PDA

Grafik Görünüm : Aura temizlerken

mirage64
30-09-2008, 23:04
Bugün iki aarkadaşıma reiki yapmadan aura temizlemesi uygularken ilk temizlemeden duyduğum sıcaklık reiki bittikten sonra yaptığım temizlemede kayboldu soğuk rüzgar şeklinde tüm vücutta hissetim.Hatta arkadaşlarımda aynı şekilde hissettiler bir rüzgarın akımı gibi yüzümüze çarptı.Bu nedemek bilgisi olan ltf yanıtlayabilirmi?

mabel
03-10-2008, 13:46
bu,senin tam anlamıyla kanal olmandan, arkadaşının da buna izin verip kendini reikiye açmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. böylece uygulamanın başarıyla sonuçlanmasını hissetmiş olmalısınız. arkadaşındaki blokajlar çözülmüş olmalı.
(çünkü bazen hem uygulayıcı hem de alıcı olarak tam konsantre olup kanal olamıyoruz. )
bu, benim kendi deneyimlerimden hissettim birşey.
sevgiyle...

mirage64
04-10-2008, 12:16
sevgili mabel cevabın için teşekkürler .Son zamanlarda sürekli hissediyorum artık .Bugün kızkardeşimle yaşadık yine Esinti öyle kuvvetli ki bütün pencereleri kapıları kapattık:)Değişen birşey yok yanılmıyoruz.İnşanlah başarıya ulaştığımız içindir tam tersini düşünmüştüm önce problemli bölgeler dedim ama kaç kişide aynı olay olunca herkesinde bütün vucudunda değil ya dedim. akaşam bir arkadaşımda da aynı şey ve ilginç olan da ruzgarın saç tellerini kımıldatması ve odadakilrin bu olayı görmesi..

aprillike
04-10-2008, 13:50
Sevgili mirage ben de çok yeniyim (UR1). Senin hissettiğin şeyler benim deneyimlerimden farklı. Ama sanırım hocalarımızın dediği gibi herkesin hissettikleri farklı oluyo.
Ben hissedebildiğim zaman avuç içlerim yanıyor, bazen yüzümde de sıcaklık hissediyorum, terleme gibi, ya da ellerimde soğukluk hissediyorum:)

mirage64
04-10-2008, 14:25
evet sevgili aprillike farklı şeyler hissediyorum UR2 de UR1 de hissettiklerim çok farklı ve yoğun .Farklı olunca insanın kafası karışıyor ne oluyor diye araştırmaya başlıyor .Mesela normal şartlarda reiki ile çalışmadığım zamanlarda birlikte olduğum insanların yanında titreşimler alıyorum ellerim ısınıyor Kalabalık yerlerde olduğumda batmalar başlıyor kaşıntılar yaşıyorum.Ruyalarım değişti sürekli mesajlar alıyorum.Kısaca hayatım değişti beraberin de sorularla geliyor.Alışmaya çalışıyorum:)

mySoul
04-10-2008, 15:33
bütünün en yüksek hayrına olsun sevgili mirage:angel2: enerjinin çıkışı olabilir ve bu eski enerjinin çıkışı ve yerine yeni enerjinin gelişi olabilir yada eski sorun yaratan enerjinin çıkışı diyelim.:bravo:

berem2009
11-01-2009, 15:53
benim sezgilerım çok güclendi bırde evı arındırdığım için mı oluyor bılemıyorum bazı mısafır gelıp gıttıkten sonra onun dokundugu eşyalar fıncan bardak kırılıyor bu kadar tesadüf olmaz herhalde bazı fıncanların durup dururken sapı kırılıyor benım kullandıklarım saglam bırde eve hırsız gırdı ve hıc bırsey almamış ama ev yağma vaziyette babamın cok eskı bır sılahı vardı ben o ndan cok korkuyordum onu alıp gıtmş hırsız sadece baska bırsey almamış

aspirin
11-01-2009, 15:57
Bırakın aksın... :friends:
Sorgusuz.
Sevgiyle.
Şifa olsun... :angel2:

didi
21-02-2009, 19:06
Arkadaşlar bu aura temizlemesi tam olarak nasıl oluyor ?Ellerimizi şifayı alan kişi üzerinde gezdirip sıcaklık yada titreşim olan yerde 1. sembol kullanıp daha sonra tekrar gezdirmeye devam ettirme şeklinde biliyorum son olarak da ayaklara çkr çiziliyo yanlış yada eksik yaptığım bir şey var mı?

