PDA

Grafik Görünüm : Eşlikçimden Mesaj...

HUMA
21-07-2005, 16:16
:plane:
Canım eşlikçimle konuşurken birden bire size de duyurmamı istediği bir mesaj gönderdi bana..Bu mesajı sizinle paylaşmak istiyorum..Mesaj:

-sana bir sinek masalı anlatayım mı?
-anlat.
-anlat demekle olmaz, sana bir sinek masalı anlatayım mı?
-anlatma!
-anlatma demekle olmaz, sana bir sinek masalı anlatayım mı?
-....
-.... demekle olmaz sana bir sinek masalı anlatayım mı?'
şeklinde, diyalogla dönen kısır. :naughty: :naughty: :naughty:

Her ne kadar kusmaya yaklaşsam da eşlikçimin üstüne bir şaplak indiremeden "Vızzz" die uzaklaşıverdi...
Hepinisi kocaman öpüyoruuuuuuummmmmmmmm...

Manga
22-07-2005, 10:19
;) Benim zavallı kardeşim de sonunda kafayı yedii yaaaa :doh: :unsure:

pirireis
22-07-2005, 13:29
Humacıma yazlık şapka :P II
/ \
/ \
/ \

doktor
22-07-2005, 21:41
HUMA cığım, bak Piri abin , kafanı yememen için sana çok orijinal bir takke armağan etmiş. Benim de var bir adet, takınca acaip yakışıklı oluyorsun.

Yalnız benimkinin üstünde her zaman uçuşan bir :butterfly: var..

İşte onlardan bir tanesini sana armağan ediyorum.. Takkeni takar, börtü böcünü toplar ,artık bize gelirsin yatıya.

:butterfly: ( Bu da HUMA nın cicisi)

HUMA
23-07-2005, 13:43
Yaşasın yatıya gidiyoruss.. :bravo: Yanlız sivrisinek eşlikçilerim akşam beslenmek için kulağınızın dibinde :plane: sizi sokarsa sakın üzerlerine şaplak indirmeyin...
Bu arada ikilemde kaldım acaba pirireisin takkeyi mi taksam yoksa doktorcum senin kelebekli olanını mı?Aslında kelebek biraz daha yakışır gibi :scratchchin:

doktor
23-07-2005, 20:17
Bak şimdi HUMA cığım, bu forumda, bu ara seninle ben kaldık gibi.

Şimdi hakikaten ciddi birşey söyleyeceğim.. Beni sivriler pek sever.. Bildiğim kadarıyla ARh+ kan gruplu olanları en çok sever.. Ama ne zaman enerji çalışması yapsam, mübarek vız vızlar dokunmadan yandan geçiveriyorlar.

Bizim çalışmalar trafik ışıkları gibi. Bak bir dene istersen.

Eskaza bir tanesi yolunu şaşırıp ısırırsa, hemen oraya reiki çalışıyorum.. 30 sn de pıs diye geçiyor.. Eskiden dolma gibi şişer, durmadan kaşınırdı.

Denemekte yarar var.

Reiki saatlerini, sivrilerin en faaliyette olduğu zamana almanda yarar var gibi görünüyor.

Saçma gelebilir, ama doğru.

zeyna
25-07-2005, 10:04
Sevgili HUMA,

Senin eşlikçiler sürüler halinde ve 2 takım olarak geziyorlar: Sivri ve kara şeklinde... :lol:
Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim, son derece konuksever tipler: Bizimle İstanbul'a kadar geldiler. Hatta bir yerden sonra, "Yeter artık, az bi yol kaldı zaten, şu eşlikçilerini geri çağırsa artık!" diyerek kulaklarını çınlattık :)
:heart:

nisan
25-07-2005, 11:29
Canım Humacım, :) canın eşlikçinle kısır diyalogla süren konuşmana iyi bak, o şaplağı yeniden düşün, :unsure: detan tavsiye ediyorum, :up: ben elimde detanla geziyorum. :naughty: :whistling:

HUMA
25-07-2005, 14:05
:plane: Yok ben mutluyum eşlikçilerimle en azından benle iletişim kuran tek eşlikçilerim sivriler..O yüsden ne şaplak ne de detana gerek yok teşekkür ederimmmm.Ama eğer ihtiyacınız olursa destek olsun diye hepinize birer paket börtü-böcek eşlikçisi yollayabilirrimmm... :naughty: :naughty: :naughty:

Berna :)
25-07-2005, 15:37
sevgili humacım,valla kocaman bir aşkolsun sana . :nonono: sadece eşlikçin olarak sivrisinek var ise bizler neci oluyoruz o zaman. :broken_heart: Hafta 7 gün 8 birlikteyiz.yaranamadık sana :bangin: .Şapppppppppppppppppp :naughty: sivri yok artık :pfft:

BERNA appplannnnnn :angry:

HUMA
25-07-2005, 21:15
Hayııııırrrrrr!!!!! :superman:
Bitanem kıyamam sanaaaaaaaa bi sivriyi kıskanırmışşşşş..Yirim seni.Sis benim ailemsiniz eşlikçi ne kelime canım aplam benim :wonk:
MUCCCCXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :wub: