Grafik Görünüm : Kundalin Reiki İle yaşam
julide78
15-01-2009, 15:24
13.01.2009 da turgay hocam sayesinde kundalin ile tanışmanın sevincini duyuyorum aynı zamanda bunun son olmasının üzüntüsü de içindeyim... Hayatımın devrelerine baktığımda hiç keşkelerim olmamıştır hep hayatımı kendi istek ve arzularına göre yaşamış kendi düşüncelşerimi uygulamış içimdeki sesi hissederek dinleyerek hayatımı bir oyun bahçesine çevirmiş bir kişi olarak ilk defa keşke diyorum.... Keşke burayı daha önce keşfetmiş olsaydım ki bu son uyumlamada benim kundalin reikide 9. aşama ile bitrmenin onurunu gururunu yaşasaydım diyorum. Ne yapalım kısmet bu şekildeymiş hayırlısı buşekildeymiş demekten başka bir şey elden gelmiyor... İnanıyorum ki 9. aşamaya kadar geleceğime vede çok güzel paylaşımlarda bulunacağıma inanıyorum.... Şimdi sıra kundalin 2 de vede bu uyumlama daha önce bu site ile tanışıp masterlik düzeyine gelmiş arkadaşlara düşüyor... Ben hepinizi tanımıyorum evet sizlerde beni tanımıyorsunuz bizleri bir araya getiren Kundalin Ateşi oldu bu ateşin etkisi ile hep beraber olmayı ve birdeki arkadaşlarında toplanarak birlikte toplu uyumlamaların yapılmasını diliyorum. Sizlerin düşüncesi nelerdir bilmiyorum umarım bu düşüncemi takdirle karşılar sevginizi sunarsınız.....
Ve bildiğim kadarı ile kundalin reiki 2 birden 2 gün sonra kundalin reiki 3 de iki den 5 gün sonra uyumlamar yapıla biliyor.... Diğerleri olan kundalinin 4 5 6 7 8 9 tam bilgim yok fakat benim amacım 9 kadar almak...
Evet arkadaşlar benim düşüncem bu şekilde yardımlarınızı bekliyorum bize bilgilerinizle ışık tutmanızı uyumlamalarınızla sevgi göndermenizi sözlerinizle birlik beraberlik olmasını diliyorum... Herşey gönlünüzce olsun ...:flowers2:
:angel2: SEVGİLER :angel2:
:angel2:Turgay hocama ayrıca teşekkür ederim bizi kundalin ile tanıştırmanın sevncini yaşattığı için teşekkürler :angel2:
julide78 in bu güzel yazısı içimdekilere tercüman oldu.Saolasın canım arkadaşım kalemine sağlık :bravo:umarım bize bu konuda yardımcı olucak arkadaşlarımız vardır.
Dr.KARAV
15-01-2009, 15:42
Sevgili Üyemiz
Sizden ricam;
Hırs yapmayın
Tüm bu enerjiler, uyumlamalar biz bunlarla çalışalım, bu çalışmaların keyfine varalım, hayatlarımıza getireceği değişimleri farkedelim ve tekamülümüze katkıları olsun diye.
1 hafta - 10 günde süreci tamamlamanın Tekamülünüze nasıl bir katkısı olur ki ?
Aksine " sahip olmanın " getirdiği hırsla ve ego tatminiyle karşı karşıya getirir bizi
SAYGILARIMLA
julide78 in bu güzel yazısı içimdekilere tercüman oldu.Saolasın canım arkadaşım kalemine sağlık :bravo:umarım bize bu konuda yardımcı olucak arkadaşlarımız vardır.
tamamiyle katılıyorum:)
julide78
15-01-2009, 15:48
:angel2:inşallah canım arkadaşım başladığımız bu güzel yola devam ederiz bütün temellim bu çünkü insanlara yardım etmeye başlamak çok hoş bir duygu karşındaki kişi acı çekerken sen acı bakışlarla artık oturup izlemiyorsun onun için çabalaya bilmek çok güzel bir duygu bu duyguyu hele tattıktan sonraki devam etmek mücadele etmek bana ilham kaynağı oluyor...
julide78
15-01-2009, 15:52
karav arkadaşım sende haklısın fakat bu bizimki hırs değil bu bizimki güzellikleri istemek mutlu olmak yardım etmenin coşkusu birlik ve beraberliğin gücü sevginin inanılmaz ışığı bu hırs değil bu bir yaşam bu bir hayat bu bir tutku bu hayatın gerçeğin ta kendisi bu bizim özümüz....
Sevgili Jülide, uyumlamanız hayırlı olsun.
Sevgili Karav'a katılıyorum. Ne kadar sürede hangi aşamanın alındığının hiçbir önemi yok. Önemli olan mesaj başlığında da belirtiğiniz gibi "Reiki ile yaşam"ı gerçekten hayata geçirebilmek, Reiki'yi yaşamak.
Bunun için kısa zamanda x seviye uyumlamaları almak yerine, alınan her uyumlamadan sonra enerjiyi tanımak, özümsemek için çalışmayı daha doğru buluyorum.
Enerjiyi tanımaya da ismiyle başlayabiliriz; Kundalini Reiki. En azından onu bizlere sunan sistem, enerjinin kendisi ve bizlere emek veren hocalarımızın hatırına...
Sevgiler
julide78
15-01-2009, 16:09
Düşüncelerinize saygım var fakat ben sitede okuduklarımdan yola çıkarak bilgi dahilinde bunu yazdım ve bu ğünlere neden takıldığınızı anlamış değilim iki gün sonra uyumlama almak istiyorum diye ifade kullanmadım ben sitede yazanı aktardım ve gün konusunda takılmaşınızı anlamış değil turgay hocamızın verdiği bu değerli kundalin reikisi ile daha önceden öğrenmiş master düzeyine gelmiş kişilerle bir uyumlamasını alan kişilerin bir başlıkta toplanmasını diliyorum toplu uyumlamaların sevgi ile devam etmesini diliyorum turgay hocamızın verdiği bu degerli uyumlamaları biz kundalin birle başlamış olan arkadaşlarada aktarılmasını diliyorum zamanın geldiğinde güüne takılmamanızı rica ediyorum bizler kimse ile laf düelo su yapmak değil hepimizi bir araya toplayarak bize bu seçtiğimiz yaşam biçiminde yardımcı olmanızdır....
sevgiler
Ben niye isme ve güne takıldığını anlamış değilim.Burda belirtilmek istenen kundalini uyumlamasına kendini bu yola adamış diğer arkadaşlarımız tarafından devam edilmesi.Şuan kundalini 1 deyiz ama Turgay Bey tarafından bu uyumlama bir daha verilmeyecek.Masum isteğimiz ilerleyen zamanlarda buna devam edilebilmesi.Lütfen arkadaşlar kelimelerle boşa zaman harcamayalım.Sonuçta istenen usui değil kundalini reiki...
Dr.KARAV
15-01-2009, 16:41
Bu nasıl bir cümle şimdi ?
" Lütfen arkadaşlar kelimelerle boşa zaman harcamayalım.Sonuçta istenen usui değil kundalini reiki..."
Yorum yapmak istemiyorum:(
heralde bu topic böyle açıklama üstüne geçicek :doh: Konudan iyice saptırılmış durumdayız.Usui ve Kundalini arasındaki farktan bahsediyorum arkadaşım.Benim bildiğim Kundalini Reiki kısa aralıklarla verilebiliyor.Kundalini Reiki eğitimini ana siteden tekrar okumanızı tavsiye ederim.Lütfen kelimelerle boşa harcamayalım da işte bu yazışmalardır.
Sevgili arkadaşlar,
Birbirimizi yanlış anlamamızı istemiyorum. Sadece kendi adımıza önemli olduğunu düşündüğümüz noktaları da paylaşıyoruz. Tabii ki daha önce okumuş olduğunuz, belirtilen aralıklarla uyumlamaları talep etmek hakkınızdır. Turgay Bey'in bu şekilde artık toplu olarak uyumlama yapmayacak olması bir şey kaçırdığınız anlamına gelmemeli. Hepimiz gönülden isteyerek, her zaman destek olmaya devam edeceğiz.
Usui Reiki olmaması, Kundalini Reiki'nin değerini düşürmez. Hiçbir enerjisi sistemi birbirinden daha iyi ya da kötü değildir. Her biri bağımsız olmakla birlikte, birbirlerini tamamlayıcı şekilde de çalışırlar. Hepsi bizim hayrımızadır. Ve kendi adıma bilgisi bize sunulan her enerji sistemi için aynı saygıyı göstermemiz gerektiğini düşünüyorum.
Kelimeler takılmayalım değil... Bence lütfen takılalım... Öncelikli olan tabii ki niyettir. Ancak sahip olduğumuz bir bilgi bütününün adını da doğru bilmeliyiz diye ben öncelikle buna dikkat çekmek istedim. Zaten enerjiyle gerçekten bir olabildikten sonra isminin, cisminin değil, aslolanın niyet olduğunu farkederiz. Ama ismini de doğru söylemek en azından bir değer, bir saygı ifadesidir.
Kelimelerle boşa zaman harcamayalım demek, bizi yine çok üzerinde durduğumuz bir noktaya getiriyor. Aslolan uyumlanmak değil, uyumlama ile birlikte gerekli bilgiyi de almaktır. Yani uyumla beni, gerisi önemli değil, ben okur öğrenirim değildir. işte bu yüzden zaman zaman uyumlama almış, ancak neye uyumlandığını dahi bilmeyen, bilse bile, nasıl kullanacağı hakkında bilgisi olmayan, bizlere başvurup "ben bununla ne yapacağım, nasıl kullanacağım, sizde notları varmı?" diyen birçok kişiyle karşılaşıyoruz.
Konunun Usui Reiki, Kundalini Reiki veya Gümüş Mor Alev gibi farklı enerji sistemleriyle alakası yoktur. Herbiri farklı frekanslarda çalışan son derece değerli enerjilerdir. Daha kolay öğrenildiği, pratik şekilde kullanıldığı için Kundalini Reiki veya diğerlerinin bir eğitim niteliği taşımaması söz konusu değildir.
Bu nedenle uyumlanmakla birlikte, enerji sistemiyle ilgili tam bilgiye sahip olmak ve adını da doğru bilmek gerekir.
Zira -en azından şimdilik- halen kelimelerle iletişim kurmaktayız.
Son olarak, bu yoldaki herkese gerek uyumlamalar, gerek kendi deneyimlerimizle elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatıyorum.
Sevgilerimle
Mehmet Can
Not: Sevgili isisse, son mesajınızı okudum. Evet üst üste açıklama yapmak yerine, ilgili bilginin olduğu yere yönlendirmek konusunu kastettiğinizi anladım şimdi. Kelimelerin önemi işte :) Yukarıdaki mesajımı genel bilgi anlamında ele alınız.
Mehmet Hocam çok teşekkür ederim.
Saygıyla :notworthy: :flowers:
"Son olarak, bu yoldaki herkese gerek uyumlamalar, gerek kendi deneyimlerimizle elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatıyorum.
Sevgilerimle
Mehmet Can "
Teşekkür ederim.
Karav hocam ve Memojoe hocam gereken açıklamaları yaptıkları halde konunun uzaması ve spekülasyon haline dönmesi nedeni ile konu tarafımdan kapatılmıştır.
Saygılarımla...
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.