fantastic
22-02-2009, 14:07
Bırakın aksın... :)
kesinlikle öyle yeterki aksın :)

.Mesela normal şartlarda reiki ile çalışmadığım zamanlarda birlikte olduğum insanların yanında titreşimler alıyorum ellerim ısınıyor Kalabalık yerlerde olduğumda batmalar başlıyor kaşıntılar yaşıyorum.Ruyalarım değişti sürekli mesajlar alıyorum.Kısaca hayatım değişti beraberin de sorularla geliyor.Alışmaya çalışıyorum

Sürekli kendi kendimize reiki uyguladığımızda zaten enerji meridyenleri temizlenir tıkaniklar açılır dolayısıyla bedensel farkindalik artacak evrenle bağlantı sağlanacaktır.
Bedenizde sorunlar kalktiğinda enerji gerçekten yoğun ve su gibi birşekilde akıyor buda kişinin enerji bedenin yapısına bağlı olarak değişebilir,kimi hiç hissedemez kimi hemen hissedebilir,ama hissedilse hissedilmesede zamanla düzenli çalışılıdığında eninden sonunda beden farkindalığıda artacaktır.Buna bağlı olarakta çevremizdeki insanları ve ağaç gibi diğer canlı türlerinin enerji alanlarınıda hissedebilriiz,örneğin kalabılık yerlere girdiğimizde negatif enerji alanlarıda oluyor beni etkiler mesela işte bütün bunlar aslina hep var bizde ama zamanla bu hissetme farkindaliğini kaybettik,her bebek her hayvan bizden çokdaha iyi hissediyorlar bunun sırrıda enerji meridyenlerinin yani enerji bedenin açık ve temiz olması:

Konuyla ilgili Doğadan ve ağaçlardan enerji alımı (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?p=64688#post64688) ilgili yazıyada bakabilirsiniz : )

Arkadaşlar bu aura temizlemesi tam olarak nasıl oluyor
sevgili didi tüm reiki pozisyonlarını uygulayip,tarama yaparkende yavaşca yaparsan daha etkili oluyor.semboller konusunda ustadlar yardimci olacaktir,işte önemli olan düzenli yaparak akışı sağlamak : )

sevilay77
25-02-2009, 14:33
ben ve iki arkadaşım insiyasyon aldık fakat başkaları gibi renk dalgaları üşüme titreme veya savrulma hissi oluşmadı acaba bizim hocamız yeterli enerjiye sahip değilmiydi bir soyağacına bağlı ama anlamadım başkalarının hocası daha enerjili diye duydum ben yanlış kişidenmi aldım ve hoca hep okudu bilgisi yetmiyormuydu lütfen şüphelerime cevap verin teşekkürler:see_stars:

Mutlu_TEKIR
25-02-2009, 22:52
sevgil isevilay olur mu öyle şey hiç. bu kişiye göre değişir. kimi çok şeyler hissederken kimi hiç birşey hissetmez. sizlere bağlı. ayrıca bir hocayı da onun inisiasyon seansında hissettiklerinize göre ayırt edemezsiniz. ilk mesajınız ve aceleyle yazdınız galba. bu forumda dolaştıkça okudukça anlayacağınızı düşünüyorum.:)

fantastic
26-02-2009, 00:14
Kesinlikle öyle bu hissetme işi hocayla değil sizinle alakali,yani bedeninizdeki enerji meridyenlerinin ne kadar açık , ayrıca o anda kendinizi ne kadar açtınız yani sıktınızmı , rahatmıydınız , gerginmiydiniz v.s v.s pek çok sebebi var,herkesin beden yapısı farkli,ve bütün bunlarında çok bir önemi yok : ) Bunlar işin süsü,olsada olur olmasada önemli olan iyi ve sağlıklı hissetmek,huzurlu olmak.

Bunun içinde kendi kendinize bol bol enerji verin çalışın,reiki aktive olmuştur. eninde sonunda bedensel farkindaliğiniz da artacaktir : )