PDA

Grafik Görünüm : Yıldız Tohumları

mySoul
08-07-2008, 10:52
bu dünyaya başka gezegenlerden enkarne olmuş varlıklara yıldız tohumları denir.şu anda dünyada bedenli olan yıldız tohumlarından çoğu öyle olduklarının bilincinde değildir.

yıldız tohumları indigo ve ışık işçilerinden daha az bedenlidirler dünyada ,nadir bedenlenen yüce bilinçlerdendirler.yıldız tohumlarının çoğu tek bir gezegen enkarnesidirler ve cok azı da birkaç gezegen melezidirler.

melez yıldız tohumları bu dünyaya uyumlanmakta cok büyük zorluk çekebilirler. en büyük özellikleri;yalnızlığı,denizi ve suyu,mistik ve spirituel konuları sevmeleridir.

kan grupları genelde 0 negatif ve 0 pozitiftir.dünyada yaşarken diğer insanlardan farklı olduklarını düşünürler ve cok zaman da diğer insanlar gibi olamazlar.

dünyadışı yaşama inanırlar.özellikle sirius,andromeda ,orion,arcturus pleiades gezegenlerinden bedenlenirler.küçük yaşlarda paranormal olaylar yaşayabilirler kendilerine ait cok özel ve fantastik ,sıradışı bir iç dünyaları vardır.

çoğu bu dünyada sistem kırıcı özelliğe sahiptirler.mesela eğitim sistemine uyumlanamazlar yada köleliğe..bi çoğu doktora gitmeyi sevmez .sıradışıdırlar.içlerinde yaşattıkları farklı bir dünya hep vardır.

onları enerjilerinden tanırız .kristal genler ile bedenlendikleri için yıldız tohumu olduklarını anladıklarında genleri de uyumlanmaya başlar ;hazır olduklarında uyanırlar..

Bu yazıyı bulunca oldukça şaşırdım. Kendimi indigo sınıfına koyamadım açıkçası özellikler benzesede tam olarak bir indigo olarak göremedim. Kristal olduğumu düşünmeye başlamıştımki zannedersem reiki enerji ve yüksek benlik meditasyonlarımın da etkisi ile artık ne olduğumu biliyorum.

Kan grubumla farklı bakış açımla, bir çok zaman itici gelen ama temelinde sevginin olduğu bir öze sahibim.

Yıldız tohumu tanımının içinde yer alan tüm özellikleri çocukken paranormal deneyimlerde dahil hepsini birebir kendimde gördüm. Benim gibi uyanış halinde olan tüm diğer yıldız tohumlarını sevgiyle selamlıyorum..:flowers:

laliya
08-07-2008, 11:00
:):flowers:Mysoul teşekkürler emeğine sağlık..

mySoul
08-07-2008, 11:03
teşekkür ederim canım benim:flowers::friends:

karen
08-07-2008, 11:46
emeğin ve içtenliğin için teşekkürler mysoul.:bravo::flowers2:

mySoul
08-07-2008, 13:30
teşekkürler karen:flowers:

IŞIĞADOĞRU
09-07-2008, 07:32
evet bu yazı gerçekten çok ilginç
başka bir forumdan biliyorum ben de
ilk okuduğumda beni de etkileyen yazılardan biriydi

kısa ama cevap anahtarı gibi bir yazı...

mySoul
09-07-2008, 07:59
Evet ışığa doğru hocam, bu yazı kesinlikle bir cevap anahtarı.

Kristaller ve indigolardan genellikle heryerde çokça bahsediliyor fakat yıldız tohumları konusu sanırım yazıda bahsedildiği üzere "nadir bedenlenen bilinçlerden" olduğu için dikkatten kaçmış bir konu.:)

hydria
11-07-2008, 02:21
ben de kristal ya da indigoların özelliklerini okuduğumda hep birşey eksik kalıyordu ama bu yazıyı okuyunca kendimi gördüm sanki..hepsi birebir uyuyor kan grubumda dahil...yavaş yavaş keşfediyoruz kim olduğumuzu galiba...

mySoul
11-07-2008, 08:38
hydria:flowers::bravo::kalp:

Force_Energy
12-07-2008, 12:18
Teşekkürler mysoul :)

mySoul
06-10-2008, 19:45
Yıldız tohumu, diğer bir isimle ışık yolcusu...:kalp:

aprillike
06-10-2008, 19:50
Teşekkürler mySoul:flowers:

neo38
06-10-2008, 20:56
Güzel olduğu kadar zor bir durum:(
İç dünyamızda tabii...Çünkü dış dünyada bizler sunulanlar müthiş armağanlar...
Uyanışı yaşatan Allah'a şükürler olsun...:kalp::kalp::kalp:

Self-Master
06-10-2008, 21:54
Arkadaşlar peki bu "yıldız tohumu" tanımı nerden geliyo? Kryon un bi bildirisi mi :whistling:

mySoul
06-10-2008, 22:41
Sevgili self master, açıkçası Kryon da olup olmadığını pek bilemiyorum ama yıldız tohumu tanımlamasını daha çok plaides,arktrus,hathor gibi galaksi mesajlarında rastladım.

Kryon da da olabilir yıldız tohumlarının hafızalarıda zayıf olur bu arada ,zaten yıldız tohumları için plaides ve akrtus gibi gezegenlerden enkarne olmuş ruhlar olarak bilinir.

biraz daha detay bilgi buldum.

okumak isterseniz http://www.ruhunyolculugu.com/yildiz_tohumlari-t2881.0.html :blush:

bir yıldız insan için buraya gelmenin iki yolu vardır.birincisi
insan bedenini ruhtan izin alarak ,sebep göstererek geçici bir süre kullanmaktır.bu tür yıldız insanlar walk_ins diye bilinir.(bedene girenler).kim olduklarını bilirler,fakat bedende zorluk
cekebilirler.ikinci yol,bedene dogmayı secmedir.bunlar birht_ins
(bedene doganlar)diye isimlendirilirler.kim olduklarını
unutmuslardır.birth_ins ler,walk_ins lerden fazladır.yıldız insanlar buraya cesitli sebeplerle gelirler.insanlara yardım etmek,insanlara spirituel seyleri ögretmek ya da buradaki yasamı deneyimlemek.ayrıca pleiades,andromeda ya da sirius gibi farklı gezegenlerden gelirler.bir yıldız insan olmak kolay degildir,özellikle birth_ins olmak.bir birth_ins genellikle herseyin güc ve karışık oldugu duygusuyla büyür.gercek insan olmayan biri olmak ister cogu zaman.uyanması, yıldız insanlar hakkında bir yazı okuması,yada uzaygemisi görmesiyle olabilir.uyanması onun için mükemmel bir deneyimdir,bircok seyi hatırlamaya baslayabilir,ve gercekten kim oldugunu hatırlar.herseyin ona niye zor geldiğini anlamaya baslar.cok sayıda spirituel bilgi ve diğer bilgiler gelir,bu zor bir dönemdir.ama en sonunda,kendini cok daha iyi hisseder.bedene dogan bir yıldız insan,herhangi bir yasta uyanmaya baslayabilir.uyanma yavas ve duygusaldır ama en sonunda hersey,cok daha iyi olacaktır.

YILDIZ İNSANLARIN MODEL FROFİLİ(bedene doganlar)

ender bulunan kan tipi,farklı kan tipi,bazende kan tiplerinin bir birleşimi (0 -:))

normal vucut ısısından düşük vucut ısısı normal kan basıncından düşük kan basıncı (bedenim normal olandan soğuk, kanımda da basınç azlığı var:))

sese,ısıga ve kokuya karsı hassas olabilirler (acaip :))

elektrik ve elektromanyetik güç bölgelerine karsı hassas olabilirler (kesinlikle :))

en iyi işlerini genelde gece yaparlar( kesinlkle :))

beklenmedik cocuk olmus olabilirler dünyadaki anne ve babalarını gercek aileleri gibi hissetmeyebilirler (:))

antik mısır,atlantis ve lemuryanın gecmiş devirlerine karsı güclü bir sempati duyabilirler (:))

paranormal diye düşünülen dogal yetenekleri ve sanat,müzik,matematik,rol yapma gibi dogal ve farklı yetenekleri olabilir (:))

meleklere,spiritüel ögretmenlere ve ufolara ilgi duyarlar sıklıkla ucma rüyaları görebilir yada bedendısı deneyim yasayabilirler avuciçlerinde MİSTİK ARTI,CAPRAZ ,GÖZ YADA YILDIZ işaretleri olabilir (avuç içlerim karman çorman çarpılar artılar daha çok galaksiye ve yıldız haritasına benzetirim:))

boyunlarının arkasında agrı hissedebilirler(çok zaman evet :))

mucizelere inanabilirler(:))

reankarnasyona inanma(:) garip ama inanç değilde biliş gibi)

meditasyon sırasında beyaz bir ısık görebilirler(:))

diğergezegenlerde yasam olduguna inanabilirler(:))

tanrı ya da kozmik bilince inanabilirler(:))

kücük yaslarda gizemli deneyimler yasamıs,yada gizemli rüyalar
görebilirler(:))

gözleri büyük yada hilal seklinde yada dikkat cekici olabilir(:))

yalnızlığı sevebilirler (:))

kulaklarında,doktorların acıklamadıgı sesler duyabilirler (:))

bekleme modunda olduklarını bilebilirler(:))

