Grafik Görünüm : Merilyn Tarafından Ra-Sheeba'ya Uyumlandım.
Bugün öğlen saat 12'de sevgili Merilyn tarafından Ra-sheeba'ya uyumlandım.Uyumlama süresi bitince biraz daha yatakta dinlenip kalktım.Ancak uyumlama süresinde en küçük birşey hissetmemem beni gerçekten çok üzdü.:(
Ancak yinede Sevgili Merilyn'e bu uzaktan uyumlama için şükranlarımı sunarım:flowers2:
serap1969
28-12-2008, 23:28
hayırlı olsun
Hayırlara vesile olmasını dilerim sevgiyle kalın..
hayırlı olsun.umarım bir gün ben de ra sheeba ya uyumlanırım.gerçekten çok ilgimi çeken bir şifa.
Hayırlı olsun:flowers: marilyn la nasıl irtibata geçebilirim?
bütünün hayrına olsun..:kalp:
Arkadaşlar,
Ra-Sheeba' nın bir tekamül enerjisini olduğunu söylemek isterim.
...........
kundaliniyi uyaran bir enerji-rüzgarlar oldugunu rahatlıkla fark ettim.
..........
sonra sol böbreğimde bi yanma-sancı oluştu ve sol başparmakta uyuşma-2. çakranın uyarıldıgına işaret eder.
Sevgili Self-Master;
Sadece Kundalini Reiki'nin amacı bu uyanışı başlatmaktır.
Diğer mevcut tekamül ve/veya şifa enerjileri Kundalini'mizi kullanmaz. Özellikle niyet etmediysen, hissettiğin büyük ihtimalle kök çakradaki şifalanmadır.
Böbrek üstü bezleri ve böbrek işlevleri "kök çakra" ile bağlantılıdır. Bunun şifası için kök çakrayı desteklemen ya da direk böbreklerine şifa uygulaman yeterlidir. Böbrek, zihinsel-duygusal olarak hayatiyet ve deneyimlemeyle alakalıdır. Utanç veya büyük hayalkırıklığı rahatsızlığı tetikleyebilir.
Dizler ise genelde ruh ile zihnin inatlaşması ile alakalıdır. Gidilecek yolda, yapılacak bir işte biri evet biri hayır der.
sevgilerimle :flowers:
Self-Master
05-01-2009, 00:33
Sevgili Nymphe Hocam öncelikle ilgiliniz ve yorumlarınız için sonsuz teşekkür ederim.
Bu ara kafam çok karışık herhangi bir şey hakkında yorum yapmayı bile pek istemiyorum.
KR henuz almadım ama sahaja yoga ile kundaliniyi uyandırdım.
bu öğretide shri mataji nin resmi kundaliniyi uyaran titreşimler yaydıgı için kullanılır-kundalini 7. çakrayı aştıgında da bu durum ellerde rüzgarlarla-vibrasyonlarla hissedilir.
RS ya da reiki yada bi başkası..herhangi bi şifa enerjisi aldıgımda ellerimde-bedenimde hemen hemen aynı hisler-rüzgarlar oldugu için "kundaliniyi uyaran" terimini kullandım.yanlış anlamaya sebeb vermek istemem:blush:
sevgiyle:flowers2:
Hayırlı olsun:flowers: marilyn la nasıl irtibata geçebilirim?
İnternet sitesinden mail adresini alarak iletişime geçebilirsiniz:flowers2:
internet sitesini bulamadım ?? yardımcı olurmusun.. erkan89@hotmail.com
arkadaşlar bende uyumlanalı bir ay oldu.muhteşem bi enerji ,bunu hissedebiliyorum. hergün sembolleri yapıyorum.
ama yükselmemiz için dikkat etmemiz gereken şeyler old.duydum.bunların ne olduğunu bilen varsa benimle paylaşırsa sevinirim.şimdiden teşk.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.