Grafik Görünüm : $urdan burdan birseyler yazacagim zamanla...
DeepNeceSSary
05-09-2008, 17:58
sevgili günlük... bugün hastaneye kontrole gittim ama bekledigim sonucu alamadim ve kafam kari$ik halde cok düsünerek geldim eve sonucda 3aydir agrilarim var ve dedim artik tek caresi ameliyatsa olup kurtulayim ama bugün ameliyatin söz konusu hic olmadi yani kisacasi gerek yok ameliyata! ama tedirgin oldugum nokta $u: tomografi yapilacak ve tam olarak neyim var bilinmiyor 2ayri doktorla görü$tüm 2ayri yorumlar yapildi ve bugünkü doktorun dedigine göre birkac hafta beklemem gerek tomografi yapilana kadar ve ozamana kadar tedavi edemiycek ama agrilar icin 2ayri hap yazdi onlari birkac hafta kullanacagim taki onlar sorunun ne oldugunu bilene kadar ve anca ozaman gereken ilaci yazabilirler yada artik ne yapacaklarsa ama yine o noktaya geleyim tedirgin oldugum yani alacagim 2degi$ik yüksek dozajda olan agri kesicilerin biri kisa sürede cigere gidiyor ve sonuc cok kötü oluyor ama bu ilaclarsizda zor gecirecegim hatta bugün basladim o 2ilaci almaya ama birkac hafta daha beklemek benim gözüme batiyor ben yinede cok ümit koydugum uygulamayi yapacagim Soulumun bana yazdiklarini devamli uygulayacagim belki tomografiye kadar birseycigim kalmaz...
O karamsar cümleleri oluşturan düşünceyi kafandan çıkar. Hoş karşıla. Aşacaksın. :friends:
DeepNeceSSary
05-09-2008, 21:45
tsk ederim aspirin :flowers2: :kalp:
DeepNeceSSary
16-09-2008, 14:18
sevgili günlük dün cok zor gün gecirdim 3ay bacak agrisi nedeniyle günde bazen 3x2 agri kesici aldigim oluyor ve daha öncede belirttigim gibi bu agri kesicilerin biri organlarda sorun yaratiyor ve dün sabah cok pis bir karin agrimasi basladi ilk sandim regl sancisi ama zamani degildi ve aldirmadim pek ama gittikce agrilar cogalmaya basladi resmen krampf gibiydi öglene dogru az koltuga uzandim ve faydasi olmadi dedim en iyisi sicak bir banyo yapayim ve yarim saat simsicak suya yattim tabiki bas dönmesi karin agrisinin git gide hiz almasiyla geri ciktim banyodan ve nerdeyse aksam saatlari yaklasiyordu artik kivranip duruyorum gözlerimden resmen ya$lar akiyor saat aksam 9 gibi bir agri kesici daha aldim tabiki bu sefer karin sancisi icindi ondan öncede 6 tane bacak agrisina aldim yani toplam 7 agri kesici almisim :( ve sonra yattim uyudum sabah 1:30 gibi rüyada karin sancisi gördüm ve uyandim halbuki gercekde yine baslamis sancilar yine kivrandim durdum yatakta ve dayanamadim giyindim ilk olarak kardesimin yanina gittim uykulu bi halde kapiyi acti ben tabiki agridan agliyorum karsisinda oda hemen fayda edecek seyler yapti domates hasladi bitkisel cay yapti ama bunlari yiyip ictikten sonra daha cogalmaya basladi agrilar artik yatakda oturdum sallanir hareketle agriya dayanmaya calisiyorum elimi isirmaya basladim ki anlatamam Soulumun yolladigi kolyeyi göbek tarafina tuttum ve bana uygulamam gereken seyler yazmisti onlari yaptim ve faydasini gördüm agri aninda kesildi kücük bir uykuya daldim tabiki okadar bitik haldeydim ama yedigim seyler miydeye dokanmis mide duvarinda hasar yapmis ve o nedenle sancilar ortaya cikiyor herneyse uygulamayi birkac kez yaptim ve gercekten kisada olsa faydasini gördüm ama sonunda dedigim gibi okadar cok agri vardiki devamli geliyordu bende tabiki devamli ellerimi birbirine sürtüp uygulamayi devam sürdürdüm taki iyice uyuyana kadar ve sabah kalktigimda bir agri yoktu fakat hasar düzelmis degil cünkü suan yemeksiz iceceksiz durumdayim tabiki bir yandan ramazan var ama ben 3aydir cektigim hastaliktan 47 kiloya düstüm ve sürekli ilac kullaniyorum bu nedenlede az birsey yemem en dogrusu yoksa kötü etkiler olacakbos miyde üzerine ilac almak!!! birazdanda tabiki ev doktoruma gidecegim umarim bu gece huzurla yatabilirim...herkese selam ve sevgiler
çok geçmis olsun sevgili DeepNeceSSary,
umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun. Bir ara tv de Nöral Terapi ile ilgili birseyler duymustum... Tamamen ağrı tedavisine yönelik çalışılıyor. İlac tedavisi degil, doğal bir tedavi olarak goruluyor. enjeksiyonla sinir sistemini uyariyorlar. bu konuda net te arastirma yapmani tavsiye ederim... Umarim en kisa zamanda şifa bulursun..
Sevgiyle kal...
DeepNeceSSary
16-09-2008, 17:42
tsk ederim gülce kesinlikle tavsiyene uyacagim :flowers:
çok geçmiş olsunn,,acil şifalarr:flowers2:
DeepNeceSSary
17-09-2008, 14:38
:flowers: :flowers2:
serap1969
22-09-2008, 01:43
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
DeepNeceSSary
05-10-2008, 11:24
sevgili günlügüm persembe aksami hastaneye yattim hersey kontrol edildi ve birkac yerin filmini cektiler doktorun dedigine göre kalca ve bacak kemiginden kaynaklanmiyor agri yani o bölgede sorun var ama acil ameliyat gerekmezmi$ sadece bu yogun agrilarin ordan gelmedigi anlasildi ve beni sadece agri nedeniyle hastanede tutmadilar kisacasi beni anlamaya calismadilar a$iri agrimla geri taburcu edildim ama e$imin israriyla yarina tomografi randevusunu öne aldik ve kesinlikle yarin yada sali günü tam olarak ne oldugu ortaya cikacak doktor diyor agri kesinlikle kalcadan gelmiyor burda baska bir sorun var! cok korkuyorum artik aklima bin bir süphe ve düsünceler geliyor :( artik yürüyemez hale geldim bu durum harbi cok tuafima gidiyor zamanla agrilari dinlemeye calisiyorum konsantre olup gözlerimi kapatiyorum ve agrinin aki$iyla beraber gidiyorum takip ediyorum nerden basliyor nereye kadar gidiyor biliyorum size sacma gelebilir ama gercekten hissetmeye calisiyorum ama bir sonuca varamiyorum ins diyorum kemikde iltahaplanma vardir yada damar SIKI$MASIDIR belki kireclenmede olabilir ama bir ihtimalde kemik kanseri diyorum kendime ya aklim kari$ik i$te inanki 3aydir cekiyorum ve cevremde hic sikayetci olmadim durumdan tam tersine milletin yardimina kostum pozitif bakmaya calistim belki bu durum bana yeni kapilar acicak gör neler getirecek hislerim iyi seyler gelicek diyor...yazdiklarimi okudum biraz sacmalamisim gibi geldi ama sanirim suan iyi bir imtandan geciyorum ...sonunda ne olursa olsun pozitif kalacagim! herkese bol selamlarimi iletiyorum saglik ve huzur icinde olmanizi diliyorum canlar :flowers2:
DeepNeceSSary
24-02-2009, 11:15
sevgili günlügüm uzun zaman sonra yine sana kendimi aciyorum ama pozitif seylerle cünkü ic huzuruma kavustum cogu seyler istedigim gibi gitmesede ben yinede mutluyum ve etrafimdaki insanlara bunu yasitmaya calisiyorum,cok güzel baslayan evliligim en az ba$ladigi gibi cabukda bitmi$ olsada üzülmüyorum kendimi hayatimi herseyi cok seviyorum! buarada hastaligimi yenemedim ve agrilarim olmasina ragmen ilaclari artik kullanmiyorum ama agrilarimla artik ileti$im kurabiliyorum diyeyim onlari kontrol altinda tutabiliyorum ve artik o doktordan doktora kosturmalar kafa yormalar bitti,ben daha cok sakinim her konuda ve bana gelen her imtani her i$i gülümseyerek karsiliyor ve kabul ediyorum!bana bir yerden müthi$ enerji ve güc akiyor bunu cok iyi hissediyorum... simdilik bukadar herkese yine slm diyorum ve hepinizi herkesi cok seviyorum hersey gönlünüzce olsun
Çok geçmiş olsun Sevgili deepnecessary ağrılarının sebebini romatizma gibi hissdiyorum sıcak tuttuğunda gecip gecmediğini düşünerek ağrılarını hafifletmesi adına yan etkisi bulunmayan tatlı elma yağını ağrıyan bölgelerine azar azar sürersen faydasını göreceğini düşünüyorum lütfen daha farklı korkulara kapılma sevgiyle ve sağlıkla iyi haberlerini bekleyenler arasında olacağım(ateşin olmadığı zamanlarda ateş yükseltici özelliği var) saygılar:angel2::kalp::angel2:
:flowers:çok geçmiş olsun, bu azimle ve reiki ile siz bu hastalığı yenersiniz:flowers:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.