Grafik Görünüm : Yeni Bir üyeden Deneyimler Ve Sorular...
mavi deniz
04-07-2008, 16:34
Forumunuza yeni katıldım, merhabalar.
21 haziranda reiki 1. Asama egitimini aldım yani yaklaşık 15 gün oluyor. İnanarak ve çok severek başladım bu işe..
İlk birkaç deneyim: eğitimden çıktığım günün akşamı bize gelen evli çift arkadaşımızdan bayanın omuzu tutuktu bende zaten ilk hevesle ve heyecan içerisinde reiki verdim, sıcaklık ve ardından soğuma hissetiğini söyledi, 1 saat kadar sonrada geçtiğini bildirdi. Ben sevindim tabi ve şaşkınlıkla da olsa inandım ama eşi inanmadı sanırım :blush:
1 hafta sonra pazar sabahı şiddetli baş ağrısı ile uyandım (migrenim var zaten) baş bölgeme yoğun bir şekilde reiki uygulamaya başladım, yavaş yavaş rahatladığımı hissettim sonunda oldukça azalmıştı. Gün içerisinde ara ara tekrar reiki verdim ve o günü ilaç içmeden geçirdim. Normalde o baş ağrısı için en az iki ağrı kesici almadan geçmezdi, reiki ile çok mutluydum :bravo:
Birkaç gün sonra anneme komple reiki vermeye başladım. Ellerinin ve ayaklarının karıncalandığını ve ısı hissettiğini söyledi, uykuya gitti geldi..
Ben de bu deneyimler sırasında komple terleme ve ellerde ısı hissediyordum ancak bazı başka deneyimlerde okuduğum gibi karıncalanma, güçlü bir çekim gücü vb. Oluşmadı henüz, zamanlamı oluşacak bir olgudur bu?
Bu arada eşime ve kardeşime komple reiki verdiğim oluyor arada. Eşimde normalde bu tip konulara çok yakın olmasada bu konuda baştan beri destek oluyor bana. Korkum şu ki ;ona yaptığım uygulamalarda başarılı olamazsam bir süre sonra inancını ve desteğini kaybetmek.. Çünkü bir gün spor sonrası incinen ayak bileğine bir süre reiki vermeme rağmen o anda çok işe yaramadı sanırım. Yetersiz vermiş olabilirmiyim??
Son bir sorum olacak, reiki master ım bana eğitimden sonra genel olarak bundan sonra kendime ve çevremdekilere sürekli reiki vermememin iyi olacağını söyledi ancak bazı yazılarda okuduğum eğitimden sonra ilk 21 gün hergün belli bir saat te verilmeli gibi kavramlar var, böyle bir şey varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler :flowers:
İlk olarak aramıza hoşgeldin Mavi deniz.
Reikiyle çalışmak sadece karşı tarafı değil üstünden geçtiği için seni de şifalandırıyor.
Önemli olan enerji çalışması yaparken izin almak ve bir beklenti içine girmemek.
Reiki alternatif değil tamamlayıcı bir sistemdir.
Orası iyileşti burası iyileşmedi gibi bişi olmaz ve enerji çalışmanın ilelede belli bir zamanı da olduğunu sanmıyorum.
Sevgilerle.
( bu arada forumda büyük harfle yazmamaya dikkat edelim.)
mavi deniz
07-07-2008, 14:04
Düzeltiyorum: Yazımın en sonunda başka yazılarda okuduğumu söylediğim "eğitimden sonraki ilk 21 gün belli hergün belli bir saatte kendi kendimize reiki verilmeli" cümlesi aşağıdaki gibiymiş. ilk 21 gündeki özel hareketlerden bahsediliyor. bana böyle bir yönlendirilme yapılmadı :blush: 21 günü geçti, ben bu arada kendi kendime uygulama yaptım hergün ancak özel bir durum var ve ben bunu ilk 21 gün yapmadıysam birşey kaybetmiş olurmuyum. Detaycı kişiliğimden dolayı bu çok önem verdiğim konuda birşey atlamak istemediğim için soruyorum.
Teşekkürler..
Aşağıdaki bilgi Luckycady nin 18.06.08 tarihli
"Uyumlama öncesi araştırılması gerekenler"
yazısından alıntıdır:
· Kendime ne kadar sıklıkla Reiki uygulamalıyım?
Reiki 1 aşamasındaysanız, hocanız zaten size ilk 21 gün için özel hareketleri gösterecek ve düzenli uygulama yapmanız için yönlendirecektir.
Forumunuza yeni katıldım, merhabalar.
21 haziranda reiki 1. Asama egitimini aldım yani yaklaşık 15 gün oluyor. İnanarak ve çok severek başladım bu işe..
