PDA

Grafik Görünüm : Melek meditasyonu ile ilgili

Finder
10-02-2009, 23:16
Herkese merhabalar, uzun zamandır forumu dışarıdan takip ediyorum, vaktimi ayarlayabildiğim bir zaman diliminide, programa denk getirebilirsem, yakın zamanda reiki uyumlaması alma niyetim var(yani henüz ur1 bile değilim:wave:)
Melek meditasyonu ile ilgili merak ettiğim şeyler var. İlk okuduğumda bana çok garip gelmişti, forumda bir çok kişi melek gördüğünü,iletişim kurduğunu sanki parkta oynayan bir çocuk görmek kadar doğalmış gibi anlatıyordu,diğerleride buna şaşırmıyordu. Dünyada herzaman herşeyin olabileceğine inanan bir insanım ama yinede çok ilginç gelmişti.
Yanlış anlaşılma olmasın lütfen sadece samimi bir şekilde aktarıyorum düşüncelerimi; insanlara(en azından birçoğuna) ben melekleri görüyorum, onlarla konuşuyorum desem herhalde ya deli zannederler yada benim kendime medyum süsü vermek istediğimi sanırlar.
Oysa siz burada çok sıradan bir durummuş gibi paylaşabiliyorsunuz.
Bu nasıl bir durum acaba?
Benimde içimden çok geldi tabi meleklerin korumasında olabilmek, onlarla belli bir dereceye kadar iletişim kurabilmek çok güzel ama ben karşımda birdenbire bir ışık, yada melek aurası görsem, heleki elinde kılıcıyla mikaili:bangin:, çok korkarım!!!!:see_stars:
Siz nasıl oluyorda bu duruma rahatça uyum sağlayabiliyorsunuz?
Yine burada okuduklarımdan yola çıkarak, herkesin etrafında melekler olduğunu öğrendim.O an şöyle bir etrafıma baktım, onları hissedebilmek istedim ama tabiki hissedemedim, belkide blokajlarım var bilmiyorum ama neden herkes göremiyor, yada şöyle sorayım; neden mutlaka uyumlama gerektirmediği halde istediğim zaman melekleri göremiyorum?
Yazımdan kesinlikle sizlere inanmadığım anlamını çıkarmayın lütfen, sadece merak ediyorum ve bende melek meditasyonlarına katılmayı arzu ediyorum ama önce ur1 uyumlaması tabi:angel:
Sevgiler,
Ve şimdiden cevaplarınız için teşekkürler:flowers2:

Nymphe
11-02-2009, 01:48
Sevgili Finder,
:hosgeldin:

Bu forumun varolmasının nedenlerinden biri de zaten herkesle paylaşamadığımız, bizi deli zannederler diye konuşamadığımız düşünce, fikir ve deneyimlerimizi paylaştığımız bir buluşma yeri olması. Yada bi sürü delinin biraraya geldiği bir alan diyebilirsin. :P

Bundan çok kısa bir süre önce aura, niyetin gücü, enerji gibi konular deli saçması, gerçek dışı ya da olağanüstü kabul ediliyordu. Bugün aura, enerji, şifa enerjilerinin faydaları bilimsel deneylerle, makinelerle ölçülerek kanıtlanmış durumda. Aura, enerji bedeni fotoğrafı çekilebiliyor veya şifa veren enerji frekanslarını yayan makinalar da kullanılıyor. Biçok insanın yıllardır, hatta üstat dediğimiz kişilerin asırlardır anlatmaya çalıştığını kuantum adı altında bilim adamları yeni keşfetti (yada duyurdu(?!)) iyiki!!! :angel:

Yani diyeceğim o ki... bikaç yıl içinde ruhsal rehber/meleklerin de varlığını iki gözümüze kanıtlayacak şeyler olabilir. kimbilir ;)

Dini bilgilerin de söylediği gibi... zaten doğduğumuz andan itibaren melek korumasındayız. :angel2:Uyumlama gerekmediği halde melekleri göremememin (mizin) nedeni aslında gerçekten istemememiz, meleklerin görülebileceğine inanmamamız, belki varlıklarına inanmamamız, bilgisizlikten kaynaklı korkmamız, sadece 5 duyu ile yaşamaya alışmamız 6.duyuyu unutmamız... biçok neden olabilir, belki hepsi

Aslında hiçbirimiz gerçek anlamda tamamen görmüyoruz.iki gözümüzle önümüzde dikilmelerini beklediğimiz sürece de göremeyeceğiz. Onlar algılarımızın sınırlamalarımızın ötesinde varlıklar, algılayabileceğimiz kadarı ile görünüyor. Yani hoş bir hissin içimize dolması gibi, bakmadığımız bir yönde sevdiğimiz ve bizi seven birinin durduğunu bilme hali gibi, gözlerimiz açıkken ışık parlaması, gözlerimiz kapalıyken renk dansı veya siluet şeklinde, vizyonlarımızda çeşitli şekillerde, tam offf dediğimiz bir anda radyoda sevdiğimiz şarkının çalmaya başlaması, sorduğumuz bir sorunun cevabının kısa bir süre içinde bir şekilde karşımıza çıkması, "iyiki böyle yapmışım" - "iyiki öyle yapmamışım" - "ayy inanmıyoruuum, nasıl oldu şaşırdım" dediğimiz her olayda... milyon yol var bizimle iletişim için. Sadece biz farkında olmuyoruz yada deli saçması diye kendimize bile dillendiremiyoruz. :D

Melek meditasyonu uygulamak için reiki almış olman gerekmiyor. anasitede meleklerle ilgili bölümde meditasyon örnekleri var. niyet ederek içinden gelen, sana uygun gelen herhangi birini kendi kendine deneyerek başlayabilirsin.

Dilerim biraz olsun soru işaretlerin azalmıştır. Arkadaşlardan da gelecek farklı cevaplar ile fikir sahibi olacağına inanıyorum.

en içten sevgilerimle :flowers:

artemisya
11-02-2009, 11:00
Sevgili Finder,

İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki bende forumu ilk keşfettiğim zamanlar senin gibi düşünüyordum. Yazıların bir kısmını okuyunca şok olmuştum, yok artık daha neler diye düşünmedim değil. Bende küçüklüğümden beri hiç kimsenin inanmadığı ihtimal vermediği şeyleri neden olmasın diye karşılayan bir insandım. Ama etrafta iş yaparken meleklerin dolaşması fikri hem büyüleyici hem de ürkütücü gelmişti bana açıkcası. Şundan kesinlikle emindim bende onları hissetmek istiyordum galiba o zaman niyetlenmişim sonradan mikaille ilgili birşeyler karşıma çıkmaya başladı. Her tarafta gözüm onun adına takılıyordu hatta sonradan Mikail diye çok tatlı ve sevgi dolu bir arkadaşım oldu. Ve dedim ki bunlar aslında tesadüf değil ve onunla konuşmaya başladım içimden, adını düşünmeye başlayınca vücudumda herhangi bir yerde minik bir damar atışı hissettim inan bir yandan mutluluktan uçuyordum bir yandan da acaba delirmeye mi başladım diye kendi kendime gülüyordum:)

Sonra sevgili nympheye yazmıştım ben böyle hissediyorum diye oda bana herkesin melekleri farklı bir tarzda algıladığını; bazılarının sıcaklık bazılarının ürperme yada daha farklı bir şeklide melekleri hissedebileceğini söylemişti.

Sonra renklerin baş melekleri uyumlamasını aldım. Ve sırayla diğer meleklerle de ilgilenmeye başladım biraz biraz. Ne zaman korunmaya ne zaman sakinleşmeye ya da ne zaman yardıma ihtiyacım olduğunda içimden onlara sesleniyorum yada bazen sevgilerimi iletmek için onları çağırıyorum. Mutlaka içim huzur doluyor. Onların var olduklarını bilmek yanımda olduklarını bilmek tarif edilmez bir mutlulukla dolduruyor içimi...

Son günlerdeki durum biraz değişik bir kaç günden beri bende bunu düşünüyordum. Artık mikail dediğimde seyirmeler olmuyor. Aslında buna biraz üzüldüğümü itiraf edeyim ama bu seferde ışık çakmaları başladı gözümün önünde herhangi bir yerde herhangi bir zamanda. Belkide artık daha farklı şeylere hazırım artık korkmuyorum eskisi gibi belki ondan değişti iletişimimiz.
Uzun lafın kısası çok somut şeyler hissetmesende bir şekilde varlıklarından emin oluyorsun.

Dilerim yakında onlarla tanışırsın ve gerçekten sevgi dolu enerjilerini hissedersin

sevgiler:flowers2:

jowanda
11-02-2009, 11:51
sevgili nymphe ve artemisya ne kadar güzel anlatmışsınız.
ben de bir seneden uzun bir süredir meleklerle sürekli iletişim halinde yaşıyorum. Son zamanlarda sevgili Mikailimi daha az hissetmeye başlamıştım ki, artemisyanın yazısına rastladım. Aynı ışık çakmaları bende de oluyor. :)

Melekleri ve melek insanları seviyorum :flowers2:

Finder
11-02-2009, 11:55
İlginize ve cevaplarınıza çok teşekkür ederim:flowers:

artemisya, senin dediklerin bendede oluyor bazen, yanı ışık çakmaları, yada anlık beyaz-sarı ışık görüntüleri, hatta bazen üçüncü göz çakramda sızlama, ve sık sık sanki mıknatısla çekiliyormuş gibi uyuşmalar oluyor.Ama tabi hiç melekleri görme talebim olmadığı için bu zamana kadar, böyle bir sebeple bağlantı kurmadım arasında.Sadece dün yatarken, mikail aklıma geldi ve acaba gelir mi yada hissedermiyim diye düşünerek yattım ve bu ışık çakmaları yine oldu ama bu bana bir meleğin geldiğini yada onu hissettiğimi göstermez herhalde, çünkü herhangi bir huzur hissetmedim:red_smile:
İnsanın etrafında her zaman meleklerin olması, onların varlığını hissedebilirsek çok güzel bir duygu olmalıdır.Bende isterim tabi ama bu bana hala zormuş gibi geliyor ve görmesemde onların korumasındaymışım gibi hissedemiyorum sevgili Nymphe.Yada haksızlık mı ediyorum bilmiyorum,ben daha çok Allah beni koruyor diye düşünüyorum.
İkinizede ilginiz için tekrar teşekkür ederim:angel2:

Nymphe
11-02-2009, 13:05
ben daha çok Allah beni koruyor diye düşünüyorum.

Tabii ki öyle...
Herşey Yüce Yaratıcının, Allah'ın izni ile oluyor ve Melekler onun düzen koruyuları, yardımcıları. Hepimiz aynı yere gidiyoruz.
Biz herkesin katılmak zorunda olmadığı bir oyun oynuyoruz sadece. :D

Aynı ışık çakmaları bende de oluyor.

:blink: :scratchchin: Arkadaşlar bi göz doktoruna mı görünsek acaba :P

Finder
11-02-2009, 13:09
:blink: :scratchchin: Arkadaşlar bi göz doktoruna mı görünsek acaba :P

:puah: