Grafik Görünüm : Tatil
Arkadaşlar yarından itibaren bir hafta tatile çıkıyorum. :boat:
Kendinize iyi bakın.. dönünce görüşmek üzere :wave:
Berna :)
22-07-2005, 13:28
İyi tatiller Tunç abicim,
O muhteşem havuzda bizim için de yüz olur mu?????
Seni ve aileni çok seviyoruz.
Keyifli günler geçirin inşallah.A unutmadan tekne turu için günü kararlaştırıp bizi de arayın olur mu?
Öptüm.BERNA :)
neslihan
22-07-2005, 14:52
iyi tatiller sevgili tunç ailenle birlikte huzurlu tatiller diliyorum :rolleyes:
Bluerain
22-07-2005, 21:45
:cry: iyi tatilerrrrrrrrrrrrrr :rolleyes:
Tatiliniz mübarek olsun :harp: :violin: :piano:
:essen:
Ehe mübarek bi yerde inebilir miyim :lol:
O mübarek tatiller nedeniyle bizim KR6-7-8-9 18 güme gitti tabe.. Ne haberrrr. :cry: :cry:
En iyisi ben gidip ağlama odasında havuzu doldurayım. :wacko:
Berna :)
24-07-2005, 10:54
Doktorcum kıyamam ben sana :(
Üzülme sen de gelirsin izmir'e memojoenun ve zeyna nın yaptığı mübarek tatilden sana da yaptırırız.
Ama yeter ki gel ARTIKKKKKKKK :heart: :heart: :heart: :heart:
Sevgimle BERNA :)
ALLAH içinize sindirsin Tunç Abicim. :cheers: Kızları,Ra-Sheeba partnerimi benim için öp lütfen. :flowers2: O olayı yaşayıp döndüğünde bana da biraz anlatıp,tarif edersen olur ya bir gün karşılaşırım,kendisine ayıp etmeyeyim. :shake:
Bu arada tüm dostları "Universiade" a duyarlı olmaya çağırıyorum.Lütfen Açılış Töreni'ni ve oyunları boş bırakmayalım.Çok az bir ücretle hem böyle güzel karşılaşmaları izleyeceğiz hem de destek olucaz. :helal:
:turkey:
Dinlendik, moral depoladık ve geri döndük. Yeniden merhaba :)
Çokk öjlediikk senii Tunç abiimm..Öjellikle ben çok sıkıldım .. :banana: :hosgeldin: :bannana_purple:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.