pleiadesli yıldız tohumları yesil,siriuslular mavi rengi sevebilirler( ikisinide severim :lol: maviyi daha çok gibi ama yok yok eşit :))

gökgürültülü sagnak yagışları sevebilirler(:))

gözleri gri,yesil yada kestane rengi olabilir (kestane:))

cıplak uyumayı sevebilirler :blush:

elleri uzun yada narin olabilir (:))

gercek yaslarından küçük görünebilirler (23 gösteriyorum:))

uyku alışkanlıkları degişebilir (:))

hızlı okuma alışkanlıkları olabilir (çok hızlı okurum:))

telaffuz zorlugu cekebilirler (kelime sorunu anlam sorunu açıklama sorunu v.s.:))

dogaya,cocuklara,yeni cag ve klasik müzige ilgi duyabilirler

ölüme yakın deneyim yasamıs olabilirler (bingo !:))

cocukken,hayal ürünü bir arkadasları olmus olabilir (:))

gerceklesen rüyalar görebilirler (:))

gözlerini kapadıklarında,renkli ışıklar görebilirler (çokça hep ışık ve renkler :))

arkeolojiye ilgi duyabilirler (ben arkeoloji mezunuyum :))

kristallere,suya ve yıldızlara ilgi duyarlar (acaip)

dokunma ve dokunulmayı sevebilirler. (tek kelimeyle evet)

yıldız insanları,bir deniz yada okyanus kıyısında
görebilirsiniz,denizi severler... (ayrılmayız :lol:)

ve aşağıda devam

yıldız tohumu, bu dünyaya başka gezegenden enkarne olmuş varlık demektir.insan dna sından farklı gen taşımaktadırlar.kendi aralarında çeşitleri vardır.

insan formundadırlar yani dünyada şu an insan olarak bulunmaktalar; sayıları azdır;

bunların içlerinde birde melez yıldız tohumları vardır; onların sayıları çok azdır.

melez yıldız tohumları örnek=

sirius arcturuz melezi

sirius pleiades melezi

ya da artcurus orion melezi,

3 gende taşıyabilmektir kimisi. yıldız tohumları hakkında bilgi psikoloji bölümünde yeralmaktadır

okumak isterseniz ,

aprillike
06-10-2008, 22:56
kulaklarında,doktorların acıklamadıgı sesler duyabilirler (:()
gökgürültülü sagnak yagışları sevebilirler:(
bekleme modunda olduklarını bilebilirler:(
pleiadesli yıldız tohumları yesil,siriuslular mavi rengi sevebilirler:( ( severim ama en çok değil)
2 tane de hatırlamadığım var,diğerleri aynı ben
Nooluyo şimdi:see_stars:Kafam karıştı şimdi, ben kimim:blush:
:P

mySoul
07-10-2008, 08:19
kulaklarında,doktorların acıklamadıgı sesler duyabilirler (:()
gökgürültülü sagnak yagışları sevebilirler:(
bekleme modunda olduklarını bilebilirler:(
pleiadesli yıldız tohumları yesil,siriuslular mavi rengi sevebilirler:( ( severim ama en çok değil)
2 tane de hatırlamadığım var,diğerleri aynı ben
Nooluyo şimdi:see_stars:Kafam karıştı şimdi, ben kimim:blush:
:P

100 özellikten sadece 6 tanesi uymuyor olmaması ilginç:) zaten özelliklerin % de % ü uyacak diye bir kaide yok. daha çok yüksek benlik le olan sohbetinde ona sorduğunda bu cevabı o veriyor.

neo38
07-10-2008, 13:00
Tamamı uyuyor...Küçükken kulağımı böcek kaçmış gibi 1 hafta inanılmaz hışırtılar olmuştu.Doktor birşey yok demişti:):) Sonraları ara ara uğultular olmuştu...

Yatağımdan 4 kere tam merkezde akrep çıkmıştı,yatak oda hatta kat değiştirmem rağmen...:(:(

Şimşek,gök gürültüsü ve şiddetli fırtınaya bayılırım....:):)

Böyle birşey varsa niye bize önceden açıklamadılar...Ömrün yarısı insanlara adapte olmaya çalışarak geçti ve hala başarabilmiş değilim...Beni olmadık ülkelere,türkiyenin her olmadık yerlerine gidecek en zor işi yapmayı seçtirdiler...Söylesinler o zaman niyetlerini bilelim...Kontrolümün dışında bir yaşamım oldu...Git dediler gittim yap dediler yaptım...Ben normal bir hayat istiyorum diyorum yoooooook...gene olmadık işler beni buluyor ve seçimim yok sanki....farklı bir moda giriyorum ve kabul ediyorum sonra kalk kalkabilirsen altından...Hadi tamam bunlara sürükleniyorum gelse ya yanıma bana destek olup yükümü hafifletecek biri...o da yok...Robokop gibi yorulmak nedir bilmiyorum...Bu kelime enteresan şekilde literatürümde yok...Tembellik ediyorum tabi son bir yıldır ama birde bana sorun...kabus gibi...
Ya bu ne yaaa...Ama seviyorum bunu :banana::banana::banana:
Söyleniyorum söyleniyorum kendi kendime ama seviyorum....

Biri bana neler olduğunu açıklasın artıkkkkk:see_stars::see_stars::see_stars::see_sta rs:

Vitriol
18-01-2009, 20:04
Bilgiler için teşekkürler. Fakat yıldız tohum olmam imkansız gibi ((: Gerçi indigo ve kristal olmam da imkansız gibi (: Kendimi kendim bile tanımlayamıyorum bazen. Hani bazı kişi veya kişiler kendilerinin farklı olduklarını öne sürerler, devamlı bir üstünlük peşindedirler. Bunlar genelde egoları tavan yapmış kişilerdir. Ama ben gerçekten farklı olduğuma inanıyorum. Bu benim çabam değil kesinlikle. Tamamen içsel. Ama daha kendimi keşfedemedim, keşfedebileceğimi de pek sanmıyorum açıkcası. (:

nirvana
19-01-2009, 15:55
bir kaç madde hariç tamamiyle beni tanımlıyor.çok enteresan bir kişiliğe sahibim farklılığı ve farklı olmayı severim(belkide bu yüzden çok arkadaşım yok:()çevremdeki insanlar beni hep burnu havada biri olarak görürler ve beni çekemezler bu annemde de var. belli bir grup dışında topluluğa uymak çok zor.bir de ufolara ve mucizelere inanıyorsan...:bangin:
ama benim içimde hep insanlara yardım etme ve güzel ilişkiler kurma isteği var ama yanlış anlaşılıyorum galiba.hele bugün yaşadığım kötü olaydan sonra zaten bir şeyler paylaşmak istiyordum ve bu konu önüme çıktı. sizin gibi dostlarla buluşmak az da olsa moralimi yerine getirdi.:)

neslili
19-01-2009, 22:10
:flowers2:teşekkürler mySoul yıldız tohumları biribirlerini bi yerlerde buluyor olmasın?:flowers2:

basak
19-01-2009, 23:45
teşekkürler my soul sanki kendimi buldum bu açıklamalarla ama hangisinden enkarne olmuşum ne amaçla gelmişim burda ne işim var bilmiyorum inşallah bir gün anlarım

mySoul
28-01-2009, 10:41
zaten yaklaşan zamanlarda bütünleşme zamanlarında elbetteki olacak şeylerden biri de yıldız tohumlarının çiçek açması buluşması bence. ışık varlıkların ışıklarının parıldayacağı zamanlara yaklaşıyoruz. bizim için iki yol yok bütün bir yol var.

serap1969
29-01-2009, 00:20
:friends:teşekkürler mysoul kendimi okudum sanki:flowers2:

OzanRa
29-01-2009, 20:15
hepsi bana uyuyor.......Bu konu hakkında daha geniş bir kaynak nerden bulabilirim?:doh::angel:

m_k
01-02-2009, 22:19
hepsi banada uyuyor .bendeki uyanış reiki den sonra başladı hızlı bir değişim bir uyanış oldu .yıldız tohumları ile bilgileri nerde bulanılirim?

Eyafhıreal
20-12-2009, 00:18
Teşekkürler...

megavolt
09-03-2010, 01:10
Sevgili self master, açıkçası Kryon da olup olmadığını pek bilemiyorum ama yıldız tohumu tanımlamasını daha çok plaides,arktrus,hathor gibi galaksi mesajlarında rastladım.

Kryon da da olabilir yıldız tohumlarının hafızalarıda zayıf olur bu arada ,zaten yıldız tohumları için plaides ve akrtus gibi gezegenlerden enkarne olmuş ruhlar olarak bilinir.

biraz daha detay bilgi buldum.

okumak isterseniz http://www.ruhunyolculugu.com/yildiz_tohumlari-t2881.0.html :blush:

bir yıldız insan için buraya gelmenin iki yolu vardır.birincisi
insan bedenini ruhtan izin alarak ,sebep göstererek geçici bir süre kullanmaktır.bu tür yıldız insanlar walk_ins diye bilinir.(bedene girenler).kim olduklarını bilirler,fakat bedende zorluk
cekebilirler.ikinci yol,bedene dogmayı secmedir.bunlar birht_ins
(bedene doganlar)diye isimlendirilirler.kim olduklarını
unutmuslardır.birth_ins ler,walk_ins lerden fazladır.yıldız insanlar buraya cesitli sebeplerle gelirler.insanlara yardım etmek,insanlara spirituel seyleri ögretmek ya da buradaki yasamı deneyimlemek.ayrıca pleiades,andromeda ya da sirius gibi farklı gezegenlerden gelirler.bir yıldız insan olmak kolay degildir,özellikle birth_ins olmak.bir birth_ins genellikle herseyin güc ve karışık oldugu duygusuyla büyür.gercek insan olmayan biri olmak ister cogu zaman.uyanması, yıldız insanlar hakkında bir yazı okuması,yada uzaygemisi görmesiyle olabilir.uyanması onun için mükemmel bir deneyimdir,bircok seyi hatırlamaya baslayabilir,ve gercekten kim oldugunu hatırlar.herseyin ona niye zor geldiğini anlamaya baslar.cok sayıda spirituel bilgi ve diğer bilgiler gelir,bu zor bir dönemdir.ama en sonunda,kendini cok daha iyi hisseder.bedene dogan bir yıldız insan,herhangi bir yasta uyanmaya baslayabilir.uyanma yavas ve duygusaldır ama en sonunda hersey,cok daha iyi olacaktır.

YILDIZ İNSANLARIN MODEL FROFİLİ(bedene doganlar)

ender bulunan kan tipi,farklı kan tipi,bazende kan tiplerinin bir birleşimi (0 -:))

normal vucut ısısından düşük vucut ısısı normal kan basıncından düşük kan basıncı (bedenim normal olandan soğuk, kanımda da basınç azlığı var:))

sese,ısıga ve kokuya karsı hassas olabilirler (acaip :))

elektrik ve elektromanyetik güç bölgelerine karsı hassas olabilirler (kesinlikle :))

en iyi işlerini genelde gece yaparlar( kesinlkle :))

beklenmedik cocuk olmus olabilirler dünyadaki anne ve babalarını gercek aileleri gibi hissetmeyebilirler (:))

antik mısır,atlantis ve lemuryanın gecmiş devirlerine karsı güclü bir sempati duyabilirler (:))

paranormal diye düşünülen dogal yetenekleri ve sanat,müzik,matematik,rol yapma gibi dogal ve farklı yetenekleri olabilir (:))

meleklere,spiritüel ögretmenlere ve ufolara ilgi duyarlar sıklıkla ucma rüyaları görebilir yada bedendısı deneyim yasayabilirler avuciçlerinde MİSTİK ARTI,CAPRAZ ,GÖZ YADA YILDIZ işaretleri olabilir (avuç içlerim karman çorman çarpılar artılar daha çok galaksiye ve yıldız haritasına benzetirim:))

boyunlarının arkasında agrı hissedebilirler(çok zaman evet :))

mucizelere inanabilirler(:))

reankarnasyona inanma(:) garip ama inanç değilde biliş gibi)

meditasyon sırasında beyaz bir ısık görebilirler(:))

diğergezegenlerde yasam olduguna inanabilirler(:))

tanrı ya da kozmik bilince inanabilirler(:))

kücük yaslarda gizemli deneyimler yasamıs,yada gizemli rüyalar
görebilirler(:))

gözleri büyük yada hilal seklinde yada dikkat cekici olabilir(:))

yalnızlığı sevebilirler (:))

kulaklarında,doktorların acıklamadıgı sesler duyabilirler (:))

bekleme modunda olduklarını bilebilirler(:))

pleiadesli yıldız tohumları yesil,siriuslular mavi rengi sevebilirler( ikisinide severim :lol: maviyi daha çok gibi ama yok yok eşit :))

gökgürültülü sagnak yagışları sevebilirler(:))

gözleri gri,yesil yada kestane rengi olabilir (kestane:))

cıplak uyumayı sevebilirler :blush:

elleri uzun yada narin olabilir (:))

gercek yaslarından küçük görünebilirler (23 gösteriyorum:))

uyku alışkanlıkları degişebilir (:))

hızlı okuma alışkanlıkları olabilir (çok hızlı okurum:))

telaffuz zorlugu cekebilirler (kelime sorunu anlam sorunu açıklama sorunu v.s.:))

dogaya,cocuklara,yeni cag ve klasik müzige ilgi duyabilirler

ölüme yakın deneyim yasamıs olabilirler (bingo !:))

cocukken,hayal ürünü bir arkadasları olmus olabilir (:))

gerceklesen rüyalar görebilirler (:))

gözlerini kapadıklarında,renkli ışıklar görebilirler (çokça hep ışık ve renkler :))

arkeolojiye ilgi duyabilirler (ben arkeoloji mezunuyum :))

kristallere,suya ve yıldızlara ilgi duyarlar (acaip)

dokunma ve dokunulmayı sevebilirler. (tek kelimeyle evet)

yıldız insanları,bir deniz yada okyanus kıyısında
görebilirsiniz,denizi severler... (ayrılmayız :lol:)

ve aşağıda devam

yıldız tohumu, bu dünyaya başka gezegenden enkarne olmuş varlık demektir.insan dna sından farklı gen taşımaktadırlar.kendi aralarında çeşitleri vardır.

insan formundadırlar yani dünyada şu an insan olarak bulunmaktalar; sayıları azdır;

bunların içlerinde birde melez yıldız tohumları vardır; onların sayıları çok azdır.

melez yıldız tohumları örnek=

sirius arcturuz melezi

sirius pleiades melezi

ya da artcurus orion melezi,

3 gende taşıyabilmektir kimisi. yıldız tohumları hakkında bilgi psikoloji bölümünde yeralmaktadır

okumak isterseniz ,

Bu özellikler %100 tutuyor (mavi rengi severim), bugün ilk defa duyduğum ve okuduğum bir konu oldu. Gerçekten şaşkınım. Yıldız tohumları neyi hatırlayacaklar, beklemede olduğum kısmına eminim ama ne olduğu hakkında pek fazla bir fikrim yok . Yani uzun zamandır beklediğim bir açıklama ama bir o kadar da çok soruyu yanında getirdi bu konu .............

ksatriya
11-03-2010, 09:48
Bu yazıyı ilk okuduğumda tarif ettiği tüm özellikleri hatta ufo deneyimini de yaşamış biri olarak tüylerim ürperdi...Hadi hepsi tamam dedim ama insanın kan grubunu anne ve babasının kan grubu belirler...kendi kan grubumu da nedense hep a rh + hatırlıyordum sanırım annem a grubu , babam 0 olduğu için ben de a grubuyum diye kendimi şartlamışım...biraz önce kan grubu kartımı buldum ve 0 rh + olduğumu gördüm :) ironik...

Hafızamda çok silik bir anı var, bir gece evren ile iletişim kurmaya çalışırken birden şartlanmış gibi kalkıp camın önüne gittiğimi ve bir kaç saniye sonra bir ufo gördüğümü (sadece alt kısmındaki parlak ışıkları hatırlıyorum), büyülendiğimi hatırlıyorum ama sonrası yok...ne kadar izledim, nasıl uzaklaştı,ben sonrasında yatağa gidip nasıl uyudum hiç bir şey hatırlamıyorum... Bu anıyı bir iki kez paylaştığımda saçma tepkiler aldığım için uzun zamandır üzerinde düşünmüyordum...

Rüya olup olmadığını anlamak için hipnoz olmayı bile düşündüm...Ama ben rüya olmadığını çok iyi biliyorum, bu olay dışında yaşadığım diğer spritüel olaylardan dolayı...İnsan nasıl olduğunu bilmiyor ama içten içe biliyor bir şekilde...

Adı yıldız tohumu olsun ya da başka birşey yada hepimiz birer yıldız tohumu olalım...Ben her insanın bir amaç uğruna doğduğuna eminim... Bunun ille de ilahi bir yanı olması gerekmez. Yaratılışımız o kadar özel ki, içimizde taşıdığımız ilahi özden dolayı zaten hepimiz özeliz....Eminim zamanı gelince herşey yerli yerine oturacak ve hepimiz o ana geldiğinde bunun için dünyaya gelmiş olmalıyım diyeceğiz...

megavolt
11-03-2010, 10:19
Sevgili Ksatriya en azından tarafımdan saçma bir tepki almayacağına emin olabilirsin :) . Benzeri ve daha uçuk olayları yaşamış biri olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Nette her yeri araştırdım , bu konuyla ilgili pek fazla birşey yok sizlere önerebileceğim tek şey çok fazla elektrikli aletlerin çalıştığı yerlerden uzak durun, deneyimlerime göre en çok yıpratan şey bu. Ayrıca hepimizin içinde kendi çözmesi gereken bir konu olduğu için meditasyona ağırlık vermek gerekiyor. İçsel mekanizmaları gelişmiş insanlar olarak kabul ediliyor yıldız tohumları. Bunu mantıkla açıklamak çok zor. Matematik ve fizik konularında çok iyi olmama rağmen diyebilirimki çözümü bu alanlarda bulmamız çok zor.
Bir de sizlere sormak istediğim şudur : hepinizde de odaklanma sorunu var mı ve kontrolü elden bırakmamak için doğal bir iç güdü mevcut mu? Bu benim için böyle ve araştırmaya başlayacağım nokta bu olacak. Lütfen fikirlerimiz paylaşalım çünki çözüm kendi içimizde zaten . Sadece aradaki duvarı kaldırmak gerekiyor , sevgiyle kalın

