Grafik Görünüm : İyi ki doğduuuuuuuun Beeeeeerna
Kimi hayatların yeniden keşfinde hissedilmeyi bekleyen duyguların ötesinde, birdenbire ortaya çıkabildiğinde şaşırılması kaçınılmaz, kanıta ihtiyaç duymayan gülümseme öylesine alımlıdır ki, bıcır bıcır ve minicik bedendeki yüksek dağları yıkacak bu gücün, aynı gülümsemeye tanık olanı nasıl etkileyeceği sorgusunu da taşır kendi içinde... Birden fark edilirken keşfe dair duyulan samimiyet, geriye sadece etrafa yayılan aydınlıktan pay alabilecek talihe ne kadar yakın olduğunu düşünmek kalır...
Sevgili Berna, :) doğumgünün kutlu olsun. :wish:
Bu ve bundan sonraki yıllarında herşeyin gönlünce olmasını,yaşamının mutlulukla huzurla sağlıklı geçmesini dilerim. İyi ki doğdun Bernacım. :) :wub: :cheers:
Seni sevgiyle kucaklıyor öpüyorum. :heart: :love:
Nisan :flowers: :flowers2: :flowers2:
pirireis
16-07-2005, 12:50
Doğum günün kutlu olsun sevgili Berna, :drums: :wish: :cheers: :flowers: :fool:
Bluerain
16-07-2005, 13:23
:wish: Seni çokkk seviyorummmm iyki varsınnn iykidoğmuşsunnnnnnnn nice yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :flowers2: :flowers2: :flowers2: :flowers2: :kissing:
:bannana_guitar: :banana: :bannana_guitar:
Sevgili Berna ; :wish:
Nice Mutlu Yıllar Dilerim :heart: :heart: :heart: :heart: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
:harp: :guitar2: :guitar: :drums: :violin:
:flowers2: :flowers2: :flowers2: :flowers2: :flowers2:
neslihan
16-07-2005, 15:53
merhaba berna..doğum günün kutlu olsun.. :flowers2:
Yaşasııınnnn ilk kez zamanında doğumgününe yetiştim.
Berna cığım doğum gününü kutlarım... Kocaman öptüm :banana: :pepper: :banana: :pepper: ;yahoo: :heart: :bravo: :flowers2:
:artist:
:harp: :violin: :kissing: :cheers: :friends: :kissing: :guitar2:
İyiki doğdun canımcım :kissing: :kissing: :kissing:
Doğum günün kutlu olsun :heart: :heart: :heart:
psychokiller
16-07-2005, 23:55
:banana: :pepper: :banana: :pepper: :banana: :pepper:
:guitar: :guitar: :guitar: :banana_rasta: :violin: :harp: :bannana_purple:
:bannana_guitar: :bannana_guitar:
BERNAAAA mutlu yıllar sana............
NİCE MUTLU VE SEVGİ DOLU SENELERE......
en kotu gunumuz boyle olsun
:cheers: :drunk: :bangin: :bannana_guitar: :bannana_guitar: :drums:
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Canım,bitanem,aşkım,güzelim,hayatım....Bir insanın sevdiğine söyleyebileceği bütün sevgi dolu ve güzel sözleri fazlasıyla hakediyosun bitanecim..Seni çok seviyorum..Bunu ikimiz de biliyoruz ve hissediyoruz..İyi ki hayatımdasın iyi ki hayatımızdasın..Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu,sağlıklı ve "BİZ"li senelere..Seni çok seviyorum,yaşam boyunca hep etrafında biyerlerde olmak dileğiyle.... :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Forum Sağlayıcı: vBulletin™ Sürüm 4.1.12 Copyright © 2012 vBulletin Solutions, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.