoğu bilgi açısından) size bişey ifade etmeyecektir.

Sadece uyumlama bile şifalanma sağlar ancak faydaları hayatınıza aktarabilmeniz ve kalıcı olmasını sağlayabilmeniz için her şeyde olduğu gibi kullanmanız, kendiniz için emek vermeniz gereklidir.

Diyelimki son anda işiniz çıktı ve uyumlama almak için belirtilen şeyleri yapamadınız. O zaman ben göndermek için niyet etsem bile, uyumlamayı almamışsınızdır.

Belirtilen uyumlama alma prosedürlerini gerçekleştirdiniz ve bir süre sonra uyuyakaldıysanız uyumlama devam etmiştir. Uyanık kalmaya özen göstermeniz bilince taşımanız, farkındalık açısından fayda sağlar.

Uyumlama yetkisi tarafınıza verilyor ancak bununla birlikte sorumluluğu da veriliyor. Hatırlayınız!

Kitapçıkla ilgili genel bir açıklama:
5.sayfa'daki bilgileri ayrıca çakra meditasyonu olarak uygulayabilirsiniz.

8-9. Sayfa'lardaki herbir madde ile ayrı ayrı meditasyon yapabilirsiniz. 10.sayfadaki "özel bir melek enerjisini çağırma" prosedürünü kullanın.

10.sayfa'daki "Standart Melek Şifa Pozisyonu" en çok kullanacağınız uygulama olacak.

Ayrıca son sayfadaki sembol ile meditasyon yaparak frekansınızı yükseltebilirsiniz.

Her çalışmadan sonra mutlaka "topraklama" yapınız ki dengeli bir şekilde hayatınıza aktarabilin.

:kalp: :angel2: :kalp:

dileksarıcı
23-06-2009, 17:02
ben de istiyorum.Şimdiden tesekürler.Sabırsızlıkla bekliyorum.Sevgilerimle.

CamelopardaliS
24-06-2009, 00:03
1 temmuzu iple çekiyorum :)

CamelopardaliS
24-06-2009, 00:14
Uzun süredir Angel Light uyumlamasını bekliyordum,iş yoğunluğundan kaynaklı uzun süredir siteye girişte yapamamıştım..Siteye girer girmez direkt gözüm uyumlama bölümüne takıldı ve sevgili Şebnem Hanım'ın iletisini görünce çok mutlu oldum..Herkes için hayırlısı olsun ;)

pinaaar
24-06-2009, 07:06
şebnem hocacım uyumlamayı heyecanla bekliyorum,hepimizin en yüksek hayrına olur inşallah :flowers2:

Nymphe
24-06-2009, 12:20

cmkaya
24-06-2009, 16:59
Herkesin hayrına olması dileğiyle ... açıklamanız için çok teşekkürler

beycank
25-06-2009, 13:58
bende kayıt yaptırdım sabırsızıkla bekliyorumm :)))

mySoul
26-06-2009, 10:34
Nypme melek hocam; bende istiyorum. kayıt oldum.1 temmuzu bekliyorum.

Nymphe
28-06-2009, 23:01
Sevgili memoside; Yanlış bölüme kayıt yapmışsın. Duyuruyu Angel Light için yaptım. Eğer almak istediğin uyumlama bu ise, lütfen doğru bölüme tekrar kayıt ol. :)

Yeni üye arkadaşlar, daha fazla bilgi için bu konu altındaki diğer mesajları okuyabilirler.

Melek inisiyasyonunun parçası olarak 4 uyumlama vardır ve hepsi tek olarak yapılır.
Her biri çok önemlidir ve bu sıra ile tamamlanmaktadır.

1.Üçüncü Göz Uyumlaması
Wiccan, Budizm, Tibet öğretileri gibi çeşitli inançlarda aktarılan Üçüncü Göz Inisiyasyonlarının bir çok varyasyonları vardır, ancak Batı dinlerinden kaynaklanan mandalayı kullanacağız. Bu daireseldir ve Evreni ve bütünlügü temsil eder. Mandala kendilerini Meleklere hizalamak için bir çok kişi tarafından kullanıldı.

Hizalanmanız ve mesajları ve şifayı direkt olarak kabul edebileceğiniz Melekler için berrak bir kanalı açmak için

3.Kalp Uyumlaması
Herhangi formda şifa enerjisi ile çalışmak için önemli olan kalp çakrasını açmak için. Bu inisiyasyon bir tohum eker ve meditasyon ve uygulama vasıtası ile bu enerjiyi geliştirmek bireye bağlıdır.

4.Melek İnisiyasyonları
Bu inisiyasyonlar sizi direkt olarak spiritüel bir varlığa veya yeni bir rehbere veya melek rehbere bağlamayı amaçlar. Son uyumlamadır ve en önemlisidir. Siz açıksınız ve hazırsınız. Bu inisiyasyon şifaya kanal olmak, rehberlik almak ve ilahi varlıklar ile bağlantı oluşturmak içindir. Melekler kendilerini bilinir kılarken saf sevginin ve enerjinin sizi yıkayan dalgalarını hissetmek olağandır.
AA Mikail, AA Cebrail, AA Rafael, AA Ariel (Uriel), Mesih Varlığının Meleği, Açik Kalbin Melegi, Hayallerin gerçeklesmesinin Melegi, Dünyanin çekirdegindeki Melekler, Ilahi Anne ve Yaradilisin Melegi, Ben’im Varliginin Melegi, Raziel, On iki Solar Melek

30 – 45 dakika süre ile rahatsız edilmeyeceğiniz bir yere giderek kendinizi hazırlayın.

Telefonunuzu ve cep telefonunuzu kapatın ve insanlardan sizi rahatsız etmemelerini isteyin.

Bağlanacağınız zamandan biraz önce, kendinizi rahat bir duruma getirin ve tüm bedeninizi ve zihninizi gevşetin.

Yedi adet derin, yavaş nefes alıp verin, havanın sadece akciğerlerinizde hareket etmediğini,ayrıca tüm bedeninizde dolaştığını hissedin.
Aldığınız her nefesle kendinizi toprağa sağlam şekilde köklenmiş bir ağaç olarak imgeleyin, nefes alırken, dünyanın enerjisini çekiyorsunuz, tüm yaşayan canlıların yaşamasını sağlayan enerji.

Belirlenen saatte sessiz veya yüksek sesle şunları söyleyin :
“Tüm auram ve enerji titreşimim şimdi [Şebnem Özenç] ile mükemmel şekilde birleşiyor ve uyumlanıyor …!”

Bir an bekleyin, aramızdaki güçlü enerjisel bağlantıyı hissedin. Onaylayın :
“Şimdi bana [Şebnem Özenç] tarafından gönderilen Angel Light İnisiyasyonunu almaya hazırım.”

İnsiyasyonun sona erdiğini hissettiğiniz zaman Tanrı’ya, Ruh’a ve Başmeleklere sizinle birlikte oldukları için ve varlıkları ile sizi onurlandıkları için teşekkür edin. Meleklere ve Dünyaya kalbinizden sevgi ve ışık gönderin.

3 kez derin ve yavaşça nefes alın ve sonra yavaşça gözlerinizi açın ve yavaşça kalkın.

EK NOTLAR:
İnisiyasyonu almak ve Meleklerin enerjisini hissetmek için doğru zihine ulaşmanız önemlidir. Bunu, güzel gevşemiş bir duruma ulaşmanıza izin vererek yapabilirsiniz.

İnisiyasyon 30 – 45 dakika sürmeli, bu zaman kişiden kişiye değişir. Etrafınızdaki ve içinizdeki değişimleri algılayabilmeniz için kalbinizi ve zihninizi mümkün olduğu kadar açık tutmaya çalışın. Etrafınızda enerjinin hareket ettiğini hissedebilirsiniz veya renkler görebilirsiniz.

Sıcaklık veya ürperti hisleri, renkler görme, belli bir çakrayı hissetme ve derin içsel huzur hissetme ve gevşeme, bunların hepsi olasılıklardır, hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz de. Herkesin uyumlanması farklı olacaktır, her bir kişi için mükemmel olacaktır.

Tüm işlem boyunca güvende olduğunuzu ve korunduğunuzu hatırlayın ve aldığınız Angel Light enerjileri İlahi/Tanrı/Ruhtan ömür boyu bir armağandır.

sevgilerimle... :flowers:

cmkaya
30-06-2009, 10:13
İyi Günler Sayın Nymphe,

Kayıt listesini ne zaman yayınlayacağınızı soracaktım ?

Teşekkürler... :blush:

Nymphe
30-06-2009, 16:02
Az sonra! :wink_smile:

Nymphe
30-06-2009, 17:29
:announcement: Alfabetik sıralamaya göre Angel Light Uyumlaması için kayıt yaptıranların listesi;

Hayatınıza, yüreğinize ve çevrenize ferahlık, kolaylık, daimi ışık ve sevgi getirmesi dileğimle, Hayırlı olsun :kisss:

abc
ACEMİREİKİ
arel
AyAtA
aytamga
berlinli gül
bernasarıcı
beycank
CamelopardaliS
cmkaya
dejavu_pln
dikşa
dileksarıcı
Fallen-x
FUSUN
gufitk
guisa
isobel
KİNG
marelanterna
MayaMonoke
mirage64
moonlight6448
mysoul
naz_ks43
nirvana
OzanRa
Pale
Pamukk
pinaaar
re2
safir
springeye
superisi
yakamoz

isobel
30-06-2009, 21:24
Yeşekkürler sevgili Şebnem,hepimizin hayrına olsun,yüreğine sağlık:)
Yarın 22.30 da yazdığın şekilde yapıyoruz değil mi?

Nymphe
30-06-2009, 21:35
Üzerine bayağı yazıştık, bu bilgiyi de güncelleyelim.

Uyumlama tarihimiz
1.Temmuz.Çarşamba saat 22:00

isobel
30-06-2009, 21:58
ay özür benim dağınık kafam yaa:P
Teşekkürler

Pamukk
01-07-2009, 09:47
Çok teşekkürler sevgili Nymphe :flowers2:

Sevgiyle bekliyoruz :kalp:

pinaaar
01-07-2009, 11:29
şebnem hocam öncelikle güzel dilekleriniz için çok tşkler,hepimizin en yüksek hayrına olur inşallah:flowers2: uyumlama sonrası yapacağımız çalışmalar için kullanım dosyası gönderecekmisiniz?

Nymphe
01-07-2009, 12:06
Uyumlamadan sonra kitapçık gönderiyorum sevgili pinaaar :flowers:

Nymphe
01-07-2009, 12:18
Sevgili memoside, senden ses çıkmadı. Uyumlamayı alacakmısın?

Yeni kayıt yapanlar olmuş;
şafak dikengil
kaspersky2007

paytak
01-07-2009, 12:31
:angel:Hocam ben şimdi akşamki uyumlama için kayıt oldum. Benide listeye ekler misiniz ?

Sevgiyle kalın

guisa
01-07-2009, 13:24
Sevgili gülce, uyumlamayı alman için ilk mesajda belirtilen prosedürleri gerçekleştirmen gerekiyor. Dolayısıyla bi dahaki sefere kısmet olur inşallah diyelim.
*
Bir gün önce listeyi yayınlayacağım.
Bu vesileyle ek açıklama yapmak istiyorum. Bazı arkadaşlardan "kabul edildim mi?" gibi sorular geliyor. Kabul edilme durumu söz konusu değil, kayıt yaptıran herkese uyumlama gönderiliyor. Yayınlama sadece karşılıklı kontrol amaçlı.

Verdiğimiz bilgi ve tavsiyeler dışında olmasına rağmen uyumlama alan kişiler kendilerine emanettir.

Uyumlamadan sonra, kayıt olurken belirttiğiniz e-mail adreslerinize kitapçığı gönderiyorum. Lütfen okuyun!

Uyumlamayı alamadıysanız, kitapçık kullanım açısından (hatta çoğu bilgi açısından) size bişey ifade etmeyecektir.

Sadece uyumlama bile şifalanma sağlar ancak faydaları hayatınıza aktarabilmeniz ve kalıcı olmasını sağlayabilmeniz için her şeyde olduğu gibi kullanmanız, kendiniz için emek vermeniz gereklidir.

Diyelimki son anda işiniz çıktı ve uyumlama almak için belirtilen şeyleri yapamadınız. O zaman ben göndermek için niyet etsem bile, uyumlamayı almamışsınızdır.

Belirtilen uyumlama alma prosedürlerini gerçekleştirdiniz ve bir süre sonra uyuyakaldıysanız uyumlama devam etmiştir. Uyanık kalmaya özen göstermeniz bilince taşımanız, farkındalık açısından fayda sağlar.

Uyumlama yetkisi tarafınıza verilyor ancak bununla birlikte sorumluluğu da veriliyor. Hatırlayınız!

8-9. Sayfa'lardaki herbir madde ile ayrı ayrı meditasyon yapabilirsiniz. 10.sayfadaki "özel bir melek enerjisini çağırma" prosedürünü kullanın.

10.sayfa'daki "Standart Melek Şifa Pozisyonu" en çok kullanacağınız uygulama olacak.

Ayrıca son sayfadaki sembol ile meditasyon yaparak frekansınızı yükseltebilirsiniz.

Her çalışmadan sonra mutlaka "topraklama" yapınız ki dengeli bir şekilde hayatınıza aktarabilin.

:kalp: :angel2: :kalp:

sevgili nymphe bugün uyumlama sonrası internetim yanımda olmayacak oyüzden göndereceğiniz dosyayı ve sonrası yapılması gerekenlerden haberim olamayacak bu konuda nasıl bir yardımınız olabilir?

bu geceyi sabırsızlıkla bekliyorum

sevgiyle kalın

mizgin
01-07-2009, 14:34
:angel2:bende meleklere uyumlanmak istiyorum

pedro
01-07-2009, 16:21
Sevgili Şebnem Hanım,

Reiki 2'yi birkaç gün önce aldım, Angel Light uyumlamasını almamın sizce bir sakıncası olur mu?

Nymphe
01-07-2009, 16:39
Sevgili guisa; uyumlamadan hemen sonra yapılması gereken birşey yok. Zaten topraklanmadan başka bişey yapmayın artık mümkünse ;) ...Dolayısıyla kitapçığı internete bağlandığın zaman alırsın, acele bir durum yok. :)

Sevgili mizgin, bunun için kayıt olman gerekiyor.

Sevgili pedro; bu tavsiye ettiğimiz bişey değil biliyosun. En azından bir hafta gibi (bedensel-duygusal-zihinsel) idrak süresi bırakın kendinize. Böylece ayırdedebilir olun. Bu soyut çalışmalarda daha da önem kazanıyor.
Hem Usui Reiki 2.aşama inanılmaz keyifli bir süreç. Bence şimdilik 2.aşama çalışmalarını yap, tadını çıkart. Sürekli tekrarlıyoruz nasıl olsa, bi dahaki Angel Light uyumlamasına katıl lütfen.

Arkadaşlar 18:00'de listeyi kapatacağım. :flowers:

pedro
01-07-2009, 16:46
Cumartesi gecesi aldım Reiki 2'yi. 5 gün olmuş. Ama dediğinize ben de katılıyorum, teker teker hissetmek daha keyifli olur gibi. Ondan karar veremedim.

Bir daha yaklaşık ne zaman yaparsınız, ona göre takip edeyim. Sevgilerimle :D

isobel
01-07-2009, 16:48
sevgili Nymphe, uyumlamada tam isimmi gerekiyor? Ben hiç kullanmadığım bir göbek adına sahibim de,onu yazmadım:P
Bir de kızlık soyadımı, yoksa evlendikten sonra ki soyadı mı? Amma pimpirikliyim di mi:P

Nymphe
01-07-2009, 16:58
Kararın için teşekkür ederim sevgili pedro, Ayda bir duyuru yapmaya çalışıyorum.

Mesajın üst kısmında "Konu Araçları" seçiminden "konuya abone ol" seçeneğini aktive edersen, bu konuda bir hareket olduğunda ayrıca e-mail alırsın. ;)

:lol: Tatlı heyecanın yansıdı ne güzel. için rahat olsun sevgili isobel, senin ad-soyadında, belirttiğin yerde yaşayan ve Forum'da isobel nickli "tek"sindir herhalde :wink_smile:

Nymphe
01-07-2009, 17:00
Hayırlı olsun arkadaşlar :flowers2:, listeyi kapadım.

* Bu arada kayıt yaptırıp, uyumlama alamıcak olan var mı?

abc
ACEMİREİKİ
arel
AyAtA
aytamga
berlinli gül
bernasarıcı
beycank
CamelopardaliS
cmkaya
dejavu_pln
dikşa
dileksarıcı
Fallen-x
FUSUN
gufitk
guisa
isobel
kaspersky2007
KİNG
marelanterna
MayaMonoke
mirage64
moonlight6448
mysoul
naz_ks43
nirvana
OzanRa
Pale
Pamukk
paytak
pinaaar
re2
safir
springeye
superisi
şafak dikengil*
yakamoz

cmkaya
01-07-2009, 17:08
Bir sorum olacaktı ama, uyumlama esnasında kulaklık ile müzik dinlemenin uyumlamaya bir zararı olurmu ? biliyorum ilginç bir soru oldu, neyse.... :blush:

Herkes için hayırlı olması dileği ile... yaşasın 1 Temmuz....
:banana:

Nymphe
01-07-2009, 17:16
Meditatif durumda duyular hassaslaştığı için ve uyaran etkisiyle derinleşmeni zorlaştırma ihtimali olduğundan mecbur değilsen yapmamanı tavsiye ederim. Bedensel gevşeme arttıkça kulaklığın varlığı rahatsızlık verebilir. Alışıksan o ayrı ya da sesini açıp, kulağının yakınına koyabilrisin belki. :flowers:

cmkaya
01-07-2009, 17:20
İlginize çok teşekkür ederim...:flowers:

MayaMonoke
01-07-2009, 17:28
teşekkürler. bu uyumlama sırasında hissettiklerim beni çok mutlu ediyor. ilkinde de böyle olmuştu.

Üzerine bayağı yazıştık, bu bilgiyi de güncelleyelim.

mySoul
01-07-2009, 18:48
Harika olacak :lol:

isobel
01-07-2009, 19:19
çoook heyecanlıyım,akşam 9.30 da odama çekileceğim:P

sanyasin
01-07-2009, 19:54
ben kayıt olmakta geciktim benide listeye alırmısınız

dikşa
01-07-2009, 21:46
Herkese hayırlı olsun.. Teşekkürler Şebnem Hanım.Sonsuz teşekkürler bu uyumlamada katkısı olan bütün güzel enerjilere....

Re2
01-07-2009, 21:50
Teşekkürler Şebnem Hanım ve emeği geçen herkeze.

isobel
01-07-2009, 21:52
çook teşekkürler Şebnem hanım,çok ilginçti,aşağı yukarı ortasında resmen astral yaşadım,çok korktum,sanki biri ruhumu kucakladı,havaya kaldırdı gibi hissettim, Sonrasında boğaz çakramda ağrı oldu,ama kısa sürede geçti.Kalp çakramda da sanki bir el vardı.
Bunun dışında avuçlarım ve ayak tabanlarımdan sanki ateş çıkıyordu,çok ısındılar.
Harika bir deneyimdi,çooook teşekkürler ve sevgiler :angel2:

Pamukk
01-07-2009, 22:03
Teşekkürler Şebnem hanım :flowers2:

Genelde uyumlamalarda birşey hissedemiyorum :blush:

Ama özellikle ilk 10 dk 3.gözde ağırlık hissettim :)

Nymphe
01-07-2009, 22:03
:kalp: Hepinize teşekkürlerimi ve sevgimi sunuyorum :kalp:

Her zamanki gibi harikaydı. Oluşturulan koccaman yürek büyüleyiciydi.
Tekrar hepinize hayırlı, uğurlu olsun, ferahlıklara, kolaylıklara vesile olsun dilerim.

