Grafik Görünüm : Sizce bu yaşadığım ne idi?
gizlihayran
14-10-2008, 16:14
dün gece beni uyku tutmamıştı.yaklaşıık 1.15 civarlarında alnım ın sağında bir ısınma duymaya başladım. uyumak istedim uyuyamadım. sağıma dönsem aynı soluma dönsem aynı ve ben bu arada reiki yapmıoyordum. halada bu sıcaklık devam ediyor ne bu ya anlamadım gitti?
dün gece beni uyku tutmamıştı.yaklaşıık 1.15 civarlarında alnım ın sağında bir ısınma duymaya başladım. uyumak istedim uyuyamadım. sağıma dönsem aynı soluma dönsem aynı ve ben bu arada reiki yapmıoyordum. halada bu sıcaklık devam ediyor ne bu ya anlamadım gitti?
ben bu konuda henüz çömezim :whistling:, ancak Reikiye uyumlandıktan sonra bende bunu yaşadım/Yaşıyorum. Bunu yaşaman çok güzel, enerjinin fazla olduğunu gösterir (diye düşünüyorum) ve umarım hiç durmaz :-).
Örneğin ilk defa net ortamında, üstelik bu sitede mesajları okurken, birden ellerimin karıncalandığını hissettim, tesadüf dedim (ki pek inanmam tesadüflere). Her neyse, bir sıcaklık oluştu yüzümde ayrıca. Kafamdan silip attım sonrasında.
Her gün sitede mesajları okumaya devam ettim elimden geldiğince bilgi depolamaya çalışarak.
Gecen cuma idi sanırım, yine aynı şey oldu "Allah Allah dedim" buda uzun sürdü. ellerimde karıncalanma, yüzümde yanma (?)
Belirli bir mesaj okurken,ki sanırım hatırladığım kadarı ile aynı kişinin mesajlarını okumuştum.
Kötü olan, enerjiyi hatırlıyorum ama mesajdan mesaja atladığım için, kimin mesajında bunu yaşamaya başladığımı bir türlü hatırlamıyorum. Tetikteyim şimdi :naughty: :whistling:
sevgi ve ışıkla
Gizemcim, Tunc hoca sana reiki vermeye devam ediyor bildiğim kadarıyla ara ara bende veriyorum. Birçokları yardım mesajlarınızı okuduğunda uzaktan şifa vermeye devam eder. Ama yazmazlar. Bu genel sevgi enerjisi akmaya başladığında nedir demek yerine "teşekkür ederim " demek bence en güzeli.:angel2::flowers2:
gizlihayran
14-10-2008, 20:30
Be Senin Mesajini Okuduktan Sonra Acaba Bendedemi Ayni şey Oldu Dedim Ondan Sordumm Ama Tahminde Ettim Senin Dediğini Vay Be Ne Güçlüymüş Enerjileriniz Buz Gibi Koridoa çikiyorum üşümüyorum:d
bazen avuçlarımda kendiliğinden ısınma hissediyorum bende , sanki reiki beni kullan diyor gibi:)
nenemosa
22-10-2008, 02:00
Birçokları yardım mesajlarınızı okuduğunda uzaktan şifa vermeye devam eder. Ama yazmazlar. Bu genel sevgi enerjisi akmaya başladığında nedir demek yerine "teşekkür ederim " demek bence en güzeli.:angel2::flowers2:[/quote]
sevgili mysoul nekadar güzel açıklamışsın. yazılarını merakla okuyorum. her yazdığında güzellik sevgi ve bilgi saçıyosun etrafına. sevgi dolu kocaman kalbine sağlık. :angel2::angel2::angel2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.