PDA

Grafik Görünüm : şifa ve şifacılıkla ilgili seminer

serap1969
13-01-2009, 00:43
bu gün sevgili turgay hocam ve şebnem hanımla tanışma fırsatı buldum umduğumdan daha sıcaktı karşılamaları onları tanıdığım için mutluyum ücretsiz bir workshop vardı yeniden doğuş merkezinde aslında gönlüm izmirdeki arkadaşlarlada orda tanışmak isterdi ama ücretsiz olmasına rağmen formda benden başka kimse yoktu buna rağmen turgay hocam sağolsun beni ve yanımdaki misafirimi boş çevirmedi hem kafamdaki sorularımı içtenlikle yanıtladı hemde şifa ve şiacılıkla ilgili süper beni aydınlatan bilgilerini sundu hepinizin huzurunda turgay hocama çok teşekkür ediyorum verdiği güzel bilgiler ve güzel karşılaması için çok memnun oldum kendisini tanıdığıma ışığınız hiç sönmesin hocam sizin gibi ışıklara biz ışık yolcularının çok ihtiyacı var diye düşünüyorum:angel2::flowers2:

LuckyCady
13-01-2009, 00:51
bu gün sevgili turgay hocam ve şebnem hanımla tanışma fırsatı buldum umduğumdan daha sıcaktı karşılamaları onları tanıdığım için mutluyum ücretsiz bir workshop vardı yeniden doğuş merkezinde aslında gönlüm izmirdeki arkadaşlarlada orda tanışmak isterdi ama ücretsiz olmasına rağmen formda benden başka kimse yoktu buna rağmen turgay hocam sağolsun beni ve yanımdaki misafirimi boş çevirmedi hem kafamdaki sorularımı içtenlikle yanıtladı hemde şifa ve şiacılıkla ilgili süper beni aydınlatan bilgilerini sundu
:angel2::flowers2:
Hayırlı olsun Sevgili Serap...
Umarım polemik için bazı arkadaşlarımız klasik sorular sormazlar:whistling:
Hem katılmadan, hemde araştırmadan ahkam kesen Can lara bu sitemler....:friends:

neli
13-01-2009, 09:02
:flowers:çok güzel, senin adına sevindim sevgili serap. hayırlı olsun.:kalp:

Nymphe
13-01-2009, 22:20
Tanıştığımıza çok sevindik sevgili serap1969, iyiki geldiniz :friends:

Turgay
13-01-2009, 22:22
Bizim için büyük mutluluktu sevgili serap1969,
:flowers:
Güzel yorumlarınız için teşekkürler...

nirvana
14-01-2009, 15:06
ah bide bana nasip olsa...

aspirin
14-01-2009, 20:19
İşimden erken çıkıp merkeze geldim. Hem sizi görür, tanışır, hem de sohbetleriz diye. :friends:Ama yetişememişim. Bir dahaki sefere inşallah.

:flowers:

serap1969
14-01-2009, 22:31
:friends:inşallah aspirin cumaya kısmetse çok sevinirim

bunt
15-01-2009, 14:34
benim de ne zamandan beri aklımda bu cuma olmasa da haftaya cuma umarım ben de size katılabilir ve sizlerle tanışabilirim..
çok istiyorum..
Sizin adınıza da çok sevindim serap hanım :bravo:
arkadaşlığınız hayırlı ve daim olsun..
sevgilerimle :kalp: