Grafik Görünüm : pırlanta reiki
pırlanta reikide taç çakra açılırken içine eterik bir pırlanta yerleştirmek ne demek? arkadaşlar bu nasıl oluyor?
birde pırlanta reikimi çıktı :D oh ne güzel, işin özünü özümsemek, amacını kavramak gerek. gerisi bir yol sadece. sevgiler.
birde pırlanta reikimi çıktı :D oh ne güzel, işin özünü özümsemek, amacını kavramak gerek. gerisi bir yol sadece. sevgiler.
teşekkürler ama çok yerde hep bundan söz ediyorlar.
Kundalini Reiki 3 ile gelen ekstra Uyumlamalar:
Pırlanta Reiki:
Taç çakranın açılışı sırasında içine bir eterik pırlanta yerleştirilir.
Bu teknik, Taç çakradan giren bütün Reiki enerjisinin, vücuda akmaya başlamadan önce pırlanta özellikleri almasını sağlar.
Bu enerji, yolu üzerindeki her şeyi gizli kalmış ve çözülmemiş hiçbir sorun kalmayıncaya kadar şifalandıran ve aydınlatan çok güçlü bir enerjidir.
Kullanımı: Şu andan itibaren, bu tekniği kullanırken, “Kundalini Reiki” yerine “Pırlanta Reiki”yi düşünün. Böylece, kullandığınız Reiki enerjisi inanılmayacak kadar kuvvetlenecektir.
Kundalini Reiki 3 ile gelen ekstra Uyumlamalar:
Pırlanta Reiki:
Taç çakranın açılışı sırasında içine bir eterik pırlanta yerleştirilir.
Bu teknik, Taç çakradan giren bütün Reiki enerjisinin, vücuda akmaya başlamadan önce pırlanta özellikleri almasını sağlar.
Bu enerji, yolu üzerindeki her şeyi gizli kalmış ve çözülmemiş hiçbir sorun kalmayıncaya kadar şifalandıran ve aydınlatan çok güçlü bir enerjidir.
Kullanımı: Şu andan itibaren, bu tekniği kullanırken, “Kundalini Reiki” yerine “Pırlanta Reiki”yi düşünün. Böylece, kullandığınız Reiki enerjisi inanılmayacak kadar kuvvetlenecektir.
tamamda eterik pırlantadan kasıt ne nasıl yerleştiriliyor anlamadığım o. yoksa sadece niyet olarakmı geçiyor
.
Mutlu_TEKIR
04-12-2008, 19:25
sevgili neli bazen herşeyi sorgulamamak gerekir. enerjinin olmadığını sorguluyor muyuz mesela? bu da öyle bişi. niyet ederek açılmıyor. kundalini reiki master seviyesine inisiye olunduğunda ilaveten bu reiki çeşitlerine de inisiye olmuş oluyoruz. bir bakıma kundalini reikinin yan çeşitleri gibi. ısrarla tavsiye ediyorum önce usui reiki 1 i alınız.
sevgili neli bazen herşeyi sorgulamamak gerekir. enerjinin olmadığını sorguluyor muyuz mesela? bu da öyle bişi. niyet ederek açılmıyor. kundalini reiki master seviyesine inisiye olunduğunda ilaveten bu reiki çeşitlerine de inisiye olmuş oluyoruz. bir bakıma kundalini reikinin yan çeşitleri gibi. ısrarla tavsiye ediyorum önce usui reiki 1 i alınız.
anladım mutlu, teşekkür ederim. peki kimden alayım. sen yapabilirmisin. beni uzaktan uyumla bu mümkünmü.
emotional
06-12-2008, 08:39
Pırlanta reiki yi seviyorum:) Neden bilmiyorum içimden bunu yazmak geldi.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.