Grafik Görünüm : Horus'un Gözü
http://www.aloha.net/~hawmtn/newhorus.gif
Can'lar,
Kadim Mısır uygarlığında 'Horus'un gözü' sembolü derin anlamlar taşır.
Dualitenin olmadığı mutlak gerçekte monizm, 'tek göz'; daima gözetlendiğimizin, korunduğumuzun da ifadesidir.
Bazı uyumlamalarda 'tek göz' vizyonu alan arkadaşlar bunu çok iyi bilecektir.
Horus'un gözünü oluşturan parçalar -ilk mesajımdaki şekli incelediğinizde görebileceğiniz gibi- kesirleri ifade eder.
Yine göreceğiniz gibi parçalar 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64 in karşılıklarıdır.
..ve;
Buradaki en önemli detay bu kesirlerin toplamının 63/64' ü vermesidir. 64/64 değil...
Yani bütünü oluşturan tüm parçaların toplamı O'nun kendisi etmiyor. Her zaman bir parça eksik ve O'na ait. O'na,'Tekamül apartmanının mimarına'..
:angel2:
Söyleyecek kelime yok hocam...herkesin durması gereken bir sınırın olduğunu hatırlatan ve "ben oldum" artık diyenelerin aldıkları en güzel cevaptır herhalde...:wink_smile:
paylaşımın için yüreğine sağlık...:friends:
Yüce mimarın önünde saygıyla eğiliyorum...:notworthy:
"herkesin durması gereken bir sınırın olduğunu hatırlatan "
budur...teşekkürler:kalp::kalp:
Mutlu_TEKIR
23-10-2008, 01:00
çok saolun hocam:) çok güzel bir örnek. teşekkürler
:bravo:Ellerinize , yüreğinize sağlık hocam
IŞIĞADOĞRU
23-10-2008, 08:17
Herkese günaydın
Sevgili Hocam açıklama için teşekkürler
ama ben ilk mesajınızda hiçbir şekil göremiyorum , mesajınız boş görünüyor.
Ben de mi öyle sadece bilemiyorum.
herkese sevgiler
Paylaşımlarınız için teşekkürler:bravo:
O'nu seviyorum.
Düzenini seviyorum.
:angel2:
Sağolun Hocam. :friends:
aprillike
23-10-2008, 11:07
"Yani bütünü oluşturan tüm parçaların toplamı O'nun kendisi etmiyor. Her zaman bir parça eksik ve O'na ait. O'na,'Tekamül apartmanının mimarına'.."
Ellerinize sağlık hocam,çok etkileyici:flowers:
Ellerinize sağlık Turgay Hocam..:angel2:
çok teşekkürler Turgay Bey:angel2:
serap1969
28-12-2008, 01:51
teşekkürler hocam
sanyasin
11-01-2009, 17:20
merhabalar ben usui2 kr 2 ye uyumluyum bugünlerde uyku uyanıklık arası siyah bir ejderin alnımdan içime girdiğini gördüm rashebaya uyumlanma vaktim gelmiş olabilirmi horusun gözü ve isis kapısından bahseden vizyonlar alıyorum yardımcı olursanız sevinirim sevgiyle kalın
Cevabın sorunun içinde gibi sevgili sanyasin..
:wink_smile:
Yüreğin onay veriyorsa çoktaan hazırsın sanki..Ne dersin?
sanyasin
13-01-2009, 19:19
teşekkür ederim hocam haklısınız en kısa sürede izmire gelip uyumlanma almayı istiyorum sevgilerimle ışığınız daim ve bizimle olsun......
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.