PDA

Grafik Görünüm : yardım...!

aR1F
20-01-2009, 13:09
U.S 1 almadan K.R 1 alsak ne olur once K.R sonra U.R alsak bi fark olurmu arasında?? :(:(

neli
20-01-2009, 13:53
:flowers:aileye hoşgeldin arif. kr1 den önce usui reiki alman tavsiye olunur. bana öyle tavsiye ettiler.:flowers:

tuğberkçapraz
20-01-2009, 19:16
öncelikle hoşgeldin sevgili arif,
Kundalini reiki den önce Usui reiki enerji sisteminin önerilmesinin sebebi forumda zaten açıklanmıştı.Gerekli dökümanlara rahatlıkla ulaşabilirsin.Fakat ben yine de kendimce cevaplayayım sorunu
Kundalini reiki enerji sistemi Usui reiki ye göre biraz daha sert olarak tanımlanır.Usui reiki ye uyumlanarak önce enerjileri tanımış olursunuz.Şifa sürecinde belirli duygusal ve fiziksel iniş çıkışlar yaşanır.Usui reiki enerji sisteminde bu iniş çıkışlar daha yumuşak olurken kundalini reiki de biraz daha sert ve hızlı olur.
Usui reiki de farkındalığı artmış birey bedensel ve zihinsel olarak kundalini reiki yi taşıyabilir düzeye gelir.Ben Usui reikiye ilk uyumlandığım zamanlarda Kundalini reikiye uyumlanmak için usui reiki de en az 2. seviyeye gelmiş olmak gerekir diye geçiyordu kaynaklarda.
Bir de usui reiki yi ön şart olarak veya angarya olarak görmek çok yanlış olur.Çünkü Usui reiki insana çok şey öğretir.Temel basamaktır usui reiki.Her enerji gibi kendine özgü bir güzelliği vardır.
Usui almamış kişi kundalini ye uyumlanırsa ne olur? Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir.Çünkü enerji her insanda farklı şekilde çalışır.Önerilir mi? ben şahsen önermiyorum.her ne kadar her kişide farklı etki bıraksa da duygusal ve fiziksel iniş çıkışları daha sert yaşamak biraz zor zamanlar geçirmenize sebep olabilir.
Bence herşeyden önce usui nin alınmış olması gerekir.
sevgilerimle...

fidanbolu
20-01-2009, 23:59
duygusal ve fiziksel iniş çıkışları daha sert yaşamak biraz zor zamanlar geçirmenize sebep olabilir.
Bence herşeyden önce usui nin alınmış olması gerekir.
sevgilerimle...

Bence de.
Kr1-2-3 le başladım hala Usui reiki ile tanışamadım. Başka bir şehre gidip böyle bir semineri küçük bir bebekle alma ihtimalim çok düşük olduğundan ve bir kaç sene beklemeye tahammülüm olmadığından herşeyi göze alıp kararımı bu yönde verdim.
Enerji çalışmaları muhteşem olsada daha yumuşak geçişler fena olmazdı şahsen... :bangin::see_stars:

Hakkında hayırlısı olsun:flowers: