PDA

Grafik Görünüm : Neden Ben

ECRİN
23-06-2008, 10:08
Yorumlar için teşekkürler ama bu mesajı görmek istemiyorum Edit ve artık :flowers::pepper::) Böyle olumluyum

Force_Energy
23-06-2008, 12:55
Bulunduğun durumu sonuna kadar kabullenip, onun seni ele geçirmesine izin vermişsin..düşünce tipini bir gözden geçir, hatta sokakta insanlara bak o kadar çok farklı hikaye var ki..o kadar acı yaşamlar var ki..ama bazıları hayata öyle sıkı bağlı ki, sonuna kadar yaşamaya adamışla kendilerini..

bir de,

İmzanda yazanı iyice bir oku derim:)

Rapala
23-06-2008, 13:05
Merhaba Ecrin hayata, dünyaya isyanın ve o keşkelerin sana fayda sağlamaz.
Daha bilinçli ve farkında olmalısın. Bir şekilde tercihlerimizi yaşıyoruz ve devamlı öğreniyoruz. Olanların senin hayrına olmasını diliyorum hep güzellikler içinde kal.:flowers:

ECRİN
23-06-2008, 13:13
Yorumlar için teşekkürler ama bu mesajı görmek istemiyorum Edit ve artık :flowers::pepper::) Böyle olumluyum

Mutlu_TEKIR
23-06-2008, 14:21
sabır sabır sabır. sabreden derviş muradına erermiş. kaçan kovalanır takdiğini de uygulayabilirsn;)

laliya
23-06-2008, 19:55
Sevgili Ecrin,yakın zamanda senin gibi acı bir deneyimi geçirdim.Kendini kötü hissetsen de bil ki dünyada milyonlarca insan senin benim yaşadığımızı yaşıyor.Olayın içinde iken güzelliği görmek ne kadar zor olsada bunu başarmak gerekiyor.

İsyan etsende Ecrin'cim hayatta herşeyin bir sebebi var ama bu yaşanılanda ki dersi öğrenmemiz içinde önce olayı kabul etmemiz gerekiyor.Kabul etmediğimiz O durumu yargıladığımız sürece acı bize yapışıp kalıyor.Önce yaşanılanı kabul et affedilmesi gereken kişiyi,kendini yargılamadanaffet ve sev..O sıkıntını önüne al ve seni bir adım sonraki enerjiye götürecek basamak olarak gör.Ve bu arada sevgili meleklerimizden bize bunları yapabilme gücünü vermelerini iste.Onlar o huzuru senin için yaratcaklardır.

Her ne kadar şimdi kabul etmesek de bir dönem sonra aslında yaşadığımız o olayın bizim için en hayırlısı olduğunu görüyoruz.Farkında olmak sanırım bunu gerektiriyor.Bu zor olsada olaylar bizim tarafımızdan çözüme ulaşıp enerji olarak evrene akıyor.

Keşke doğmasaydım deme,senin bir gülümsemen için eminim bir çok ölüp bitenin,senin nasılsın diyen bir kelime ile dünyanın en mutlu olan insanlarına bu haksızlığı yapma.İyi ki varsın.Düşünsene bu sitede bile bir kelime ile bir çok sıkıntılı gönüle ışık oldun en azından bizleri varlığından esirgeme.

Yanındayız canım,zor olsada gülümsyerek kendine yardımcı ol..Seni seviyoruz unutma..:):flowers:

Olumlu ol ki yarın sana neşe ile gelsin...:flowers:

mySoul
23-06-2008, 22:07
Olumlu ol ki yarın sana neşe ile gelsin...:flowers:

:bravo:

ECRİN
24-06-2008, 16:02

Tüm foruma sevgilerimle

Rapala
24-06-2008, 16:14
Ne mutlu ki kendini sevgiye, güzelliğe ve ışığa açmışsın.:flowers2:

aspirin
24-06-2008, 18:16
Sabrın içinde sabır... :angel2:

ECRİN
24-06-2008, 22:32
Sizleri seviyorum :kalp:

laliya
25-06-2008, 08:15

sevgili ecrin bu mesaj çok güzeldi.Mutlu ol hep böyle..:pepper::):flowers:

ECRİN
25-06-2008, 21:11
kafama taktıkça bunalıyorum bende artık takmıcam kafama şapkadan başka bişey :) hepinize teşekkürler