PDA

Grafik Görünüm : Teşekkür :)

Berna :)
21-07-2005, 19:49
Sevgili can dostlarım,

Doğum günüm nedeni ile yazılmış mesajlara cevabı biraz geciktirdim çünkü teşekkür ederken bir de yaşadığımız keyifli anlardan bahsetmek istedim.

Doğum günüm nedeni ile sevgili Turgay,Tunç abi,huma,ezgi,yeşim,mehmet,arzu,cevat,arda abi,gökçe,ebru,memojoe,betil,zeynep,ogün,öykü ve daha bir kaç arkadaşım bana sürpriz doğumgünü partisi düzenlediler.Rakının,balığın,gülmenin,hediyenin bol olduğu muhteşem bir gece yaşadık dostlarla. :friends: :burp: Yanımızda olmayanları da andık tüm gece boyunca .

Doktorcum özellikle seni ,nisanı ve sevgili Betül'ü de unutmadık. :up:

Memojoe ve zeynep bu gece için istanbuldan izmir'e gelerek beni ve burada ki dostlarını çok memnun etti. :wub: :flowers:

Ertesi gün yine beraberdik ve yenilen akşam yemeğinden sonra Huma,gökçe,memojoe,zeynep,sema,Turgay,öykü,ogün bana gelip eşsiz izmir manzarasına bakarak biraz demlendik. :drunk:

Çarşamba günü de Çeşmeye Tunç abi çalışsın :dil: izmir de deyip Lale ablanın(Tunç abinin eşi) yanına çeşmeye gittik,muhteşem havuzda yüzüp,meşhur kumrucu şevki de kumrularımızı yedik ve geç saatlerde izmir'e döndük.

Bu yüzden geciken teşekkürü şimdi edebiliyorum.Bu yoğunlukta cevap gecikti.

Hepinizi çok seviyorum.Herkese kocaman teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Sevgimle BERNA :)

Tunç
22-07-2005, 09:30
Bizler teşekkür ederiz Bernacığım.. iyiki varsın.. herşey gönlünce olsun :flowers: