PDA

Grafik Görünüm : Sağ avucum

Hi_Jack
10-08-2008, 22:21
Yaklaşık 20 dakikadır sağ avucumda nedensiz bir elektiriklenme hissetmekteyim. Avucumun tam ortasında ve aralıklarla hissediyorum. Reiki uygulaması sırasında bile nadiren bir enerji akışı hissederim, durduk yere şimdiki elektiriklenme ilginç geldi, neye yoracağımı düşünüyorum (illa bir şeye bağlamazsam olmaz) paylaşmak istedim.

aspirin
10-08-2008, 23:12
Etrafında şifana ihtiyacı olan biri var mı?
Ya da sen?
:friends:

Force_Energy
10-08-2008, 23:59
Etrafında şifana ihtiyacı olan biri var mı?
Ya da sen?
:friends:
Bencede :flowers2:

Hi_Jack
11-08-2008, 18:51
Şifaya ihtiyacım olmadığı çok nadirdir, ancak çevremde olabilir mi bilemiyorum. Yakınımdakilerde rutin dışı bir vaziyet dikkatimi çekmedi. Düşünüyorum düşünüyorum... :bangin:

fantastic
16-08-2008, 23:20
Bunun ustadlarin dedigi gibi sebebleri olabileceği gibi kendi deneyimlerimden eğer kendinizi sürekli reiki veriyor ve enerji meridyenleriniz temiz ve akış varsa dıştaki enerjisel titresimleri farkedebirsiniz bu elektormanyetik(örnegin bilgisayar).biyoenerjik (bazen havadan,ağaçlardan.bazende çevrenizdeki insanları ) ellerimizde hassaslaştığı için hissedebirsiniz.Zaman zaman ellerde aşırı sıcaklık yanma bile olabilir,İki eli sürterek
dahada hassaslastirip denemeler yapabirsiniz.iki elinizin arasindada deneyin
ağaclarla ilgili bilgi icin Doğadan ve Ağaçlardan enerji alımı (http://www.turgayreiki.com/forum/showthread.php?t=5252) ‎ konusuna bakabirsin.
Tabi fiziksel sebebler bile olabilir benden bu kadar : )

Hi_Jack
19-08-2008, 22:14
Teşekkür ederim :)