PDA

Grafik Görünüm : "G"

gonca
28-07-2005, 13:40
G

biraz yenilsem kendime
sanki akıyor içimden o sarı nehirler...
kollarımda hep aynı his...
"ağırlık"...

biraz dokunsam kalbine,
gideceksin ya,
korkuyorum uzanmaya dallarına...

köklerine bile düşman bir ağaçsın sen,
kendi yaprağını bile sevemeyen.
sesini duyduğumda rüzgarları taşıyorum dallarına,
sen sessizliğimi dinlerken...

uzaktan başka dudaklardan çıkan sözcükler duyuyorum,
sessizliğimle seni severken.
dayanamıyorum, kollarımı kendime doluyorum...

nehrim seni beslerken,
kendini öldürüyor...
sessizliğim beni gizlerken,
kulağında başka gülüşler yankılanıyor...
git artık,
gelmeden git...
gelme artık,
gitmeden GEL!

GONCA 2005

Manga
29-07-2005, 08:13
Gonca'm..Seninn için buraya kocamaaan bir güneş resmi koyacağım. Belki bu karanlığın biraz dağılır. :heart:
Sana söylemek istediğim birkaç şey var.

Ne kadar büyüdük artık farkında değil misin? Ne kadar azaldıkça bir o kadar çoğaldık..Ardımızda bıraktıklarımızı hala yanımızda zorla sürükleyip duruyoruz.. Küçücük resimler ayak bileklerimizde oradan oraya gidip geliyor. Boynumuza asılı dokunuşlar var. Ellerimiz, avuçlarımız iltihaplı.
Daha yumuşak kokamayız inan. Ama daha yumuşak kokular bulmalı burnumuz artık. İlerlemek zorundayız. Tırnaklarımızın arasına giren tortuları temizlemek için yığınla zaman kaybettik. Çoğu da kaldı zaten..Gerideyse koparılan tırnakların çatallaşmışlığı..Kime dokunsak kaçıyor tırnak izlerimiz onları! Diğerlerini görmüyor musun? Nasıl da eldiven giyiyorlar. Ama biz cesaretliyiz. Sevgimiz var biliyoruz ve çıplak ellerle dalıyoruz en dikenli yerlere.Tırnaklarını yeme artık..Ya birgün eldiven giymek zorunda kalırsan sen de?
Yılbaşından, o güzelim geceden kalma bir kırmızı pul buldum biraz önce. Giysimden, şalımdan dağılmış bir kırmızı pul..O akşam heryerimiz pul olmuştu deli gibi dansetmekten...
Diyeceğim; artık yapışan pulları sindirmeli, vücudumuzla, kalbimizle özümsemeli ve kendimizle birleştirmeliyiz. Bütün huzurumuzla. Heryerimiz yapış yapış oldu görmüyor musun? İnsanlara mumyalanmış ellerimizi, kalplerimizi gösterip duruyoruz, "bakın, geriye ne kaldı onlardan.." Kanatlarımız çöktü.. Yeter bebeğim artık..Ben bir mülteciyim, yüreğime sığındım. Burda savaş çıksa bile ölen yok..

Sevgimiz herkese yeter..Melek olduğunu hatırla. Ama meleklerin bütün yolları göstermediğini, sadece ipuçları verdiklerini de..
Yolların senindir.. Biz seni seviyoruz. Yeter artık güzel şiirler yaz :) :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Berna :)
29-07-2005, 17:58
Merhaba Goncacım,

Evet ben de aşkım mangacığıma kesinlikle katılıyorum.İçinde ümidin,sevginin,varoluşun,mutluluğun olduğu şiirler ve resimler istiyorum artık.

Sevgimle BERNA :)

memojoe
29-07-2005, 18:57
Yaw bırakın artık giden gitsin.

Yar saçların lüle lüle xx sana güle güle. O kaddeeeer :)