ksatriya
11-03-2010, 11:42
Bende odaklanma sorunu şöyle var, severek yaptığım bir iş değilse dikkatimi toplamakta zorlanıyorum, ama mükemmelliyetçi olduğum için de bi şey yapmışsam en iyi şekilde olsun diye çok çaba harcıyorum bu da beni çok yoruyor... Bir de rüyalarım tam bir film tadında geçiyor, dünyada var olup olmadığını bile bilmediğim farklı türden canlı cansız bir sürü şey görüyorum... Artık sıkılınca bari rüya görürüm de eğlenirim biraz diye yatıp uyuduğum zamanlar bile oluyor :lol:

megavolt
12-03-2010, 19:11
Bende odaklanma sorunu şöyle var, severek yaptığım bir iş değilse dikkatimi toplamakta zorlanıyorum, ama mükemmelliyetçi olduğum için de bi şey yapmışsam en iyi şekilde olsun diye çok çaba harcıyorum bu da beni çok yoruyor... Bir de rüyalarım tam bir film tadında geçiyor, dünyada var olup olmadığını bile bilmediğim farklı türden canlı cansız bir sürü şey görüyorum... Artık sıkılınca bari rüya görürüm de eğlenirim biraz diye yatıp uyuduğum zamanlar bile oluyor :lol:
Hakikaten mükemmelliyetçilik ve beraberinde gelen tembellik (mükemmel olmayacaksa yapmayayım fikri) kısmını atlamışım.Hatırlattığına sevindim:).Bu arada aklıma gelmişken imkansız şeyleri başarmak çok kolayken gündelik sıradan şeyler de aşırı zorlanıyorum. Galiba heyecan tetikliyor yeteneklerimi . Rüya göreyimde eğleneyim olayını ise lise de atlattım çok şükür. Gerçeklerden koparıyor çünkü. Güzel yanı; orada istediğim her aklıma gelen şeyi görüyor istediğim gibi davranıyordum. Rüyada bilincin açık olması ve bunu her istediğimde tekrarlayabilmek hoş görünse de bir süre sonra yorgunluk çöktü üzerime. O zamandan beri bilinçli rüya görme huyumdan vazgeçtim.

limone
12-03-2010, 22:45
sevgili Megavolt,öncelikle bilgi paylaşımın için teşşekkür ederim.Yazmış olduğun özellikler 99% bana uyuyor.

Yalnızca merak ettiğim bir şey var.Yıldız tohumları hakkında bu kadar bilgi nasıl elde edilmiş olabilir.(Her seye süpheyle yaklaşıyorum:))Başka bir yerdede dünya üzerinde 144000 yıldız tohumu olduğu belirtilmiş...

Beni yanlış anlamanı istemem ben de içimdeki bazı soruları yanıtlamaya calısıyorum...

megavolt
13-03-2010, 12:34
sevgili Megavolt,öncelikle bilgi paylaşımın için teşşekkür ederim.Yazmış olduğun özellikler 99% bana uyuyor.

Yalnızca merak ettiğim bir şey var.Yıldız tohumları hakkında bu kadar bilgi nasıl elde edilmiş olabilir.(Her seye süpheyle yaklaşıyorum:))Başka bir yerdede dünya üzerinde 144000 yıldız tohumu olduğu belirtilmiş...

Beni yanlış anlamanı istemem ben de içimdeki bazı soruları yanıtlamaya calısıyorum...
Teşekür ederim Limone.Doğrusu bu konuyu farketmemle bu siteye üye olmam aynı gündür .Kendimi bilgiye aç insan diye tanımlarım, benimle ilgili veya ilgisiz her konuda birşeyler okurum veya izlerim , ve ona rağmen YIDIZ TOHUMU deyimini ilk defa duydum .Benim için en uçuk noktaklardan biri bu.İnternette gök günlüğü (efemeris) ararken yıldız takvimi yazdım ve bu sayfayı buldum.Bilim kurgu filmlerden bir parça da değil emin olun a'dan z'ye hepsini bilirim. Konuyu başlatan kişiyi bulmak birçok sorumuza yanıt verebilir. Benim aldığım bilgiler ise My Soul adlı eski bir site üyesinin ingilizce sitelerden birinden almış olduğu çevirilerdir. Orjinal siteleri inceledim ve daha fazla bir bilgi de verilmiyor. Bahsettiğin yazıları da okudum(144000 tane olduklarını söyleyen) , bazı gruplar yıldız tohumlarını sahipleniyor ve görevlerinden bahsediyor ama bu konuda hiç de emin değilim. Yeni bilgiler buldukça payalaşacağıma emin oabilirsiniz.
Almanca,İspanyolca, Fransızca vs.vs. ve özellikle Rusça bilen arkadaşlarımızdan bir kaç kaynak daha çevirmesini rica ediyorum. Ruslar da doğaötesi kabul edilecek çalışmalar üniversitede bölüm olarak okutulmakta ve daha fazla bilgi edinebiliriz. Emin olduğum tek şey bu bilgilerin öylesine ortaya atılmadığı.
bir de şu sorulara cevap verirseniz sevinirim:
------------ Soğuk algınlığı haricinde hastalık atlatanımız var mı? (doğuştan bağışıklık hepimiz de mevcut mu?)
------------- Bugüne kadar herhangi bir yeriniz kırıldı mı?

limone
13-03-2010, 13:07
sunu söyleyebilirim,cok ağır bir trafik kazası geçirdim(Bana araba çarpmıştı).Doktorların ölümümü beklemesine rağmen komadan cıktım.Ama çok şükür ne o kazada ne de baska bir olayda herhangi bir yerim kırılmadı.Ayrıca kolay kolay hastalanmadığımı da söyleyebilirim...

megavolt
13-03-2010, 15:21
şimdi olaylar daha da ilginç bir hal aldı işte. Gerçi diğer arkadaşlarımızında yorumlarını görmek isterim. Ben defalarca düşme ve çarpma boğulma vs vs... olayları atlattım. Her defasında çok şanslıydım diye düşündüm. Hatta bi ara adrenalin bağımlısı olduğumu düşünüyordum. Nereye kadar gidebilirim acaba diye şansımı zorladığım çok olmuştur.

sirius
14-03-2010, 03:54
burada ki tanımlar çok genel ve metafizikle ilgilenen herkese uyabilir. mesela metafizikle ilgilinen kişiler geceleri daha çok severler nedeni ise; gece enerji akışının daha yoğun olması (insanların uyumasından dolayı kullanılan ki enerjisi azalır) aynı zamanda enerji akışı daha temizdir ve kendi benliğinizle daha iyi yalnız kalabilirsiniz. O yüzden çoğu spiritüalist yalnızlığı sever.

yeşil şifanın mavi huzurun rengidir. zaten spiritüeller için olmazsa olmaz güzel renklerdendir. şahsen benim de ve tanıdığım çoğu kişinin de sevdiği renklerdir.

ışıklar görme, sesler duyma duruişiti ve durugörü ile ilgilidir. hatta ben bir madde daha ekliyyim, bilmedikleri birşeyi birden bilebilirler (durubiliş)

spiritüel konularla ilgilenen insanların çoğu küçükken ölüme yakın deneyim yaşamışlardır.

dünyaya adapte olmakta zorlanmaya gelirsek. spiritüel potansiyelle doğan kişilerin çoğunda taç çakra alın çakrası ve boğaz çakrası daha fazla gelişmiştir. Buna nazaran kök çakra daha zayıf kalır. BU da dünyadan yabancılaşma anlamına gelmektedir. Haliyle fazla düşünsel boyutta yaşyan (spiritüellerin büyük bir kısmı düşünsel ve duygusal ağırlıklıdır) çoğu kişi zaman zaman hatta çoğu zaman dünyaya yabancılaşabilirler.

vs.. vs.. kısacası bence bunlar güzel kıstaslar değil, tam tersine genel kıstaslar ve bir çok kişiye uyduğunu düşünüyorum. şahsen hemen hemen hepsi bana uyuyor. özellikle küçük gösterme kısmı. küçüklüğümden beride sirius yıldızına meraklıyımdır. ki hep bu nicki kullanmşımdır. Ama bence bu "doğal".

Mesela hiç unutmam bir gün hayal kuruyorum. Kurduğum hayalde işte yeni bir çocuk nesli geliyormuş. Bunlar ejderha çocuklar olacakmış. Hayal dedim güldüm geçtim. Bİr iki ay sonra merlyn , ra-sheeba ile ilgili bir kanallık almış ve benim hayal ettiğim şeyin aynısından bahsetti "yakında ejder çocuklar gelecek" dedi. terimlere kadar aynı şeyi bahsedince çok şaşırdım tabi. Bu bir tesadüf mü? Hayır. Peki ben özel bir insan mıyım ya da yıldız tohumu muyum? Hayır bununda göstergesi değil. Hepimiz ruh olarak biriz ve aynı özden geldik. =) Zuzaylı da olsak, hep dünyada da bedenlensek aynı bütünün parçalarıyız. O yüzden bu tanımların çokta "makul" kalmadığını düşünmekteyim. Kendi benliğinizin hakikatini keşfetmek istiyorsanız, sık sık içe dönüşler yapın bence.

tabi reenkarnasyon vardır. ve başka ırklardan da enkarneler olduğuna inanıyorum. Ama bunun yanında uzun zamandır burada birşeyleri deneyimleyen yaşlı ve olgun ruhlarda var. O yüzden bu konularda ne kadar kıstaslar konur bilemiyorum. Bence terimlere ve tanımlara takılmamak lazım. Yıldız tohumlar, indigo çocuklar, kristal çocuklar bunlar ve bunlara benzer bir çok tanım geliyor. Hepsinin özü ve verdiği mesaj bir; dünya çok ilginç bir süreçte. Hazırlanın değişimde dünya da ki her insan görev alacak ve hepimiz beraber değişeceğiz. O yüzden tüm kainatı ve tüm kainatta ki tüm zerreyi sadece sevin. Evrenin şimdilik tek ihtiyacı olan bu...

megavolt
14-03-2010, 15:04
burada ki tanımlar çok genel ve metafizikle ilgilenen herkese uyabilir. mesela metafizikle ilgilinen kişiler geceleri daha çok severler nedeni ise; gece enerji akışının daha yoğun olması (insanların uyumasından dolayı kullanılan ki enerjisi azalır) aynı zamanda enerji akışı daha temizdir ve kendi benliğinizle daha iyi yalnız kalabilirsiniz. O yüzden çoğu spiritüalist yalnızlığı sever.

yeşil şifanın mavi huzurun rengidir. zaten spiritüeller için olmazsa olmaz güzel renklerdendir. şahsen benim de ve tanıdığım çoğu kişinin de sevdiği renklerdir.

