PDA

Grafik Görünüm : Kendim için şifa rica ediyorum

Nur
11-08-2005, 21:45
Merhaba
Daha önce "birbirimizi tanıyalım" bölümünde rahatsızlığımdan söz etmiştim. Eylül ayında ameliyat olmayı düşünüyorum. Ancak bu sıralar ağrılarım arttı. Ben henüz 1. derecedeyim. Sizlerin daha çok yardımı olacağını düşünüyorum. Eylül ayına kadar bana şifa gönderebilirseniz çok sevinirim. Belki az da olsa küçülebilir. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum. Sevgilerimle.
Nur Başol Oruç 09.03.1969 Balıkesir doğumluyum İzmir'de yaşıyorum
Sol yumurtalıkta yaklaşık 6.5 cm büyüklüğünde endometriosis ( bir tür kist)

Turgay
12-08-2005, 07:03
Arkadaşlar,
Sevgili Nur için bir "Güle güle küçük misafir" partisi düzenleyelim mi hep birlikte? Zamanlamayı yine bu satırlarda konuşalım.

Nur'cum, sevgi enerjilerimizle yanındayız. :heart: Sevgiyle kal. :flowers: küçük misafirlerine de sevgiyle güle güle diyoruz... :wave:

Tunç
12-08-2005, 09:48
Yanındayız sevgili Nur :flowers:

Berna :)
12-08-2005, 12:24
Sevgili Nur,

Acil şifalar diliyorum ve kendi adıma sana yardımcı olması için çalışmalara başladığımı bilmeni istiyorum.

Hep güçlü ve hep iyiyi düşün. :flowers:

Sevgimle BERNA :)

Nur
13-08-2005, 12:40
Herkese merhaba
Mesajlarınızı görünce çok duygusallaştım. Çok iyisiniz. Umarım bende biran önce reiki 2 yi alıp ihtiyacı olanlara gönderebilirim. Sanıyorum bana şifa gönderiyorsunuz çünkü bu sabah ve dün öğle üzeri birşeyler hissettim. Ağrım varken önce biraz daha artıp geçti. Kendim yaparken uyumuşum ellerim üzerimdeyken. Sabah 6 civarı şu ana kadar yaşamadığım bir titreşimle uyandım. Herhalde bu sizlerden biriydi. Şifa göndermeye devam ederseniz çok sevinirim. Çünkü küçülmesi bile ameliyattaki bazı riskleri azaltacak.
Sevgilerimle

gonca
13-08-2005, 20:20
:heart: :heart: :heart: kalbimiz seninle...

herşey için hep ama hep en iyisini dilemek yetiyor aslında bazen...
sevgi gücümüz yanında...

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Manga
15-08-2005, 08:11
:heart: Nurcum;

Ameliyat tarihin belli oldu mu?..

Nur
15-08-2005, 13:39
Sevgili Manga,
Henüz ameliyat tarihim belli değil. Aslında yazın olmaktı niyetim ama Haziran da reiki 1 alınca biraz kendi kendime şifa vermeyi deneyeyim belki az da olsa küçülür dedim. Son gittiğim kontrolde ( Perşembe günü ) pek değişen bir şey olmadığını gördüm. Şimdi sizden şifa rica ettim çünkü 2. derecenin 1'den daha farklı olduğunu biliyorum. Niyetim mucize beklemek değil ama içimden bir ses reiki 2 nin çok yarayacağını söylüyor. Reiki 2 yi Eylülde alacağım. Amacım yok edemesekte mümkün olduğunca küçültmek. Çünkü kist büyük olduğu zaman ameliyat esnasında riskler çıkabiliyor. Ben ilk mesajı gönderdikten sonra sanırım Berna ve diğer arkadaşlardan şifa gönderen oldu çünkü ağrılarımda hissedilir bir azalma oldu. Şimdi merakla güle güle partisini bekliyorum.
Sevgilerimle

Manga
15-08-2005, 14:16
:wub: Anladım sevgili Nurcum..O zamann büyük bir bombardıman sevgili küçük kistine doğru gidiyor.. :heart: :heart: :heart:

Turgay
19-08-2005, 22:13
Arkadaşlar,
"Küçük misafire güle güle" partisi için 22, 23, 24, ,25, 26 Ağustos saat 19.30-20.00 arası uygun mu?
Sevgili Nur, tabi ki izninle... :wub:

Nur
20-08-2005, 12:07
Merhaba
Mesajınızı görünce çok mutlu oldum. Yazdığınız tarihler ve saatler benim için uygun. Eğer benim yapmam gereken birşey varsa bildirir misiniz.
Sevgilerimle

HUMA
20-08-2005, 12:10
:angel2: En saf haliyle ruhum ve sevgim yanında olucak sevgili Nur..Bütün güzel ve hayırlı enerjiler yanında ve yanımızda olsun.."Küçük misafire güle güle"..

nisan
20-08-2005, 17:36
Sevgili Nur,
Tüm kalbimle yanındayım. :kissing:
Bu küçük misafirler istenmediklerini anlayınca ufaktan kirişi kırıyorlar.
22, 23, 24, ,25, 26 Ağustos saat 19.30-20.00 Küçük misafire güle güle partisinde izninle bende yanındayım Sevgili Nur.
Sevgilerimle :flowers:
Nisan

Nur
21-08-2005, 02:58
Merhaba
Şu anda ağlamak üzereyim. Bu mesajlarınızla beni ne kadar mutlu ettiğinizi anlatamam. Umarım sağlığıma kavuşurum ( reiki yada ameliyat yada her ikisi beraber ). Benim kistin misyonuda meğer, dünyada hala, hiç bir çıkarı olmadığı halde hiç tanımadığı bir insanın şifa isteği üzerine, vakit ayırıp mesaj yazacak ve hatta şifa gönderecek kadar iyi insanlar olduğunu hatırlatmakmış.
Sonuç ne olursa olsun sizleri çok ama çok seviyorum.

nisan
21-08-2005, 10:52
Sevgili Nur,

Niyet etmenin gücünü yaşayan biri olarak çok rahat bir şekilde sana diyebilirim ki iyileşmek için yolun yarısından fazlasını katetmişsin bile.
Niyet ettiğin amaç doğrultusunda bizler sadece seni sevenler olarak yanındayız.

Sevgilerimle :flowers:

Nisan

Nur
22-08-2005, 19:22
Merhaba
Bugün için hepinize çok teşekkürler.

Bluerain
22-08-2005, 20:02
:angel2:

Manga
24-08-2005, 09:26
Nasılsın Nurcum? :flowers:

Nur
24-08-2005, 12:53
Sevgili Manga
Öncelikle dün için de teşekkür ediyorum. İlk gün oldukça yoğun bir şekilde hissettim. Kist bölgesinden çok bacaklarım ve ayaklarımda. Dün seans esnasında uyukladım. ( Tam uyku olarak adlandıramıyorum aslında garip bir durum )İki gündür ağrım çok az. Küçülüp küçülmediğini öğrenmek için bu parti bittikten sonra doktora gideceğim. Her gün 19.30 u heyecanla bekliyorum.
Ben şu anda sadece size sevgilerimi ve dualarımı gönderebiliyorum.

Tunç
24-08-2005, 13:01
Sevgili Nur, ağrılarının azaldığına çok sevindim.. küçük misafiri uğurlayana kadar yanındayız :flowers:

Manga
24-08-2005, 13:17
:lol: Ay yaşasıın çok sevindim ağrılarının azaldığına..:) Umarım küçük misafirimizin ziyareti kısa sürecek :) :heart: Hoşçakal Nurcum :heart: