PDA

Grafik Görünüm : evcilik oynadığım hissine kapılıyorum

tugby
11-11-2008, 09:31
ben iki gün önce uyumlandım. masterım toksinler atıldığı için yaşayabileceğimiz şeylerden bahsetmişti, hiçbirini yaşamadım. uyumlamadan hemen sonra reikiyi kullanabilecedğimizi de söylemişti. Eve gelip kendime reiki uyguladım. Herhangi bişey hissetmedim. Ertesi gün kan aldırdım, acıyan koluma uyguladım. Acıında bi azalma göremedim. Daha gözle görülür olması için cep telefonumun bitmiş bataryasına uyguladım, yine bişey olmadı.
Artık evcilik oynadığım hissine kapıldım. ya ben beceremiyorum, ya ya bişeyleri eksik yapıyorum ya da acaba acele mi ediyorum? Sorularıma cevap bulamazsam bırakıcam ve bu deneyim de unutulup gidecek. Ne yapmalıyım ikna olmak için? Tecrübesi olanların bana bi yol göstereceğinden eminim..

Dr.KARAV
11-11-2008, 09:51
Sevgili Tugby
Öncelikle aramıza hoşgeldin.:flowers:
Ve uyumlaman Hayırlı Olsun:angel2:
Senin ve bütünün Hayrına ...
Sadece rahat olup enerjiyi sınamayı bir kenara bırakmanı ve 21 günlük arınma süreci ile ilgili çalışmalarını yapmanı ( süreçteki değişimlerİ tamamen görmezden gelmeksizin ama çok ta fazla takılmadan ) öneririm.
Sonrasında yeniden deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.:wave:

mySoul
11-11-2008, 11:43
21 gün süre konusunu atlama lütfen,:) evcilik falan oynamıyorsun bu konudanda emin olabilirsin. Rezonansın başlaması için çalışma yapmanı tavsiye ediyorum. çalışmalar zaten sitemizde mevcut, nasıl yapılacağıda mevcut. ve düşüncelerini kontrol etmekte önemlidir. Sınama amacı oldukça yanlış ve egosal. Bunun yerine oluşa teslim olmaya niyet edilmeli bence. sevgiyle kal, aramıza hoş geldin, bütünün hayrına olsun.:flowers:

serap1969
11-11-2008, 16:30
aramıza hoşgeldin bütünün ve senin hayrına olsun

Mutlu_TEKIR
11-11-2008, 16:39
hayırlı olsun öncelikle. önce 21 günlük arınma sürecini kesintisiz bi biçimde uygula. ondan sonra yavaş yavaş bazı şeylerin farkına varmya başlayacaksın:) alın teri dökülmeden elde edilecek şeyin değeri bilinmez değil mi? herşey yavaş yavaş.

fantastic
11-11-2008, 17:33
ben iki gün önce uyumlandım. masterım toksinler atıldığı için yaşayabileceğimiz şeylerden bahsetmişti, hiçbirini yaşamadım.
kendinizi kandırdığınızı düşünmeyin enerji katı bir madde kadar gerçektir ve bilimsel olarak ölçülebilinir fakat siz hayatınız boyunca böyle birşeyle karşılaşmadığınız için bedeninizde bunu hissetmeniz zaman alabilr,ama yılmadan bütün pozisyonları çalışın sonunda bedeninizin enerji seviyesi yükseldikçe farkindalığınızda artacaktır,sabırlı olmak lazım diyorum : )

Sorularıma cevap bulamazsam bırakıcam ve bu deneyim de unutulup gidecek.
coğu insan zaten bu noktada sıkılıp bırakır ve ömür boyunca unutulup gider ,yada gerçekliği inansada,işe yarayacağına inanmaz birakırlar, seçim sizin,ayrıca sabır etmeden emek harcamadanda elde edilen şeyin değeri olmaz diyorum : ) devam

tugby
12-11-2008, 20:38
çok teşekkür ediyorum. mesajlarınızı okuduktan sonra uygulamalarımı aksatmadan yapmaya başladım. hala bişey hissettiğimi söyleyemem ama haklısınız, sabırlı olmalıyım ve zaman tanımalıyım.
bir de aklıma takılan bişey var. yakın bi arkadaşım hindistana gidip gelen bi masterdan eğitim alıyo. o master uyumlama yapmış, 21 günlük uygulamayı da vermiş. ancak reikiyi kullanabilmeleri için onlara "el vermesi" gerektiğini; bunu da zamanla onları tanıdıktan sonra yapabileceğini, reikiyi kötü niyetle kullanmak isteyenlere el vermeyeceğini söylemiş. arkadaşıma kendi masterımın hemen kullanabileceğimizi söylediğini anlatınca ikimizin de kafası karıştı. bu "el vermek" nedir acaba? ve reikiyi kullanmakla ilgili hangisi doğru, hemen kullanılabilir mi yoksa birinin el vermesi mi gerekli?

Mutlu_TEKIR
12-11-2008, 21:30
el vermek tasavvuf da kullanılan bi terim olup inisiasyonun,uyumlamanın bi nevi türkçesidir. acaba ne çeşit bi hoca ki bu hem reiki yi size uyumlayabiliyo ama daha sonra sizi tanıdıktan sonra uyumlayacağını söylüyo. bunun hocalığından şüphe etmek lazım. 21 günlük uyumlama değil, kendi kendimize yapmış olduğumuz reiki terapisidir. böylece çakra sistemimiz yeni enerji sistemine uyum sağlayıp blokajlar açılacaktır. reiki yi 21 günlüğüne verip ondan sonra da geri alınması gibi saçma bişiyi daha önce duymadım. enerji sistemlerinde uyumlanıldıktan sonra ömür boyunca uyumlanılmış olup istediğiniz an kullanabilirsiniz.

tugby
12-11-2008, 21:35
şimdi gerçekten rahatladım.. uygulamalamalarıma ferah bi gönülle devam edebilirim o zaman. çok teşekkür ediyorum :)

fantastic
14-11-2008, 08:07
Aslinda bu kuşkularınız normal özellikle hindistan gibi ülkelerde bu konuları daha çok ruhsal boyutuyla, üstünlük ermişlik gözüyle bakılabiliyor,hatta ülkemizde bile böyle guruplar var malesef, ama konuya daha çok bilimsel yaklasır enerji meridyenleri ve beden ilişkisini araştırsanız konuyu daha iyi anlarsınız.Zaten egitim almışşsanız el vermede gerçekleşmiştir diye düşünüyorum.i
Hissetmeyle ilgili olarakta elinizi pozisyonlarda daha uzun süre tutun ve enerji blokajlarının daha hızlı açılması için nefes tekniklerinide (http://www.uzmantv.com/dogru-nefes-alip-vermenin-puf-noktalari-nelerdir) öğrenmenizi öneririm : )
inisiyasyon yani el vermeye gelince:

Reiki eğitimi süresince her derecenin bilgilerinin ve uygulama tekniğinin öğretiminin yanısıra, inisiyasyon adı verilen ve her derecede farklı işlevi olan "kanal açma" işlemi de gerçekleştirilir.
İngilizce'de "attunement" denilen bu işlem, aslında her insanda mevcut olan enerji kanalının açılması, temizlenmesi, belirli yüksek frekanslardaki enerjiyi alabilmesi, özümseyebilmesi ve aktarabilmesi için gerekli olan ayarlamanın yapılması işlemidir. Bunu, 'herhangi bir radyo kanalının net olarak dinlenebilmesi için radyonun ayar düğmesi ile oynanarak yayını en iyi ve parazitsiz şekilde almasını sağlamak' şeklinde açıklayabiliriz.
Reiki'nin 1.derecesinde belirli bir frekansta enerjiyle çalışılması mümkünken 2.derecede bu frekans yükseltilmektedir. Master'lık seviyesinde ise bu kapasite daha da artmaktadır.
Bir çeşit "el vermek" olarak tanımlanabilecek inisiyasyon işleminin, mistik ya da metafizik bir tarafı yoktur ve bilimin elindeki bugünkü imkanlarla görsel olarak ispatı zor dahi olsa yine de teorik temelde bilimsel açıklaması mümkün olan bir işlemdir.
İnisiyasyon her derecede çeşitli adımlarla tekrarlanan bir işlemdir. Reiki semineri ve bilgi aktarımı birden fazla öğrenciye aynı anda verilirken, inisiyasyonlar tek tek ve Master'la öğrencinin yalnız olduğu bir odada yapılır. Her bir inisiyasyon aşaması yaklaşık beş dakika kadar sürer. İnisiyasyon sırasında öğrencinin gözleri kapalı şekilde sakince oturmak dışında yapması gereken başkaca bir şey yoktur.
Aslında yapılan işlem basittir; Master, özel bir frekansta gönderdiği enerjiyle öğrencinin tıkalı ve kirlenmiş enerji kanalını açıp temizledikten sonra çakraların normal dönüşünü sağlamaktadır ve ardından da öğrencinin bir Reiki kanalı olarak evren enerjisinin belli frekanslarını alabilecek ve aktarabilecek ayarlamayı yapmaktadır.
Ancak bu işlem sadece bu konuda yeterli eğitim, bilgi ve deneyime sahip bir Reiki Master tarafından gerçekleştirilebilir.
Reiki inisiyasyonunun tamamlandığı andan itibaren öğrenci, artık bir reiki kanalı haline dönüşür ve istediği an kendine ve başkalarına Reiki verebilir hale gelir.
alintidir.

passenger
15-11-2008, 14:15
merhaba tugby; öncelikle aramıza hoşgeldin diyorum :flowers2:"ARAMIZA" diyebiliyorum artık çünkü bende artık reikiyi kullanmaktan öte hissedenlerdenim. Bende reikiye yeni başladığımda senin gibi bir başlık açmıştım bu forumda :)
http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=8804

bende sanırım biraz aceleci davranmışım ki şimdi bunları yazabiliyorum. İlk 21 gün hiç bişi hissetmedim hatta bende artık kendime "ya ben sanırım yapamıyorum, olmuyo" diyordum. Ama 21 sonunda hissetmeye başladım ve artık onun nimetlerini yiyorum (hatta hayatımda olumlu değişmeler bile oldu :wink_smile:):angel2:herkesin bana dediği gibi bende sabır diyorum sana :lol:

tugby
18-11-2008, 19:53
elimden geldiğince her gün uygulamaya çalışıyorum. ancak şu an çok yoğun bi dönemdeyim ve sürünerek yatağıma girdiğim zamanlar oluyo. arada aksatmalar olduğunda uygulama etkisiz olmaz diil mi?

passenger
18-11-2008, 21:47
ben bu konularda çok yeniyim ama kendimden örnek vermem gerekirse ben 21 günlük süreçte hergün verdim. Verdim ki kanalım açılsın diye (çünkü kanal açılmadan hissetmek zor oluyor). Sanırım hissiyat sorununuz var hissedebilmek için azimle hergün çalışmak gerekiyor :wink_smile: ama dediğim gibi ben yeniyim bu konuda hocalarımız ne der bilemiyorum

mySoul
19-11-2008, 17:58
Bence, uygulamayı yaptığın o az sayıda zamanında ne kadar odaklandığın ne kadar yoğunlaştığın kendini buna ne kadar teslim ettiğin ve bunu ne kadar arzuladığın önemli. sonuç buna bağlı çünkü:flowers:

hitlove
21-11-2008, 01:52
sen yeterki İSTE.önemli olan senin niyetin.sonunda herşey senin istediğin gibi olucak hiç merak etme ve hayırlı olsun
hoş geldin aramızaa:flowers2::friends:

Suzix
21-11-2008, 02:09
Sevgili Tugby
Öncelikle aramıza hoşgeldin.:flowers:
Ve uyumlaman Hayırlı Olsun:angel2:
Senin ve bütünün Hayrına ...
Sadece rahat olup enerjiyi sınamayı bir kenara bırakmanı ve 21 günlük arınma süreci ile ilgili çalışmalarını yapmanı ( süreçteki değişimlerİ tamamen görmezden gelmeksizin ama çok ta fazla takılmadan ) öneririm.
Sonrasında yeniden deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.:wave:

Karav çok güzel söylemişsiniz teşekkür ederim..:flowers:

Ben de şunu eklemek istiyorum:

Hissetmekten öte şunu bilmeliyiz ki reiki biz hissetmesekte bize yardımcı olacaktır.Hissetmek istememizin sebebi reikinin var olduğundan şüphe duymamaktır.Tabiki uyumlanmadan önce reiki konusundan çoğumuz bihaberdik.Doğal olarak hissetmek isteriz.Ama ilk uyumlamada böyle bir güvensizliğe kapılmayınız derim.:)

Sevgi ve ışıkla...:flowers2:

julide78
23-12-2008, 15:26
:red_smile: ben durumumda tam tersi oldu reiki uyumlamasından sonra aşırı derecede canlılık ve iş yapma isteği doğdu ilk gün evde babama uyguladım reikiyi ve buğün 20. günü halen sırtı ağrımıyor ne zaman rahatsız biri gelse ellerimin ısısı artıyor zaten o gelen kişide belli bir süre sonra rahatsızlığını anlatıyor.. yarında 21. günüm olacak fakat sitedeki hiç bir uyumlamayı çakra dengelemesini ben yapmadım buda benim biraz kafamı karıştırdı acaba hatamı yaptım diye yardımcı olursanız memnun olurum.....

tugby
23-12-2008, 22:03
ellerimde karıncalanmalar hissetmeye başladım, bi kaç kez de kardeşime uyguladım ve yüksek bi sıcaklık hissettiğini söyledi. nasıl mutluyum anlatamam..

sevgiyolu
26-12-2008, 19:54
ben bu yazıları okurken b,le ellerim yoğun ısınıyor ve karıncalanıyor:)