ışıklar görme, sesler duyma duruişiti ve durugörü ile ilgilidir. hatta ben bir madde daha ekliyyim, bilmedikleri birşeyi birden bilebilirler (durubiliş)

spiritüel konularla ilgilenen insanların çoğu küçükken ölüme yakın deneyim yaşamışlardır.

dünyaya adapte olmakta zorlanmaya gelirsek. spiritüel potansiyelle doğan kişilerin çoğunda taç çakra alın çakrası ve boğaz çakrası daha fazla gelişmiştir. Buna nazaran kök çakra daha zayıf kalır. BU da dünyadan yabancılaşma anlamına gelmektedir. Haliyle fazla düşünsel boyutta yaşyan (spiritüellerin büyük bir kısmı düşünsel ve duygusal ağırlıklıdır) çoğu kişi zaman zaman hatta çoğu zaman dünyaya yabancılaşabilirler.

vs.. vs.. kısacası bence bunlar güzel kıstaslar değil, tam tersine genel kıstaslar ve bir çok kişiye uyduğunu düşünüyorum. şahsen hemen hemen hepsi bana uyuyor. özellikle küçük gösterme kısmı. küçüklüğümden beride sirius yıldızına meraklıyımdır. ki hep bu nicki kullanmşımdır. Ama bence bu "doğal".

Mesela hiç unutmam bir gün hayal kuruyorum. Kurduğum hayalde işte yeni bir çocuk nesli geliyormuş. Bunlar ejderha çocuklar olacakmış. Hayal dedim güldüm geçtim. Bİr iki ay sonra merlyn , ra-sheeba ile ilgili bir kanallık almış ve benim hayal ettiğim şeyin aynısından bahsetti "yakında ejder çocuklar gelecek" dedi. terimlere kadar aynı şeyi bahsedince çok şaşırdım tabi. Bu bir tesadüf mü? Hayır. Peki ben özel bir insan mıyım ya da yıldız tohumu muyum? Hayır bununda göstergesi değil. Hepimiz ruh olarak biriz ve aynı özden geldik. =) Zuzaylı da olsak, hep dünyada da bedenlensek aynı bütünün parçalarıyız. O yüzden bu tanımların çokta "makul" kalmadığını düşünmekteyim. Kendi benliğinizin hakikatini keşfetmek istiyorsanız, sık sık içe dönüşler yapın bence.

tabi reenkarnasyon vardır. ve başka ırklardan da enkarneler olduğuna inanıyorum. Ama bunun yanında uzun zamandır burada birşeyleri deneyimleyen yaşlı ve olgun ruhlarda var. O yüzden bu konularda ne kadar kıstaslar konur bilemiyorum. Bence terimlere ve tanımlara takılmamak lazım. Yıldız tohumlar, indigo çocuklar, kristal çocuklar bunlar ve bunlara benzer bir çok tanım geliyor. Hepsinin özü ve verdiği mesaj bir; dünya çok ilginç bir süreçte. Hazırlanın değişimde dünya da ki her insan görev alacak ve hepimiz beraber değişeceğiz. O yüzden tüm kainatı ve tüm kainatta ki tüm zerreyi sadece sevin. Evrenin şimdilik tek ihtiyacı olan bu...
Sevgili Sirius düşüncelerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Konuya ilgisi olan kişilerin sayısının oldukça az olduğu dikkatini çekmiştir.Aramızda farklı fikirlere sahip bir farklı kişinin daha olmasına sevindim.Yazının önceki bölümlerini okumuşsan neyin doğru neyin yanlış olduğunu veya kimin özel kimin özel olmadığı gibi bir tartışma olmadığını ve kendimizi daha iyi algılayabilmek üzere bilgilerimizi paylaştığımızı anlayacağını umuyorum. Ayrıca bahsedilen özelliklere sahip çok sayıda insanın çevrende olmasına sevindim. Çevrem geniş olmasına rağmen gökgürültüsünü seven, algı ötesi deneyimlere sahip ve gözlerinde çok farklı şeyler görebildiğim vs. vs. insan sayısı oldukça az . Bahsedilen özelliklerin çoğuna sahip tanıdığım sadece 1 insan var.. Kendimi aralarında sıradan hissedebileceğim insanlarla çevrili olmak gerçekten çok güzel bir his olsa gerek. Konumuz ile ilgili paylaştığın ve paylaşabileceğin fikirler ve kanıtlar için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın

upeAce
15-03-2010, 20:46
kan grubu haricinde bütün belitiler bana tam tamına uyuyor. ancak ben de sirius gibi düşünmekteyim. her ne kadar hiç bi bilgiye sahip olmasam da bu konuda daha belirgin özellikler gerekli diye düşünüyorum. sanırım yeni özellikleri araştırıyorsunuz yeni belirti ve özellikleri görmek heyecan verici. grip haricinde hiç bir hastalığa yakalanmadım, ciddi anlamda 3 kere ölüm tehlikesi atlattım . bu ölüm tehlikeleri haricinde 2 defa kolum 1er kere köprücük kemiklerim ve bir kere de kaburgam kırıldı (çok sakin bir çocukluk geçirmiş olmama rağmen):doh::)

limone
15-03-2010, 21:25

dünya çok ilginç bir süreçte.....Ne tür bir ilginçlikten bahsediyoruz burada,bazı anlatımları örneklerle pekiştirebilirseniz çok sevinirim.

Dünyanın değişimi ile ilgili net olarak ne biliniyor ve her insanın bunda görev alacağını belirten yazılı bir kaynak mı var da biz bundan bihaberiz.

Söylendiği gibi bu değişimler dünyanın fiziksel olarak değişmesi (örneğin kutupların yer değiştirmesi )olacaksa ,hepberaber yer kabuğunu mu iteceğiz:)

çok mu meraklıyım neyim...

sirius
15-03-2010, 23:52
dünya çok ilginç bir süreçte.....Ne tür bir ilginçlikten bahsediyoruz burada,bazı anlatımları örneklerle pekiştirebilirseniz çok sevinirim.

Dünyanın değişimi ile ilgili net olarak ne biliniyor ve her insanın bunda görev alacağını belirten yazılı bir kaynak mı var da biz bundan bihaberiz.

Söylendiği gibi bu değişimler dünyanın fiziksel olarak değişmesi (örneğin kutupların yer değiştirmesi )olacaksa ,hepberaber yer kabuğunu mu iteceğiz:)

çok mu meraklıyım neyim...

fiziksel olarak değişimin ne boyutta olacağını bilemiyorum. depremler, kutupların yer değiştirmesi (manyetik alanın sapması) hatta fiziksel olarak batmış bir kıtanın su üstüne çıkacağına kadar iddialar okuyoruz. bunlarla iligli ne kadar bilimsel çalışma var bilmiyorum lakin bunlar arasında emin olduğum tek fiziksel değişim, manyetik alanın kaymasına bağlı olarak 24 saat içinde aslında 16 saat zaman dilimi yaşamamız =) bunu fizikçiler de onaylıyorlar.

Diğer değişimlere bakarsak. Bir sürü değişimi anlatan yazılı yayın var. Lakin benim bahsettiğim yazılı yayınlara değil , kendi gözlem ve hislerime dayanıyor. Ne kadar inandırıcı gelir, ne kadar doğru bulursunuz bilmiyorum. =) İnanmak zorunda mısınız hayır, sizin seçiminiz.

Kendi gözlemime gelirsek;

Bundan 4-5 sene öncesine kadar bu konuların konuşulabildiği forumlar yoktu. Kitaplar azdı, bilgiler azdı. Bilenleriniz bilir. Konuşulan forumlarda ise genelde geyik yapılırdı ve forumlar "korku" forumu diye geçerdi. Kısacası bunlar azınlığın ilgilendiği alanlardı.

Zaman ilerledikçe forumlar çoğaldı, ilgilenen insan sayısı arttı. Hatta 2008-2009 yıllarında resmen patlama yaptı. Asıl büyük artış 2007 den beri var. Hiç alakası olmayan insanlar bir anda metafiziksel ve spiritüel konularla ilgilenmeye başladı. Zihinlerde çok ani ve hızlır bir yükseliş başladı ve resmen toplu bilinç sıçramaları yaşandı.