İlk birkaç deneyim: eğitimden çıktığım günün akşamı bize gelen evli çift arkadaşımızdan bayanın omuzu tutuktu bende zaten ilk hevesle ve heyecan içerisinde reiki verdim, sıcaklık ve ardından soğuma hissetiğini söyledi, 1 saat kadar sonrada geçtiğini bildirdi. Ben sevindim tabi ve şaşkınlıkla da olsa inandım ama eşi inanmadı sanırım :blush:
--Kimseyi inandırmak zorunda değilsin.Şifa için ısrar etmeyin.Talep gelmesini bekleyin.İstemezlerse akmaz,şifalandırmaz.Çünkü reiki bilinçli bir enerjidir.
1 hafta sonra pazar sabahı şiddetli baş ağrısı ile uyandım (migrenim var zaten) baş bölgeme yoğun bir şekilde reiki uygulamaya başladım, yavaş yavaş rahatladığımı hissettim sonunda oldukça azalmıştı. Gün içerisinde ara ara tekrar reiki verdim ve o günü ilaç içmeden geçirdim. Normalde o baş ağrısı için en az iki ağrı kesici almadan geçmezdi, reiki ile çok mutluydum :bravo:
--İyi ki reiki... ;)
Birkaç gün sonra anneme komple reiki vermeye başladım. Ellerinin ve ayaklarının karıncalandığını ve ısı hissettiğini söyledi, uykuya gitti geldi..
Ben de bu deneyimler sırasında komple terleme ve ellerde ısı hissediyordum ancak bazı başka deneyimlerde okuduğum gibi karıncalanma, güçlü bir çekim gücü vb. Oluşmadı henüz, zamanlamı oluşacak bir olgudur bu?
--Herkes enerjiyi farklı algılar.Bazılarımızda karıncalanma,bazılarımızda ısı ve terleme olabilir.Sorgulamayın.Bırakın aksın...:friends:
Bu arada eşime ve kardeşime komple reiki verdiğim oluyor arada. Eşimde normalde bu tip konulara çok yakın olmasada bu konuda baştan beri destek oluyor bana. Korkum şu ki ;ona yaptığım uygulamalarda başarılı olamazsam bir süre sonra inancını ve desteğini kaybetmek.. Çünkü bir gün spor sonrası incinen ayak bileğine bir süre reiki vermeme rağmen o anda çok işe yaramadı sanırım. Yetersiz vermiş olabilirmiyim??
--Dediğim gibi;reiki bilinçli bir enerjidir.Akacağı,şifalandıracağı yeri ve miktarı o bilir.Bırakın aksın. :angel2:
Son bir sorum olacak, reiki master ım bana eğitimden sonra genel olarak bundan sonra kendime ve çevremdekilere sürekli reiki vermememin iyi olacağını söyledi ancak bazı yazılarda okuduğum eğitimden sonra ilk 21 gün hergün belli bir saat te verilmeli gibi kavramlar var, böyle bir şey varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
--Reiki eğitimlerinde değişik ekoller vardır.Sizin eğitmeninizin kim olduğunu bilmiyorum.Ama ben,biz Turgay Hocam'dan öğrendiğimize göre şifaya kanal olmak için 21 güne ihtiyaç olmadığını öğrenerek yetiştik.Çevrenizi ve kendinizi ne kadar çok şifalandırırsanız enerji o kadar temiz akar.Siz de ona o kadar çabuk alışırsınız.Teslim olun,isteyin,aksın.
Teşekkürler :flowers:
Sevgiyle... :friends:
Dr.KARAV
07-07-2008, 14:40
Ayrıntıcı kişiliğiniz nedeniyle küçük bir ek;:wink_smile:
21 Günlük çalışmaya bugün bile başlayabilirsiniz.:)
Bahsedilen uygulama, ana sitedeki " kendinize Reiki Uygulaması " isimli bölümde anlatılan ve fotoğrafları ile gösterilen uygulamadır.
Bu süreyi kesintisiz oalrak çalışmak sizin bedeniniz ile Reiki enerjisinin tanışması ve bedeninizin bu enerji frekansına alışması adına önerilen bir çalışmadır.
Yani hiç bir şey için geç değil, eksik değil.
Bugün bile başlayabilirsiniz ve hiç bir şeyi kaçırmadınız.:friends:
Aramıza Hoşgeldiniz.:flowers:
Ailemize hoşgeldin mavi deniz..:friends:Uyumlanman bütünün ve senin hayrına olsun..:angel2:
:flowers::)
:flowers: hoşgeldin mavi deniz
mavi deniz
08-07-2008, 08:14
Herkese verdiği yardımcı bilgiler için teşekkürler...
başlangıç
03-11-2010, 17:09
Bu gördüğüm en güzel blog.
Bence muhteşem bir iş çıkarmışsınız.
Emeği geçen herkesi tebrik ederim.:bravo:
Ayrıca yeni bir reiki uygulayıcısı olarak hepinize sonsuz teşekkürler.Bir süredir siteyi ziyaret ediyorum o kadar çok şey öğrendim ki.Sorduğum sorulara hep cevap alıyorum.
İşte tam da bu yüzden hepimizi bütünün birer parçası olarak görmenin ne kadar önemli olduğunu anlıyorum.Minnetlerimi sunmak istiyorum her birinize ayrı ayrı.:angel2:
Sizi izlemeye ve söylediklerini can kulağıyla dinlemeye devam edicem.:bravo:
başlangıç
03-11-2010, 18:43
Bu gün yaşadığım iki yeni reiki deneyimimi de paylaşmak isterim izninizle.
İlkinde arkadaşım gerçekten ağır bir grip yada soğuk algınlığı geçiriyordu.Bütün bedenim özellikle de başının ağrıdığını burnunun tamamen tıkalı olduğunu söylüyordu.Bakışları bunu doğruluyordu ve hiç enerjisi yok gibi bir hali vardı.
Her üç sembolü de çizip niyetlenerek başladım.Alın şakrasına, şakaklara,kulaklara başın arkasına ve boyna sırayla reiki verdim.Ayrıca ağrısının nerde olduğunu sorarak ağrıyı takip ettim.Geçene kadar enerji vermeye devam ettim.İlk 10 dakikada burnunun tamamen açıldığını söyledi izleyen sürede ağrı sürekli yer değiştirdi.ben onu takip ettim.Gittikçe azaldı ve yok oldu.
Ellerimi çektiğimde bakışları her şeyi anlatıyorduGözleri ışıl ışıldı."sen bana naptın böyle" dedi.bende "ben yapmadım bu evren enerji reiki" dedim Sabahtan beri gördüğü herkese yaşadığı deneyimi anlatıyor.Şükürler olsun:angel2:İyileştiğine öyle çok sevindim ki
Yine bu gün bu defa başı ağrıyan, elleri ve dudakları uyuşan bir arkadaşım benden reiki vermemi istedi.Aynı bölgelerde onunla da çalıştım.15 dk sonra hiç ağrısı kalmadığını aynı şaşkınlıkla bana iletti. iyi varsın reiki ve hamdolsun tanrım. Bana, böyle hayırlı bir şey için kanal olma imkanı verdiğin için:angel2:
Bu gün yaşadığım iki yeni reiki deneyimimi de paylaşmak isterim izninizle.
İlkinde arkadaşım gerçekten ağır bir grip yada soğuk algınlığı geçiriyordu.Bütün bedenim özellikle de başının ağrıdığını burnunun tamamen tıkalı olduğunu söylüyordu.Bakışları bunu doğruluyordu ve hiç enerjisi yok gibi bir hali vardı.
Her üç sembolü de çizip niyetlenerek başladım.Alın şakrasına, şakaklara,kulaklara başın arkasına ve boyna sırayla reiki verdim.Ayrıca ağrısının nerde olduğunu sorarak ağrıyı takip ettim.Geçene kadar enerji vermeye devam ettim.İlk 10 dakikada burnunun tamamen açıldığını söyledi izleyen sürede ağrı sürekli yer değiştirdi.ben onu takip ettim.Gittikçe azaldı ve yok oldu.
Ellerimi çektiğimde bakışları her şeyi anlatıyorduGözleri ışıl ışıldı."sen bana naptın böyle" dedi.bende "ben yapmadım bu evren enerji reiki" dedim Sabahtan beri gördüğü herkese yaşadığı deneyimi anlatıyor.Şükürler olsun:angel2:İyileştiğine öyle çok sevindim ki
Yine bu gün bu defa başı ağrıyan, elleri ve dudakları uyuşan bir arkadaşım benden reiki vermemi istedi.Aynı bölgelerde onunla da çalıştım.15 dk sonra hiç ağrısı kalmadığını aynı şaşkınlıkla bana iletti. iyi varsın reiki ve hamdolsun tanrım. Bana, böyle hayırlı bir şey için kanal olma imkanı verdiğin için:angel2:
hep böyle kalın.keşke etrafımda sizin gibi insanlar olsa.belki de varlar da ben onları göremiyorum:)
var var merak etme:) kime ne nasip olursa o an karşınızdalar. dilek ve ihtiyaç meselesi.
sevgili arkadaşım aramıza hoşgeldin. Allah c.c. şifa ilmini arttırsın. sevgiler.
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.