:angel2: ışığınız daim olsun...

ACEMİREİKİ
01-07-2009, 22:04
tşk ederim Şebnem Hanım....

mySoul
01-07-2009, 22:10
Şebnem hocam çok teşekkür ederim.(yetmez bundan fazlası var,kelimeler yetmez)
ürpertiler, daha önce hissetmediğim şekilde,hiçbir uyumlamada hissetmemiştim,
3-4 kere hissettim ve renk cümbüşüydü,kalp çakramı çok fazla ve farklı hissettim.

dikşa
01-07-2009, 22:36
Şebnem Hanım, kitapçığı bu gece gönderebilecek misiniz:angel2::angel2::angel2::flowers2:

aytamga
02-07-2009, 01:34
Sevgili Şebnemcim çok teşekkür ederim. Ben ellerimde karıncalaşma vede parmak uçlarımda hissettim. Ayrıca vücudumda dolaştığını hissettim. Sanırım herkes farklı hissediyor. Bütünün ve hepimizin hayrına olur. Tekrar teşekkürler Şebnem Hocam. Sevgiler

cmkaya
02-07-2009, 08:32
Sevgili Şebnem Hocam

Öncelikle size çok teşekkür ederim.

Uyumlama esnasında odamın bütün pencerelerini açmıştım. Hafif sesli olarak klasik kemençe ve ney müzikleri dinliyordum. Sanki birilerinin bana alçak sesle seslendiğini ve sonrasında ise vücuduma doğru birilerinini üflediğini hissettim. Tüylerim diken diken oldu. Sonrasında birden çok yoğun bir ağlama isteği geldi, ama ağlayamadım. Ellerimde ve ayaklarımda uyuşma ve karıncalanma hissettim.

Uyumlama sonrasında ise çok yoğun bir baş dönmesi hissettim. Uzun bir süre devam etti. Bunlar normal mi acaba ?

Emeğinize ve yüreğinize sağlık....

Not: Kitapçıkları ne zaman gönderebilrisiniz acaba ?

Saygılar ve sevgiler

mfa
02-07-2009, 08:33
şimdiye kadar aldığım hiçbir uyumlamada bu kadar hissetmemiştim yaşadıklarım müthişti.

teşekkür ederim Şebnem hanım

Nymphe
02-07-2009, 10:50
Sevgili arkadaşlar;

Kitapçıklarınızı e-mail adreslerinize gönderdim. Toplu bir gönderim olduğundan bazılarının junkına düşebilir.

Genelde ordaki mandalayla ilgili soru oluyor. Titreşiminizi yükseltmek için hoş bir çalışma. Özel niyetli çalışmalarınız için 3 defa melek adı ("ışığın melekleri" veya seçtiğiniz belli bir başmelek adı) ve niyetinizi tekrarlıyorsunuz sadece.

Güzel bir temizlik/arınma olmuş sevgili cmkaya, ;) Harika bir derinlik yakalamışsın. Aniden kalktıysan, topraklanma ihtiyacından veya çalışmanın devam etmesinden kaynaklı baş dönmesi yaşamış olabilirsin. Uyumlama sonrasında içtiğimiz suyun faydalarından biri bu dengelenmeye yardımcı olması. Kısacası yaşanabilir ve endişe verecek bişey değil.

Bu tarz durumlarda;
* o an için, gözler açık şekilde tekrar uzanın
* Bol su içmeye devam edin.
* Reiki dengeleme yapabilirsiniz
* Topraklama yapabilirsiniz (duş alarak veya imajinasyonla)

sevgilerimle :kalp:

AyAtA
02-07-2009, 11:45
ya şebnem hocam ben kaçırdım :( :( :( 1 saat kala dedim bir daaha oyuna bakıım sonra gider uyumlanırım dedim :( bi baktım saate saat 10 u 21 geçiodu :(

cmkaya
02-07-2009, 14:32
Sevgili Şebnem Hocam,

Tekrar çok teşekkür ediyorum size, emeğiniz ve bizi aydınlattığınız için. Kitapçıkları aldım ancak bir sorum olacaktı size o da mandala ile ilgili, daha önceki açıklamalarınızda mandala olarak daireyi kullandığınızı söylemiştiniz. Ancak kitapçıkda iç içe geçmiş ve birbirine değen iki daire ve en dışta da bir daire var. İçinde de çizgiler filan var. Açıkçası ben pek anlayamadım. Sembolü daha net bir şekilde herhangi bir web sitesinde görme imkanımız var mı ? Biraz daha açıklayabilirseniz çok sevineceğim...

Tanrının ve meleklerin ışığı sizinle ve bizlerle olsun...

pinaaar
02-07-2009, 15:32
şebnem hocam öncelikle böyle güzel bir uyumlamayı bizlere yaşattığınız çok tşk ederim,hepimizin en yüksek hayrına olur ve o güzel melekleri artık daha çok hissederiz umarım :flowers2: ben çok fazla birşey hisedemedim malesef :(,ancak bikaç defa sanki biri dokunmuş gibi yattığım yerde sendelemiş gibi titrediğimi hissettim,ayrıca gözümün önünde sanki birşeyler hareket ediyor gibiydi ancak neler olduklarını malesef göremedim karartı şeklindeydiler.
Melekler hep sizinle olsun :flowers2::angel2:

isobel
02-07-2009, 16:18
Şebnem hanım,mandalayı bende anlayamadım net çıkmamış resimleri

abc
02-07-2009, 16:55
Tesekkurler Sebnem Hoca.
Sevgiler.:kalp::flowers2:

king
02-07-2009, 18:38
teşekkürler

CamelopardaliS
02-07-2009, 20:55
Bende çok teşekkür ederim Sevgili Şebnem Hanım;

uyumlanma süresince çok farklı ve derin bilinç boyutları yaşadım.. sevgiler.. :flowers2:

SU PERİSİ
03-07-2009, 10:12
Harİka Bİr Uymlamaydi.astral Seyahat İÇİn Ruhum Bedenİmden Ayrilma İhtİyaci Duyuyordu.Çok TeŞekkÜrler Tekrar.

energie_06
03-07-2009, 12:45
Pc de ki sorun yüzünden nete giremedim,kayıt yaptırıp uyumlamaya katılamadım:(Bir dahaki uyumlamaya dilerim herhangi bir sorun yaşamam ve katılırım:)
Herkese hayırlı olsun,sağlıkla sevgiyle kalın:flowers2:

Nymphe
03-07-2009, 13:19
Size gönderilen kitapçık orjinal kaynaktan. Sembol orada görüldüğü şekilde. Yazılı olarak çizimi anlatma imkanım olmadığından :( ilk aşamada kavrayana kadar imajinasyon kullanabilirsiniz.