Bilinç sıçraması deyince sanmayın ki insanlar erdi =) Kasettiğim 2 ay öncesine kadar hiçbirşey bilmeyen, ilgilenmeyen sorgulamayan bir adam, 2 ay içinde öyle bir ilgilenmeye başlıyor ki, farkındalığı büyük oranda artıyor. Eski sistemde bu 2 ay değil, 2 yıl almalıydı. BUnun gibi örnekler...

veya hayatta en son inanacak kişiler, kendilerini öyle bir süreçte buluyorlar ki, bu konuların müdavmleri oluyorlar.

Buna nazaran bilgiler aşırı derecede çoğaldı. Eskiden druidler ile ilgili kaynak bullmak imkansızken bir anda tüm eski bilgiler su üstüne çıkmaya başladı. Derin kavramlar, gündelik kavramlara (kuantum fiziği, boyutlar, uzaylılar, indigo-kristal kavramları ve reenkarnasyon -ayrıca başka gezegeden bedenlenme- vs..) dönüşmeye başladı. İnsanlar kendi yeteneklerini fark etmeye başlarken, reiki hızla yayılmaya başladı.

Öte taraftan geçen dönemde hızlı bir şekilde insanlar geçmiş yaşamlarını hatırlamaya başladılar.

Kısacası maya takviminin deyimiyle; insanlarığın bilinci evrimini tamamlamak üzere. Bu bir uyanış anlamına gelir. Daha süreç ne kadar bilmiyorum. Ama bunları gözlemlemek çok zor değil.

(Bir de enerjisel değişimler var ki onlara girmiyorum. Zihinsel olarak bu sıçramalar bile yeterince hızlı oldu. Buna kuantum sıçrama diyorlar. Ne dendiği çok önemli değil.)

limone
16-03-2010, 18:46
sevgili sirius,

Sana acıklamaların için,site kurucularına da bu konuların konuşulabileceği bir ortam yarattıkları için teşekkür ederim.

Mesele inanıp inanmamam değil.

Vurgulamak istediğim herkesin düşünce ve hislerine saygı gösterilmeli,kırıcı olmadan yorumların yapılması gerektiği.

Sizin bir takım düşünceleriniz de baska insanlar tarafından farklı algılanabilir.Burada kendini keşfetme yolundaki arkadaşlarımızı dinlemeli ,fikirlerimizi belirtmeliyiz.Her insanın indigo olduğu kristalleştiği gibi yorumlarla olayları genelleştirip konuları kapatmamalıyız.Keşke dediğiniz gibi olsa...(Bu da nacizane benim düşüncem)

Sevgi ve ışıkla kalın:)

sirius
16-03-2010, 19:22
sevgili sirius,

Sana acıklamaların için,site kurucularına da bu konuların konuşulabileceği bir ortam yarattıkları için teşekkür ederim.

Mesele inanıp inanmamam değil.

Vurgulamak istediğim herkesin düşünce ve hislerine saygı gösterilmeli,kırıcı olmadan yorumların yapılması gerektiği.

Sizin bir takım düşünceleriniz de baska insanlar tarafından farklı algılanabilir.Burada kendini keşfetme yolundaki arkadaşlarımızı dinlemeli ,fikirlerimizi belirtmeliyiz.Her insanın indigo olduğu kristalleştiği gibi yorumlarla olayları genelleştirip konuları kapatmamalıyız.Keşke dediğiniz gibi olsa...(Bu da nacizane benim düşüncem)

Sevgi ve ışıkla kalın:)

sanırım ben kendimi yeterince iyi anlatamadım =)

benim yazdığım düşüncelerim kimseye hedef alınarak söylenmedi. Kırıcı olduysa özür dilerim. Kişiyi hedef alan değil konu ile ilgili bir yorumdu. Haliyle kendi deneyim ve düşüncelerimi paylaştım. Konuyu kapatmak ne benim yetkim dahilindedir ne de yöneticilir dışında başkasının. Ben kendi yazdığım metini o şekilde sonlandırarak, kendi düşüncelerimle iligli son noktayı koydum. Yoksa , kimsenin ne hevesini kırmak gibi bir amacım, ne de konunun kapanması gibi bir beklentim vardı. =)

ve tabi ki benim düşüncelerimde başka insanlar tarfından farklı algılanabilir, saygım sonsuz. herkes istediği gibi anlamakta ve fikir belirtmekte özgürdür. Burası en nihayetinde hepimizin fikirlerini belirttiği bir forum. Ne kadar farklı ses, ne kadar tez ve ne kadar anti-tez üretilirse o kadar daha çok sentez yapma şansına elde edeceğimizi düşünüyorum. =)

huzurlu günler

yıldıztohumu
04-09-2010, 04:32
ciddi anlamda yıldız tohumu olduğunu düşünenlerle özel olarak tanışmak isterim...lütfen mesaj atın

yıldıztohumu
04-09-2010, 04:33
ciddi anlamda yıldız tohumu olduğunu düşünenlerle tanışmak isterim...lütfen mesaj atın...

lsngls
24-10-2010, 21:09
konuyu açan arkadaş irtibata geçmeni rica ediyorum, mail paylaşımının yasak olup olmadığı hakkında bir fikrim yok eğer yasak ise hatamı mahsur görün. "godsarah@live.nl"

sevgi ve tebessümlerin her daim yüreğinize olması dileğiyle müferreh ve bahtiyar kalın.

aleyya
22-01-2011, 22:00
Ben gecmıs yasam terapılerınde uzmanımla bırlıkte yıldız tohum oldugumu ogrendım.Daha oncesınde bu kelımenın anlamı hakkında en ufak bır fıkrım yoktu.Reankarnasyona asla ınanmıyordum ve ruhun defalarca gelmesıne ıhtıyacı olmadıgını dusunuyordum.Duygu donusturme teknıklerı uzerıne calısıyorduk her hafta.Bıgun derın hıpnoza yakın bır teknık kullandıgında geldıgım gezegenı orda neler yaptıgımı bedenımı anlattım.Ve ılk dunyaya geldıgım anı gezegenımden kopus ve dunyaya ınıs anımı.Hepsının bır fılmden kucukkeen gordugum hayalı arkadaslarımdan bırı dıye dusunup uzunca bır sure reddettım .hayal gucu bılıncaltıdır dedım amaa soorasında tum hayatıma bakınca anladım.Adını bıle telafuz edemedıgım geezegen ısmı ve ordakı tuhaf gorevımı anlatttım ..O gun ılk kez bana bu durumu anlattı ve uzerıne calısma verdı.Bu saydıgınız ozellıklerın bazıları bana hıc uymuyor.Bu ozellıklerle yıldız tohumu oldugunu soylemek yeterlı gelmedı bana.Uyanısları buyuk bı acı yada travmatık bır olayla oluyormus.Bunla ılgılı tum dunyadan yıldız ınsanların hayat hıkayelerını okuttu bana sorasında.Hepsı ellerını kullanarak hayatını kazanıyor mesela bu cok onemlı.Cok buyuk bır kısmı Şifacı.Hepsının genlerınde ınsanlara yardım yatıyor bunun ıcın ozel kodlanmıslar bırıne yardım edıp kendınlerıne tsk edıldıgınde neden edıldıgını bıle anlamıyorlar vs vss ..Zor aslında en azından ben cok zorlanıyorum ama artık sebebını bılıyorum

Tugay
23-01-2011, 18:07
Bu dünyada bütün insanlar kristal olma özelliğine sahiptirler.Ama seçim yinede bize kalmıştır.Yıldız tohumlarından bahsetmişsin tabi doğru olabilir ama eğer reenkarnasyon varsa bunu hipnoz yada başka bir şeyle kanıtlayabilir miyiz? (çok cevap geleceğini tahmin ediyorum :) )

aleyya
23-01-2011, 22:32
Onca terapıye ragmen halen kafam karmakarısık ısrarla ruhun defalarca deneyımler ıcın geldıgıne ınanmıyorum.Ruh sonsuz ve sınırsız herseyı bılen dıyoruz neden yenıden yenıden gelsın.Uzmanım herseyın zıddıyla var oldugunu hepsını deneyımlemek ıstedıgımızı soyluyor ama zaten sımdıde herseyı zıddıyla deneyımlıyoruz.Ben derın dusunce ve hıpnoz seansında cok ılgınc goruntuler gordum ama onları hep fılm kurgu cok ufakkeen gordugum seyler bılıncaltımdn cıkardıklarım dıye yorumlayıp redddettım.Ama sunuda anlamıyorum bazıları engellı duunyaya gelıyor bazıları oksuz yetım bazıları dogarken cok daha sanslı dıgerlerıne gore.Madem tek bır kez gelıyoruz ve sınavdan gececegız neden esıt dogmadık daha adıl olurdu sınav.Reankarnasyon varsa gercekten kendımı daha ıyı hıssetmemı saglar bu :)

NightWolf
24-01-2011, 01:48
Madde dünyasını deneyimlemek ve madde bilgisine hakim olmak adına ruh tekrar tekrar Dünya'ya gelir. Evrensel yasaların madde Dünya'sındaki etkilerini ve sonuçlarını deneyimleyerek, bu yasaların madde aleminde nasıl takip edilebildiğini öğrenir. Tekamül etmesinin, içindeki eksik bilgileri tamamlamasının ve ruhani olarak da yükselmesinin yolu budur. Sonsuz/O/Allah/Yehova/Tek Kaynak'a ulaşmaya çalışırken bütün bilgi kırıntılarına sahip olmaya çalışır ve bu bilgiyi deneyimlemek adına da tekrar tekrar geri gelir.

