Grafik Görünüm : Yeniden Doğuş bu olsa gerek...
DeepNeceSSary
22-07-2008, 12:45
Bilmiyorum şuan neler oluyor ama hersey cok güzele dogru ilerliyor aşiri cok enerji geliyor fena bir güce sahiplendim yine kafamda herseyi öyle bi toparladimki hicbirse daginik degil hersey gerektigi gibi yerini buldu ve siralamasini...her$ey güzel olacak buna inaniyorum bazen hayatin degerini anlamak icin zorluk cekmek gerekiyor!
Canım senin hayatında ki gelişmeleri inan gülümseyerek okudum.O kadar güzel ki yaşadıkların.:)Senin adına çok sevindim..Bundan sonra herşey o yüksek enerjinle devam etsin..
Demek ki Hayatın inişi olduğu gibi çıkışıda bir o kadar çabuk oluyor.Herşey kendine ve yaşama inanmak ta bitiyor.
Gücünü gördün ve seni tebrik ediyorum.Yaşama inanıp bu kadar kısa zamanda yaşamına yön verdiğin için.Bu tamami ile kendine inanmanın eseri.
Yaşamında ki güzelliklerin daim olsun canım..:):flowers:
:bravo::angel2::flowers2:
Bu harika gelişmeler bu harikalıklar katlanarak devam etsin :angel2:
:flowers::winkie::bravo::cutie::smiler:
DeepNeceSSary
22-07-2008, 14:02
cok saolun canlar herkesin bu ani ya$amasini dilerim tüm sevgilerimle....:flowers2:
mutluluğun çok yoğun hissediliyor canım, hani nasıl iletilir demiştin ya reiki, onu nasıl anlarım demiştin ya , işte onu şimdi şuanda yapıyorsun, hem alıyorsun hemde aktarıyorsun. ve bu evrensel şifa enerjisi her an saracak seni ve çevrendekileri, seninle kalacak hep :flowers:
DeepNeceSSary
22-07-2008, 14:23
Soulum biricigim benim desteklerin bana kendimi herseye acik birakmami sagladi yoksa kendimi komple izolation yapacaktim ve ignenin ucu kadar bir ümidim yoktu ama hersey bir döndü eskiyi silip süpürdü yenilikleri getirdi artik YIKILMAYACAK en adi duvarim ben ama gücüm bitmeyecek kadar enerji salacagim etrafima , ben herkese böyle güzel huzur ve enerji dolu sevgiyi diliyorum herseyin yoluna girmesini diliyorum ve $unuda diyeyim benim sorunlar kesinlikle bitmedi cok caba göstermem gereken sorunlarim var ama artik tek degilim ben ona oda bana yardim edicek artik bir bütünüz soulum benim benim artik büyük ailem var sizler ve o....
deepim o kadar güzel bir insansınki, o kadar güzelsinki kelimelerle değil kalpten ulaştık hem buraya hemde birbirimize canım dostum. büyük bir aileyiz evet ve aileden öte aynı kan, can, bedeniz.:kisss::flowers:
Redflame
22-07-2008, 21:28
güzel ailem seni,sizleri,bütünü,dünyayı......
çok çok seviyorum:angel2:
iyiki varım:angel2:
iyiki varsınız:angel2:
SEVGİYLE
DeepNeceSSary
24-07-2008, 18:41
amacimizda bu degilmi bir aile olmak sevgimizi göstermek ve hissetmek;laliya ve redflame canim sizlerde cok güzel seyler yazmissiniz cok temiz insanlarsiniz 1yudum su gibi temiz hepinizi cok seviyorum
deepim nasılsın canım benim?
http://img399.imageshack.us/img399/9445/7f2119e7ede233d45a625d93169533.gif
DeepNeceSSary
24-08-2008, 14:23
Tsk ederim canim benim iyi olmaya calisiyorum ama bacagim sorun yapiyor sag taraf ve 5 hafta sonra randevu aldim ameliyat olacagim protez eklemi yapilacakmis sadece agri kesici üzerine durabiliyorum yani bedensel olarak iyi degilim diyelim cok igrenc ilaclar damlalar aldim kisacasi morfin diyeyim ve bunun yaninda baska ilaclarda vardi beyni tamamen uyusturuyor ve agriyi düsünmememi sagliyor ve bu ilaclari SIKCA kullandim ama sonra unutkanlik sorunu basladi ve konusmamda sorun cikti kelimeleri tam olarak söyleyemiyordum sanki yeni konusmayi ögrenen bir insan gibi konusuyordum takilmalar falan oldu ve cevremdekiler ilaci birakmami tavsiye etti bende az cok fark ettim ama kendimde degildim ilaclardan dolayi umarim iyi ifade edebiliyorum demek istedigimi ve simdi yakla$ik 2aydir bu agriyi tasiyorum ama son günler öyle kötülesmeye basladiki belim bile tutuluyor dogrulamiyorum ayaga kalkinca biraz zaman aliyor yani oturup kalkma ve yatma gibi durumlarda sorunlar ve agrilar cogunlukla cikiyor balim benim mesela dün 5agri kesici üzerine anca dayana bildim ayni bir robot gibiyim yani anliycan durum ehhh :) umarim ameliyat olunca gecer agrilar bide bu aralar nete pek giremiyorum kendi netim yok henüz ama ins islerim yoluna girerse actiracagim internetimi ozaman SIKCA aranizda olurum bide gülme ama az ameliyat tann tirsiyorum cünkü narkozlarda sorunum var ve birdaha uyanmam diye bir korku sardi beni nedense :) ama ben tarihini yazarim hastaneye yatacagim gün ve ameliyat günün ok canim cok öptüm kendine cici bak ben elimden geldikce nete girerim :flowers2: :kalp:
DeepNeceSSary
24-08-2008, 14:24
buarada sen nasilsin canim ya sormayi unuttum umarim hersey yolundadir eger aksama nette olursam bi günlügüne göz atarim canim ok öptüm cok :kalp:
deepim seni seviyorum. ben iyiyim. herhangi bir sorun yok bu taraflarda normal hayat, olası sorunlar oluşup çözülüyor, oluşup çözülüyor. hastaneye yatıcan zamanı ameliyat gününü mutlaka buraya yaz canım. ben kendi adıma hergün seve seve sana enerji yollarım. seni çok seviyorum. gelmiş geçmiş olsun bunlarda geçmiş zamanda kalsın.:flowers2:
DeepNeceSSary
24-08-2008, 18:00
Cok saol canim benim;yarin hastaneyi arayip kesin olarak buraya yazarim!ayrica iyi olmana cok sevindim sevgi dolu olmaniz(olman) bana cok güc ve enerji verdi ve bende artik sizlerden aldigimi devam veriyorum bu cok güzel birsey canim... :kalp:
:flowers2: kalbim seninle ben kendim o hastaneye gitmiş gibi oluyorum düşününce sakın panik yapma, kendini ALLAH a teslim et, senin için en güzel olan en hayırlı olan en güzel şekilde en acısız şekilde gerçekleşsin. inşallah güzel sonuçlar olur dostum:angel2:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.