PDA

Grafik Görünüm : elim yanıyor !

AnilA
04-02-2009, 17:18
sanırım bir hafta önce oldu bu olay..hala devamını yaşıyorum arada kendim kontrol ediyorum..

küçük yeğenim ile (5 yaşında) odamda oynuyorduk..ona şakadan hadi akşam oldu yatalım artık diyorum.o ısrarla bilgisayarda oyun oynamak istiyordu..bana bak hala karanlık olmadı diyor. ben ışığı kapatınca yavaş yavaş (ayarlı lamba) birden elim yanıyor dedi..ışığı tamamen kapatmıştım sadece salondan loş ışık geliyordu odama..ben nasıl yanıyor dedim bana elini uzatarak bak dedi..orda farklı birşeyin olduğunu anladım söyle bakalım dedim hangi renk yanıyor ? mavi yanıyor dedi...benimkine bak dedim benimki hangi renk yanıyor seninkide mavi yanıyor dedi..onun yetiştiğini görmek güzel..daha öncedende onun saflığını beyazlığını görmüştüm..sanırım azar azar gözleri açılıyor..aynı olayı tekrar denedim birkaç gün sonra kapadım ışığı loş ortamda sordum parlıyormu diye ikimizde pembe parladağını söyledi ben benimki daha iyi parlıyor diyince gülerek hayır benimki daha iyi parlıyor dedi :) cnm yeğnim..

şimdi yakın zamanda bir yeğğnim daha geliyor bakalım onun hakkındaki bilgi ne zaman verilecek bana..

sevgilerle ..hepimiz yanıyoruz...:angel:

Nymphe
04-02-2009, 17:30
.... diyince gülerek hayır benimki daha iyi parlıyor dedi :) cnm yeğnim..
sevgilerle ..hepimiz yanıyoruz...:angel:

Bu bölümle ilgili kitaplarda ve internette aynı bilgiler tekrarlanıp duruyor. Nasıl katkı olabilir diye düşünürken... tabiiii kiiii harika bir deneyim paylaşımıyla cevap geldi. :angel2:

Teşekkürler :flowers:

SinanATASOY
04-02-2009, 18:36
İnsan yoğunlşatığı çakranın enerjisini eline yönlendirebiliyor.. Enerjinin kök çakrandan eline aktığını imgele.. Yoğun şekilde konsantre olup akabinde sor bakalım ne renk görüyor diye..

aspirin
04-02-2009, 20:21
Küçük Mavi Kanatlar... :flowers: :flowers:

AnilA
04-02-2009, 22:13
:) walla kanatlarına hiç konsantre olmamıştım ..önceleri beyazlığını görüyordum şimdi aurası rengini almaya başlamış..biraz zaman geçsin kanatları içinde bişeyler bakarım..Hatırlatma çok güzeldi..Teşekkür ederim aspirin :)

aspirin
04-02-2009, 22:18
:flowers2: