Grafik Görünüm : Ağlama bölümü
pirireis
22-07-2005, 13:46
Doktor çok haklı, foruma birde ağlama bölümü lazım arkadaşlar. Balkonlarda yapılan keyiflere, rakı-balık olaylarına ,Çeşme dolaylarında havuz sefalarına katılamayanlar birleşin! Biz bu bölümde beraberce ağlayalım. :cry: :cry::cry::cry::cry:
:lol: :lol: :lol: :bravo: :(
Her nekadar Çeşme'de çılgınlar gibi eğlenip,arpası fazla gelmiş taylar gibi havuzda extradan debelenmiş olup o güzel Çeşme havasında hamakta sallanıp dinlenmiş olsam da siz "AĞLAYANLAR"a eşlik edebilir miyim???
:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Hehehe.. ağlama bölümündeki gözyaşlarını biriktirip havuz açıcam.. havuz kenarında börekte satarız :banana:
:fishing: :boat:
Yiyip yiyip suya atlar direk dibe batarız yaşaşın :frantic:
Berna :)
22-07-2005, 14:38
:puah: :puah: :puah: :puah: :puah:
Sevgili pirireis siz ve eşiniz karadeniz de serin serin gezilere giderken biz hiç böyle yapmadık ama :angry:
Ayrıca neden bize o geziniz ile ilgili bir şeyler yazmadınız hep bekledim şahsen.
Neyse geç kalmadınız biz hep bir sebep yaratıp toplanır olduk zaten.Bir dahakine sizleri de bekleriz.
Sevgiyle BERNA :)
Arkadaşlar,rakı&balık,şevki kumrusu,havuz,muhabbet,hamak vs.,vs...Bunları yaşamamıza engel olanları ortadan kaldırıp, :gun: "sevgiyle evrene yollamayı"öneriyorum. :angry_smile: Katılanlar elime mum diksin. :wave:
Hoydaaaaaa, herkesler bir yerlerde çırpınmış, gerek havuzlarda, gerek karadeniz denizlerinin dalgalarında, biz de buralarda , bırak çırpıştırmayı , henüz kıpırdayamadık bile.
Tüm çırpıştıran ve de çırpınanlara kocaman ve ta yüreğimden gelen bir :pfft: uzatıyor, onları takılıp kaldığım KR5 yumaklarına doluyor , Nisanın kedisinin önüne atıveriyorum.
Son gülennnn iyi gülerrrrrrrrrr :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cat2:
Ben alamayımda kimler alayacak :cry: :cry: :cry:
canım arkadaşlarım çeşmeye yanıma kadar geliyorlar ve ben bunu bilmiyorum onlarla görüşemiyorum :omg_smile:
Dünya ne kadarda büyümüş yavvvv
Sevgili Işııııııııık :bravo2: , nerelerdeydiiiiin, seni çok özledik. :flowers2: Nasılsın, keyifler yerindedir umarım. Sevgi ve özlemlerimi gönderiyorum :heart: En kısa zamanda görüşmek üzere :flowers: :wave:
Berna :)
12-08-2005, 12:39
Sevgili Işık,,
sen nerelerdeydin bakiiiim. :angry:
Bize öyle haber vermeden nereye gittin sen hemen açıklama bekliyoruz senden...
Neyse bu sitemler özlemden bunu unutma.Çok öptüm. :kissing:
Sevgimle BERNA :)
İnanın bende sizleriçok özledim hepinizide canlarım benimmmmmmmm :kissing:
Ben hala çeşmedeyim Dalyanköyde
Tatil yapmaya geldim buraya hem çalışıyorumm hemde tatil yapıyorum
Buralara yolunuz düşerse yada şamdana falan uğrarsanız sakkın beni unutmayın :gun:
Gelmeden önce size uğradım Turgay ama görüşemedik bende telde söylemek istemedim.
Aslında hep aklımdasınız sizleri unutmak mümkünmü insan ailesini unutabilirmi
Geçende kandil günüydü; ezgicim beni aradın ya inan çok duygulandırdın beni
Denizden yeni çıkmıştım gün batımını seyredecektim anlatamam ya sen arayınca duygulandım işte
Hepinizide sevgiyle ve hasretle kucaklıyorum :love:
:lol: Neyseki tatil yapıomuşsun :) Bis de seni merak ettik hiç sesin soluğun çıkmayınca..Canım benim :heart: Kendine dikkat et Işıkçım. Dönünce bizleri haberdar etmeyi unutma. Gerçi heralde zenci olmuşsundur,seni tanıyamayız ama:) :dil:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.