PDA

Grafik Görünüm : nasıl istemek gerek..????

hydria
20-08-2008, 10:14
sevgili günlük..uzun zamandır yoğunluktan dolayı siteye giremiyorum...ama bir süredir bu soruyu sormak da aklımda...

hayatımda birşeylerin iyi gitmesi için çok çaba harcıyorum..iki tane büyük dileğim var hayatta...ikisinide çok içten istiyorum...niyet ediyorum, talep ediyorum ve bunu içimde hissediyorum..yüksek benliğime güveniyorum ve yanımda olduğunu biliyorum ama yine olmuyor yine olmuyor... :(

tam dileklerime ilk adımı atacak gibi oluyorum bu kez de bir terslikle karşılaşıyorum...isteğim olacak gibiyken birşeyler tersine dönüyor..bundan çok yoruldum artık...öyle büyük isteklerim yok herkesin sahip olmak istediği basit şeyler...

offf Allahım ben istemeyi mi bilmiyorum acaba :see_stars: sevgili dostlar ne yapabilirim bunun için..yani istemenin bir formülü bir kuralı var mı bilmediğim...gittikçe umutsuzlaşmaya başladım...:(

Force_Energy
20-08-2008, 10:27
İstemenin birinci şartı olumsuzluklarla karşılaşınca "of neden yapamıyorum" dememektir. İsteklerin gerçekleşmesi için sabır, ve denenmemiz için de bir sınav vardır hep.

Çekim Yasasına göre, isteğinizi olmuş gibi düşünmek sizi amaçlara yaklaştırır.Ancak bu herkesin yapabileceği bir dönüşüm değildir(burada kendini kandırmaktan söz etmiyorum, amaçlara yakın hissetmek titreşimi kuvvetlendirir)

Meditasyonlar ile isteğinizi bir kağıda yazıp sonradan onun ışık olarak size geri döndüğünü imajine edin, ve istekleriniz neyse ona sahip olduğunuzu düşünün.

En önemlisi, isteğiniz manevi olsun ya da maddi. Ona sahip olanları asla kıskanmayın ve sahip olmayı takıntı haline getirmeyin. Şuan elinizdekilere şükredin ve çabalayarak amaçlarınıza isteklerinize ulaşın. Zaman kavramı altında yaşadığımızdan isteklerimizin bize somut şekilde dönmesi uzun sürebilir. Ama kesin birşey vardır ki:

Düşünceler somutlaşır. :)

Dr.KARAV
20-08-2008, 10:36
Bir başka bakış açısına ne dersiniz ?
İstekleriniz size uygun olmadığından gerçekleşmiyor olabilir mi ?
Belki bunu anlayacak tekamüle erişmeniz için zamana gerek var ve uygun zaman şimdi değil ?
Belki istekleriniz aslında Hayrınıza değil.
Belki, belki ...

hydria
20-08-2008, 10:37
tşk ederim sevgili force enerjy...tavsiyelerine uyacağım....

hydria
20-08-2008, 10:38
sevgili karav..isteklerim o kadar basit şeyler ki..tam olarak ne olduğunu söylemek istemiyorum ama ormal bir insanın ihtiyacı olan manevi istekelr..sevgi ,huzur vs gibi özetleyebilirim sanırım...bunlara ulaşmak her insan için doğal istekler ama fazla üzerine düşmem belki de gerçekleşmesini engelliyordur....

mySoul
20-08-2008, 10:39
hydria canım benim. bu dilek ve tezahürler konusuyla ilgili çalışmalar yaptığım için( çalışma yapmadığım bir konu varmı diye düşündüm şimdi iyimi sanırım hepimiz bu konularda çalışmalar yapıyoruz :lol:)ben kendimce bi cevap vericem.

ama bu senin sorunu kendime sorduğumda bulduğum bi cevaptı. çünkü ben de bu soruyu çok sordum.

ve aşağıdaki bulguları doğruluklarını tartışalım bence ki bu sorunu çözelim.:bangin:

* bir şeyi isterken, onun ne zaman olacağını da ben tayin ediyorum. yani olacağı anıda biliyorum aslında. bu zaman benim hazır olduğum en uygun zamandır.

* tutkuyla istersem yani onun dışında bir şey düşünmezsem olur.

* tutkuyla istedikten sonra an içinde oluşuna güvenir evet ben bunu hakediyorum ve bu şeye layığım dersem olur.

* endişe, yok canım daha neler, neden olsun ki ? gibi karmaşık düşünceler barındırırsam olmaz.

* o şeyle aramda mesafe oluşturursam olmaz.

* o şeyi şimdide yaşatmaya başlarsam olur.

* bu başka bir insanı ilgilendiriyor ise ve onun tekamül düzeyine uygun değilse olmaz.

* bu şey bütünün en yüksek hayrı için istenir ve bütün bunun en yüksek hayır için olduğuna ikna edilirse kendi içinde yani kendi kalbinde sen buna inanırsan olur.

* isterken bencilce duygular, kibir, üstünlük ve dengeyi bozucu bir şey isteniyorsa olmaz.

* yada bu türlü duygulara sebep olacak bir his kalbe gelip yerleşiyorsa olmaz.

*saf bir kalple ve teta frekansında durarak( yaratım frekansı) bu holografik dünyada oluşturabiliriz.

* çevremizde teta frekans düzeyini oluşturmaları için meleklerden yardım alabiliriz, yükselmiş üstadlar(evliyalar) dan yardım alabiliriz. kendimizi sürekli reiki yada gma ile şifalandırarak bu frekansta dengede tutabiliriz.

yani kesinlikle arınmamış bir halde bir anda bir durumda durup istersek olmaz. yaratım sürecine dahil edilmeyiz.

* iste, tezahür et, ol de, sürece güven.*

yani başka ilavelerde olabilir diğer arkadaşlarda deneyimlerini paylaşırlarsa çözüm daha rahat olur gibime geliyor.:flowers2:

mySoul
20-08-2008, 10:41
bu arada evrende sadece çekim yasası yok. bunu başka bir başlık altında incelemiştim. bu yasaların hangisi senin sınav konundur oradan bulman lazım önce. eğer sürec yasası sınavında bir varlıksan isteklerin sürec(zaman) la olur. bunuda sen bilirsin. hazır olduğun zaman olur yani. o sayfayı okumanı tavsiye ederim canımcım.:kalp:

mySoul
20-08-2008, 10:49
bildiğim ve öğrendiğim şeyler içinde tütsüler,müzik bilinç arınmayı, banyo yapmak bedensel arınmayı, meditasyon zihinsel arınmayı , sevgi frekansı ruhsal arınmayı sağlıyor. arınma işlemi derken negatiften arınmalarla ilgili en eskiden bu yana insanlık bir oluşa yani yaratıcıyla buluşmadan evvel bu uygulamalardan bir yada birkaçını uyguluyor. arınma işlemlerinide tamamlamak gerekiyor. yoksa teta frekansına çıkış içn izin verilmiyor yada o frekansa çıkabilmek için bunlar eksikse çıkılamıyor.:flowers:

hydria
20-08-2008, 10:54
çok tşk ederim sevgili mysoul...yazdıkların benim için çok faydalı oldu gerçekten...durumu analiz edebilmem için bu başlıklar etkiliydi...sanırım ben başta yani istek henüz şekillenirken doğru hareket ediyorum ama ne zmaan ki isteklerim oluşmaya başlıyor o zaman endişeye kapılıyorum... :see_stars: ya değişirse ya bu isteğim ters dönerse ya olmazsa diye...ve bu durum oluşturduğum tüm olumlu frekansın ortamın bozulmasına sebep oluyor...

bir kurtulabilsem şu endişelerden...:see_stars:

hydria
20-08-2008, 10:56
bu arada söylediğin sayfanın linkini ya da başlığı verebilmen mümkün mü... :flowers2:

mySoul
20-08-2008, 11:22
biraz aradım kusura bakma olur mu:red_smile:

http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=6752

bu sayfayı okursan yardımcı olur ve ordada bir link vermişim. yasalar özellikle o linkte incelenmiş canımcım.:kalp:

hydria
20-08-2008, 11:52
çok tşk ederim canım..asıl sen kusura bakma arattırdım sana bi saat :see_stars:

neo38
23-08-2008, 23:28
Dua et güzelim.Güneş doğmadan ve kuşlar ötmeye başlamadan önce.Senin ve 'O'nun birbirinizi en iyi duyacağınız saatte aç ellerini ve dua et.
Unutma ki sana isteme hakkını vermişse "ALLAH", istediğinide verecektir.Çünkü haketmişsindir...

jowanda
24-08-2008, 11:14
Unutma ki sana isteme hakkını vermişse "ALLAH", istediğinide verecektir.Çünkü haketmişsindir...

sevgili neo38,

bu sabah aklımdaki sorularıma alabileceğim en güzel cevaptı. sen bir meleksin...:angel2:

hydria
24-08-2008, 12:45
çok tşk ederim neo...yürüdüğüm yolda o kadar sık aklım karışıyor ve afallıyorum ki sanırım artık yolumu kaybetmeye başlıyorum...ama burada sen ve senin gibi dostların doğru ve destekleyici sözleri bana umut veriyor...hayatın anlamını bulmak ve huzura kavuşmak meğer ne zormuş...

neo38
24-08-2008, 14:06
hayatımıza giren herşey,herkes ve duyduğumuz her söz birer rehber.Bizlerse nacizane aracılarız.
Bu yola girdiğimiz zaman sanırım biraz sabırsızlık gösteriyoruz ve biran önce sonuca ulaşmaya çalışıyoruz.Ama sistem o kadar mükemmel işliyorki herşeyi olması gerektiği zaman ve şekilde en hayırlısıyla bize getiriyor.
Olumsuz hallerimizide sevelim ve onunlada mutlu olmayı deneyelimki bize iletmek istediği mesajı duyalım.Bilelimki içimizde o muhteşem "BEN" bizi gerçekten çok seviyor.Bu öyle bir sevgiki bize kendini hatırlatmak için her yolu deniyor.Bizi en çok üzen her zaman sevdiğimiz insanlardır.Ya bizde içimizdeki o sevgiliyi üzmüşsek? Acaba bize bunu göstermeye çalışıyor olabilirmi?

hydria
24-08-2008, 22:01
bazen sahiden çok acıtıyor bunu yaparken....

basak
24-08-2008, 23:07
bu arada evrende sadece çekim yasası yok. bunu başka bir başlık altında incelemiştim. bu yasaların hangisi senin sınav konundur oradan bulman lazım önce. eğer sürec yasası sınavında bir varlıksan isteklerin sürec(zaman) la olur. bunuda sen bilirsin. hazır olduğun zaman olur yani. o sayfayı okumanı tavsiye ederim canımcım.:kalp:my soul merhaba seni çok sık rahatsız ediyorum ama kusura bakma çekim yasasını biliyorum ama sürec yasasını ilk kez duydum iyi ki varsın ve bu bilgileri öğrenme şansım oluyor bunu öğrebnecek bir site var mı bildiğin süreç yasasını yani teşekkürler sevgiler
:see_stars:

mySoul
24-08-2008, 23:09
içeriye doğru geldikçe acı yerini mutluluğa bırkıyor canım. yada üçgen piramitin üst katlarına doğru gittikçe. acıyı çekiyorsun ve terkedilmişliğin bırakılmışlığın o doğum ve ayrılma travmasının gücüyle yukarıya doğru geldiğin kaynağa doğru gitmek istiyorsun ve içine doğru yönelip piramitin basamaklarını çıkmaya başlıyorsun. acı varki mutluluk var. sonra ikisini birleştirip bir ettiğimizde varmış olacağız.(ölmeden önce ölmek demişti osho, yada diğer adı nirvana kimine göre, bencede ölmeden önce mutlu olmak sonsuz huzur olmak hali, bizde mevlana örneği.) bişey olduğumuz yok sadece dönüşüyoruz. birleşip bütünleşiyoruz :flowers2:

mySoul
24-08-2008, 23:15
başağım http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=6752 (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=6752) burdan buyur. ve orda verdiğim başka bir link vardı

http://www.turgayreiki.com/forum/sho...denge+yasas%FD (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=5169&highlight=denge+yasas%FD)
çok güzel ele almış hocalarımız.:kalp:

mySoul
24-08-2008, 23:16
nymphe hocamın çalışmasıdır :flowers2:

hydria
24-08-2008, 23:18
tşk ederim mysoul...yaşadıkça görüp öğreneceğiz galiba bunları...şuan o aşamaları sadece tezahür edebilirim bu aşamada galiba...canımız yana yana o bütünlüğe erişeceğiz biz de yaratanın izniyle...:flowers2:

basak
25-08-2008, 00:01
teşekkürler my soul canım ilgin için her şey için sağol

basak
25-08-2008, 00:03
ya yine iki kez göndermişim silmeyi bilen var mıııııı ?