Grafik Görünüm : Destek
DOSTLAR,şehrimiz Olimpiyatlardan sonra ikinci büyük organizasyona ev sahibeliği yapacak(bence İzmir bir dişi, :wink_smile: çünkü çok güzel ve çekici.)Bize düşen oyunları yalnız bırakmamak.Ben yelkendeyim. :boat: Mendirek önüne seyir için tribün kuruldu,Yelken Pub'da bayanlara ilk bira ücretsiz :cheers: .Daha ne olsun? :helal:
KIRMIZI-BEYAZ
EN BÜYÜK TÜRKİYE :turkey:
Berna :)
24-07-2005, 18:26
Seni yalnız bırakmak mümkün mü? :wub:
Ama memojoe ya söyleseydik de istanbula dönmeseydi.Hani kambersiz olmaz hesabı :P
Hadi istanbullu arkadaşlar ,unıversiade için sizleri izmir'e bekliyoruz. :boat:
Sevgimle BERNA :)
Oooldu, bak gözlerim de doluyoooo :)
Mendil yollayayım sana ZVT ile... Dalgacı çekirge, n'olcak. "İsterdim ama çevirim var" falan desen, bi derece.
Benim tuzum kuru valla, canım mastırcığım Yeldacığıma :angel: yaptırdım ekstra çevirileri; gerekirse bi gün ücretsiz izin kullanır yine giderim İzmir'e :P
Uçakla hiç bişi diil; hem artık bi Check-in/check-out/VIP ablam da var :flowers:
Benim de tuzumu kurutur musunuz :) Çeviriler ayarlanır problem diil, yalnız 24-29 Ağustos arası yüksek ihtimalle Bursa'da olacağım. Onun dışında her türlü check in ve out'a müsaitim.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.