Kur'an'da Bakara suresinde geçen Âdem'e isimlerin öğretilmesi kıssası bunu anlatır. Madde bilgisini almak, madde aleminde deneyim ve tecrübe kazanmaktır. Bu, bir yaşam dilimine sığamayacak kadar büyük bir deneyimdir. Bu nedenle Ruh, madde alemin bilgisi ve deneyiminin özünü anlama kabiliyetine ulaşıncaya kadar tekrar tekrar gelir.

Ruh oldukça eski, hatta madde alemin ilk tohumundan bile eski bir ÖZ'dür. Fakat izlediğimiz her filmin yapımı, içindeki en ince detaylar nasıl ki bir anda bilinçli zihnimize kaydolmuyorsa, Ruh'da yaratımına şahit olduğu madde alemin deneyimine sahip değildir ve tekamül yolunda bu deneyime sahip olması bir zorunluluktur. Yine Kur'an'da sıkça tekrar edilen ''Hatırlamaz mısın ki?'' sorusu buna hitafen sorulur. Ruh, şahit olduğu yaratım aşamasını, fiziksel bedene gelmekteki amacı gereği unutarak gelir. Fakat bu unutma, kalıcı bir hafıza kaybı değil geçicidir. Bu geçici hafıza kaybını aşmanın ilk aşamaları da bilinçaltında ve DNA'da kodlu olan hatıraların uyandırılmasıyla başlar. Önce geçmiş hayatlarını hatırlamaya başlayan Ruh, yavaş yavaş ilahi potansiyeline erişime hazırlanır.

En basit şekilde bunu bir şirkette yükselmek için en alttan başlamak gerekliliği gibi düşünebilirsiniz. Fakat bu şirkette akrabalara torpil yoktur ve kim, neyi deneyimlemek zorundaysa onu deneyimleyecektir. Patron olmadan önce işçi olursunuz. Deneyim kazandıkça, patron olma yolunda ilerlersiniz.

Herkesin yaratımı eşittir, fakat eşitlik özdedir, madde formda değil. Dualitenin ve illüzyonların etkin kılındığı, zaman ve boyut enerjilerinin çok yoğun hakim olduğu bir 3 Boyut realitesi içerisindeyiz. Bu nedenle çeşitlilik de oldukça fazla. Ruh bir daha gelmeden önce neyi deneyimlemesi gerekiyorsa ona karar veriyor ve ona uygun bir bedene geliyor. Kimi ruhun bu dünyaya çapa attığı beden doğarken hayata veda eder, kimi ruh engelli bir bedende gelir, kimi ruh zengin, kimi ruh fakir bir beden, kimisi sarışın, esmer, kumral... sırası geldiğini bilerek onları alır. Ama her ruh, deneyimlemesi gerekeni deneyimler. Yeniden bedenlenme, yükseliş yolunda sağlam adım atan ve bu yolu takip eden her ruhun, kısaca her insanın gerçekleştirmesi gereken bir olaydır ve bir zorunluluktur.

nirvana
24-01-2011, 02:29
Madde dünyasını deneyimlemek ve madde bilgisine hakim olmak adına ruh tekrar tekrar Dünya'ya gelir. Evrensel yasaların madde Dünya'sındaki etkilerini ve sonuçlarını deneyimleyerek, bu yasaların madde aleminde nasıl takip edilebildiğini öğrenir. Tekamül etmesinin, içindeki eksik bilgileri tamamlamasının ve ruhani olarak da yükselmesinin yolu budur. Sonsuz/O/Allah/Yehova/Tek Kaynak'a ulaşmaya çalışırken bütün bilgi kırıntılarına sahip olmaya çalışır ve bu bilgiyi deneyimlemek adına da tekrar tekrar geri gelir.

Kur'an'da Bakara suresinde geçen Âdem'e isimlerin öğretilmesi kıssası bunu anlatır. Madde bilgisini almak, madde aleminde deneyim ve tecrübe kazanmaktır. Bu, bir yaşam dilimine sığamayacak kadar büyük bir deneyimdir. Bu nedenle Ruh, madde alemin bilgisi ve deneyiminin özünü anlama kabiliyetine ulaşıncaya kadar tekrar tekrar gelir.

Ruh oldukça eski, hatta madde alemin ilk tohumundan bile eski bir ÖZ'dür. Fakat izlediğimiz her filmin yapımı, içindeki en ince detaylar nasıl ki bir anda bilinçli zihnimize kaydolmuyorsa, Ruh'da yaratımına şahit olduğu madde alemin deneyimine sahip değildir ve tekamül yolunda bu deneyime sahip olması bir zorunluluktur. Yine Kur'an'da sıkça tekrar edilen ''Hatırlamaz mısın ki?'' sorusu buna hitafen sorulur. Ruh, şahit olduğu yaratım aşamasını, fiziksel bedene gelmekteki amacı gereği unutarak gelir. Fakat bu unutma, kalıcı bir hafıza kaybı değil geçicidir. Bu geçici hafıza kaybını aşmanın ilk aşamaları da bilinçaltında ve DNA'da kodlu olan hatıraların uyandırılmasıyla başlar. Önce geçmiş hayatlarını hatırlamaya başlayan Ruh, yavaş yavaş ilahi potansiyeline erişime hazırlanır.

En basit şekilde bunu bir şirkette yükselmek için en alttan başlamak gerekliliği gibi düşünebilirsiniz. Fakat bu şirkette akrabalara torpil yoktur ve kim, neyi deneyimlemek zorundaysa onu deneyimleyecektir. Patron olmadan önce işçi olursunuz. Deneyim kazandıkça, patron olma yolunda ilerlersiniz.

Herkesin yaratımı eşittir, fakat eşitlik özdedir, madde formda değil. Dualitenin ve illüzyonların etkin kılındığı, zaman ve boyut enerjilerinin çok yoğun hakim olduğu bir 3 Boyut realitesi içerisindeyiz. Bu nedenle çeşitlilik de oldukça fazla. Ruh bir daha gelmeden önce neyi deneyimlemesi gerekiyorsa ona karar veriyor ve ona uygun bir bedene geliyor. Kimi ruhun bu dünyaya çapa attığı beden doğarken hayata veda eder, kimi ruh engelli bir bedende gelir, kimi ruh zengin, kimi ruh fakir bir beden, kimisi sarışın, esmer, kumral... sırası geldiğini bilerek onları alır. Ama her ruh, deneyimlemesi gerekeni deneyimler. Yeniden bedenlenme, yükseliş yolunda sağlam adım atan ve bu yolu takip eden her ruhun, kısaca her insanın gerçekleştirmesi gereken bir olaydır ve bir zorunluluktur.

çok güzel açıklamışsın sevgili nightwolf.katılmamak elde değil.ayakta alkışlıyorum :bravo:

Tugay
24-01-2011, 17:13
Onca terapıye ragmen halen kafam karmakarısık ısrarla ruhun defalarca deneyımler ıcın geldıgıne ınanmıyorum.Ruh sonsuz ve sınırsız herseyı bılen dıyoruz neden yenıden yenıden gelsın.Uzmanım herseyın zıddıyla var oldugunu hepsını deneyımlemek ıstedıgımızı soyluyor ama zaten sımdıde herseyı zıddıyla deneyımlıyoruz.Ben derın dusunce ve hıpnoz seansında cok ılgınc goruntuler gordum ama onları hep fılm kurgu cok ufakkeen gordugum seyler bılıncaltımdn cıkardıklarım dıye yorumlayıp redddettım.Ama sunuda anlamıyorum bazıları engellı duunyaya gelıyor bazıları oksuz yetım bazıları dogarken cok daha sanslı dıgerlerıne gore.Madem tek bır kez gelıyoruz ve sınavdan gececegız neden esıt dogmadık daha adıl olurdu sınav.Reankarnasyon varsa gercekten kendımı daha ıyı hıssetmemı saglar bu :)
Sana tamamiyle katılıyorum aleyya.Aklımın almadığı ve üstünde defalarca düşündüğüm şeylerden biride reenkarnasyon olayıdır.Hatta bugün yürürken şu sonuca vardım tekrar tekrar bedenlenme olsun yada olmasın biz şu an bu dünyada nasıl kamil bir insan olabileğimizi düşünmemiz lazım ve Allah a ulaşmayı kalben dilemek diye düşünüyorum.

Tugay
24-01-2011, 17:48

Valla NightWolf ne yalan söyliyim sanada katılmamak elde değil çok güzel yazmışsın :)İlk önce yazın için teşekkür ederim :bravo:
Evet Kuranda Ademe bütün isimleri (yani bütün Esma-ul Hüsna) yı talim ettiğinden,3 Boyut realitesi,O na(Allah a) ulaşmak,dualite ve onun arakasındaki Teklik vs. hem fikiriz. Ama ben Kuran ı Okuyabildiğim nispetle tekrar doğuşu bulamadım(açıklayabilirim okuduklarımı ama fazla uzatmak istemiyorum) yeniden doğuşa inanacaklarada saygım sonsuzdur kesin bir ifadeyle vardır yada yoktur diyecek ilmim sınırlı.Ama dediğim gibi önce 1 kere dünyaya gelecek gibi yaşamımızı düzene sokmaya çalışmalıyız ve sadece bedene dönük yaşam,ego,şartlanmalar,nefsi emmare bunlar aşmamız gereken engeller...Bütün engelleri aşıp O na ulaşmak dileğiyle :angel2:
Herkese hayırlı günler dilerim :flowers2:

NightWolf
24-01-2011, 18:58
Kur'an içerisinde, bedenli yaşam boyunca insanlara görgü, ahlak, saygı, sevgi gibi hususlarda ders veren bir kitaptır. Kısacası yaşamı en kaliteli şekilde yaşamak ve ölüm sonrasına da ruhsal olarak en huzurlu şekilde hazırlanmak içindir. Kur'an'ın içinde mimariye ve tıbba dair formüller de bulamazsınız ama bunların şu anda var olduğu gerçeğini inkar etmek mümkün değil. Tabii bunlar fiziksel alemde vuku bulmuş olanlardır, bir de enerji alemde var olanlar var. Örnek vermek gerekirse Kur'an'da nasıl varlıklara kanal olunabileceği bilgisi verilmez. Sadece ruhsal yeteneklerinizi adanma ve inançla, düzenli pratik ve çalışmayla geliştirebileceğiniz bilgisini yüzeysel bir mesajla aktarıp geçer. Kur'an'ı bir mucize kitabından ziyade, bir açıklama, bedenli yaşamda yol gösteren ve geçmişten de önemli kıstasları anlatan bir el kitabı olarak görürsek iş daha da rahatlar.

En nihayetinde bir açıklayıcı kitaptır. Kur'an ''HER ŞEY'' kitabı değildir, sadece ahlak, inanç ve iman yolunu anlatan bir kitaptır. Aynı motto'larla birçok kişi bize miraslar bırakmıştır. Ekmeğinizi helal yolla kazanın, yardımcı ve paylaşımcı olun, başkalarının özgürlüklerine tecavüz etmeyin... gibi mesajlar verir. Bu mesajları bırakan herkes de peygamber değildir ve kitap sahibi de değildir. Bu nedenle içinde her şeyin açık açık yazması beklenemez, bunun yanında, içinde HER ŞEY yazması bile beklenemez. Herşeyin yazılması için tek bir kitap değil milyonlarca fasikül gerekir ki, dinin en büyük rakibi olarak tanıtılan bilim bile her şeyi keşfedememiştir.

Sadece gerekli olan, o zamanlar öncelikle Arap toplumu, sonra da bu inancı benimseyecek olan insanlara gereken bilinç sıçramasını ve ahlak derslerini verecek bir kitap gelmiştir. Kur'an'ı elinizde tuttuğunuzda ne çevrenizdeki kötülükler kaçar, ne evinizde yangın söner, ne de inançla dolmanız için gök yüzünde şimşek şovları oluşur. O sadece bir kitaptır, içinde açıklamalarla birlikte. Ama HER ŞEYİN açıklamasını da ondan bulamazsınız. Bu nedenle bazen kullanabileceğiniz ölçütler inanç, iç güdü ve vicdandır.

Tugay
25-01-2011, 11:05
Kur'an içerisinde, bedenli yaşam boyunca insanlara görgü, ahlak, saygı, sevgi gibi hususlarda ders veren bir kitaptır. Kısacası yaşamı en kaliteli şekilde yaşamak ve ölüm sonrasına da ruhsal olarak en huzurlu şekilde hazırlanmak içindir. Kur'an'ın içinde mimariye ve tıbba dair formüller de bulamazsınız ama bunların şu anda var olduğu gerçeğini inkar etmek mümkün değil. Tabii bunlar fiziksel alemde vuku bulmuş olanlardır, bir de enerji alemde var olanlar var. Örnek vermek gerekirse Kur'an'da nasıl varlıklara kanal olunabileceği bilgisi verilmez. Sadece ruhsal yeteneklerinizi adanma ve inançla, düzenli pratik ve çalışmayla geliştirebileceğiniz bilgisini yüzeysel bir mesajla aktarıp geçer. Kur'an'ı bir mucize kitabından ziyade, bir açıklama, bedenli yaşamda yol gösteren ve geçmişten de önemli kıstasları anlatan bir el kitabı olarak görürsek iş daha da rahatlar.

En nihayetinde bir açıklayıcı kitaptır. Kur'an ''HER ŞEY'' kitabı değildir, sadece ahlak, inanç ve iman yolunu anlatan bir kitaptır. Aynı motto'larla birçok kişi bize miraslar bırakmıştır. Ekmeğinizi helal yolla kazanın, yardımcı ve paylaşımcı olun, başkalarının özgürlüklerine tecavüz etmeyin... gibi mesajlar verir. Bu mesajları bırakan herkes de peygamber değildir ve kitap sahibi de değildir. Bu nedenle içinde her şeyin açık açık yazması beklenemez, bunun yanında, içinde HER ŞEY yazması bile beklenemez. Herşeyin yazılması için tek bir kitap değil milyonlarca fasikül gerekir ki, dinin en büyük rakibi olarak tanıtılan bilim bile her şeyi keşfedememiştir.

Sadece gerekli olan, o zamanlar öncelikle Arap toplumu, sonra da bu inancı benimseyecek olan insanlara gereken bilinç sıçramasını ve ahlak derslerini verecek bir kitap gelmiştir. Kur'an'ı elinizde tuttuğunuzda ne çevrenizdeki kötülükler kaçar, ne evinizde yangın söner, ne de inançla dolmanız için gök yüzünde şimşek şovları oluşur. O sadece bir kitaptır, içinde açıklamalarla birlikte. Ama HER ŞEYİN açıklamasını da ondan bulamazsınız. Bu nedenle bazen kullanabileceğiniz ölçütler inanç, iç güdü ve vicdandır.
Evet NightWolf o bir kitaptır fiziki olarak öyle.Ama içinde büyük cevherler gizlidir.HER ŞEYİN açıklamasını bulamazsınız ama HER ŞEYİ bulabilirsiniz.HER ŞEYDEN kastınında ne olduğunu bilmek lazım.Seni Bir damla iken bir okyanusa karışabilirsin. Kuranı elinde tuttuğunda sana bir yarar sağlamaz kuru kuruya ezberlemekte öyle.Ama onu bilincine yükleyebildiğinde ilk önce Alim esmasının açılımını kendinde görürsün ve nasibinde varsa diğer esmalarında açılır.Ama ben O yum diyemezsin.Bİrde gökte şimşekler çakmasından bahsetmişsin:) Ya hu arkadaş gökte oturan bir ilahtan bahseden kim ki gökte şimşekler çaksın:wink_smile:(La ilahe)(Ama çaksa bile O nun izniyle çakar) O her yer ve her zerrededir.Hatta biraz daha ileri gidiyim sadece o vardır(illaALLAH)Şu an işin iç yüzüne bakıldığında sen bu yazıyı yazacaktın ve bende sana kendi bildiğimce sana anlatacaktım.Herkes OKU duğu(idraki) nispetle anlar.Umarım fazla ileri gitmemişimdir.Birde başka varlıklara kanal olabileceğinin bilgisini vermez demişisin.Evet oda doğrudur.Seni başka varlıklara kanal bilgisi verilmez ama O na kanal olabileceğinin bilgisi vardır oku yabilenlere.Konuyu fazla uzatmak istemiyorum bir Fatihada bile ansiklopediler dolusu yazı yazılabiliyorsa yada belki Bismillah ta bence fazla hafife almamak lazımdır değil mi?
Ben henüz azıcık olan bildiklerimi anlatmaya çalıştım sakın bunu bir yerme olarak düşünme.Hatta bazı ayetlerle anlatılmak istenilenide bilgim ölçüsünde yazabilirim.Ama konu dışına çıkmak istemiyorum.Dediğim gibi bu benim görüşümdür ve herkesin düşüncesine ve inancınada saygım sonsuzdur:angel2:
Herkese hayırlı günler dilerim :flowers:

NightWolf
25-01-2011, 12:36
Kur'an'da her şeyin bulunabileceğini belirten bir ayet var mıdır? Varsa şayet gözümden kaçmış olacak ki ben henüz göremedim. Evet, Kur'an hafife alınmayacak bir kitaptır, ancak hafife almayalım demek ileri gidelim demek de değildir en nihayetinde.

Ve şimşek örneğinin geçtiği cümleye dikkat, inançla dolmanız için. Gök yüzünde oturan bir tanrıya inanç değil, sadece inanç.

Bilinç açılımı, bir Fatiha'dan ansiklopediler dolusu açıklama çıkarmak değildir. Bilinç açılımı, bir Fatiha'dan okuduğunu anlayabilmektir, anladığını özümsemek, özümsediğini de ruhuna işlemektir. Detaylar, boyut enerjileri kabalaştıkça artar, ki bu da 3 boyut realitesi ve daha altını bizim için ima etmektedir. Asıl önemli olan detaylardan, kimliklerden, etiketlerden sıyrılmaktır. Detayların içerisinde boğulmak değil. Evet ayetleri anlamak için açıklamalar gereklidir, ama bu açıklamalara, bir ayetten ansiklopediler boyunca anlam çıkıyor diye büyük saygı göstermek ve bu açıklamalarla övünmek bilinci güçlenmiş ve genişlemiş kişilerin yapacağı bir iş değildir.

Konumuzdan saptığımızı da fark etmiş bulunuyorum. Bu nedenle öncelikle böyle bir konu sapmasına meyil verdiğim için herkesten özür diliyorum. Dilerseniz özel mesaj yoluyla bu bilgi paylaşımına devam edebilir, dilerseniz burada bitirebiliriz.

Tugay
25-01-2011, 12:57
Her neyse konu kapansın bencede.Son olarak birde özel mesaj olarak attım.Bir dahaki sefere düşüncelerimi daha yeri ve zamanında yazcam :whistling: