PDA

Grafik Görünüm : benim burnuma bişi oluyoo!!

hitlove
20-09-2008, 01:24
ewt yawss anlamadığım bi şekilde benim burnuma bişi oluyoo:lol:
ben ne zmn reiki yapsam (kendime başkasına uzaktakine fark etmioo) veya içimden ne zmn enerji olaylarını düşünsem,içimde bi mutluluk huzur olsaa benim burnum karıncalanıyoo.bi anlam weremedimm.
tmm reiki yaparken çakralarımdaki enerjileri,geçişleri hissede biliyorum ama ayrıca burnuma da bişiler oluyoo:puah: sanki böle hep burnum kaşınıyoo:blush:
hiç bi anlam weremedimm.
bu olay çok sık olmaya başlayınca aklıma burunla ilgili olan olaylar gelmeye başladı enteresan bi şekilde mesela pinokyo:) acaba dedim yalan fln mı sölüyorumm (yoo sölemiyorumm dedim snraa) snra tatlı cadı geldii acaba burnumu sağa solamı kıvırmam lazım dedimm:puah:(tamam biraz komiklik olduu ama napıyım içimden geçenler bunlardı sizinle paylaşmak istedimm:lol:)
bu kadar burnumun kaşınması normalmii acabaa:bangin:?????

emotional
20-09-2008, 09:04
Benim de zaman zaman kaşınır burnum reiki verirken.Hocam olağandışı bir şey olmadığını söylemişti bende rahatlamıştım.

mySoul
20-09-2008, 16:46
:lol:evet reikiyi kullandığımda benimde burnumu kaşıntı tutuyor aynı zamanda alnımdada kaşıntı oluyor. yada ben kaşıntı sanıyorum. karıncalanıyor. bariz karınca yürüyor sanıyorum burnumun içindede:lol: üst dudak,burun ve iki kaşımın ortasında alnımın olduğu bölge reiki verdiğimde çok fazla kaşınıyor.:lol: bi elim burnumu alnımı yada dudağımın üstünü kaşıyor sürekli:P

Mutlu_TEKIR
20-09-2008, 17:32
normal şeyler bunlar:) burnun mitolojik olarak bi anlamı vardı bu spiritüellikte ama tam hatırlamıyorum. bazen benim de bi basınç varmış gibi oluyo:D

hitlove
20-09-2008, 19:44
ozmn ne mutlu bizlere:lol:

naz_ks43
20-09-2008, 20:07
Aynı şeyler bende de var.Özellikle alın bölgemde çok daha belirgin.Ben bu hisse alıştım galiba seviyorumda.Enerjinin bize tezahürü olsa gerek.
Sağlıkla kalın.:wave:

erkan89
21-09-2008, 19:12
benimde 3. gözümde enerji etkinken burnuma vuruyor :) normaldir heralde:angel:

hitlove
22-09-2008, 03:37
ben böle olunca haşır huşur kaşıyıp duruyorum.bi zararı tabikide yoktur benim enerjime ama genede içimden bazen kaşıma bırak hisset yaşa diyorum.böle ikileme düşüyorum.bende artık dayanabildiğim kadar dayanıyorum ondan snra aaaaa dayanamıyorum diyip kaşımaya başlıyorum...:puah: