PDA

Grafik Görünüm : Betül İçin Şifa Talebi

Tunç
15-07-2005, 12:57
Sevgili üyemiz Betül şu an İzmirde.. sağ dizini fena berelemiş.. lif kopmuş.. çok sıkıntılı .. şifa deseğinize ihtiyaç var;

Betül Şahin
Narlıdere - İzmir

neslihan
15-07-2005, 14:08
Sevgili betül'e acil şifalar diliyorum..Bende narlıdere deyim betül sevgilerimle :flowers:

doktor
15-07-2005, 21:09
Sevgili Betül cüğüm.. Şimdi hangi Betül olduğunu soracağım ama yine de kestirebiliyorum.. Eğer izmire taşınabildiysen... Bu iyi haber.

Ama dizini incitmene üzüldüm.. Sana hemen bol bol destek. :kissing: :angel2:

nisan
16-07-2005, 16:25
Sevgili Betül,
Geçmiş olsun :flowers: Şifa desteğimle yanındayım :) umarım çabucak iyileşirsin. :wave:
Sevgilerimle
Nisan :flowers:

Turgay
12-08-2005, 07:14
Sevgili Betül'den haberi olan var mı arkadaşlar? Görüşen oldu mu? Betül taaa Danimarkalardan geldi ve görüşemedik :nono: bize yaaaani.
Betül'cüm foruma göz atabilecek durumdaysan bizi haberdar eder misin lütfen? :heart:

Betul
15-09-2005, 13:48
Sevgili dostlarim uzun bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba... :heart:
Zorlu bir mucadeleden sonra yine guzel Izmir`imdeyim. O kadar cok sey oldu ki bu surede, hangisinden baslasam??? :unsure: Gumrukculerle yaptigimiz aciktan rusvet pazarligini falan atliyorum, milli egitim mudurlugunden binbir cilelerle aldigimiz cocuklarimin denklik okul belgelerini de atliyorum, internetim baglandi ve size kavustum ya, hic biri ønemli degil :pepper: :banana:
2-3 aya ne cok sey sigarmis megersem??? Gelirgelmez dizimde kayma oldu ve herseye bir handikap olarak basladim... Gønderdiginiz sifa enerjileri icin sagolun :wub: Dizim cok buyuk bir hizla iyilesme kaydetti. Arkasindan araba aldik, ertesi gun kaza yaptik. Daha noludu yaw demeden kucuk oglum bisikletle koskoca belediye otobusune carpti... :wallbash: Cok sukur ønemli birsey olmadi... Yani hosgeldin partisi baya heyecanli gecti... :wacko:
Bu arada yeni pek cok arkadas katilmis. Hepsine hosgeldiniz diyorum... :shake: :flowers2:
Yazilarinizi okumayi henuz bitiremedim. Hemen bir selam vermek istedim, sizleri daha fazla merakta birakmadan. Hepinizi cok seviyorum...

:heart: :boat: :heart:

Turgay
15-09-2005, 16:57
Sevgili Betüüüüüüüüüüüül hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :flowers2:
Çok özlemiştik seni yaaaa :bravo:
Hoşgeldin partisi biraz fazla heyecanlı olmuş ama bundan sonra HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAAAAAAAAAAAAAK ;yahoo:
En kısa zamanda yeni merkezimizde görüşmek üzere :flowers2: :heart:

doktor
15-09-2005, 20:03
Sevgili Betül cüğüm, HOŞGELDİİNNN, ne iyi ettin de, hele bir de İzmire geldin.

Başınıza gelenler için çok geçmiş olsun.. Allah sağlık versin... Diğer herşey kolay onarılır.. Canım İzmirimin enerjisi sizi toparlar. :banana: :pepper: :banana: :pepper:

HUMA
15-09-2005, 22:40
Öncelikle,hoşgeldin sevgili Betül ve sonrasında KIYAMAAAAAAMM :flowers2: :butterfly: Bi an önce bekliyoruz Turgay Abimin dediği gibi...Sevgiye boğalım seni :kissing:

Manga
16-09-2005, 08:42
:banana: Hoşgeldiin sevgili Betül :) Ne güzel bir haber bu böyleee...Hemen dizciğinee gönderelim bakalım iyileşsiinn..Sonaa da gelll :) :wub: :heart:

Betul
16-09-2005, 08:52
Sagolun canim arkadaslarim... :wub: :heart: Siteye girer girmez kendimi tanidik o eski sakin, dingin ve sonsuz sevgi enerjisiyle isildayan sularda yuzer buldum... Harika bir duygu bu....
:boat:

aspirin
16-09-2005, 09:09
:hosgeldin:

SEVGİLİ BETÜL,HOŞGELDİN. :flowers:

ACİL ŞİFA TALEBİNİ ŞUAN ÖĞRENDİM VE HEMEN DESTEK GELİYO... :angel2:
SENİN ARTIK ARAMIZDA OLDUĞUNU BİLMEK BİZİ DAHA GÜÇLÜ KILIYO :friends: .SENİ VE AİLENİ ÇOK SEVİYORUZ :heart: :heart: :heart:
TEKRAR HOŞGELDİN... :flowers2:

Tunç
16-09-2005, 09:19
Sevgili Betül, İzmire ve tekrar aramıza hoş geldin :)

Tüm aksiliklerin geride kalmış olması ümidiyle :flowers:

nisan
16-09-2005, 10:45
Sevgili Betül Hoşgeldin, :) :hosgeldin:
Gerçi bizlerden önce ufak tefek aksilikler hoşgeldin demiş sizlere :(
ama hepsi bu olsun. :huh:
Bundan sonra güzel İzmir'de :boat: keyifli mutlu bir yaşam diliyorum :thumbsup: sana ve ailene. :friends: :flowers2:
Sevgilerimle :flowers:
Nisan