Grafik Görünüm : saint germain hakkında şüphelerim
Sevgili Nirvana,
Bu bölümde yazdığın konuyu sildim.
Yıllardır güvenle paylaştığımız konuları hiç bir kaynağı ve mesneti olmayan şekilde sorgulamak hatta ötesinde yargıya varmak kanımca çok yanlış.
İnsanların aklında -hiçbir şekilde gerçeğe uymayan- soru işaretleri oluşturmayı tekamül yoluna hizmet değil köstek olarak görüyorum.
Saygılarımla..
İşinize karışmak istemem hocam, arkadaşın yazısını da okumadım, ancak kafasındaki mesnetsiz şüpheler mesnetli bir şekilde çürütülebiliyorsa bence bu daha doğru bir yol olurdu. Belki aynı şüpheleri paylaşanlar için de bir cevap olurdu. Benim inandığım, yanlış olan, tabuları sorgulamak değil sorgulamadan kabullenmektir. Eğer şüpheler yersizse çürütülür ve inanç sağlamlaşır, eğer şüpheler haklıysa neden yanlışımızda ısrar edelim?
Sevgili Hi-Jack,
Herşeyden önce karışmayı istemediğin konu sadece benim işim değil.
Hepimizi ilgilendiren 'tekamül' adına bir konu.
Arkadaşımızın kafasındaki şüpheleri mesnetli bir şekilde çürütecek olan bu forumun bizzat kendisidir.
Bu forumda 4 yıldır yazılanlar ve paylaşılanlar binlerce üyemizin binlerce tecrübesi artık mesnet olamıyorsa bundan başka mesneti ben düşünemiyorum.
Buna rağmen şüpheler varsa buna cevap vermeye çalışmak sadece spekülasyon olacaktır ve en azından ben buna forumumuzda izin veremem.
Kişilerin son derece iyi niyetli yaklaşımları -ki sevgili nirvananın da burada tamamen iyi niyetle sadece öğrenmek için sorduğundan eminim- bile spekülatif bir çok yoruma ve konunun bambaşka yerlere gitmesine olanak sağlıyor.
'Şu şunu demiş, bu bunu demişlerin' forumuza ve gerçek bilgiye hiç bir katkısı olmadığını 4 yıldır fazlası ile tecrübe ettik.
Bildiğim kadarı ile sevgili Hi_jack sen hipnoza ilgi duyan bir kişisin. Verilen yanlış bilgilerin bilinçaltı tarafından hiç kritize edilmeden nasıl 'doğru' kabul edildiğini de sanırım biliyorsun.
Yeşil bir balon...
düşünmeyin lütfen.
Ben düşünmeyin desem de aklına yeşil balon geldi değil mi tüm görüntüsü ile..
İşte aynı bu şekilde tüm yanlış bilgiler yanlış olduğu söylense bile kayıtlarda kalır.
Biz forumuzda yanlış bilgileri değil doğru bilgileri yıllardır yaşadığımız tecrübelerimiz süzgecinden geçirerek paylaşıyoruz.Ve paylaşmaya devam edeceğiz.Zihinleri karıştıran hele ki -mesnetsiz bilgileri- tartışmak ve insanları ikna etme çabasında olmayacak sadece sileceğiz. Kayıtlara girmeden, zihinlerde boşuna yer işgal etmeden sadece sileceğiz.
Bu konu; spekülasyona gitmesine izin vermeden tarafımdan kapatılmıştır.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.