Mandala ile meditasyon yapmadan önce bir süre mandalaya bakın ve sonra meditatif hale geçtiğinizde ışığın meleklerini davet edin ve 3.göz önünde mandalayı canlandırın. (görmeniz gerekmiyor, orda olduğunu düşünmeniz yeterli)

:flowers:

isobel
03-07-2009, 14:06
teşekkürler Şebnem Hanım açıklamanıza

berlinli gül
04-07-2009, 00:19
:flowers2:Sevgili sebnem cok tesekkür ederim. hepimizle tek tek ugrasiyorsun.canim benim uyumlamadan sonra bana hic bir sey gelmedi .acaba tekrar göndermen mümkünmü .sevgiyle kal.

Nymphe
04-07-2009, 18:29
Tekrar mail attım sevgili berlinli gül. Junk mailini de kontrol et lütfen. gelmezse başka mail adresi vermeni rica edeceğim.

berlinli gül
05-07-2009, 03:31
:flowers:sevgili sebnem tesekkür ederim geldi.

pamuk
14-07-2009, 14:38
Şebnem hocam merhabalar
Ben daha önceki uyumlamaya katıldım
Fakat bana gönderdiğiniz kitapçıkta mandala ile ilgili hiç birşey yoktu
Bir eksiklik mi oldu yada ben yanlış mı anladım
Teşekkürler

Nymphe
15-07-2009, 15:24
6,7,8'nci sayfaları okursan "mandala" bilgisine ve şekline ulaşabilirsin.
Ayrıca daha büyük hali ile, son sayfadaki şekil "Angel Light Mandalası"

ayshafurkan
06-08-2009, 18:01
Slm arkadaşlar bir sonraki uzaktan uyumlama ne zaman öğrenebilirmiyim acaba...
Özellikle angel light..
Tşkrler

pamuk
06-08-2009, 19:23
Hocam foruma girme fırsatım olmadığı için şimdi teşşekkür ediyorum.
Teşkkürlerrr

bucur
11-08-2009, 21:33
sevgili Nymphe, yine kaçırmışım uyumlamayı. Bir sonraki yakınlarda mıdır acaba?
Sevgiler,

defne
12-08-2009, 12:48
bende angel light uyumlamasını almayı çok istiyorum. umarım yakın zamanda bir uyumlama daha yapılır...

dilara
13-08-2009, 10:32
hep geç kalıyorum . kaçırmışım uyumlamayı .

gülce
26-08-2009, 08:48
Merhaba,
Bu yakınlarda yeni Angel Light uyumlaması var mı acaba?? Bi sorayim dedim :whistling:

Nymphe
04-09-2009, 12:46
Bir süre için Angel Light uyumlamasına ara verdim. Kısmetse ekim ayından sonra görüşmek dileğiyle...

burçin
16-09-2009, 00:59
Bende Angel Light uyumlaması istiyorum.

Nymphe
05-10-2009, 16:50
Geçici bir süre için konu kapatılmıştır.

Nymphe
12-11-2009, 14:44
Angel Light uyumlaması
18.KASIM.ÇARŞAMBA saat 22:00'de

yeni üye arkadaşların eski mesajları okumakta zorlanması nedeniyle bir süre için konu kapalı tutulacaktır.

Lütfen linki tıklatın ve açıklaması yapılan adımları takip edin.
Kayıt işleminden sonra ekranınızda "Kaydınız başarı ile alınmıştır" yazısı belirecektir. Özel bilgilerin yer alması nedeniyle liste kapalıdır.

Önemli Not:
Başmelekler dahil olmak üzere, meleklerle bağlantı kurmak, çalışmak ve rehberlik almak için herhangi bir uyumlama gerekli değildir. Onlar koşulsuz, her konuda, biz istediğimiz an'da yardımcı olmaya hazırdırlar.

Meleklerle ilgili enerji uyumlamalarının amacı, tüm enerji çalışmalarında olduğu gibi; şifalanmamıza, dengelenmemize, enerjimizi yükseltmeye ve farkındalığımızı arttırmaya destek sağlamaktır. Bu tarz uyumlamalar ancak, bağlantı kuramayacağımıza dair zihinsel kalıbımız varsa rehberlik almamızda da yardımcı olabilir.

Her zaman olduğu gibi aslolan siz'siniz!

... daima saygı ve sevgiyle :flowers:

Her biri çok önemlidir ve bu sıra ile tamamlamaktadır.

1.Üçüncü Göz Uyumlaması

3.Kalp Uyumlaması

4.Melek İnisiyasyonları

SOYAĞACI
ALAYA (Angel Light Inisiyasyonunun Kurucusu)
Susan Beaumont
Stephen Lovering
Yudha Eka Putra
Saffet Güler
Şebnem Özenç

Bir an bekleyin, ve niyet edin:

EK NOTLAR:

MELEKLERLE ÇALIŞMAK İÇİN TAVSİYELER

TANRI’NIN İSMİNİ KULLANIN
Hangi nedenle olursa olsun melekleri çağırdığımız zaman, saygı işareti olarak, Onun iznini ve onayını almak için önce Tanrının ismini söylemek tavsiye edilir. Bu daima Tanrının iradesidir, Tanrının iradesi olmadan yaprak kımıldamaz.

İSTEYİN/DAVET EDİN/ÇAĞIRIN
Evrensel yasa ile, Özgür İradeye saygı olarak, bir boyuttaki Varlıklar başka bir boyuttaki varlıklara, yardım isteyen boyuttakilerden istek veya davet gelmedikçe yardım edemez. Meleklerin yardımını istediğinizde, onların harikulade Işığının size ulaşması için bent kapaklarını açarsınız ! Ve eğer çağırdığınız tek bir özel melek varsa, kozmik protokol onları sıra ile 3 kez çağırmaktır. Bu, çağrılan varlığın sizin sadece onu düşündüğünüzü mü yoksa ciddi olarak dikkatlerini çekmek istediğinizi mi ayırdetmesini sağlar. Bu kozmik protokol herhangi yüksek boyuta ait varlıkla temas için de geçerlidir.

DUANIZI DOĞRU YÖNDE GÖNDERİN
Tehlikeden kurtarılmak istiyorsanız, koruma meleklerini çağırın ; eğer sağlığınızı geliştirmek istiyorsanız şifa meleklerini çağırın ; sevgi dolu bir ilişkiyi geliştirmek istiyorsanız, sevgi meleklerini çağırın. Melekler, her duruma özel bir şekilde yardımcı olmak için farklı frekanstaki enerjileri kullanır (ayrıca farklı renklerle ilişkilidir) ve başmeleği çağırdığınız zaman daha özel ve direkt bir şekilde bağlanmayı başarabilirsiniz.

BERRAK ALICILIK İÇİN SESSİZLİK
Duygusal karışıklık içsel alışı bozar – radyo alıcısındaki statik gibi. Duygular daha sakin olduğunda, içsel iletişimlerde alabildiğiniz detay artar. Duygular çok fazla sakinleştiğinde, cam gibi bir göle, düzgün bir aynaya veya pencereye benzer – bu bilginin minimum bozulma ile geçişini sağlar. Duygusal olarak ne kadar sessiz olursanız, meleklerden o kadar ince detaylar alırsınız.

KALP – HİSSİ
Dışsal duyularınızı kapatma ve bilgi almak için tamamen farklı bir yöne “uyumlanma” alışkanlığı geliştirin – içsel duyumlarınız. Bunu “kalpten hissetme” olarak düşünüyorum, başkaları bunu “hissetme” veya “sezgi” olarak adlandırabilir. Zihniniz ve dışsal duyularınız yerine kalbinizdeki hislerle melekleri “hissetmeye” çalışın. Bunu daha çok uyguladıkça, bunda daha iyi olursunuz.

ONLARA SEVGİ GÖNDERİN
Melekler huzur ve sevgi düşüncelerini rahatça hisseder, çünkü bu onların doğasıdır. Her gün meleklerle birkaç dakikayı paylaşırken, bencillik ve saldırganlıktan özgür olmalısınız. Bu onların auralarını genişletir, kişisel yayımlarını artırır ve tekamüllerini hızlandırır. Onlara kalbinizden sevginin ve takdirin en büyük patlamalarını gönderin ve sonra sizinle etkileşmelerini isteyin ! Kısa bir süre içinde melekler ile ilişkiniz yükselen bir spirale dönüşür ve daha pozitif, daha temiz hissedersiniz, spiritüel hassaslığınız artar, bu onlara daha yakın olmanızı sağlar.

AURANIZDA HARMONİ VE EV ÇEVRESİ
Garip bir eve gittiğinizde, bazen “ürpermiş” hissedersiniz ve hemen orayı terk etmek istersiniz, diğer evler harika hissettirir ve orada kalmak istersiniz. Melekler de insanlarla etkileşirken bunu deneyimler. Eğer {onlar için} “uyumsuz enerjileri” olan bir bölgede hizmet etmeleri istenirse, bunu yaparlar, ama mümkün olduğu kadar çabuk oradan ayrılırlar. Dünyada cennet gibi bir yer bulurlarsa, orda kalmaya eğilimlidirler, çünkü bu iyi hissettirir ! Eğer meleklerin evinizde veya başka bir yerde sizinle daha uzun süre kalmasını istiyorsanız, onlar için “meleksi bir vaha” yapın : Kişisel auranız huzurun, uyumun ve sevginin tutarlı bir tapınağı olsun. Etrafınızı güzel nesnelerle, güzel müzikle, güzel kokularla, huzur dolu bir atmosferle, saf tatlı doğa veya bitkilerle, her türden harmoni ile doldurun …

İHTİYACINIZ OLAN VEYA İSTEDİĞİNİZ ŞEYİ İMGELEYİN
Realite olmasını istediğiniz şeyin çok büyük zihinsel imgesini sürdürererek duanızın gücünü artırabilirsiniz, problemin veya durumun çevresinde parlak bir ışık imgeleyebilirsiniz. Problemlerinizi veya ihtiyaçlarınızı meleklerin iradesine teslim etmemelisiniz, kendi payınıza düşenin en iyisini yapmanız, çözümlere niyet etmeniz, çalışmanız ve maksimum kapasitenizi kullanmaya çabalamanız çok önemlidir, gerektiği durumlarda profesyonel yardım aradığınız zaman bile. Melekler size yardım etmek için buradalar, sizin yerinize geçmek için değil, ev ödevinizi yapın.

Melekler tüm duaları dinler, ama bunları yerine getirmek için üç koşulu düşünmeleri gerekir :
A – Ruhunuzun ilahi planına müdahale etmemek
B – Uzun vadede size veya başkalarına zarar verici olmamak
C – Zaman uygun ve yeterli olmalı

Belki melekler çok fazla para kazanma duasına cevap veremezler, çünkü ruhunuzun çalışmak, çaba göstermek, alçakgönüllülük veya sadelik/sıradanlık ile ilgili dersleri öğrenmeye ihtiyacı vardır, belki gereksinimlerinize dayanmayı öğrenmeniz gerekiyor, ama belki melekler çalışmanızda gelişmeye ve daha iyi ücret almanıza yardım ederler.

Emin olmanız gereken şeylerden biri : Asla bir dua kaybolmaz, işitilmeyen dua yoktur, istemiş olduğumuz şeyi tam olarak almadığımızda bile. Çoğu zaman aldığımız iyi şeyleri fark etmeyiz veya onları anlamayız, ama her şeyi bilen ve gören Tanrı bize çok cömerttir ve sahip olmamız için en uygun olanı sunar.

Hazırlayan : YUDHA EKA PUTRA (dharmakaya visnumurti)

Çeviren : Saffet Güler

Nymphe
17-11-2009, 14:37
Konuyu mesajlaşma için tekrar açtım. Bir saat içinde kayıt listesini bildireceğim. :flowers:

Nymphe
17-11-2009, 15:21
Listeyi yarın güncelleyeceğim. Şimdiden hayırlı olsun. :flowers:

Angel Light uyumlaması - 18.KASIM.ÇARŞAMBA saat 22:00
abc
aeipa
alev
artemisya
aydi
aykrc
DEFNE
ecem
fokai1972
gufitk
gullumur
gülce
ışık
janan
jasmin66
Kasseria
LyCan
mirage64
musgsl
naz_ks43
Pamukk
Paytak
pedro
safir
sanemce
sanyasin
sarus.ayse
sevcan
shakti
sirius
sonsuznokta*
springeye
VİOLET
yakamoz

alev
17-11-2009, 16:45
şimdiden hepimize hayırlı olsun :) :)

janan
17-11-2009, 20:01
oh valla çok mutlu oldum 21 gün dolalı 5 gün olmuştu ii oldu bu alev dediğiniz gibi hepimize şimdiden hayırlı olsun

helin4
17-11-2009, 22:08
Mrh.Şebnem hanım bu listeye dahil olmayı istiyorum ancak yine uzaktan uyumlama formunu dolduramıyorum.Geçmi kaldım acaba.Sevgiler

helin4
17-11-2009, 22:31
Nihayet formu doldurabildim.Çok mutluyum.Sevgiler...

defne
18-11-2009, 09:11
Şebnem Hanım size çok teşekür ederim. şimdiden hepimize hayırlı olsunnnnn.

gülce
18-11-2009, 13:22
Sebnem hocam çok tesekkür ederim simdiden umarım hepimizin EN yüksek hayrına olur..:angel2:
İnternette dolanırken bazi reiki masterların sitelerine bakıyordum bir tanesinde uzaktan uyumlamalarla ilgili özellikle Angel Light uyumlamasından iyice bir ücret istendigni gördüm ve şaşırdımm.... Sormak istiyorum doğrusu bu mudur acaba? Yani Sebnem hocam siz de bunun icin para almalı mısınız??
Şimdi reki master olmus ve bir cok enerji sistemine uyumlanmış, melek terapileri yapan bir insanın, daha pozitif daha iyi kişilikli, daha yardımsever...vb olması gerekmez mi?? ... Yani goruyorum ki, demek ki bu uyumlama, hayır için, şifa için bile yapılabiliyorsa -ki sizin yaptığınız gibi- bu insanlar uzaktan uyumlama için niye para alırlar ve bu niyette insanların yaptıkları bu uyumlamalar amacına ulaşır mı?? :(
Herneyse yanlis da düsünüyor olabilirim varsa bilmedigim birsey aydınlatın beni :dry:

Ve bu aksam güzel bir aksam olacak bunu da hissediyorumm...
Sevgiyle ve ışıkla...:flowers2:

Nymphe
18-11-2009, 14:43
Sevgili gülce,

Angel Light, Melek Uyumlamaları vb... karşılığında para almanın herhangi bir sakıncası yok. Reiki Master'ın bunun karşılığında para alıyor olmasının onun iyiliği veya pozitifliği ile ilgisi bulunmaz, belki daha da büyük bir iyilik yapıyordur, tartışılabilir.
Enerjilere para aracı etmek ruhaniliğin saflığını bozmaz. Vesile ile Alıcı arasında hesaplaşma bitmiş, emek hakkı ödenmiştir, vesile ile bağ kopmuştur. Bu açıdan bakarsan daha "saf" görünüyor.

Ben ücretsiz aldığım için, ücretsiz vermeyi tercih ediyorum. Bir çeşit helalleşme gibi görüyorum.

Para'ya bakış açımız hakkında belki ayrıca sohbet ederiz. Kiminin de farklı yollara ihtiyacı olduğunu hatırla. Sen yoluna bak ve içini rahat tut. :friends:

:angel2: sevgiyle...

Nymphe
18-11-2009, 17:17
Bu akşam Angel Light Uyumlaması almak için kayıt yapmış kişilerin son listesi. (alfabetik)

22:00'de görüşmek üzere :wink_smile:
Ferahlıklara, kolaylıklara, uğurlara vesile olsun dilerim. :kalp:

abc
aeipa
alev
artemisya
aydi
aykrc
beycank
Celtic Spell
DEFNE
ecem
fokai1972
gufitk
gullumur
gülce
helin4
ışık
inur*
janan
jasmin66
KARAV*
Kasseria
LyCan
mirage64
moonlight6448
musgsl
naz_ks43
Pamukk
Paytak
pedro
safir
sanemce
sanyasin
sarus.ayse*
sevcan
shakti
sirius
sonsuznokta*
springeye
VİOLET
yakamoz

gullumur
18-11-2009, 19:56
Hocam Şimdiden emeğinizi ve hakkınızı helal ediniz. Teşekkür ediyorum.

Celtic Spell
18-11-2009, 21:58
Hadi bakalııııımm:flowers:, herkese hayırlı, uğurlu, mutlu ve şifa olsun..:angel2:
Teşekkürler sevgili Şebnem, tekrardan emeğine, yüreğine sağlık..Hayatından mutluluk ve şifa hiç eksik olmasın sevgili ışık hocamız.:angel2:

fokai1972
18-11-2009, 21:59
şebnem hocam yüreğine sağlık çok teşekkür ederim

abc
18-11-2009, 22:05
Tesekkurler. Sevgiler.:kalp::flowers2:

sirius
18-11-2009, 22:14
teşekküler sağolun her iki uyumlama için de :) bu uyumlama güzeldi ve benim için çok verimliydi. tekrardan teşekkürler.

defne
19-11-2009, 07:45
Şebnem Hanım tekrar tekrar teşekür ederim. Çok uzun zamandır istediğim bir uyumlamaydı. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

sevcan
19-11-2009, 08:39
Şebnem Hocam uyumlama için teşekkür ederim.. Ben bu uyumlamada belkide çok konsantre olamadığım için uyumlamayı alıp alamadığımdan emin değilim.. Sadece Gözümün önünden değişen insan suretleri aktı sürekli. ve sol kolumda büyük bir uyuşma hissettim. Uyumlamanın başlamasıyla birlikte yarım saat içinde yerimden kalkma hissiyle kalktım.. Uyumlama gerçekleşmiştir değilmi :blush::angel2:

gülce
19-11-2009, 08:55
Sevgili gülce,

Angel Light, Melek Uyumlamaları vb... karşılığında para almanın herhangi bir sakıncası yok. Reiki Master'ın bunun karşılığında para alıyor olmasının onun iyiliği veya pozitifliği ile ilgisi bulunmaz, belki daha da büyük bir iyilik yapıyordur, tartışılabilir.
Enerjilere para aracı etmek ruhaniliğin saflığını bozmaz. Vesile ile Alıcı arasında hesaplaşma bitmiş, emek hakkı ödenmiştir, vesile ile bağ kopmuştur. Bu açıdan bakarsan daha "saf" görünüyor.

Ben ücretsiz aldığım için, ücretsiz vermeyi tercih ediyorum. Bir çeşit helalleşme gibi görüyorum.

Para'ya bakış açımız hakkında belki ayrıca sohbet ederiz. Kiminin de farklı yollara ihtiyacı olduğunu hatırla. Sen yoluna bak ve içini rahat tut. :friends:

:angel2: sevgiyle...

Tabi hocam ..Yargılamıyorum zaten ... Sadece o siteye baktığımda tamamen ticaret kokusu hissettim ve belki de bu beni rahatsiz etti...:dry:

Bu arada dün aksam ki uyumlama icin de cok tsk ediyorum...Cok fazla bisey hissettigimi soyleyemeyeceğim. Bir ara ellerim bayaa ısındı ve vücumda sanki karıncalar geziniyormus gibi oldu zaman zaman biraz da hafif bir basağrısı.:naughty: ..Ama sonrasında cok rahat bir uyku cektimm... Kullanımıyla ilgili bir doküman gönderecektiniz değil mi?

Hepimizin hayrına olsun arkadaslar...
Sevgiyle ve ışıkla...:flowers2:

Nymphe
19-11-2009, 11:40
Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

yenidendogusmerkezi@gmail.com adresinden kitapçıkları e-mail adreslerinize gönderdim. junk bölümünüde kontrol edin lütfen. Mail içine kullanımla ilgili bikaç not düştüm. Tekrar hayırlı olsun.

Uyumlamayı 2.defa alanlar artık titreşimleri daha yüksek olduğu için daha az şey hissedebilirler. :angel:

Eğer niyetinizi yaptıysanız uyuyakalsanız da, bişey hissetmeseniz de uyumlama gerçekleşmiştir. ;)

Melek ışığı enerjisini dünyaana'ya toprakladığımız ve demirlediğimiz için, toplu uyumlama ile aynı zamanda dünyana'ya da faydamız olduğunu hatırlatmak isterim. Sistem harika dimi... 46 kişilik dev bir melek ışığı vortexi (enerji girdabı) oluşturduk. Işıl ışıldı ve final çok neşeliydi. Yüreklerinize sağlık.:angel2:

Nymphe
19-11-2009, 11:42
sevgili jasmin66 mailin geri döndü. e-mail adresini özel mesajla tekrar bana bildirirmisin?

alev
19-11-2009, 15:54
uyumlama için çokk teşekkürler şebnem hn. :) :)

pedro
19-11-2009, 18:06
Çok teşekkür ederim ben dün o saatlerde çok mutlu, gevşemiş ve uykuluydum :)) Fakat uyumlama olduğu tamamen aklımdan çıkmıştı. Çok rahat bir uyku uyudum, sabah da neden elimin enerji verdiğini düşünüyordum : )) Sonra kitapçığı görünce uyumlandığımı anladım. Neyse ki başvuruyu yaptığımda, "uyumlama günü unutsam bile almaya şimdiden niyet ediyorum" demiştim :D

Keyif aldım, çok teşekkür ederim, sevgilerimle :))

shakti
19-11-2009, 18:51
:angel2::kalp::angel2::kalp::angel2:nymphe.. hakkını nasıl ödeyeceğiz inan bilmiyorum:angel2::kalp::angel2::kalp::angel2:

sonsuznokta
19-11-2009, 19:38
Şebnem hocam çok teşekkürler. Yüreğine sağlık. Meleklerin renklerine göre çok daha hafif geçti. Beni yine sarmalamalarını ve kalbimi sevgiyle doldurmalarını diledim fakat dediğin gibi hisler çok daha hafifti. Meleklerin renklerinden farklı olarak alnımda ve ensemde baskı ve yoğunluk hissettim ayrıca sağ kolum hafiften uyuştu. Başlarda da kulağımda da her zaman ki çınlamalar vardı.

Meleklerin renklerinde olduğu gibi yoğun şeyler hissedemediğimden olsa gerek uyumlama bittiğinde kalbimin biraz burulduğunu hissettim. Dün geceden beri kendimi biraz terk edilmiş ve buruk hissediyorum. Bu gece yattığımda yanımda olup içimdeki kırgınlığı gidermelerini isteyeceğim.

Pazar günü görüşmek üzere sevgiyle kalın.

Nymphe
19-11-2009, 20:19
Benim içinde büyük bir keyifdi sevgili arkadalar. Parçası olmak, vesile olabilmek onurdu. Teşekkür ederim :angel2:

Sevgili sonsuznokta, "her zamanki çınlamaların" yanında olduklarının göstergesi ama olsun sen yine de kırgınlığını gidermeleri için çağır. :wink_smile: :lol:

Kasseria
20-11-2009, 01:43
:kalp::kalp::kalp:Çok teşekkürler Şebnem hanım,elinize sağlık.
Ben enerjiyi ençok ellerimde ve 3.göz çakrasında hissettim.
Birara mavi renkte ışık fıskiyeleri de gördüm çok miktarda.
Hayırlı olsun herkese...:flowers:

helin4
20-11-2009, 15:34
Tekrar teşekkür ediyorum .Tam 41 dakika sürdü iki elimde enerji hareketi,ayaklarımın altında esinti kafamda basınç özellikle alın bölgesinde ve en son yüzümde serin bir esintiyle tamamlandı.Çok ilginç gözlerim kapalı idi DNA sarmal yapısını gördüm.Kısacası muhteşemdi.Herkese hayırlı olsun.

gullumur
20-11-2009, 16:56
Şebnem Hocam ışığınız sönmesin diyerek teşekkür ederim. Uyumlanmam çok güzeldi. Tabiki bana göre. Hocam uyumlanma esnasında etrafımda renkler vardı ama daha sonra alnımda muazzam bir karıncalanma hissettim.Sanki elektrik süpürgesiyle o bölgeden çekiliyor hissi vardı. Daha sonra etraf birden bire balrengine dönüştü epey hiçbirşey hissetmeden öylece kaldım, daha sonra parlak altın rengine döndü, son anlara doğru yine balrengine döndü ve uyumlanmanın bittiğini hissettim. Saate baktığımda yarım saati geçmişti. Emeğinize ve ışığınıza sağlık olsun

OzanRa
21-11-2009, 13:00
Okadar bekledim uyumlamayı,kaçırdım :(

yuksel
16-12-2009, 17:11
bu melekler konusunu günlerdir araştırıyordum . hep yanlış yerlerde aramışım.böyle uyumlama olabilineceğini öğrenince sevincimden uçtum.lütfen bende uyumlanmak istiyorum .bir daha ki uyumlama ne zaman olacak beni bilgilendirirmisiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.

naz_ks43
16-12-2009, 20:35
Uzaktan uyumlamalar konu başlığını takip ederseniz duyuru yapıldığında kaydınızı yaptırabilirsiniz.Şimdiden hayrınıza olsun.

yuksel
22-12-2009, 15:45
şebnem hanım melek uyumlaması olduğunu yeni öğrendim.tekrar uyumlama olacakmı? inanın günlerdir internette bu konu ile ilgili araştırmadığım yer kalmadı.melek uymlamasını gerçekten çok istiyorum .lütfen yardımcı olurmusunuz?

başak
13-01-2010, 08:43
melek uyumlaması için bir aya yakındır sizi takip ediyorum ama burada herhangi bir hareket yok.tekrar uzaktan uyumlama yapılacak mı? sabırsızlıkla bekliyorum.:uuu:

promete
06-02-2010, 07:09
Bir daha ne zaman olacak bu uyumlama?