Grafik Görünüm : bitmiş pil ve reiki:)
aprillike
18-09-2008, 18:35
Selam
Ben de burada okuduklarımdan yararlanarak saatimin biten piline reiki verdim:banana:Çalışmaya başladı ama henüz çok yeni olduğum için (UR1 ve 15.gün:banana:) inanamadım. Elimde aşırı derecede bir sıcaklık hissettim ve çoook ödlek birisi olduğum içinde pilin patlamasından korktum, 5 dk. da bıraktım. Saat şuan çalışıyo,yarım saat oldu, sanırım sabaha kadar kontrol etcem ne durumda diye:) Çalışır dimiiii??
ay yazdığın çok güldürdü benii:puah::puah::flowers2:
çok tatlı yazmışsınn:flowers2:
emotional
19-09-2008, 09:37
Telefon bataryası itina ile doldurulur :D I love reiki
güç semboluyle daha aktif bir dolum oluyor, 15 dakika - 30 dakika arasında zamana göre 1-2 diş pilde dolum yapılabliyo,gerekli ölçümleri yapmıştık arkadaşlarla :D , 8 gün gitmişti benim 15 dakikalık pil uygulamam duvar saatinde :) , yarımsaatte bitik bataryayıda 1 diş doldurabiliyoruz. lüzumsuz yere , abartı şekilde gün içinde pil batarya doldurmaya çalışmayın, bir kaç saat içinde birden bire tüm sinirleriniz boşalabilir, halsiz olup hemen uyumak isteyebilirsiniz. bu tip şarzlarda beden enerjimizdende katıyoruz. ben böyle deneyimledim. benim görüşüme göre böyle. acil durumlarda kullanmamız için öğretilen bir felsefeyi, güzel bir enerjiyi şhowa çevirmezsek daha iyi olur :) , sevgiyle kalın.
enerjiyi şifa amaçlı akıtmayı tercih ediyorum. Usui hocaya saygıyla. deneme amaçlı akıtılmasına bende karşıyım... saygısızlık etmiş gibi hissederim kendimi ve daha sonra tekrar kullandığımda gasho da teşekkür ederken utanç içinde olmak var.:bangin:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.